داداش سینا دموی فیفا 13 اومد اگه میشه بزارید واسه دانلود من تو سایت های دیگه دیدم ولی دتنلود نکردم میخوام از این سایت دانلود کنم دمتون گرم:de::de::juventus:
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش سینا دموی فیفا 13 اومد اگه میشه بزارید واسه دانلود من تو سایت های دیگه دیدم ولی دتنلود نکردم میخوام از این سایت دانلود کنم دمتون گرم:de::de::juventus:
لینک خالیه و فایل حذف شده لطفا لینک جدید بدید!!:neww::neww::neww::neww:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:shame:
خوب دمو که واسه دانلود تو سایت هست برید تو انجمن فیفا میبینیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan.king [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این لینک مرجع بود لینک دیگه ای پیدا کردم میزارم baghal:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEED55 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش ممنون لینک گیر آوردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
از آماتورهاي فيفا هستم\راجع به مهار توپ و زدن پنالتي با دسته ميخواستم وسم توضيح بدين يا اگه تو يه پست ديگه توضيح داده شده معرفي كنين
ممنون
فكر كنم تو صفحات همين بست مي توني مشكلتو حل كني اكه تو اين بست بيدا نكردي تو بستهاي ديكه بيدا ميشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farsol [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه جوری باید آدرس پوشهی فیفا رو بهش بدی
اقا میشه یه آموزش کامل از منو های فیفا بزارید ؟
مثلا اموزش همین کریر مود و .... لیگ ها تورنومنت ها ووو چیزایی دیگه مرسی
بچه ها پس این کرک فیفا 13 چی شد:aaaa:
نقل قول:
اقا نشد
بعنی یه لینک رو باز نمیکنه یه لینک هم $$$$$ه
توروخدا لینک سالم بزارید////
دیگه راحی نیست دسته هام درس شه؟