نقل قول:
نوشته اصلی توسط sinaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آهنگ باید با مفهوم و پر محتوا باشه حالا میخواد مال عصر حجر باشه یا عصر یخبندان یا سال 2020 مهم مفهومه مفهوم.
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sinaa [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آهنگ باید با مفهوم و پر محتوا باشه حالا میخواد مال عصر حجر باشه یا عصر یخبندان یا سال 2020 مهم مفهومه مفهوم.
بچه ها مراقب باشید
این ها علامت شیطان پرستی هستند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
666[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]: يك سمبل با عنوان « شماره تلفن شيطان » توسط گروههاي هوي متال وارد ايران اسلامي شده اما در حقيقت علامت انسان و نشانه جانور در ميان شيطانپرستان تلقي ميشود و براساس مكاشافات 13:18 « ... پس هر كس حكمت دارد عدد وحش را بشمارد ،زيرا كه عدد انسان است و عددش 666 است . » از سالها پيش تاكنون اين عدد با اشكال مختلف بر روي ديوارهاي شهرهاي بزرگ كشور مشاهده ميشد .
صليب وارونه (upside down cross ) : اين نماد و حكايت از « وارونه شدن مسيحيت دارد » و عمدتا استهزا و سخره گرفتن اين دين است . صليب وارونه در گردن بندهاي بسياري مشاهده شده و خوانندههاي راك انواع مختلف آنرا به همراه دارند .
نماد صليب شكسته يا چرخ خورشيد (swastika or sun wheelc) : چرخ خورشيد يك نماد باستاني است كه در برخي فرهنگهاي ديني همچون كتيبههاي بر جاي مانده از بوداييها و مقبرههاي سلتي و يوناني ديده شدهاست .
لازم به توضيح است اين علامت سالها بعد توسط هيتلر به كار رفت ، لكن برخي با هدف به سخره گرفتن مسيحيت اين سمبل را وارد شيطانپرستي كردند .
چشمي در حال نگاه به همه جا (All seeing Eye) : چشم در برخي نمادهاي روشنفكري نيز به كار ميرود . اما شيطانپرستي اعتقاد دارند چشم در بالاي هرم « چشم شيطان » است و « بر همه جا نظارت و اشراف دارد » .
اين علامت در پيشگويي ، جادوگري ، نفرينگري و كنترلهاي مخصوص جادوگري مورد استفاده قرار ميگيرد .گفتني است اين نماد بر روي دلار آمريكايي به كار رفته است .
اين نمادها به انگليسي (Ankh) انشاءميشود و سمبل شهوتراني و باروري است .
اين نمادها به معناي روح شهوت زنان نيز تعبير ميشود . امروزه نماد « فمنيسم » در واقع يك نماد برداشت شده دقيقا از سمبلهاي شيطاني است .
پرچم رژيم صهيونيستي : قابل توجه جدي است كه رژيم صهيونيستي علاوه بر حمايتهاي آشكار و پنهان ،حتي از قرار گرفتن نماد رسمي كشور نامشروعش در كانون علائم شيطانگرايان نيز پرهيز ندارد .
ضد عدالت (Anti justice) : با توجه به اينكه تبر رو به بالا نماد عدالت در روم باستان به شمار مي آمده است شيطانپرستان تبر رو به پايين را با عنوان نماد ضد عدالت در راه پيمودن مسير تاريك انتخاب كردهاند .
همچنين گفتني است كه فمنيستها از دو تبر رو به بالا به معني مادرسالاري باستاني استفاده مينمودند.
سر بز (Goat Head) : بز شاخدار ، بز مندس mendes (همان ba'al بعل خداي باروي مصر باستان) ، بافومت ، خداي جادو ، scapegoat (بز طليعه يا قرباني) اين يكي از راههاي شيطانپرستان براي مسخره كردن مسيح است زيرا گفته ميشود كه مسيح مانند برهاي براي گناهان بشر كشته شد . همانطور كه در توضيح نمادهاي اول اشاره شد ،اين نماد تصوير كاملي است از بز قرار گرفته در نماد پنتاگرام .
هرج و مرج (Anarchy) : اين نماد به معناي از بين بردن تمام قوانين است و دلالت بر اين امر دارد كه « هر چه تخريب كننده است تو انجام بده » اين نماد عمدتا مورد استفاده گروههاي هويمتال است .
چشم شيطان (Aye of satan) : اين نماد نيز به معناي چشم « شيطان و نظارت و اقتدار » است و كمتر شناخته شده است .
ماشین های عجیب
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستم میگه چرا انقدر غذات کم شده ؟ میگم : تو رژیمم ... میگه رژیم لاغری
؟! ...پَـــ نَ پـَـــ رژیم صهیونیستی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو دستشویی سوسک بود با مگس کش کشتمش جنازشو ورداشتم ببرم بندازم
بیرون.خواهرم بین راه نگاه میکنه میگه کشتیش؟
پـَـَـــ نــه پـَـَـــ , تو دستشویی خوابش برده بود دارم میبرمش تو
رختخوابش بخوابه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رفتیم رستوران ... میگم ۲ تا جوجه لطفا
میگه جوجه کباب؟
پَ نه پَ ازین جوجه رنگیا ... یه قرمز بدین یه سبز
31روش خودکشی
۷ راه اصلی وجود داره که منجر به مرگ میشه….
۱-خفگی۲-بیماری۳-سوختن۴-شوک -۵زخمی شدن و خونریزی-۶-سرما-۷-کرم ریزی
حالا روشهای خودکشی متفاوته….و جز زیر مجموعه ی هفت مورد بالاست.
در را بطه با خفگی:
خفگی در اب که خودش به چند بخش تقسیم میشه =
۱-خفگی در دریا:
کنار ساحل کمی قدم میزنی….به ابی بیکران خیره میشی….وقتی مطمئن شدی کسی کنارت نیست….با قدم هایی اهسته وارد دریا میشی….موجها به پیشوازت میان و همینطور که اروم گام برمیداری و جلو میری….بعد دریا تو و میبلعه…بعد میری زیر اب… بعد جو گیر میشی میگی کمک… ولی دیگه دیر شده… روحتون شاد!
۲-خفگی در استخر:
چطوری خودتونو زیر اب نگه دارید؟این یک سوال متداوله…
خوب یک راه حل ساده است….با یک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]یا قفل و زنجیر میتونید برید قسمت عمیق و خودتون و به پلکان ببندید و کلیدش هم توی خونه تو کمد بذارید…روحتون شاد!
۳-خفگی با گاز و دود و مونواکسید کربن:
روش شیک و تر تمیزی هست…البته احتمال خطرش بالاست….ممکنه بقیه اسیب ببینن…ولی به درک…وقتی شما نباشید بقیه هم صد سال نباشن…خیالی نیست…صادق هدایت هم همینطوری خودشو کشت….برید حموم ، یه دوش بگیرید-بهترین لباستونو بپوشید-مرتب و منظم-شیرگاز و باز کنید و روی تخت دراز بکشید….چشماتونو ببندید و به هیچ چیز فکر نکنید…نفس عمیق…عمیقتر…خوبه… برید به سلامت….روحتون شاد!
۴-خفگی با طناب:
دار…بهترین روش….البته یه کم زشت میشید….زبونتون ممکنه از دهنتون بیفته بیرون و سیاه بشید….ولی خوب…اینم یه روشیه….فقط باید از سلامت سقف خونتون مطمئن باشید که رو سرتون خراب نشه…ترجیحا به میله ی بارفیکس ببندید…گره شل نباشه….اینا نکاتی هست که نباید فراموش کنید.چهارپایه هم یادتون نره….روحتون شاد!
۵-سورنگ هوا:
اینم روش شیک و تر تمیزی هست… برید یه سورنگ بخرید و خوشحال به خودتون تزریق کنید.
۶-زنده به گور:
این یه کار تیمیه…باید یه نفر دیگه هم باشه….ازش خواهش کنید شما رو در قبری که برای خودتون کندید….دفن کنه…زنده به گور شدن هم کمی ترسناکه اما خوب خیلی هیجان انگیزیه….
۷-قورت دادن شی:
مثل بچه ها یه چیزی مثل سکه ای … یا یه جسم بزگ و قورت بدید…خفه میشید…به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]میپیوندید.
۸-بالش:از یه نفر بخواین شما رو با بالش خفه کنه
۹-نایلون:یه نایلون بکشین رو سرتون و بعد دورشو با چسب محکم ببندین…خفه میشین…
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]:
۱۰-ایدز:
برید از یک معتاد مبتلا به ایدزخواهش کنید..به شما یه چنگ بندازه…ایدز میگیرید….مرگ تدریجی…(جز گروه کرم ریزی نیز دسته بندی میشه)
۱۱-خوردن قرص:
چهار تا بسته استامینوفن و دیازپام کارتونو راه میندازه….سیانور هم اگه گیر اوردین بد نیست….قرص اکس هم خوبه برای اور دوز کردن… …(جز گروه کرم ریزی نیز دسته بندی میشه)
۱۲-اعتیاد:
برید معتاد بشید….ترجیحا کراک… بدنتون کرم میگره…چند وقت بعدم تو جوب میمیرید… …(جز گروه کرم ریزی نیز دسته بندی میشه)
شوک:
۱۳-صندلی الکتریکی:
برای اعدامی ها ازش استفاده میکنن…خوبه…بد نیست.
۱۴-برق:
یه سیم که تهش پریز باشه رو به برق وصل کنید و سیم لخت برق و بگیرید دستتون…خداحافظ شما…فقط باید حواستون باشه که برقا نره…خودکشی نصفه کاره بمونه…
سوختن:
۱۵-خودسوزی:
البته نه با بنزین چون گرونه!کارت سوخت از کجا بیارید…دنگ و فنگ زیاد داره….الکل بهتره…
فندکم همیشه همراهتون باشه…
۱۶-در یک حرکت انتحاری بمب به خودتون ببندید و هم خودتونو بکشید هم مردم و از شر چندین نفر راحت میکنید…ملت کمتر=زندگی بهتر
۱۷-در یک وان پر از اسید بخوابید…ذوب شدن لحظه لحظه ی پوستتون ، گوشتتون… سلولهاتون…خیلی دردناکه … اما جالبه.!
خونریزی و جراحت:
این زیاد میشه از توش روش در اورد…
۱۸-تیغ و رگ زدن:
توی وان اب گرم دراز بکشید و به تیغ تیز و برنده خیره بشید…از انعکاس نوری که به تیغ میخوره خیلی لذت میبرید…باید اول رگ اصلی و تو دستتون پیدا کنید و بعد تیغ و بکشید روی مچ دستتون…گرمای خون…بخار اب داغ… رخوتی که تو تنتون میپیچه… خداحافظ زندگی…
من جای شما باشم روی دیوار بخار گرفته ی حموم با خونم مینویسم:
THE END …بخار که بهش بخوره…یه صحنه ی خیلی شیک ازش در میاد.
۱۹-چاقو:
فرو کردن چاقو به سینه-قلبتون…
۲۰-استفاده از اسلحه
همیشه در این مسئله باید نکاتی رو رعایت کنید.
نکته ۱:اگه اسلحه هفت تیری وکوچیک باشه…پیشنهاد میکنم یه دونه تیر توش بندازید و یه بازی هم قبل مرگتون بکنید….ببینید چندمین تیر نصیبتون میشه
نکته ۲:اگه اسلحه هفت تیری هست….ترجیحا شقیقه اتونو یا میان دو ابرو رو نشانه برید…تا مغزتون بپاشه به دیوار
نکته۳:اگه اسلحه شکاریه،پیشنهاد میکنم لوله اشو داخل دهنتون فرو کنید و شلیک کنید بین دو ابرو-به هیچ وجه شقیقه توصیه نمیشه-
۲۱- ضربه مغزی:
با پتک یا چوبی چیزی بکوبونید تو فرق سرتون…جادر جا تموم میکنید.
۲۲- ارتفاع:
پل هوایی-پل عابر-کوه-دره-ساختمان مسکونی بالای شش طبقه-برج اداری-برج مسکونی-برج میلاد…من خودم برج و انتخاب میکنم.
۲۳-تصادف:
توسه مرحله میشه در اثر تصادف جان به جان افرین تسلیم کنین.
۲۴-اتومبیل با اتومبیل:
با ماشینتون بزنید به یه ماشین دیگه و کمربند نبندین و تموم کنین.
۲۵-اتومبیل با گزینه های زیر:
عمدی با ماشین با سرعت بالا برید تو دیوار-رودخونه-از پل بیاید پایین-برید تو گارد ریل…کلا تو ایران رانندگی کردن=خودکشی
۲۶-عابر با اتومبیل:
از اتوبان برید اون طرف به راحتی زیرتون میکنن و میمیرین.
با ماشین لب دره بایستید و در حالی که صندوق عقب پر از دبه های الکل یا نفت یا بنزین باشه…دنده رو خلاص کنید….ماشین حرکت میکنه و به ته دره سقوط میکنید…ماشین منفجر میشه…هیچی ازتون نمیمونه…خیالتون راحت.
۲۷-کمک ازحیوانات:
برید جنگل یه کشور خارجی خودتونو خوراک حیوانات وحشی کنید.
۲۸-سوار هواچیمای ایرانی بشید.این خودکشی نیست شهادته…….
۲۹-یه روش دیگه هم هست اونم اینه که مثلا توی بیمارستانها از طریق پرونده ی پزشکیتون اقدام کنید…چطوری؟اگه ایست قلبی داشتید میتونید از قبل درخواست بدید که شما رو احیا نکنند. …(جز گروه کرم ریزی نیز دسته بندی میشه)
سرما:
۳۰-برید سیبری و از سرما و یخ زدگی تموم کنید.
کرم ریزی:
۳۱-یه نفر و بکشید… قصاصتون میکنن… اینم نوعی خودکشی محسوب میشه !
براتون زندگی خوب و خوشی و ارزومندم.همیشه سلامت باشید
سلام ای کهنه عشق من که یاد تو چه پا بر جاست
سلام بر روی ماه تو عزیز دل سلام از ماست
تو یه رویای کوتاهی دعای هر سحرگاهی
شدم خام عشقت چون مرا اینگونه می خواهی
شدم خام عشقت چون مرا اینگونه می خواهی
من آن خاموش خاموشم که با شادی نمی جوشم
ندارم هیچ گناهی جز که از تو چشم نمی پوشم
تو غم در شکل آوازی شکوه اوج پروازی
نداری هیچ گناهی جز که بر من دل نمی بازی
نداری هیچ گناهی جز که بر من دل نمی بازی
مرا دیوانه میخواهی ز خود بیگانه می خواهی
مرا دلباخته چون مجنون ز من افسانه می خواهی
شدم بیگانه با هستی زخود بیخود تر از مستی
نگاهم کن نگاهم کن شدم هر آنچه می خواستی
بکش دل را شهامت کن مرا از غصه راحت کن
شدم انگشت نمای خلق مرا درس عبرت کن
بکن حرف مرا باور نیابی از من عاشق تر
نمی ترسم من از اقرار گذشت آب از سرم دیگر
روزی که گذشت تولد مهرداد بود : Mehrd@d
همینجا یه تبریک جانانه وصمیمی بهش میگم ! love::
بیا شعما رو فوت کن که صد سال تو دربی باشی ki::
روزی همه دانشمندان مردند و وارد بهشت شدند
آنها تصمیم گرفتند تا قایم موشک بازی کنند
انیشتین اولین نفری بود که باید چشم می گذاشت.
او باید تا 100 میشمرد و سپس شروع به جستجو میکرد.
همه پنهان شدند الا نیوتون ...
نیوتون فقط یک مربع به طول یک متر کشید و درون آن ایستاد، دقیقا در مقابل انیشتین.
انیشتین شمرد 97, 98, 99..100…
او چشماشو باز کرد ودید که نیوتون در مقابل چشماش ایستاده.
انیشتین فریاد زد
نیوتون بیرون( سك سك) نیوتون بیرون( سك سك)
نیوتون با خونسردی تکذیب کرد و گفت من بیرون نیستم.
او ادعا کرد که اصلا من نیوتون نیستم !!! ...
تمام دانشمندان از مخفیگاهشون بیرون اومدن تا ببینن اون چطور میخواد ثابت کنه که نیوتون نیست ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نیوتون ادامه داد که من در یک مربع به مساحت یک متر مربع ایستاده ام ...
که من رو، نیوتون بر متر مربع میکنه .........
و از آنجایی که نیوتون بر متر مربع برابر "یک پاسکال" می باشد بنابراین من "پاسکالم"
پس پاسکال باید بیرون بره (پاسکال سك سك)
از بوی گلاب بدم می آید ، همون آب معدنی کفایت می کند ، نگید این رانی هلو دوست داشت ، سنگ قبرش رو با رانی بشوریمااا ، نوچ میشه ، من از مورچه ها دل خوشی ندارم !
آقایون فامیل ، به خاطر من سه متر ریش نزارید !
خانوم های فامیل ، خواهشا بالای سر قبرم جیغ و داد نکنید ، باور کنید من از همهمه و شلوغی بدم میومد ! مردم ،...... گناه که نکردم !
مراسم ختم من رو تو هیج مسجدی نگیرید ، راستی آخوند هم نیارید واسه فامیل ، دینی کلاس پنجم رو یادآوری کنه !!!
یه دوست دخترم نداریم که بگیم : خبر مرگ مرا با تو چه کس می گوید ؟!
توی درایو E عکس دارم ، خوراک اعلامیه ، عکس پرسنلی نزاریداا ، اونا جلب ترحم نمی کنه !
بعد از مرگم هنوز میت رو زمین مونده هارد کامپیوترم رو بزارید تو ماکروفر ! یه کاری کنید درایو D بیشتر بترکه ! من اندک آبرویی داشتم در این خانواده !!!
یه وقت ساندیس ماندیس دست فامیل ندیداااا ... ساندیس خیلی بده !!!
روی خرما ها پودر نارگیل نریزید ، هم شکلش خز میشه ، هم بد مزه میشه ! همون گردو بزارید لاش خیلی حال میده ! ( پ ن : هنگام تزئین حلوا دست خود را با آب و صابون بشویید ! )
پنج شنبه ها سر خاکم نیاید چه کاریه ؟ ترافــــیک !
فیس بوکم رو بلاک نکنید ، گهگداری باهاش پست بدید بیاد بالا جیگر رفیقام کباب شه !
به اقوام بگویید از اون تکست های مرگ برام بگن : مثلا هنگام دیدن قبرم بگن : خونه ی نو مبارک !
شایعه کنید قبل مرگش بهش الهام شده بود میمره ! از اون دیالوگ هاست که مو به تن سیخ می کنه هااا !!
هنگام خاک کردنم یک بیل کوچک کنارم بگذارید ، شاید دلم برایتان تنگ شد !!
و در آخر :
بنویـسید بعد مرگـم روی سـنـگ ... با خطـوط نـرم و زیــبا و قشــنگ
او خفته است در این گور سرد ... مرگش را دیده بود در یک پاییز زرد
اگه فسيل بود به بزرگی خودتون ببخشين ... dallliii
«بابا جون؟»
«جونم بابا جون؟»
«این خانمه چرا با مانتو خوابیده؟»
«خب... خب... خب حتما اینجوری راحتتره دخترم.»
«یعنی با لباس راحتی سختشه؟»
«آره دیگه، بعضیها با لباس راحتی سختشونه!»
«پس چرا اسمشو گذاشتن لباس راحتی؟»
«.......هیس بابایی، دارم فیلم میبینم.»
« باباجون، كم آوردی؟!»
«نه عزیزم، من كم بیارم؟ اصلا هر سوالی داری بپرس تا جواب بدم.»
«خب راستشو بگو چرا این خانمه با مانتو خوابیده بود.»
«چون خانم خوبیه و حجابشو رعایت میكنه.»
«آهان، پس یعنی مامان من خانم بدیه؟»
«نه دخترم، مامان تو هم خانم خوبیه.»
پس چرا بدون مانتو میخوابه؟»
«خب مامانت اینجوری راحتتره.»
«اون آقاهه هم چون میخواسته حجابشو رعایت كنه با كت و شلوار خوابیده بود؟»
«نه عزیزم، اون چون خسته بود با لباس خوابش برد.»
«پس چرا خانمش كه خیلی هم خانم خوبیه بهش كمك نكرد لباسشو در بیاره؟!»
«چون میخواست شوهرش روی پاهای خودش بایسته.»
«واسه همینه كه شما نمیتونید روی پاهای خودتون بایستید؟»
«عزیزم مگه تو فردا مدرسه نداری؟»
«داری میپیچونی؟»
«نه قربونت برم عزیزم، اما یه بچه خوب كه وسط فیلم اینقدر سوال نمیپرسه؛ باشه عسل بابا؟»
«اما من هنوز قانع نشدم.»
«توی این یك مورد به مامانت رفتی؛ خب بپرس عزیزم.»
«چرا باباها توی تلویزیون همیشه روی مبل میخوابن؟»
«واسه اینكه تختخوابشون كوچیكه، دو نفری جا نمیشن.»
«خب چرا یه تخت بزرگتر نمیخرن؟»
«لابد پول ندارن دیگه.»
:sooot: