-
البر: بایرن به فکر جانشین شواین اشتایگر باشد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بازیکن برزیلی اسبق بایرن گفت مونیخی ها باید به فکر جانشین برای شواین اشتایگر باشند.
به نقل از روزنامه دیولت، جیووانی البر که در سالهای ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۳ برای باواراییها به میدان رفت، اظهار داشت: از زمانیکه شواین اشتایگر دچار مصدومیت شد و از چرخه بازی مونیخیها کنار رفت، اوضاع در بایرن خوب پیش نمی رود. دوست ندارم در کار مدیران و تصمیمگیرندگان تیم دخالتی کنم. اما به نظرم شاید بد نباشد بایرن به فکر انتخاب جانشین برای این بازیکن تاثیرگذار شود.
وی افزود: فصل فوتبال طولانی است و بایرن درگیر پیکارهای متعددی است. در این صورت وجود یک ذخیره خوب برای شواینی می تواند باعث حفظ قدرت تیم شود.
به اعتقاد این بازیکن بازنشسته مسئولان مونیخی باید در ایام نقل وانتقالات زمستانی بازیکنی مناسب در پست بازی هافبک مصدوم استخدام کنند.
شواین اشتایگر در ابتدای ماه گذشته میلادی در بازی با ناپولی در لیگ قهرمانان اروپا از ناحیه استخوان ترقوه دچار شکستگی و برای مدتی نامشخص از ترکیب تیم خارج شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
" هنوز احساس درد دارم "
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران - آرین روبن، وینگر هلندی باشگاه بایرن مونیخ که بعد از رهایی از بند مصدومیت به زمین مسابقه بازگشته است، در مصاحبه ای بعد از برد مقابل وردربرمن، درباره عملکرد خود و تیم در این بازی، گفت :
" این بازی برای من، در بدترین زمان ممکن برگزار شد، چون من هنوز هم کمی احساس درد میکنم. گاهی بهتر میشود و دوباره شروع میشود که البته به آن عادت کرده ام. اما در طول این مسابقه به هیچ عنوان احساس درد نداشتم. که این مساله بسیار من را خوشحال و نسبت به آینده خوشبین کرده. این مسابقه برای من، یک شروع مجدد بود.من در این بازی، فضا و موقعیت های خوبی داشتم و از اینکه توانستم گلزنی کنم، واقعا خوشحالم و مطمئنم این امر، اعتماد به نفس مرا به من باز خواهد گرداند. "
-
رومنیگه: بایرن مونیخ باید قهرمان نیم فصل شود
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ کارل هاینس رومنیگه رئیس هیئت مدیره باشگاه بایرن مونیخ از بازیکنان این تیم خواست برای کسب قهرمانی نیم فصل تمام تلاش خود را به کار گیرند.
به نقل ازخبرگزاری آلمان، باوجود نتایج نه چندان مطلوب بایرن مونیخ طی هفته های جاری، کارل هاینس رومنیگه رئیس هیئت مدیره این تیم از بازیکنانش خواست تمام تلاش خود را برای کسب عنوان قهرمانی در نیم فصل زمستانی بکار گیرند.
وی دراین زمینه گفت: امیدوارم با پیروزی مقابل وردربرمن و کسب سه امتیاز آن، تیم ما عکس العمل مناسبی به روند کنونی داشته باشد. مسلما مصدومیت موتور خط میانی تیم ما، باستین شواین اشتایگر کار را مشکل تر کرده است، اما این امر تنها علت روند ضعیف تیم ما نیست.
-
بادشتوبر: باید سه امتیاز بازی با وردربرمن را بگیریم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مدافع ملیپوش بایرن مونیخ گفت باید تحت هرشرایطی سه امتیاز از بازی با وردربرمن بگیریم.
به نقل از روزنامه زوددویچه سایتونگ، هولگر بادشتوبر اظهار داشت: از ۵ بازی اخیر در بوندسلیگا متاسفانه سه باخت داشتهایم. این موضوع برای هیچکس پذیرفتنی نیست. برای خاتمه این وضعیت و ایجاد تغییر در تیم باید به هر شکل ممکن از بازی با وردربرمن برنده خارج شویم. اعضای تیم باید عزم خود را برای کسب هر سه امتیاز بازی با وردربرمن جزم کنند. ما باید جلوی ناکامیها را بگیریم.
این اظهارات در حالی از سوی مدافع جوان سرخپوشان عنوان شد که در دو هفته گذشته بایرن مقابل بروسیادورتموند یک بر صفر و برابر ماینتس ۳ بر ۲ در بوندسلیگا شکست خورد.
-
هاینکس: یک واکنش عالی نشان دادیم
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هفتۀ 15 بوندسلیگا تماماً به کام باشگاه بایرن مونیخ بود. زیرا این تیم با شکست دادن 4 بر 1 وردربرمن و تساوی دیدار دو تیم گلادباخ و دورتموند به صدر جدول بازگشت. نظرات بعد از دیدار با وردربرمن در ادامۀ مطلب.
هاینکس: تسلی یافتم. خوشبختانه ، تیم سهم بزرگی در خلاص شدن من از تب بیماری ایفا کرد. ما واقعاً یک تیم خوب امروز داشتیم. ما به وضوح روان و سریع ظاهر شدیم ، و ارتباط های ما عالی بود. همه بازیکنان به عقب باز می گشتند و در دفاع کمک می کردند. این بسیار برای ما مهم است تا در صدر لیگ باشیم. هنگامی که آرین روبن وارد میدان شد ، تیم توانایی خود را به اجرا گذاشت و به یک برابری کاملاً غیر ضروری ، یک عکس العمل فوق العاده نشان داد.
فرانک ریبری: بازی امروز قطعاً از هفتۀ گذشته بهتر بود. پیروزی امروز اهمیت زیادی دارد. زمانی که بایرن می بازد اصلاً خوب نیست ، و کار مقابل وردربرمن همواره سخت است. ما امروز خوب ظاهر شدیم ، تهاجمی بازی کردیم و زود آنها را از کار می انداختیم. من واقعاً از بازی لذت بردم. من توپ را به خاطر این که گل سوم را بزنم از سرقت نکردم ، من به سادگی در موقعیت بهتری قرار داشتم و فریاد زدم تا او توپ را رها کند. ماریو مقابل حریفان برای تیم می جنگد. ما اکنون دو بازی دیگر در لیگ مقابل اشتوتگارت و کلن داریم ف و می خواهیم در هر دو مسابقه پیروز شویم.
آرین روبن: در حال حاضر این زمان سختی برای من است ، چرا که همچنان در بعضی مواقع احساس درد می کنم. گاهی اوقات بهتر می شوم ، و سپس بدتر. من هنوز راه طولانی را برای رسیدن به تناسب اندام دارم ، هر چند که سراسر امروز هیچ دردی نداشتم ، و در این مورد بسیار راضی هستم. این یک بازی کاملاً باز بود ، اما ما بسیاری از فضاها را در نیمۀ دوم در اختیار گرفتیم ، و از آن به خوبی استفاده کردیم.
-
ادو لاتک: ریوس در اولین فرصت به بایرن برود
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ادو لاتک ، مربی افسانه ای بایرن مونیخ و مونشن گلادباخ ، به مارکو ریوس پیشنهاد کرد که هرچه زودتر به بایرن مونیخ بپیوندد ، زیرا به زودی می تواند دیر شود.
ادو لاتک 76 ساله در این خصوص به اکسپرس گفت: "اگر او قدرت لازم را در خود می بینید و باور دارد ، باید هرچه زودتر به بایرن مونیخ برود ، نه یک یا دو سال آینده. در فوتبال ، همه چیز سریع اتفاق می افتد. در یک سال هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و می تواند تفاوت را رقم بزند. من به او توصیه می کنم هم اکنون این گام را بردارد."
شایان ذکر است که ریوس تا 30 زوئن سال 2015 با گلادباخ قرارداد دارد.
-
صدر نشینی بایرن به لطف روب و ریب
:jeddiiiii:
سایت گل - در چارچوب هفته پانزدهم بوندسلیگای آلمان ، حساس ترین دیدار در ورزشگاه آلیانس آرنا بین دو تیم مطرح بایرن مونیخ و وردربرمن برگزار شد ، که در نهایت با گلزنی روبن این دیدار به سود بایرن مونیخ به پایان رسید .
آرین روبن توانست پس از ماه ها برای تیمش گلزنی کند و بار دیگر ارزش های خود را به اثبات برساند . در این دیدار فرانک ریبری و روبن توانستند پیروزی پر گلی را برای بایرن مونیخ به ارمغان بیاورند .
این بازی در حالی آغاز شد که درگیری در میانه های میدان بین هافبک های دو تیم بسیار بالا بود و این میزبان بود که توانست در دقیقه 22 بازی روی یک ضد حمله بسیار هوشمندانه توسط فیلیپ لام توپ را به دیوید آلابا برساند تا این بازیکن نیز یک پاس گل ارزشمند به فرانک ریبری دهد و او نیز بدون هیچ گونه خطایی دروازه وردربرمن را گشود .
اما این پایان کار نبود و وردربرمن توانست برای اولین و آخرین بار در این دیدار به بازی برگردد . با وجود آنکه وردربرمن نیمه اول را شکست خورده بود توانست در دقیقه 52 توانست نتیجه را جبران کند و به بازی برگردد . در دقیقه 52 مارکوس روزنبرگ توانست روی پاس گل زیبا و بدون نقص کلودیو پیزارو ، گوشه سمت چپ دروازه بایرن مونیخ را هدف بگیرد و دروازه نویر را بگشاید .
اما چیزی طول نکشید که آندریاس ولف همه زحمت های وردربرمن را به باد داد و بر روی توماس مولر یک خطا انجام داد که جریمه آن علاوه بر کارت زرد یک ضربه پنالتی نیز بود ، که روبن آن را غنیمت دانست و بایرن را باردیگر پیش انداخت .
در دقیقه 77 ماریو گومز توانست تیر خلاص را به وردربرمن بزند و با پاس گل خود توانست موقعیت گلزنی دوباره ریبری را فرآهم نماید و ریبری نیز این فرصت را از دست نداد و گل دوم خود و سوم تیمش را به ثمر رساند .
اما ناکامی های وردربرمن پایان نداشت و در دقیقه 81 آرون هانت از بازی اخراج شد . هانت به دلیل خطا بر تونی کروز ، بطور مستقیم از بازی اخراج شد .اما آخر بازی را روبن رقم زد و در دقیقه 83 توانست بار دیگر از روی نقطه پنالتی گلزنی کند و یک پیروزی پر گل را برای بایرن به ارمغان آورد .
با این نتیجه بایرن مونیخ در صدر قرار گرفت و بازهم نشان داد مدعی اول قهرمانی در این فصل است .
در دیگر بازی مهم هفته سیزدهم ، تیم های مونشن گلادباخ و بروسیا دورتموند به تساوی یك بریك رضایت دادند.لواندوق$$$ و هانکه برای دو تیم گل زدند.
در یکی از دیدارهای جذاب این هفته ، وولفسبورگ به لطف پاس گل اشکان دژآگه توانست از بازی خانگی خود یک امتیاز بگیرد و با ماینتس به تساوی برسد .این بازی 2-2 تمام شد.
در حال حاضر ، تیم بایرن مونیخ با كسب 31 امتیاز صدرنشین است و تیم های دورتموند و مونشن گلادباخ با 30 امتیاز به ترتیب در مكانهای دوم و سوم ایستاده اند .
goal.com
-
ریبری: روبن باید می گذاشت پنالتی دوم را گومز بزند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فرانک ریبری ستاره فرانسوی بایرن معتقد است آرین روبن که پنالتی اول بایرن را گل کرده بود باید اجازه می داد ماریو گومز پنالتی دوم بایرن را بزند.
فرانک ریبری که توانست دو گل از چهار گل باواریاییها مقابل وردربرمن به ثمر برساند بعد از اینکه روی گل سوم تیمش ماریو گومز دروازه بان حریف را دریبل زد و آماده گل زنی بود به یکباره ریبری چون در موقعیت بهتری قرار داشت توپ را به درون دروازه فرستاد. این گل در حالی زده شد که چند دقیقه بعد از این گل آرین روبن ستاره هلندی تیم بایرن پس از ورود به زمین توانست دومین پنالتی بایرن در بازی را به گل تبدیل کند تا دومین گل خود و چهارمین گل تیمش را به ثمر رسانده باشد.
فرانک ریبری در گفتگویی با بیلد میگوید: من فکر میکنم که ماریو باید پنالتی دوم را میزد . این کار می توانست برای او و برای بدست آوردن اعتماد به نفش مفید باشد اون این روزها شرایط خوبی دارد و سخت برای تیم تلاش میکند .
من معتقدم که ما باید با صرف نظر از اینکه چه اتفاقی می افتد به تمام بازیکنان تیم فکر کنیم . اما در نهایت مهمترین چیزی که مهم است پیروزی ما بود که توانستیم چهار گل هم به ثمر برسانیم.
پیروزی بایرن مقابل وردربرمن با توجه با تساوی ۱-۱ تیمهای دورتموند و گلادباخ بعد از یک هفته دوباره باواریایی ها را به صدر بوندسلیگا هدایت کرد.
-
پرانیچ در فهرست خرید چلسی
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ دانیل پرانیچ هافبک بایرن مونیخ در صدر فهرست خرید باشگاه چلسی در ماه ژانویه قرار گرفته است. پرانیچ از بازیکنان مورد علاقه آندره ویلاس بواس سرمربی چلسی است.
باشگاه لیورپول نیز پرانیچ را در نظر دارد و سران نیوکاسل نیز به این ستاره کروات نزدیک شدند. این گزارش حاکیست، پرانیچ جایگزین میشل اسین در آبی پوشان استنفورد بریچ خواهد شد.
-
گوتزه بایرنی ها را به زانو در آورد
سایت گل – دورتموند قهرمان فصل گذشته رقابتهای بوندسلیگا در مهمترین دیدار هفته سیزدهم رقابتهای بوندسلیگا موفق شد با نتیجه یک بر صفر بایرن مونیخ صدر نشین فعلی رقابتها را در آلیانس آره نا شکست دهد.
این دیدار حساس که نیمه نخست آن بیشتر با درگیری های فراوان و استرس محافظت از دروازه با فرصتهای گل کمی برای دوتیم به پایان رسید اما با شروع نیمه دوم این دو غول فوتبال آلمان فقط و فقط به پیروزی در این جدال بزرگ فکر می کردند . دو تیم فرصتهای فراوانی برای گلزنی به دست آوردند که آنها را از دست دادند . در این نیمه بایرنی های بیشتر مالک توپ بودند ولی موقعیتهای گلزنی دورتموند خطرناک تر از قرمزپوشان میزبان بود تا اینکه در دقیقه 65 بازی حرکت انفجاری روبرت لواندووسکی پشت محوطه جریمه بایرن و پاس او به شینجی کاگاوا و پاس تک ضرب کاگاوا توپ را در مقابل پای ماریو گوتزه فوق ستاره جوان دورتموند قرار داد و او هم با زیرکی توپ را به گوشه دروازه بایرن هدایت کرد تا دورتموند یک بر صفر از میزبان پیش بیافتد.
بعد از این گل بایرنی ها که در آستانه شکست خانگی برابر این رقیب دیرینه قرار داشتند دست به حملات انفجاری زدند و با نفرات بسیار به سوی دروازه دورتموند و رومن وایدنفلر حمله بردند و فرصتهای خطرناکی هم رقم زندند که خطرناک ترین آنها ضربه فرانک ریبری و ماریو گومز بود که هردو توپ به شکلی خطرناک به بیرون رفت و دروازه دورتموند بسته ماند.
در این بازی آرین روبن که به تازگی از بند مصدومیت رها شده در ترکیب ثابت برای باواریایی ها به میدان رفت اما حضور او هم نتوانست مانع شکست تیمش شود.
دورتموند با این پیروزی 26 امتیازی شد و در فاصله دو امتیازی بایرن صدرنشین قرار گرفت. آنها چهارشنبه در چهارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان به مصاف آرسنال خواهند رفت.
goal.com