از استرس دارم میمیرم
بازیکن های مصدوم هم که رسیدن فیکس نیستند
اوضاع بیریخته تو زمین خودمون اگه باید دفاعی بازیکنیم همون بهتر که شرکت نکنیم
tars::
نمایش نسخه قابل چاپ
از استرس دارم میمیرم
بازیکن های مصدوم هم که رسیدن فیکس نیستند
اوضاع بیریخته تو زمین خودمون اگه باید دفاعی بازیکنیم همون بهتر که شرکت نکنیم
tars::
بیا اینگار دارن میرن با منتخب جهان بازی کنند
مگه تونل وحشت که استرس داری
حالا خودم دارم میترکما :ogh:
:afarin:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان خواهشا يكي تركيبو برام بذاره،اين قطره اعصابمو داغون كرده...:-angeterza::-
khobi sina chikar mikoni :afarin::ogh::afarin:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وای
طرف شما که از ما بدتره
صد رحمت به هوادارای خودمون که یکم امیدواری به هم میدیم
بازی خیلی ترسناکه هم واسه ما . هم واسه شما
:khahesh::chemidonam::gijjj:tars::tars::tars::
چشم به محض اینکه سایت میلان ترکیب نهایی رو گذاشت براتون میزارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راست میگی بزار یکم امیدواری بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها سیدورف تو بازیه اونم فیکس حالا همه بخندید om::
به نظرم الان بايد تمام تلاشمونو بكنيم كه نيمه اول گل نخوريم،بعد به فكر گل زدن باشيم.
اميدوارم زلاتان تا ميتونه فرار هايه بدون توپ انجام بده،چون اينطور كه كه از حرفايه ونگر پيداس بيشتره دفاعهايه آرسنال حواسشون به ايبرا خواهد بود و اينطوري اين موقعيت پيش مياد كه الشاراوي و كوين با نفوذهايه مرگبار كاره آرسنالو تو سنسيرو تموم كنن!
این هم ترکیب رسمی دو تیم :
MILAN - Abbiati, Abate, Thiago Silva, Mexes, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimovic.
ARSENAL - Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Ramsey, Van Persie. In panca Chamberlain.
نميدونم چرا با ديدنه تركيبه دو تيم دلم ريخت:gijjj:!!فكر نكنم اين آنتونيني بتونه تا آخره بازي اين ولكاتو جمع جورش بكنه.think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیمه اول 2 تا زدیم
چیمون از منچستر کمتره که 8 تا نزنیم
اوووووووووووووووووووووووف بواتنگ