خشم جادوگر از دست خبرنگاران
علی کریمی که از تساوی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] برابر سپاهان چندان راضی به نظر نمی رسید در پایان بازی به ایمنا گفت: «بازی خوبی بود، هر دو تیم فرصت های زیادی برای گلزنی داشتند، ما متاسفانه از این فرصت ها استفاده نکردیم.» کریمی در پاسخ به این سوال که آیا به گفته [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مدیر عامل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شما امروز برای استقلال بازی کردید گفت: «این مساله را از خود [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بپرسید که این طور گفته است. من به شخصه اصلا برای قهرمانی تیم دیگری بازی نکردم.
من فقط برای [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازی کردم و برای موفقیت تیم خودم. کاری به صحبت های [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ندارم، من امروز فقط برای پیروزی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بازی کردم نه قهرمانی تیم دیگری.» کریمی در خصوص درگیری لفظی اش با هاشم بیگ زاده گفت: «در بازی امروز این همه صحنه بود اما شما [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فقط این را دیدید؟ اصلا مشکل ما شما [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هستید. شما باعث شدید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به حاشیه برود.»