اسنايدر:نميدانم فصل بعد در چه تيمي هستم
هافبک هلندي اينترميلان اعلام کرد از حضور در اين تيم راضي است ولي مشخص نيست فصل بعد در اين تيم ميماند يا نه.
به نقل از nos، تابستان گذشته وسلی اسنایدر مورد توجه باشگاه منچستریونایتد قرار داشت ولی به دلایل نامعلومی این انتقال رخ نداد.
اسنایدر در این باره گفت: با یونایتدها تماسی نداشتهام. در تابستان نیز هیچ چیز قطعی نبود. من میتوانم ببینم، پس همه چیز را زیر نظر دارم. در حال حاضر هیچ تماس یا صحبتی با سایر باشگاهها نداشتهام. از حضور در اینترمیلان راضی هستم و روزها را پشت سر میگذارم ولی اگر در روز پایانی نقل و انتقالات زمستانی باشگاهی با من تماس میگرفت و از من میخواست تا نرآتزوری را ترک کنم، بدون شک این کار را انجام میدادم.
وی ادامه داد: حقیقت این است که اینتر مانند خانه من است اما نمیدانم فصل آینده در چه باشگاهی بازی خواهم کرد. در پایان فصل هر باشگاهی که پیشنهاد خود را ارائه کند، بدون شک آن را مورد بررسی قرار خواهم داد و در صورت توافق به آن تیم خواهم رفت.
کرسپو: قهرمانيام با اينتر را فراموش نميکنم
کرسپو در دو مقطع براي اينتر بازي کرد و بعد از جدايي از اين باشگاه در پايان فصل 03-2002، در سال 2006 بار ديگر به آپيانو جنتيله برگشت.
هرنان کرسپو، مهاجم سابق تیم ملی آرژانتین، اعلام کرد بهترین دوران حضورش در اینتر، در فصل 07-2006 رقم خورد، فصلی که اینتر برای اولین بار قهرمان سری آ شد و یوونتوس در سری بی حضور داشت.
کرسپو در دو مقطع برای اینتر بازی کرد و بعد از جدایی از این باشگاه در پایان فصل 03-2002، در سال 2006 بار دیگر به آپیانو جنتیله برگشت.
او در گفتگو با سایت اینتر گفت:" در اینتر همه چیز از روز اول خوب بود. حضور در چنین باشگاهی که جام های زیادی به دست آورده بود، به ویژه برای کسی مثل من که چنین تجربه ای را قبل و در آن دوره داشت.
اگر بخواهم یک لحظه از دوران حضورم در اینتر را انتخاب کنم، به اولین قهرمانی در سری آ در دوران موراتی، در فصلی که یوونتوس در سری آ بی بود، اشاره می کنم.
برای همه آنهایی که مدت ها قهرمانی را تجربه نکرده اند، برای کسی مانند من که سال های با باشگاه های مختلف پشت سر یوونتوس قرار داشت، فراموش کردن لذت آن روز سخت است."
این مهاجم 36ساله، تنها بازیکنی است که برای 5باشگاه مختلف، پارما، لاتزیو، اینتر، چلسی و میلان، در چمپیونزلیگ گلزنی کرد.
کاپلو، فيگو يا باجو گزينههاي هدايت اينترميلان
شکستهاي پياپي نرآتزوري سرمربي اين تيم را در آستانه اخراج قرار داده و امکان حضور گزينههايي مانند کاپلو، فيگو يا باجو در اين تيم وجود دارد.
به نقل از گازتا دلو اسپورت، اینترمیلان در آخرین دیدار خود در سری آ ایتالیا با نتیجه 3 بر صفر مغلوب تیم قعرنشین بولونیا شد.
کلودیو رانیری سرمربی کنونی این تیم که پس از اخراج جیان پیرو گاسپرینی هدایت نراتزوری را به عهده گرفته است، به دلیل کسب نتیجههای دور از انتظار ممکن است به زودی اخراج شود. البته پس از تحقیر برابر بولونیا، رانیری اعلام کرده به هیچوجه قصد ندارد از سمت خود استعفا دهد ولی در رسانههای ایتالیایی نامهایی مانند لوئیز فیگو و فابیو کاپلو در ارتباط با نرآتزوری شنیده شده است.
زمانیکه گاسپرینی از اینتر اخراج شد، بسیاری معتقد بودند که فیگو جای وی را خواهد گرفت ولی در نهایت رانیری هدایت این تیم را به عهده گرفت. اکنون احتمال حضور فیگو بر روی نیمکت اینتر بیشتر از هر زمان دیگری شده است. دیگر مربی که اکنون هدایت تیمی را به عهده ندارد، فابیو کاپلو است که چندی پیش از تیم ملی انگلیس استعفا کرده است.
این نخستین باری است که نام کاپلو در ارتباط با این باشگاه شنیده میشود ولی به نظر میرسد سرمربی پیشین تیمهای میلان، یوونتوس، رئال مادرید و رم حاضر به پذیرفتن این سمت نباشد.
از سوی دیگر نشریه کوریره دلو اسپورت اعلام کرده ممکن است روبرتو باجو نیز به عنوان مربی بعدی اینترمیلان به هواداران معرفی شود. باجو که اکنون 45 ساله است، چندی پیش مدرک مربی گری خود را دریافت کرده و در فدراسیون فوتبال ایتالیا به عنوان عضوی از بخش توسعه فوتبال جوانان مشغول فعالیت است.
عذرخواهي اينتر از يک هوادار 9 ساله!
باشگاه اينتر به دليل نتايج ضعيف خود از يک هوادار 9 ساله عذرخواهي کرد و با دعوت از او به محل باشگاه، هدايي به وي اهدا کرد.
فيليپو 9 ساله يکي از هواداران باشگاه اينتر ايتاليا است که همکلاسيهايش او را به دليل نتايج ضعيف اينتر در چند هفته اخير مورد تمسخر قرار دادهاند.
اين کودک 9 ساله در ديدار تيم محبوبش مقابل بولونيا که با شکست تحقيرآميز 3 – صفر اينتر همراه شد در ورزشگاه حاضر بود و پلاکاردي در دست داشت که رويش نوشته شده بود: ممکن است لطفا ببريد؟ وگرنه در مدرسه مرا مسخره ميکنند! با تشکر، فيليپو.
پس از آن، مسئولان باشگاه اينتر او را به محل اين باشگاه دعوت کردند تا به اين ترتيب از اين هوادار خردسال تيمشان عذرخواهي کنند. در اين ديدار، خاوير زانتي مدافع اينتر پيراهني با نام فيليپو به اين هوادار اينتر اهدا کرد و با او عکس يادگاري گرفت.
فيليپو پس از اين ديدار گفت: من هيچ وقت تيمم را عوض نميکنم و هوادار اينتر باقي ميمانم. وقتي ما پشت سر هم برنده ميشديم، به دوستانم پز ميدادم. حالا هم بايد سرم را بالا بگيرم. اميدوارم پلاکاردي که در ديدار مقابل بولونيا نشان دادم، آخرين پلاکاردي از اين نوع باشد که در دست ميگيرم.