سلام داداش .... دمت گرم داداش ... دم همه ی پرسپولیسیا گرم داداش ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط armanliverpool [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام داداش .... دمت گرم داداش ... دم همه ی پرسپولیسیا گرم داداش ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط armanliverpool [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من میگم هم بازی قشنگ بود ....... هم میگم شاید تبانی باشه ...
اخه مگه میشه (گل دوم) دروازه بان ... توپ داره از جلوش رد میشه ... شیرجه نمیزنه بگیره ...توپ میره تو گل
من موندم ....
داداش بعد 2 سال جام نیوردن بالاخره باس همه دست به دسته هم بدن که این استقلالی های جام ندیده یه جام نصیبشون بشه چه جام حذفی چه لیگ حالا بشین و تماشا کن اگه این تیم امسال جام نیورد .... بالاخره یه جام اونم از نوع فرمالیته بهشون میدن .....نقل قول:
اره لابود .....
ولی هر بلایی سرمون اومد به خاطر دروازه بان بود .... نه گل اولو شیرجه زد نه دوم ...
من نمیدونم حقیقی مگه چشه !!!
برادرا با اجازه من میرم ....فعلا ...
سلام به تو دوست پرسپولیسی...نقل قول:
من با نظرت مخالفم چون اصلا بازی جالبی نبود و پرسپولیس واقعی تو این بازی ندیدیم ولی درمورد تبانی بودن منم شک دارم آخه پرسپولیسی که بازی با ذوب آهن اینقدر خوب بازی کرده باید جلوی اس اس اینطور بازی کنه...نقل قول:
100% من اول با گذاشتن حقیقی تو دربی مخالف بودم ولی این کابوس خیلی اتوبان بود و هر توپی میرفت تو گلش و الآن نظرم رو حقیقی...نقل قول:
به سلامت دوباره سر بزن خوش حال میشیم...نقل قول:
یه خبرهایی درباره ی جایگزین کردن یه مربی خارجی واحتمال اخراج کاشانی شنیدم
اگه یکی از این دو اتفاق یا هر دوتاش درست باشه و اتفاق هم بیفته بازم بازیکنهایی که پارتی دارن بازی میدن!و فرقی به حال پرسپولیس نداره فوتبال از پایه مشکل داره!
پرسپولیس داره رو بازیکن میبازه دربی هم اگر حقیقی تو دروازه بود اینجوری نمیشد تیشه به ریشه خودشون زدن
معلوم نیست ما داریم به کدوم سمت میریم الآن هیچ چیزی نداریم که بهش بنازیم!!! مدیریت درست و درمونی که نداریم سرمربیمون که هنوز از شروع فصل تا حالا نتونسته خودش رو نشون بده از این بازیکنا هم که فقط یه کریمیه که جای امیدواری داره بقیه کلا هویج :ey babaaa: زمانی که نه بازیکنا و نه سرمربی و نه مدیریت واسه هوادارا محبوبیت کافی رو نداشته باشن تغییر این وضعیت بحرانی به این راحتیا صورت نمیگیره به جرئت میتونم بگم پرسپولیس توی این چند سال هیچوقت اینقدر وضعیتش بحرانی و تاسف بار نبوده توی فوتبال ایران معمولا اینجور مواقع یا مدیر عامل تعویض میشه یا خود سرمربی! تا بلکه یه شوکی به تیم وارد بشه حالا ببینیم ایندفعه میخوان چجور شوکی وارد کنن:mage mishe:
با این حرف دایی شدیدا موافقم که گفته : کاشانی موقع گرفتن مدال پیداش میشه!!! شما بگین چرا صداش در نمیاد؟
الان يه خبري اومده كه حبيب كاشاني استعفا كرده و در ديدارش با وزير ورزش استعفا داده تا دستش واس تغييرات باز باشه
البته حبيب كاشاني رو همون موقع كه استعفاي علي دايي رو پذيرفت بايد اخراجش مي كردند يا اگر هم مي خواست استعفا بده كلي وقت مناسب بود
اينكه بگيم اين به نفع يا ضرر باشگاهه زوده چون از طرفي مهم اينه كه قراره چه كسي مديرعامل باشه .خدا كنه بدتر نباشه .مخصوصا اينكه الان تيم بايد جبران كنه و هم وضعيتش رو تو جدول بهبود ببخشه هم بفكر انتقام بازي برگشت باشه يه همچين تغييراتي مناسب نيست . از طرف ديگه شايد اين يه شوك مثبتي باشه به يه سري بازيكن بي غيرت كه با رابطه به پرسپوليس اومدن و هيچ جام نمي رن .يكيش همين بادامكيه كه خيليم بچه پرو تشريف داره و با اينهمه گندي كه زده يكي نيست بندازدش بيرون يا اون شكوري يا...
مدريتيت مي خوايم كه بازيكن بي غيرت ازش حساب برره و اصلا نذاره بازيكناي درجه2 به پرسپوليس بيان
مدريتي كه تيم بستن بلد باشه و همون اول فصل يه تيم قدرتمند بسازه تا اينكه وسط فصل يادش بيفته ...
مديريتي كه جز "از سرمربي حمايت مي كنم" كار ديگه اي هم بلد باشه
مديريتي كه وجهه و اقتدار مديريت بزرگترين باشگاه آسيا رو داشته باشه
مديريتي كه عرضه انجام كارهاي بزرگ و ايجاد تحولات مثبت در باشگاه رو داشته باشه
مديريتي كه همه اعضاء باشگاه ازش حساب ببرن
و...
اميدوارم اين اغيير و تحولات سبب خير بشه