-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تورینو مانند بندر لیورپول !
30 شهریور 1389
فرصت زیادی برای حضور در میادین تا این لحظه نصیبش نشده و به نظر می رسد دوران بهبودی کامل و کسب امادگی لازم را پشت سر می گذارد تا توان همراهی قدرتمندی را با بانوی پیر داشته باشد اما برخی بر این عقیده اند که او نباید چنین شروعی در یووه داشته باشد.
تورینو مانند بندر لیورپول و ورزشگاه المپیکو همانند انفیلد و البرتو همان البرتو، اما این حقیقت ندارد، زیرا اکویلانی با انگیزه ها و اهدافی به مراتب بزرگ تر و مشخص تر راهی یووه شده تا همراه این تیم بزرگ ایتالیایی به انچه می خواهد دست یابد.
با این حال با گذشه سه هفته از سری ا برخی مطبوعات از نحوه عملکرد و کسب امادگی این هافبک انتقاد کرده و معتقدند دل نری نیز به او اعتقاد زیادی نخواهد داشت و او در این تیم نیز نیمکت نشین است.
هر چند که برخی نیز می نویسند در یووه خبری از جرارد نیست که اکوئیلانی جایی در ترکیب نداشته باشد، اوباید تلاش و تمرین بیشتری داشته باشد تا مربی بانوی پیر همانند ملو به او ایمان اورد و شاهد نمایش های خوبی از البرتو اکوئیلانی با پیراهن سیاه و سفید یوونتوس باشیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
افزایش فشار تمرینات بر مدافعین یووه
30 شهریور 1389
یوونتوس سخت تمرین می کند، سخت و بسیار سخت. این تنها کلمه ای ست که می تواند تمرینات این چند روز اخیر بانوی پیر را توصیف کند. منابع نزدیک به باشگاه از گذراندن تمرینات امادگی دشوار و نفس گیر برای هماهنگی و کسب نتایج درخشان در هفته های اتی می دهند.
پس از کسب سه نتیجه ناخوشایند در دو هفته نخست و دیدار رفت اروپایی، سران و مربیان یووه بر ان شدند تا خیلی زود از هم گسستگی و شکاف خط دفاعی تیم را برطرف و خطی مستحکم با مدافعینی هماهنگ و متقدر بسازند.
گفته میشود جورجه کیه لینی به همراه بونوچی در سپری تمرینات ویژه ای هستند تا شکاف ایجاد شده در میانه خط دفاعی تیم را برطرف نمایند و از باز شدن بیشتر دروازه یووه بکاهند. این تمرینات در 90 دقیقه روز یکشنبه برابر اودینزه جواب داد و حالا دل نری که هفته های سخت زیادی را پیش روی خود و شاگردانش می بیند تصمیم گرفته با پشت سر گذاشتن تمرینات خاص این ضعف را کاملا برطرف و دفاع یووه را تبدیل به مستحکم ترین خط دفاعی حاضر در ایتالیا نماید.
دل نری که پنجشنبه شب تیم سرسختی را در مصاف با تیمش می بیند ماموریت مهار مهاجمین گلزن پالرمو را به دست کیه لینی داده تا او با تمرین و کار زیاد رهبری دفاع بانوی پیر را بر عهده گیرد و مانع از گلزنی مهاجمین این تیم جنوبی شود.
-
میلوس، خشم صرب
30 شهریور 1389
میلوس صدایش می کنند با همان نام خانوادگی اما معتقدند او دیوانه ایست که میل به گلزنی و شگفتی دارد و به زودی در جدال هایی که پیش روی دارد پیروز خواهد شد. این عقیده تیفوسی های یوونتوس نسبت به ندود جدیدی ست که از ابتدای فصل تابستان خواهان پوشیدن پیراهن سیاه و سفید بانوی پیر بود و حالا با گذشت چند هفته خیلی زود در قلب و ذهن هواداران رسوخ کرده و نظر مساعد انان را جلب.
شرایط و فضای محبوبیت و درخشش میلوس به اندازه ای سریع در حال حرکت است که از او با لقب خشم صرب در کنار خشم چک، ندود یاد می کنند. حرکت سریع درکنار استارات های انفجاری، سرعت، دقت و تاثیر مثبت در روند هجومی تیم موجب شده تا کراسیچ برای روزهای اتی و سرنوشتی خوشایند و فراموش نشدنی در یووه و با پیراهن سیاه و سفید این تیم بیش از انکه انتظارش را داشت اماده شود.
گفتنی ست میلوس روز گذشته و پس از پیروزی پرگل یووه برابر اودینزه صاحب یک دختر به نام میلا شد تا شادی شروع و زندگی جدیدش در تورینو تکمیل شود.
-
بازی تا 40 سالگی ؟ بله خوشحال می شوم
31 شهریور 1389
الساندرو دل پیرو کاپیتان افسانه ای بانوی پیر در مصاحبه ی خود با روزنامه کوریره دلو اسپورت اعلام کرد دوست دارد تا 40 سالگی با پیراهن یووه در میادین حاضر شود و پس از آن از دنیای فوتبال خداحافظی کند.
مرد دوست داشتنی یووه ادامه داد: "من با دل نری موافق هستم, این فصل همه چیز جدید است از مربی و بازیکن گرفته تا کادر پزشکی و مدیران باشگاه و ما اکنون روی پایه های یک یوونتوس جدید هستیم و حرف زدن در مورد اسکودتو در مراحل ابتدایی کار بسیار سخت است."
"اما ما هیچ محدودیتی برای خود قائل نیستیم و راه قهرمان شدن پیروزی است و چیزی که ما می خواهیم همین پیروز شدن است و بس ولی نباید انتظار داشت این پیروزی به سادگی به دست آید، من انتظار سختی هایی در اینده دارم همانطور که بعد از بازگشت از سری ب سختی های داشتیم."
"یووه همیشه می تواند کارهای بزرگ انجام دهد، همانطور که ما بعد از بازگشت از سری ب ابتدا سوم و بعد از ان دوم شدیم. کسی انتظارش را داشت؟ اما بعد از ان یک سال بد را پشت سر گذاشتیم و حالا همه چیز را از ابتدا آغاز خواهیم کرد، قصه ای جدید برای یوونتوس."
"بودن انیلی و جان در کنار باشگاه نشان دهنده ی این است که خانواده همیشه با اشتیاق حامی باشگاه بودن اند و بعد از سال 2006 تا به امروز انها تلاش خود را برای به دست اوردن جایگاه اصلی یووه انجام داده اند."
"بازی برابر اینتر برای ما بسیار مهم خواهد بود زیرا جایگاه ما را نشان خواهد داد و برای من و یووه 29 اسکودتو ثبت شده است و می توانید در سایت من هم این موضوع را مشاهده کنید. برای من مهم نیست دیگران چی فکر می کنند."
"من اعتقاد ندارم که یووه در این فصل بازیکنان درجه 2 به خدمت گرفته است، ما 10 بازیکن را تغییر دادیم و این یعنی مشکلات و سختی های زیاد برای هماهنگ کردن یوونتوس جدید ولی این یوونتوس جدید انگیزه های زیادی برای پیروز شدن دارد."
کاپیتان سپس به موضوع تیم ملی ایتالیا اشاره کرد و گفت: "تیم ملی ؟ اگر پراندلی بخواهد من حاضر هستم برای تیم ملی بازی کنم و اگر کمکی از دست بر اید انجام خواهد داد."
رفتن به لیگ حرفه ای امریکا موضوع بعدی صحبت های الکس بود: "نمی دانم چرا این شایعات تمامی ندارد.عادت داریم هر سال این شایعه را بشنویم شاید به خاطر اینکه من علاقه دارم برای تعطیلات به آمریکا سفر کنم. من از حضور در تورین بسیار خوشحال هستم و می خواهم در یووه به کار خود ادامه دهم."
وی در پایان به مدت حضور خود در میادین و تمدید قرارداد صحبت کرد: "دوران فوتبال شما بعد از X سال تمام می شود و من نمی دانم اون X سال چه سالی باشد و کی بفهمم که باید خداحافظی کنم ولی می دانم ان سال تابستان آینده نیست."
"هنوز بحثی برای تمدید قرارداد من نشده است ولی نگرانی در این رابطه ندارم و فکر می کنم سال آینده نیز تمدید کنم. من خودم دوست دارم تا 40 سالگی بازی کنم و یک بار دیگر تمام جام های ممکن را با یووه به دست اورم. فکر می کنم من و یووه این توانایی را داشته باشیم. برای یووه هیچ چیز غیر ممکن نیست."
-
تحول یووه شکل جدی تری به خود می گیرد
31 شهریور 1389
یووه متحول شد و این تحول از ابتدای تابستان شکل گرفت اما نتایج نخستین هفته های خوشایند نبود و حالا در پی تحول دیگری ست تا چهره تیمی خود را تبدیل به تیمی مقتدر و بزرگ تر نماید. این تحول را در تمرینات روزانه بازیکنان و نحوه حضورشان در زمین تمرین وینوو را به خوبی می توانید حس کنید.
پیش از دیدار برابر اودینزه شکل و نحوه تمرینات یووه تغییر کرد و حالا با گذشت چند روز این تمرینات با فشار و قدرت بیشتری در حال انجام و سپری شدن است.
همچنین گفته می شود استراتژیک و سیستم تیمی نیز در دیدارهای مختلف تغییر می کند و بازیکنان یووه می دانند که به واقع در ترکیب یووه حضور خواهند داشت و دل نری اظهارات پیش از این که گفته بود به همه بازیکنان نیاز خواهد داشت را ثابت کرده و این مسئله در روحیه تیمی و بازیکنان تاثیر مثبت گذاشته است.
در این میان امائوری، مارتینز، اکوئیلانی و سایر بازیکنان نیز امادگی خود را برای حضوری کامل و شایسته در ترکیب بانوی پیر کسب کرده و منتظر درخشیدن با پیراهن سیاه و سفید یوونتوس اند.
-
700 دیداری که بر روی نیمکت هدایت تیمی می نشیند
31 شهریور 1389
نشستن بر روی نیمکت تیم های مختلف از سری سی تا سری ا و حالا هدایت بانوی پیر اروپا که یکی از پرافتخارترین تیم های فوتبال جهان به شمار می رود. جیجی دل نری از زمانی که مربیگری را با ترامو شروع کرد روند رو به رشدی را اغاز و موفقیت های خوبی کسب کرد.
ترامو، راونا، نوارا، نوچرینا، ترتانا، کیه وو، رم، پالرمو، اتالانتا، سمپدوریا و یوونتوس تیم هایی به شمار می روند که دل نری هدایت انان را به عهده گرفته و حالا در استانه دیدار بیانکونری برابر پالرمو که سابقه حضور دل نری را دارد می تواند جشن 700 دیداری که در ان مربیگری می کند را بر پا کند.
به این ترتیب دیدار پنجشنبه شب برابر پالرمو برای این مربی بار دیگر اهمیت می گیرد و او بی تردید در اندیشه یک پیروزی زیبا و به یادماندنی خواهد بود.
این مربی تاکنون 297 دیدار را در سری ا، 47 بازی در سری ب، 68 دیدار سری سی، 200 بار در سری سی دو، 27 بازی در کوپا ایتالیا،38 دیدار کوپا ایتالیا در سری سی، 17 رقابت اروپایی به همراه 5 بازی در سایر جام ها را تجربه کرده است.
-
ناراحتی ژکو از عدم توافق یووه و ولفسبورگ
31 شهریور 1389
نتوانست علی رغم کلیه تلاش ها و مذاکرات راهی یووه شود اما گویی همچنان به بیانکونری شدن علاقه مند است و یووه نیز به او نیم نگاهی دقیق برای جذب او در اینده دارد. ژکو در گفتگویی تاکید کرد که پنهان نمی کنم مطمئنا ناخرسندی و عدم رضایتی برای من وجود دارد که به یوونتوس نپیوستم.
تصور می کردم که ولفسبورگ و یووه به توافق نهایی دست یابند که متاسفانه چنین نشد و تنها دیه گو در این انتقال موفق شد.
برای من غرورامیز و زیباست که تیم های بزرگی به دنبال من هستند، تیمی مانند یووه و یا بایرن. در حال حاضر این مسئله تنها انگیزه ای برای من به شمار می رود. همچنان امید دارم که روزی پیراهن سیاه و سفید یووه را بر تن کنم.
-
چهره جدید دل الپی قدیمی
31 شهریور 1389
تقریبا مراحل ساخت به اتمام رسیده و چهره دل الپی قدیمی شکل و شمایل یک ورزشگاه مجهز و مدرن را به خود گرفته، حالا رقابت برای به دست اوردن اسپانسری معتبر و بزرگ و رسیدن به مراحل تکمیلی داخل استادیوم از اهمیت بالایی برخوردار است و سران بیانکونری می کوشند تا با بررسی شرایط بهترین اسپانسر را از ان خود نمایند.
از گوشه و کنار دنیا اسپانسرهایی برای حمایت این طرح و باشگاه یووه اعلام تمایل کردند، به طور مسائل از المان، لهستان و ایتالیا بهترین پیشنهادات تقدیم مسولین بانوی پیر شده و شرایط به خوبی در حال پیشرفت است .
گفتنی ست خانه جدید بانوی پیر که تنها ظرفیت 40 هزار نفر را خواهد داشت امکانات بسیار بالا و مفرحی خواهد داشت و با به اتمام رسیدن مراحل ساخت سران یووه به دنبال انتخاب نام برازنده و زیبایی برای دل الپی قدیمی اند.
-
هر دیدار ازمونی بی شکست برای ما خواهد بود
31 شهریور 1389
هر یکشنبه یک ازمون محسوب می شود برای ما تفاوتی ندارد در چه روز از هفته به میدان رویم هر دیدار یک ازمون است و حالا پنجشنبه به میدان می رویم. خیلی زود به هفته دیگری از سری ا می رسیم و یووه در این هفته صورتی و سیاه های شهر جنوبی کشور که از قدرت و انگیزه ای بالا برخوردارند را پیش روی خود میبینند.
دل نری بی مقدمه تاکید می کند که تیمی بزرگ و رشد یافته ایم که شخصیت خود را به خوبی یافتیم و می دانیم که چه قدرتی داریم. در حال تمرین و تلاش زیاد هستیم و تنها با یک پیروزی به انتهای راه نمی رسیم، پیروزی در ادامه راه نیز از ان ماست.
باید خیلی خوب و بادقت در این مصاف حاضر شویم. نباید این دوران را از دست دهیم و ظرفیت خود را ثابت کنیم. طی روزهای اخیر سخت تمرین کردیم و همه بازیکنان از شرایط بسیار بسیار خوبی برخوردارند.
تنها 4 روز برای بازگشت امادگی فیزیکی از یک دیدار به دیدار دیگر زمان داشتیم و این مسئله در روند فیزیکی تیمی تاثیر خواهد گذاشت اما امادگی بازیکنان بسیار خوب است.
تاکید می کنم که همه چیز در فضای باشگاه بسیار خوب پیش می رود و همه چیز خوب و عالی ست. در میانه میدان بهترین مهره را در اختیار دارم و از همه بازیکنان راضی هستم. کراسیچ، ملو و اکوئیلانی در این دیدار می توانند شانسی برای حضور در میادین داشته باشند.
مارکیزیو در کنار سیسوکو بهترین نمایش را ارائه کردند و حالا منتظر درخشش سایرین هستم. البرتو نیز امادگی خود را به دست اورده و من به او اعتماد کامل دارم. البته به کلیه بازیکنان اعتماد و ایمان دارم و این مسئله را بارها بیان کردم.
دوران خوبی برای کراسیچ در حال ثبت است، او را به خوبی می شناسم و می دانم که هنوز راه زیادی برای درخشیدن دارد و از این مهره نمایش های زیباتری خواهید دید.
پالرمو تیمی زیرک و سریع است، بازیکنان فانتزی و تکنیکی زیادی دارد، ما خیلی خوب تمرین کردیم و شما نمونه ان را برابر دی ناتاله، سانچز و فلورس دیدید. به هر حال پالرمو نیز بازیکنان بااستعداد و موثری دارد که می دانم توقف انان غیر ممکن نیست.
دل نری در خصوص قهرمانی و نحوه حرکت یووه نیز گفت اینجا دو مسئله وجود دارد، ما سخت تمرین و تلاش می کنیم و این تمرین با کیفیت و تکنیک بالای ما همراه است بنابر این می توانیم به خوبی پیش رویم اما اینکه شما دور و یا نزدیک به اسکودتو ببینید کمی زود است. ما به بهترین نمایش فکر می کنیم و به نتیجه ای که می خواهیم، برای یووه بهترین ها را انتظار دارم و می خواهم روز به روز بهتر و قدرتمندتر شویم، بازی به بازی پیش رویم و هیچ شکستی را متحمل نشویم. هر دیدار برای ما ازمونی جدی محسوب می شود. ازمونی که شکست معنایی ندارد.
-
از سرگیری داستان جنجالی کالچوپولی
1 مهر 1389
به نظر می رسد مدیریت جدید باشگاه یوونتوس تصمیم گرفته است پرونده ی جنجالی کالچوپولی را به صورت جدی پیگیری کند و بر همین اساس روز گذشته انیلی به همراه ماروتا و یک وکیل راهی رم شدند تا با اباته دیدار کنند.
انیلی و ماروتا با نشان دادن مدارکی جدید علیه اینتر و توضیحات تکمیلی برای اباته خواستار بازپس گیری اسکودتوی سال 2006 از تیم اینتر شدند و بعد از ان هم نقش دیگر تیم های حاضر در سری آ در پرونده کالچوپولی را بررسی کردند.
انیلی در بخشی از صحبت هایش به اباته گفت: "یوونتوس انتظار دارد فدراسیون با همه به صورت یکسان و عادلانه برخورد کند و یووه از راههای قانونی پیگیر ماجرا خواهد بود تا به حق خود برسد."
موراتی مدیر باشگاه اینتر که از جلسه ی سران یووه با فدراسیون عصبانی به نظر می رسد در سخنانی کوتاه گفت: "مديران يووه را در رم ديدم كه خوشحال بودند ، بنظر ميرسد كه همكارى و تعامل آنها و فدراسيون بيش از پيش قويتر و بهتر شود اما من به اين ديدارها با آباته نيازى ندارم."