مسی دیشب خوب بازی کرد دگه اینیستا و ژاوی هم که مصدوم بود آلوز هم متوسط بود پینتو هم خوب بود یه تو فوق العاده رو دقیقه نود گرفت داوری هم خوب بود تقریبا گل سوم مسی فوق العاده بود در مورد رونالدو هم من اون حرکت آخر بازی اونو ندیدم تلوزیونو خاموش کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
مسی دیشب خوب بازی کرد دگه اینیستا و ژاوی هم که مصدوم بود آلوز هم متوسط بود پینتو هم خوب بود یه تو فوق العاده رو دقیقه نود گرفت داوری هم خوب بود تقریبا گل سوم مسی فوق العاده بود در مورد رونالدو هم من اون حرکت آخر بازی اونو ندیدم تلوزیونو خاموش کردم
اره دیشب رونالدو یه پناتی خراب کرد یه تک بتک نزد یه گلم زد حرکت زشتی اخر بازی انجام داد که احتمالا اگه اتفاق خاصی نیفته محروم بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط flavia [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسه دیدن عکس به همسایه رجوع کنین
درمورد توپ طلا هم که به احتمال 99.99% لئو گرفتش چون هم اقای گل لالیگا میشه هم اقای گل لیگ قهرمانان هم بهترین بازیکن جهان شد در بازی های جام جهانی باشگاه ها.
بچه ها گل سوم مسی فوق العاده بوده واقعا این یه جادوگره باور نکردنی بود
گل سوم مسی به قول سعید واقعا قشنگ بود.انقدر ریز دروازه بان رو دریپل زد انگار که نه انگار داره دروازه بان دریپل میزنه.این کیه دیگه :ajibeee:
داداش راست میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid_8992 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لئو که با دروازه بان تک به تک شد یکدفعه دیدم لئو همراه با توپ انور دروازه بان ظاهر شدن
لامصب بازیکن ها
راستی دوستان جریان چیه دو هفته هست گلهای بارسا رو که میذارن play نمیشه البته هفته ی قبل رو درست کردند ولی نمیدونم الان چه مشکلی داره؟:bia baghalam:
دوستان تبریک میگم مسی به رکورد 68 گل گرد مولر رسید و احتمالا تا پایان فصل به رکورد بیش از 70 گل در یک فصل میرسه:ahaaaaaa:
یکی این مسی رو بگیره داره همه ی رکوردها رو جا به جا میکنه.dallliii
راستی این رونالدو رو دیشب دیدین چیکار میکرد!!!حتی 1% هم از قهرمانی رئال خوشحال نبود به خاطر اینکه اقای گلی این فصل رو از دست داده.پارسال من رونالدو رو خوشحال تر از این فصل که قهرمان شدن میدیدم.
الکی هم تو رسانه ها میگه قهرمانی مهم تر از اقای گلی هست ولی معلومه یه جاش داره میسوزه ki::
تبریک به بارسایی های گلroz::roz::roz:: بابت 68 گله شدن لئو.دیشب بارسا بازی خیلی خوبی انجام داد!!!
دوستون دارم:love::love::love::love:
هی رکورد... هی رکورد.... کلاً رکورد! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسی با هتریکی که دیشب کرد، رکورد Gerhard Müller را با 67 گل در یک فصل شکست.
مسی 46 گل در لالیگا، 14 تا در چمپیونز لیگ، 3 تا در سوپر کاپ اسپانیا، 2 تا در جام حذفی، 2 تا در جام باشگاه های جهان و 1 گل در سوپر کاپ اروپا، در این فصل زده.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با 108 گلی که تیم تا اینجای فصل در لالیگا زده، رکورد بهترین تعداد گل در طول تاریخ بارسا که مال فصل 2008/9 بود(105) رو شکست.
15 بازیکن حداقل یک گل از این 108 گل رو به ثمر رسوندن. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در اون فصل اتوو با از اون 105 گل، 39 تاش رو زد و این فصل مسی از 108 تا 46 گل!
15 بازیکنی که گل زدن: مسی(46) - الکسیس(12) - ژاوی(10) - سسک(9) - ویا و پدرو(5) - تیو و پویول(3) - آلوز، پیکه، اینیستا، تیاگو، کیتا، کوئنکا(2) و آدریانو(1)