من هم تولد مارسلو رو تبریک میگم امیدوارم که امسال با تجربه تر از سال های قبل بیشتر بتونه به تیم کمک کنه .
نمایش نسخه قابل چاپ
من هم تولد مارسلو رو تبریک میگم امیدوارم که امسال با تجربه تر از سال های قبل بیشتر بتونه به تیم کمک کنه .
جا دارە کە بگم امروزبه جز مارسلو تولد آدان هم هست تولد آدان، دروازبان دوم رئال رو كه تولد 25 سالگیش هست رو تبریک میگم و براش آرزوی بهترین ها رو دارم...(در صورتی کە میخواست از رئال کبیر برود ولی مورینیو راضیش کرد کە بماند، عجب آدمایی پیدا میشند!!)
پرش بلند مورینیو... كه خودشم يه پا دروازه بانهheee::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصغروالدز بهترین دروازه بان لالیگا شد :hehehe::hehehe:
به اخرین بازی رسمی فصل 12-2011 رسیدیم فصل شیرینی بود علی رغم حذف نا عادلانمون البته از بعد فنی میگم
با برد امشب میتونیم فاصله رو به 9 و 100 امتیاز و 120 گله بشیم احتمالا که خیلی کارهای خاصی هست که قدرت رئاله امسالو نشون میده
به امید برد شیرین تیم
نيمه اول هم تموم شد تبريك ميگم - البته تو اين بازي يه ركورد جديد به دست اومد كه رونالدو تو همه بازيهاي لاليگا به تمام تيم ها گل زده:yes: و اگر همينجور تو نيمه دوم پيش بريم به ركورد جاودانه 100 امتياز ميرسيم:yes:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب بازی کردیم و میتونستیم بیشترم گل بزنیم با این شرایط توپ طلا به مسی رسید هر چند خیلی شانس رونالدو کم بوو خوشبختانه به 100 داریم میرسیم و همه چی برای یه جشن باشکوه امادس
خوشبختانه مارسلو تو شب تولدش یه پاس گل به کریس داد و تولدشو قشنگ تر کرد
منم تولدشو تبریک میگم
خب 100 امتیازه شدنه تیمو تبریک میگم و ثبت یه رکورد جدید تو تاریخ لالیگا توسط مادریدی ها
خب بریم برای ادامه جشن قهرمانی ضمن اینکه مارسلو با دومین پاس گلش تولدشو شیرین تر کرد
سلام بچه ها رسیدن تیم به 100 امتیاز و قهرمانی با اختلاف 9 امتیاز رو تبریک میگم رونالدو هم که امشب فقط میخواست یه گل بزنه که زد و دیگه مثل قبل تشنه ی گلزنی نبود امشب مارسلو خیلی خوب بود اوزیل هم همینطور خلاصه این فصل با اقتدار کامل قهرمان شدیم به امید موفقیت های بیشتر رئال مادرید .