-
نصیرزاده : پنالتی بر روی نورمحمدی صد در صد خطا بود !
ارتش سرخ دات كام:
درحالی که چند دقیقه ای بیش تر از بازی پرسپولیس و سایپا نگذشته است ، می توان پیش بینی کرد که هر دو تیم بر روی چندین صحنه به اتفاقات داوری اعتراض خواهند داشت. با این وجود به نظر خواهد رسید که پرسپولیس ی ها انتقادهای بسیاری به داوری داشته باشند و حق خود را تضییع شده ببینند. با این حال بطور کوتاه مروری بر صحنه های بحث برانگیز این بازی خواهیم داشت.
1-پنالتی از دست رفته ی پرسپولیس درست بود
طبق نظر هوشنگ نصیرزاده ، کارشناس داوری ، فغانی در صحنه ای که هادی نوروزی توسط رحمان احمدی متوقف شد ، تصمیم کاملا درستی اتخاذ کرد و در ضمن به درستی احمدی را با کارت زرد جریمه کرد.
2-پنالتی که هیچ گاه برای پرسپولیس گرفته نشد!
در صحنه ای که علیرضا نورمحمدی به محوطه ی جریمه ی سایپا نفوذ کرد ، این بازیکن با یک حرکت مشکوک به پنالتی متوقف شد و نقش بر زمین شد. به همین دلیل بازهم به گفته ی نصیرزاده ، کارشناس داوری استناد خواهیم کرد که این صحنه را صد در صد پنالتی اعلام کرده است.
نصیرزاده در این رابطه گفته است : "بازیکن خاطی سایپا یک لحظه با دست چپ خود نورمحمدی را از ناحیه ی کتف کشید و باعث سرنگون شدن این بازیکن شد. جالب آن است که تنها کسی که در این صحنه قدرت تشخیص پنالتی را داشت ، خود آقای فغانی بود که بسیار راحت از این صحنه گذشت و توجه خاصی نکرد."
در پایان دو نکته نیز در این مسابقه جالب توجه بود:
نکته ی اول :
فغانی امروز بسیار عصبی و ناآرام داوری کرد و در اعتراض های بازیکنان براحتی دست به جیب شد و از کارت زرد خود استفاده کرد. این درحالی است که از سه سال قبل نیز فغانی را در هنگام داوری این چنین به یاد داریم. به هر ترتیب او امروز یک داور بین المللی است و باید بیش تر از گذشته مسلط و آرام بازی را داوری کند. به هر روی آنچه در قضاوت امروز فغانی دیده شد ، بی تجربگی ، ناپختگی و عصبی بودن ، بود که در نوع تصمیم گیری های او نیز کم تاثیر نبود و او در نهایت مرتکب یک اشتباه تاثیرگذار شد تا پرسپولیس به سومین برد فصل خود دست نیابد.
نکته ی دوم :
امروز در صحنه ی مشکوک به هند ، با کم لطفی تصاویر آهسته ی تلویزیونی روبرو بودیم تا کمی شک و گمان در این صحنه یا صحنه های دیگر پا به جا بماند. به هر صورت مدیر تصویر برداری و کارگردان های تلویزیونی این مسابقات باید این نکته را در نظر داشته باشند که باید یک طرفه و بدون هیچ گونه کم کاری پوشش های تلویزیونی را انجام دهند ، چراکه این حق مسلم کاربران تلویزیونی است.
-
رويانيان به منزل قلعهنويي رفت
مديرعامل باشگاه پرسپوليس براي عرض تسليت و ابراز همدردي با سرمربي تيم استقلال به منزل وي رفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] امير قلعهنويي سرمربي تيم استقلال که در سوگ از دست دادن مادرش نشسته است، پس از مرخص شدن از بيمارستان سينا راهي منزلش شد و در اين بين اهالي فوتبال براي عرض تسليت و ابراز همدردي به منزل وي رفتند.
به گزارش فارس،محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس پس از تماشاي بازي تيمش مقابل سايپا راهي منزل قلعهنويي شد و به سرمربي استقلال تسليت گفت. همچنين علي فتحاللهزاده از ظهر امروز در بيمارستان و منزل قلعهنويي حاضر شده و به ابراز همدردي با وي پرداخت.
مهدي محمد نبي و علي کفاشيان نيز با تماس تلفني به سرمربي آبيپوشان تسليت گفتند.
ميرشاد ماجدي، شاهرخ بياني، پژمان منتظري و اميد طيري مربي اسبق آبيپوشان نيز با حضور در منزل قلعهنويي با وي ابراز همدردي کردند.
مراسم خاکسپاري مادر سرمربي تيم استقلال روز پنجشنبه در بهشت زهرا برگزار خواهد شد.
-
بنگر:خوب بازي کنيم ونتيجه نگيريم فايدهاي ندارد
مدافع پرسپوليس گفت: اگر خوب بازي کنيم و نتيجه نگيريم فايدهاي ندارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محسن بنگر پس از تساوي بدون گل پرسپوليس برابر سايپا گفت: عملکرد خوبي داشتيم و موقعيتهاي ما گل نشد. روز به روز بهتر ميشويم و بايد هم اين اتفاق بيفتد، البته اگر خوب بازي کنيم و نتيجه نگيريم فايدهاي ندارد.
به نقل از فارس ،مدافع پرسپوليس در مورد تشويق علي کريمي از سوي هواداران اظهار داشت: کريمي بزرگ تيم و شناسنامه پرسپوليس است. ما هم او را دوست داريم. من اگر هوادار پرسپوليس بودم مطمئنا علاقه ويژهاي به کريمي داشتم.
-
نوروزي:داورميتوانست يک پنالتي ديگر بگيرد
مهاجم تيم پرسپوليس گفت: داور ميتوانست يک پنالتي ديگر براي ما بگيرد و اميدوارم اشتباه نکرده باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هادي نوروزي در مورد تساوي بدون گل پرسپوليس و سايپا در هفته يازدهم گفت: ضربات آخر ما به در بسته خورد و پنالتي را هم از دست داديم. امروز نشان داديم به روزهاي خوبمان نزديک مي شويم.
به گزارش فارس،وي افزود: بايد در اين بازي برنده ميشديم اما سه امتياز را مفت از دست داديم.
مهاجم پرسپوليس در مورد صحنه پنالتي گفت: روي من صد در صد خطاي پنالتي شد و دروازهبان سايپا پايم را زد. تصميم داور درست بود. داور ميتوانست يک پنالتي ديگر براي ما بگيرد که اميدوارم اشتباه نکرده باشد.
محسن يوسفي بازيکن سايپا در مورد اين بازي گفت: پرسپوليس دنبال کسب 3 امتياز بود. ما در آخر بازي به تساوي راضي شديم و به همين خاطر کار را آرام دنبال کرديم. پنالتي پرسپوليس مشکوک بود.
وي افزود: تيم هميشگي نبوديم. پرسپوليس بيش از هميشه ميل به حمله داشت. ما هم موقعيت هاي گلزني داشتيم اما نتيجه عادلانه بود.
-
حاشيه ديدار پرسپوليس و سايپا 2
هواداران پرسپوليس به طور مداوم عليکريمي را تشويق ميکنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پرسپوليس و سايپا در چارچوب هفته دوازدهم ليگ برتر از ساعت 18:15 در ورزشگاه آزادي به مصاف يکديگر رفتند. نيمه اول اين بازي با نتيجه بدون گل به پايان رسيد. در زير حاشيههاي اين مسابقه را ميخوانيد.
به گزارش فارس،هنگامي که مانوئل ژوزه به زمين آمد با اعتراض هواداران روبرو شد و هواداران پرسپوليسي او را هو کردند.
هواداران با شعار «علي فقط کريمي» بازيکن کنار گذاشته شده پرسپوليس را تشويق کردند.
ابراهيم شکوري بازيکن فصل قبل پرسپوليس که امسال در سايپا حضور دارد با دستهگل به سمت نيمکت پرسپوليس رفت.
هواداران پرسپوليس شکوري را تشويق کردند.
حيدري مديرعامل سايپا در استاديوم حضور دارد.
کادر فني و نيمکت نشينان سايپا به سمت نيمکت پرسپوليس رفتند و با آنها خوش و بش کردند.
تقوي و ژوزه قبل از شروع مسابقه با يکديگر عکس يادگاري انداختند.
کريم انصاريفرد با دستهگل به سمت نيمکت تيم سابقش سايپا رفت.
مهدي مهدويکيا و محمد قاضي با نيمکت نشينان سايپا خوش و بش کردند.
مهدويکيا از سوي هواداران پرسپوليس مورد تشويق قرار گرفت.
محمد مايليکهن تماشاگر ويژه اين مسابقه است.
نيروي انتظامي بين هواداران پرسپوليس شکلات پخش ميکرد.
کارلوس کيروش، سيموئز و مارکا آقاجاريان اعضاي کادر فني ملي ايران از اين بازي ديدن ميکنند.
بين دو نيمه باز هم علي کريمي از سوي هواداران مورد تشويق قرار گرفت.
ژوزه هنگامي که بين نيمه قصد رفتن به رختکن را داشت باز هم از سوي هواداران هو شد.
با توجه به حمايت سيد جلال حسيني و مهرداد پولادي از کريمي، اين دو بازيکن با شعار «حسيني کريمي و پولادي کريمي» از سوي هواداران مورد تشويق قرار گرفتند.
-
زايد: سعي ميکنم نظر ژوزه را جلب کنم
مهاجم ليبيايي پرسپوليس گفت: تلاش بيشتري ميکنم تا نظر ژوزه را جلب کنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ايمون زايد در مورد تساوي بدون گل پرسپوليس برابر سايپا گفت: تيم ما بازي خوبي ارائه کرد. من هم تلاش خودم را انجام دادم اما فرصت آنچناني بدست نياوردم.
به گزارش فارس،وي افزود: تلاش ميکنم در مسابقات آينده طوري عمل کنم تا نظر ژوزه را جلب کنم. افسوس پنالتي را که از دست داديم ميخورم. با اين بازي که انجام داديم حرفهاي بيشتري براي گفتن داريم. همه کار کرديم و اما گل نزديم.
-
کاظميان:سايپاازلحاظ تاکتيکي اسيرما شد
مهاجم تيم پرسپوليس گفت: سايپا که سپاهان و استقلال را برده بود از لحاظ تاکتيکي اسير ما شد .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جواد کاظميان در مورد تساوي بدون گل پرسپوليس برابر سايپا گفت: در نيمه اول بازي خوبي انجام داديم و در نيمه دوم موقعيتهاي خوبي داشتيم که متأسفانه توپهايمان گل نشد. پنالتي را هم از دست داديم. سايپا که سپاهان و استقلال را برده بود از لحاظ تاکتيکي اسير ما شد اما متأسفانه به تساوي رسيديم. فکر ميکنم تماشاگران از نحوه بازي ما راضي بودند.
به نقل از فارس،وي در مورد اعتراض هواداران گفت: آنها ناراحتند و علي کريمي نيز انشاءالله به تيم برميگردد. آنها بايد تيم را تشويق کنند و با سرمربي بد رفتار کردند. هواداران، پرسپوليس و کريمي را دوست دارند و انشاءالله همه چيز درست ميشود.
کاظميان در مرد اينکه آيا از بازي خودش راضي بود گفت: از بازي خودم چندان راضي نيستم اما توپي هم نصيب من نشد.
-
معدنچي:بخشي ازچهره پرسپوليس رانشان داديم
بازيکن پرسپوليس گفت: اگر چه با تيم هميشگي فاصله داريم اما مقابل سايپا بخشي از چهره پرسپوليس را نشان داديم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهرزاد معدنچي پس از تساوي بدون گل پرسپوليس برابر سايپا در جمع خبرنگاران گفت: برد حق تيم ما بود. پولادي تمام سعي خود را کرد و از بدشانسياش بود که پنالتي گل نشد. نکته مهم اين بود که بخشي از چهره پرسپوليس واقعي را ديديم اگر چه با تيم هميشگي پرسپوليس فاصله داريم.
به گزارش فارس،وي ادامه داد: توپ، ميدان، فرصت گلزني و همه چيز دست ما بود اما گل نزديم. مقابل يکي از جوانترين و بهترين تيمهاي ايران بازي کرديم. سايپا تيم بسيار خوبي است اما امروز اجازه نداديم به هدفشان برسند. سه امتياز براي ما بود و به يک امتياز راضي نيستيم.
معدنچي تصريح کرد: با وجود اينکه ميهمان بوديم ميتوانستيم برنده شويم. اميدوارم از تعطيلات بهترين استفاده را کنيم و با رفع نقاط ضعف و تبديل آنها به نقاط قوت در بازيهاي بعدي نسبت به چند بازي گذشته بهتر شويم. پرسپوليس حرفهاي زيادي براي گفتن دارد و مشکل کريمي هم با کمک مسئولان باشگاه و صبر هواداران حل ميشود.
-
نورمحمدي:پنالتي صددرصدروي من گرفته نشد
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مدافع سايپا روي من خطا کرد و پنالتي صددرصد گرفته نشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رضا نورمحمدي در مورد تساوي بدون گل پرسپوليس برابر سايپا گفت: نسبت به قبل بهتر بوديم و در ساختار حمله و دفاع عملکرد خوبي داشتيم و فقط گل نزديم. پولادي به دليل فشار زيادي که رويش وجود داشت پنالتي را از دست داد. خودش هم خيلي ناراحت است.
به گزارش فارس،وي ادامه داد: از کارشناسان داوري خواهش ميکنم در مورد صحنهاي که در محوطه جريمه سرنگون شدم قضاوت و نظر خود را اعلام کنند. مدافع سايپا من را کشيد و بيکار نبودم در شرايطي که ميتوانستم گلزني کنم خودم را زمين بزنم. پنالتي صددرصد بود. اگر کارشناسان تاييد کردند درخواست ميکنم فغاني هم قبول کند.
-
تقوي: از ژوزه دو درس تاکتيکي ياد گرفتم
سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: از ژوزه دو درس تاکتيکي ياد گرفتم که يکي از آنها برايم تازگي داشت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مجتبي تقوي پس از تساوي بدون گل سايپا برابر پرسپوليس در مورد اينکه مساوي حق تيم شما بود يا نه، با تبريک هفته نيروي انتظامي، گفت: چه چيزي حق ما است يا نيست تعبير درستي نخواهد بود. هميشه هر حقي به واقعيت تبديل نميشود ولي شايستگي ما در نيمه اول کامل نبود. اينکه چه اتفاقي در نيمه اول براي ما افتاد بايد آن را بررسي کنم اما بهترين موقعيت آنها صحنه پنالتي بود که جا دارد از فغاني تشکر کنم چون او عدالت را در جريان بازي رعايت کرد.
به گزارش فارس،وي افزود: در بازي، لحظهها و اشتباهات تاثيرگذار است. در صحنه پنالتي استفاده از عمق دفاع ما براي پرسپوليس جواب داد و آنها به بهترين موقعيت خود رسيدند. هر چه فکر ميکنم آنها موقعيت گل ديگري نداشتند. در نيمه دوم خيلي بهتر از نيمه اول بازي کرديم. با يک تيم با تجربه بازي کرديم و اگر خط دفاع و دروازهبان پرسپوليس روز خوبي نداشتند موقعيتهاي زيادي خلق ميکرديم و چند موقعيت را دروازهبان آنها گرفت. بي دليل نيست که آنها با اين ارقام قرارداد ميبندند.
تقوي تصريح کرد: اعتقاد دارم پرسپوليس چيزي براي از دست دادن ندارد و هفتههاي آينده ميبينيد که آنها به کمتر از برد قانع نميشوند. در نيمه اول خوب بازي نکرديم اما در نيمه دوم شجاعانه به ميدان رفتيم.
تقوي در مورد اينکه 2 پنالتي براي پرسپوليس گرفته نشد، خاطرنشان کرد: داور خيلي خوب سوت زد و بي دليل نيست که فغاني يکي از داوران منتخب کنفدراسيون فوتبال آسياست. داوران ما کلا قوانين را به صورت يکسان اجرا نميکنند و در برخي مواقع اتفاقهايي رخ ميدهد اما به نظر من فغاني يکي از بهترين داوران ليگ است.
سرمربي سايپا در پاسخ به اين سوال که چرا تيم شما در نيمه اول مثل نيمه دوم بازي نکرد، گفت: اين يکي از چالشهاي تيم من است. دليلي نميبينم که اطلاعات تاکتيکي تيم را از طريق رسانهها مطرح کنم. پرسپوليس با سيستم 2-1-4-3 بازي ميکند ولي به نظر من کريم انصاريفرد دير وارد بازي شد و وقتي به ميدان آمد ما را اذيت کرد. ترجيح ميدهيم تيم مان بسته بازي کند و شايد به همين دليل از توانايي ميلاد غريبي زياد استفاده نکرديم.
وي اضافه کرد: طبيعي بود که پرسپوليس زودتر از سايپا دچار خستگي شود اما ايراد تيم ما اين است که از ميزان دوندگي و انرژي خود بهره نميبرد. کريم انصاري فرد و امين منوچهري و خيليهاي ديگر توسط مربياني معرفي شدند که روي آنها زحمات زيادي کشيدند. بازيکنان جوان من در ميان سه مدافع قوي ايران بازي کردند. سعيد دقيقي سبک بازياش عوض شده و بايد به بازيکنان جوان فرصت بدهيم تا تجربه کسب کنند.
تقوي در پايان گفت: امروز از ژوزه دو درس تاکتيکي گرفتم که يکي از آنها خيلي تازگي داشت. او مربي بزرگ و باتجربهاي است و اگر به او زمان بيشتري بدهند ميتواند اصلاحات عميقي در پرسپوليس ايجاد کند. اگر به اين مربي بزرگ فرصت داده شود او ميتواند تيم را به سرمنزل مقصود برساند.