به نظر من فروش الوز و پیکه یه ریسک هست و میتونه خیلی ضرر به تیم برسونه
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من فروش الوز و پیکه یه ریسک هست و میتونه خیلی ضرر به تیم برسونه
به نظر من کلا اگه بازیکنایی رو که از مهره های کلیدی تیم هستن بفروشیم ضرر کردیم
حالا چرا پیکه و دنی؟ اینهمه بازیکن داریم تک تکشونم ستاره فقط دنی نیستش که:ehe:
دنی الوز بهترین دفاع راست جهانه.بازیکن دونده و جنگنده تر از دنی الوز نداریم.من که 100% با فروش دنی مخالفم.
پیکه هم خیلی جوونه و حیف بفروشیمش.درسته این اواخر یکم افت کرده ولی به روزای اوجش بر میگرده.
ما باید دفاع به تیم اضافه کنیم ولی نه با فروش بازیکنان کلیدی!!
کاریکاتورهای روزانه ی الموندو در 2 می 2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پپ در حال حاضر ده ها خواستگار دارد ...
برزیل، انگلیس،قطر...
=================
کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 2 می 2012
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مادرید امیدوار است تا امشب "لیگ گریه" ( جام قهرمانی ) را بالای سر ببرد
کوپا دل ری:" من نمیخواهم نا امیدت کنم... اگر دستان راموس تو را بگیرند ، دعا کن !"
جام لالیگا :" زندگی سگی..."
من هم مثله شما دوستان امیدوارم،که بارسا این فصل حداقل 3 خرید،در هر یک از سه خط اصلی(حمله،میانی،دفاع)داشته باشه،(البته بیشتر از همه امید به خرید یه یه دروازبانه خوب داشتم که با سرمربی شدن یه بارسایی دیگه،کاملا ناامید شدم!:narahat:)،...اما محاله که این راسل:ogh:،چنین خریدی داشته باشه...(همینجا شرط میبندم که اگه،خرید بزرگ انجام داد،دیگه بغل اسمش اینو :ogh: نزارم!!!:nishkhand:)اصلا اگه امکانش بود من پرز رو واسه بارسا میخریدم....!!!!!!!:mage mishe::ohum::fek konam:
به هر حال اگه خریدی داشته باشیم من ترجیح میدم،اینا رو بخریم:
-Aleksandr Kokorin بال کلاسیک-21سال-دیناموموسکو-روسی
-love::Javi Martínez هافبک دفاعی-23سال-بیلبائو-اسپانیایی
-Granit Xhakalove:: هافبک-19سال-باسل-یوگوسلاوی الاصل ولی سویسی!-اتمار هیتزولد،لقب شواین اشتایگر سویس رو داده.
-Martin Kelly دفاع راست/وسط-22سال-لیورپول-انگلیسی
-love::Mateo Musacchio دفاع وسط-21سال-ویارئال-آرژانتینی-یکی از بهترین مدافعان جوون حال حاظر که از فابیو واران رئالی ها هم خیلی بهتره!
-Christian Eriksen love:: هافبک تهاجمی-20سال-آژاکس-دانمارکی-یعنی در حد مدریچ و بواتنگ!
.
.
راستی اگه میتونید،اینا رو به گوش مسئولایه بارسا برسونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!om::om:::khahesh::khahesh::mage mishe::mage mishe:entezar::
-راستی،شاید پپ گفته باشه که بهترین خرید 4سالمون ماسکرانو بوده،ولی از نظر من آلوز و بعدش سسک و بعدش پیکه خریدایه بهتری بودن.....به هیچ وجه بارفتن آلوز و پیکه موافق نیستم،...نه به خاطر تعصب و .... بلکه به این خاطر که میتونن خودشونو با هر سبک بازی تغییر بدن و کیفیتشون رو از دست ندن...پس منطقی نیست که بخاطر تغییر تاکتیک بفروشیمشون!!
-راستی این لقب واسه لئوچطوره:
فرشته دوست داشتنی بارسلونlove::love::؟!
داداش تو اینا که گفتی من فقط مارتینز اریکسن و کلی رو میشناسم که به نظرم فقط بین اینا مارتینز به درد ما میخوره که هم توانایی بالایی تو دفاع داره هم میتونه خوب طراحی کنه و به حمله اضافه بشه.اریکسن رو اگه بیاریم پس تیاگو و ایکوئنکا و افلایی و سسک که تقریبا پستای مشابهی دارن تکلیفشون چی میشه؟ :mage mishe:
در مورد کلی هم فکر کنم تیتو ترجیح میده از خود لالیگا مدافع بخره نه لیگ برتر.
در مورد باشگاه هم میتونی تماس بگیری با باشگاه پیشنهادت رو بدی البته یا اسپانیایی یا انگلیسی.شماره رو هم فکر کنم مهدی داره
دوستان این اولین مصاحبه پپ بعد از سرمربی شدن هست.یعنی اولیش.بخونید ببینید چه چیزایی گفته البته اون موقع نمیشد معنی حرفش رو فهمید اما امروز میشه فهمید به خاطر حرفایی که خودش زد از تیم رفت یعنی انگیزه و عدم توانایی در موفقیت.واقعا پپ یک اصول گرایی اخلاق مدار هست.پپ واقعا بی نظیره
» وضعیت بازیکنان شما برای فصل آینده چگونه خواهد بود؟
من آدمی نیستم، که به راحتی دروغ بگویم؛ رونالدینیو، اتوئو و دکو، در اهداف من نیستند و نمی خواهم از ابتدای فصل، وعده های پوچ خودم را شروع کنم، اما بهتر است به آن سه بگویم، که اگر می خواهند در ترکیب باشند، باید پیشرفت کنند و در پیش فصل خودشان را به من و اعضای تیم نشان دهند. همه بازیکنان فصل قبل، میتوانند در تیم باشند، فقط باید به من نشان بدهند، که لیاقت بازی در بارسا را دارند و خواهند داشت. مهم انگیزه بازیکنان ما است.
» نمی خواهید درباره رونالدینیو، کمی بیشتر توضیح دهید؟
نیازی نمی بینم که بیش از این چیزی بگویم. اگر می خواهد همان بازیکنی باشد، که چند سال پیش بوده است، بارسا این شرایط را برایش مهیا کرده است. رونالدینیو و همه بازیکنان، باید خودشان در پیش فصل نشان دهند؛ در غیر این صورت، نیازی به وی نخواهیم داشت.
» محور تلاش های شما برای خرید بازیکن در چه پستی است؟
من مهاجمی می خواهم، که برایم در یک فصل 60 گل به ثمر برساند! (با خنده) بهتر است شوخی را تمام کنیم؛ ما به دنبال یک شماره 9 واقعی هستیم که بتواند، شرایط را برای آنری و بویان سخت تر کرده تا رقابت برای بازیکن اصلی شدن بالا بگیرد. گزینه های زیادی را در کاغذ مد نظر داریم، اما فعلا نیازی نمی بینم، که همه آن ها را پشت میکروفون اعلام کنم.
» کمی واضح تر توضیح دهید؛ بازیکن دیگری هم خواهید خرید یا خیر؟
واضح تر از این نمی توانم؛ ما برای شرکتی قدرتمندانه در هر سه رقابت، نیازمند بازیکنانی هستیم که آن ها را خواهیم خرید؛ اگر از من نام آن ها را می خواهید، نمی توانم جوابتان را بدهم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]» از سرمربی تیم اول بودن ترسی هم دارید؟
به نظر شما ترسی دارم؟ هرگز؛ من کاملا آماده هستم و پذیرفته ام، که سرمربی تیم اول شده ام. من 37 ساله ام و شرایط را به خوبی درک می کنم. می خواهم با همکاری دستیارانم، شادی را با کمال جدیت به اردوی تیم بازگردانم.
» شرایط تیم در پیش فصل چگونه است؟
من نمی خواهم، قبل از آغاز در باره چیزی حرف بزنم. تیمم را آماده به فصل خواهم فرستاد و اماده بردن هر سه جام خواهیم بود. من سعی خواهم کرد، در همه حال روحیه و انگیزه شاگردانم را بالا نگه دارم. شاگردانم بزودی استارت خواهند زد تا حضوری قدرتمندانه در هر سه جام را تضمین نمایند.
» افراد زیادی درباره شما و وضعیت شما شک و تردید دارند؛ آن ها را قانع کنید؟
نیازی به قانع کردن من نیست؛ من این را درک می کنم، که زمانی بازیکن این تیم بوده ام و از این جهت مورد تردید های زیادی قرار گرفته ام، اما بزودی همه خواهند فهمید، که وعده های من هیچ یک دروغین نیست. در دو هفته ابتدایی فصل، همه این تردید ها برطرف خواهد شد و در این هیچ شکی نداشته باشید.
» درباره مسی توضیح دهید؟
او بازیکن خوبی است، اما باید این را بداند، که بارسای من با سایر بارسا ها متفاوت خواهد بود. یک اسم، نمی تواند باعث قرار گرفتن ثابت آن در زمین شود. من به انگیزه و آمادگی نگاه خواهم کرد، اما شک ندارم، که مسی به بهترین نحو با ما وفق خواهد یافت. او در فصل آینده، یکی از کلیدی ترین های ماست.
» در پایان، کدام یک از همکار هایتان در تیم اول را تحسین می کنید؟
همه؛ من اینجا کار می کنم و خواهم کرد و از این رو، به بگریستیان، اینگلا، لاپورتا و .. تبریک می گویم. آن ها همه به دنبال برتری تیم خواهند بود.
بچه ها اگه ميخوايد از لينك بالا نتيجه بازي بارسا رو لحظه به لحظه دنبال كنيد.هرچند ميدونم همتون بلدين...
خداوكيلي نيگا كنيد دارن چه چرت و پرتي دارن ميدن...تريبون آزاد...جمع كنيد بابا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط lmb [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها گل زديم.....پويول زد.....:balesh:
صادق جان تولدت مبارک.
در مورد بازی هم بدترین بازیکن زمین الوز بود.حالا من میگم این بشر تو افته فصل دیگه نمیتونه فیکس باشه شما گوش نمیدید.
اینیستا فوقالعاده بود.انصافا لقب استاد استفاده از فضا های بسته برازنده اش هست.عالی بود اندرس مقدس
دوستان از این لینک میتونین بازی رو مشاهده کنین:
گل دوم مسی هم با پنالتی بود.انصافا باید مدافع مالاگا اخراج میشد.تکل از پشت زد.