بچه ها یه خواهش.:flowerysmile:
لطفا سعی کنید بحثی راجب تیم های دیگه مربیانشون رو اینجا انجام ندین چون به رئال مربوط نمیشه و اسپم به حساب میاد.roz::
از این به بعد ممنون میشم اگه انجام ندین:flowerysmile:
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها یه خواهش.:flowerysmile:
لطفا سعی کنید بحثی راجب تیم های دیگه مربیانشون رو اینجا انجام ندین چون به رئال مربوط نمیشه و اسپم به حساب میاد.roz::
از این به بعد ممنون میشم اگه انجام ندین:flowerysmile:
وای خدا خر روی بعضی هارو داشت الان سلطان جنگل میشد :hehehe:
اینم بچه های باحال فیس بوق گذاشتن خیلی باحاله:hehee:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه بوس می دی به عمو؟
اینورو بوس کن
حالا اینورم بوس کن
بیا اینم جایزت ♥
داش مجتبی این عکس ها من فیلمشو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالدو میره جایی که بچه های سرطانی هستن و بهشون جایزه وامیدواری میده و....:love:
لینک دانلود؟؟..........نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حوصلم شد برات آپ می کنم می فرستم.ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره منم این کلیپو دیدم و البته همین یه دونه هم نیس رونالدو این کارو تو افریقا و تو امریکا هم غیر اروپا کرده و البته این بزرگی خودشو نشون میده
خوبه که کسایی که به کریس خورده میگیرن همه چیزو ببینن که بعضی چیزا اختصاصی ادمای بزرگه
درسته مرتضینقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حتی رونالدو با اسرائیلی هاهم موافق نیست بااین کارایی که سره فلسطینی ها میارن
چند وقت پیش تعداد زیادی لباس های خودش و کفش هاش به بچه های فلسطینی هدیه دادashem:-
زمانی که کریس تو من یونایتد بود فکر میکردم خیلی مغرور و خودخواهه و ازشم زیاد خوشم نمیومد اما وقتی بیشتر میشناسیش و کاراشو نگاه میکنی میبینی که در پشت چهره مغرورش بازیکنیه فوق العاده اخلاقی و وفاداره اینو از رابطه الانش با فرگوسن میشه درک کرد و کارایی که انجام میده
واقعا از اینکه اصلا اهل تظاهر نیس لذت میبرم
به خیلی از بارسایی هایی که دوستام هستن گفتم چرا از کریس بدتون میاد گفتن مغروره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گفتم به نظر مغرور میاد ولی اگه صحبت های کسانی که باهاش بودند و کارهایی که رونالدو کرده نگاه کنید خودتون متوجه میشید که مغروره یا نه.
رونالدو فقط دنبال پیشرفته.
هیچ وقت نشد بگه من از فلانی برترم همیشه می گه باید تلاش کنم که پیشرفت کنم.
به قوله خودش که می گه در زمین گاهی اعصابم بهم میریزه ولی بخاطر تیم هست.
رونالدو اگه یونایتدو ترک کرد ولی فراموشش نکرد طوری که انگار هنوز قلبش اونجاست.
چند وقت پیش گفت دلم برای یونایتد تنگ شده.
معلوم نیست شاید روزی به یونایتد برگرده.
ریو بهش گفته بود نمی خوای برگردی؟ گفت نمی دونم هیچ چیز غیر ممکن نیست.
این ستاره واقعا ستارست فقط باید بشناسیش:shogh:
امیدوارم رونالدو همیشه رئالی بمونه و با 7 خودمون که یادگار بازیکنای بزرگ و اسطوره هامونو فوتبالو تموم کنه تا بازم این شماره مقدس تر بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینیم که هیچ چیزو بعید نمیدونه از سیاست و اگاهیشه وگرنه رونالدو گفته تو رئال بهترین لحظاتمو سپری میکنم چرا باید یبهترین لحظاتمو با شرایطی دیگه عوض کنم