-
شأن ما در پرسپوليس بسيار بالاست؛
پيرواني: انتقاد تندي از ژوزه نکردم
عضو کميته فني پرسپوليس گفت: انتقاد تندي از ژوزه نکردم و گفتم او در مهره چيني مشکل دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] افشين پيرواني پس از پيروزي يک بر صفر برابر آلومينيوم هرمزگان گفت: پرسپوليس امروز 5،6 موقعيت گل داشت اما فقط يک گل زد. بازيکنان بايد بهتر عمل کنند و به يک گل بسنده نکنند.
وي در مورد انتقادهاي تندي که عليه ژوزه انجام داد، گفت: انتقاد تندي از ژوزه نکردم و فقط گفتم او در مهرهچيني مشکل دارد. آيا اين حرف بدي است؟
پيرواني در مورد پست و سمتش در پرسپوليس گفت: به دنبال پست و سمت نيستيم و اگر حرفي هم ميزنم به خاطر اين است که پرسپوليس را دوست دارم.
عضو کميته فني پرسپوليس در مورد تشکيل نشدن جلسات اين کميته گفت: روز اول به ما گفتند عضو کميته فني هستيد اما اگر هم اين کميته تشکيل نشود مهم نيست. ما اين تيم را دوست داريم و پرسپوليسي هستيم.
وي در مورد اينکه چرا دستيار ژوزه نشد و آيا با تشکيل نشدن جلسات فني شأنش زير سؤال نميرود، گفت: شأن ما در پرسپوليس بسيار بالاست. شرايط براي دستياري خوب نبود و ژوزه خودش با سه چهار نفر آمده بود.
-
کاظميان: حالا حالا بايد جبران کنيم
بازيکن پرسپوليس گفت: آنقدر باختهايم که حالا حالاها بايد جبران کنيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جواد کاظميان پس از برتري يک بر صفر پرسپوليس برابر آلومينيوم هرمزگان گفت: خوشحالم که توانستيم سه امتياز را کسب کنيم. موقعيتهاي زيادي از دست داديم و بايد اين موضوع را به فال نيک بگيريم چون در بازيهاي قبلي موقعيتهاي کمي براي گلزني داشتيم.
وي ادامه داد: فشار روحي و رواني روي بازيکنان به دليل شکستهايي که داشتيم زياد بود. اميدوارم با اين پيروزي به روند خوبي برسيم. آنقدر باختهايم که حالا حالاها بايد جبران کنيم. اميدوارم هفته آينده سايپا را هم شکست دهيم و با برد به تعطيلات برويم.
مهاجم پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که چرا بازي کيفيت لازم را نداشت، گفت: با نظر شما مخالفم، ما بازي خوبي به نمايش گذاشتيم و نيمه دوم حسابشده بازي کرديم.
-
حاشيه ديدار پرسپوليس - آلومينيوم2
مديرعامل باشگاه پرسپوليس بين دو نيمه با سرمربي تيم ملي ايران ديدار و گفتوگو کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد رويانيان بين دو نيمه بازي به جايگاه ويژه رفت تا با کارلوس کيروش سرمربي تيم ملي گفت و گويي انجام دهد.
* اکبر ميثاقيان سرمربي آلومينيوم در يک صحنه با محسن بنگر مدافع پرسپوليس درگيري لفظي پيدا کرد و حتي به داور معترض شد که چرا به بنگر تذکر داده نميشود.
* ميثاقيان در صحنهاي ديگر با مهدويکيا کاپيتان پرسپوليس در جريان بازي خوش و بش کرد و دست به گردن او انداخت!
* در کنار زمين چند جانباز جنگ تحميلي روي ويلچر بازي را تماشا ميکنند. آنها بعد از گلزني مهدويکيا پرچم ايران را تکان دادند.
-
استيلي: پا قدمم براي پرسپوليس خوب بود
سرمربي پيشين پرسپوليس گفت: مشاور رويانيان نيستم اما هر کمکي از دستم برآيد براي اين تيم انجام ميدهم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حميد استيلي پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس برابر آلومينيوم هرمزگان عنوان کرد: از اينکه پرسپوليس پيروز شد خوشحالم و پاقدم من براي پرسپوليس خوب بود.
وي در مورد اينکه مشاور رويانيان شده يا نه، گفت: من مشاور رويانيان نيستم اما هر کمکي از دستم برآيد براي تيمي که دوستش دارم انجام ميدهم.
استيلي در مورد اينکه چرا با صباي قم به توافق نرسيد، گفت: قسمت نبود با صبا کار کنم.
وي در مورد اينکه ويسي گفته او مرفاوي را به باشگاه صبا معرفي کرده است، گفت: از اين مسائل بيخبرم.
سرمربي پيشين پرسپوليس در مورد شرايط اين تيم اظهار داشت: پرسپوليس در آينده بهتر ميشود. اين تيم نياز به زمان دارد و بايد در ترکيب تيم دقت بيشتري شود. پرسپوليس چند بازيکن مصدوم دارد که با درمان آنها وضعيت تيم بهتر خواهد شد. اميدوارم روزهاي خوش پرسپوليس دوباره از راه برسد.
-
مهدويکيا: فشار رواني مانع گلزني بيشتر ما شد
کاپيتان پرسپوليس گفت: فشارهاي رواني باعث شد نتوانيم بيشتر گل بزنيم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهدي مهدويکيا پس از برتري يک بر صفر پرسپوليس مقابل آلومينيوم هرمزگان گفت: بازي بهتري نسبت به مسابقات قبلي انجام داديم و 8،9 موقعيت گل ساختيم. مهم اين بود که بازي را برديم و فشار روحي و رواني کمتر شد. موقعيتهاي صددرصد گل زيادي داشتيم و شايد همين فشارهاي رواني باعث شد نتوانيم بيشتر گلزني کنيم. اميدوارم روند پيروزي ادامه داشته باشد.
وي در مورد عدم حضور تماشاگران گفت: شايد اگر تماشاگران در ورزشگاه حضور داشتند بازي بهتري را ميديديم.
کاپيتان پرسپوليس در مورد آلومينيوم گفت: آنها تيم خوبي داشتند و دونده بازي ميکردند.
مهدويکيا در مورد انگيزه زيادش در اين بازي گفت: وظيفه هافبک اين است که دونده بازي کند و من هم با تمام وجودم براي پرسپوليس بازي کردم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا نتيجه آزمايشات ديدار با سپاهان مشخص شد يا خير؟ گفت: اتفاقي که در آن بازي افتاد نادر بود و فکر نميکنم ديگر تکرار شود. نتيجه آزمايش بازيکنان هنوز مشخص نشده است.
-
ژوزه: قسمت من اين است که در ايران بميرم
سرمربي پرسپوليس تاکيد کرد نيازي به کريمي ندارد و گفت که يک روز دليل کنار گذاشتن او را ميگويد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مانوئل ژوزه پس از پيروزي يک بر صفر برابر آلومينيوم در نشست خبري گفت: همه يک روز ميميرند اما مثل اينکه قسمت من اين است که در ايران بميرم. مشکلات بازي ما را ديديد که ما گل نزديم. قبل از اين بازي گفتم با يک برد مشکلات حل ميشود. حريف ما فقط روي يک حمله کرد و بازيکنان من عالي بودند. بازي بسته بود و شانسهاي زيادي داشتيم و راحتتر ميتوانستيم پيروز شويم. اين گونه پيروزي آدم را اذيت ميکند. روز سختي بود اما برديم.
وي ادامه داد: بازيکنان من خودشان را خسته و بازي را براي خودشان سخت ميکنند. آنها عصبي هستند. راحتتر ميتوانستيم برنده شويم. اگر گل دوم را ميزديم آرامتر ميشديم و بهتر بازي را ميبرديم اما به بازيکنانم تبريک ميگويم چرا که از دقيقه يک تا دقيقه 90 براي برنده شدن بازي کردند.
ژوزه تصريح کرد: برخي بر تيم ما فشار ميآورند اما باشگاه فشار ميآورد تا تيم موفق شود. همه بازيها براي ما سخت است و اميدوارم بازي بعدي را هم ببريم.
سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه بازيکنان در زدن ضربات آخر مشکل داشتند، گفت: بازيکنان ما آرام نبودند نه بخاطر غيبت هواداران يا علي کريمي، آنها عصبي بودند چرا که 8 بازي را نبرده بوديم. اين پيروزي را به هواداران تقديم ميکنيم. براي آنها کار ميکنيم. مهم اين است که راحتتر و بهتر بازي ميکنيم اما فشار و استرس زياد است. اگر آرامتر بوديم 5 گل ميزديم.
ژوزه در مورد برگزاري جلسه آشتي کنان با کريمي اظهار داشت: اين نظر شماست که ما به او احتياج داريم اما من تصميمم را گرفتهام و به عقب برنميگرديم. يک روز دليلش را ميگويم که چرا او را کنار گذاشتم اما الان نه!
سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه تعويضهايش شرايط تيم را بهتر کرد و بهتر است بعد از برد کمي لبخند بزند، خاطرنشان کرد: از هيچ کدام از خبرنگاران ناراحت و عصباني نبودم و نيستم. در پرتغال و مصر خبرنگاران خشن هستند و بد برخورد ميکنند اما شما خوب برخورد کرديد و نظرتان را ميگوييد.
وي در مورد شرايط فني بازي، گفت: شماره 15 و 3 حريف کند بودند به همين دليل از کاظميان و نوروزي که سريع هستند در جلو استفاده کرديم. بازيکنان پرسپوليس نصف تواناييشان بازي ميکنند. با يک برد آرام مي شويم و آنها بهتر بازي خواهند کرد. با دست هم گل ميزديم بايد ميبرديم. روحيه بازيکنان اکنون براي بازيهاي آينده بالاست.
ژوزه در مورد اينکه گفته ميشود کيروش بازيکنان مليپوش پرسپوليس را عليه او تحريک کرده، گفت: در اين مورد بعدا با شما صحبت ميکنم.
وي در مورد حضور گلمحمدي و نقش او در اين برد، گفت: اين برد را بازيکنان به دست آوردند. گلمحمدي را ميشناسم و سه روز است با تيم کار ميکند. بازيکنان همه به او احترام ميگذارند. گلمحمدي با چند بازيکن تيم همبازي بوده و رابطهاش با بازيکنان خوب است. او براي کمک به پرسپوليس آمده است. همه ما در اين برد سهيم بوديم و بازيکنان بيشتر. ارتباط بازيکنان و کادر فني با حضور گلمحمدي بيشتر ميشود. شناختي که يحيي از فوتبال ايران دارد، من ندارم. او اين مسئله را به من انتقال ميدهد ولي تصميم آخر را من ميگيرم. دوست ندارم همه به من فقط بله بگويند. دوست دارم نظر يحيي را بشنوم و از تجربهاش استفاده کنم.
-
رويانيان:
از موضع ژوزه درباره کريمي حمايت ميکنم
مديرعامل باشگاه پرسپوليس از موضع مانوئل ژوزه مبني بر عدم بازگشت کريمي به اين تيم حمايت کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد رويانيان پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل آلومينيوم درباره اينکه با يحيي گلمحمدي در مورد بازگشت علي کريمي صحبت کرده اما ژوزه در نشست خبري پيش از بازي اعلام کرد کريمي را نميخواهد و از بين کريمي و سرمربي تيم طرف کدام را ميگيرد، گفت: من قطعاً از موضع سرمربي حمايت ميکنم. از خود علي کريمي پرسيدم اگر بين سرمربي و بازيکن اختلاف پيش آيد چه تصميمي ميگيرد که گفت اگر سرمربي مقصر باشد به سرمربي تذکر ميدهم. من نميخواهم بيجهت از کسي دفاع کنم.
وي افزود: من يک ايرانيام و جان را هم براي مربيان ايراني ميدهم اما من اکنون مربي خارجي آوردهام و به او پول دادهام. از هفته دوم شروع کردند به تخريب پرسپوليس. من به آنها گفتم اکنون چه کسي را بياوريم و گفتم پولش را هم خودتان بدهيد. از دومين بازي از داخل و بيرون تيم شروع به زدن تيم کردند. اين کارها خوب نيست.
رويانيان تصريح کرد: بهترين بازيکنان را گرفتهايم و من نميدانم سود زدن پرسپوليس به چه کسي ميرسد. ميدانم کريمي يک پرسپوليسي صددرصد است و او را قبول دارم. هيچ بازيکني نميخواهد کمفروشي کند اما به دليل اتفاقاتي که افتاده روحيه تيم به هم ريخته و اختلاف به وجود آمده است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص صحبت با کيروش در جريان مسابقه با آلومينيوم گفت: کيروش از من ناراحت بود که در مصاحبهاي گفته بودم مليپوشان وقتي از اردو باز ميگردند ذهنشان آسيب ديده است. او همه چيز را براي من تشريح کرد و من از او عذرخواهي کردم و احترامم به سرمربي تيم ملي بيشتر شد. کيروش مربي بزرگي است و به او گفتم صددرصد حمايتش ميکنم.
وي افزود: با هم به تفاهم رسيديم و در مورد اختلافاتي که در تيم ما ايجاد شده حرف زديم. با اطمينان ميگويم کيروش به خاطر مانوئل ژوزه بازيکنان پرسپوليس را تحريک نکرده و اين حرف حق است که بگويم و به همين دليل از همينجا باز از کيروش عذرخواهي ميکنم. قرار شد با کيروش نشستي برگزار کنم چون اکثر بازيکنان پرسپوليس نه تنها در رده بزرگسالان بلکه در ردههاي ديگر هم مليپوش هستند و طبيعي است که براي روحيه بهتر تيم از او مشورت بگيرم. در سال 5 ماه اين بازيکنان در تيم ملي هستند، پس هم ما و هم کيروش بايد به همديگر کمک کنيم.
رويانيان در پاسخ به اين سؤال که ريشه اختلاف علي کريمي و مانوئل ژوزه از کجاست، گفت: اتفاقاتي از هفته دوم افتاد اما به خاطر دربي روي همه آنها سرپوش گذاشتيم و به همه تذکر داديم اما خود مانوئل در اين هفتهها برخوردهايي ديد و روي هم انباشته شد. من اهل بزرگ کردن کسي نيستم. اگر شما يک مربي يا نه، يک چوب خشک هم باشيد از برخي برخوردها ناراحت ميشويد.
وي اضافه کرد: شخصيتي مثل علي کريمي که ارزشمند است بايد بيشتر مراقب رفتارهايش باشد. ناراحتي و نگرانيام از علي کريمي همين است و اصلاً کاري به ناراحتي مانوئل ندارم و هنوز هم با ژوزه در مورد کريمي حرف نزدم.
رويانيان در ادامه مصاحبه با خبرنگاران در خصوص اين شائبه که گفته ميشود فدراسيوننشينها دوست ندارند ژوزه در پرسپوليس نتيجه بگيرد تا مبادا در جنگ رسانهاي با کيروش پيروز شود، گفت: هر کاري در اين مملکت انجام دهم با عشق انجام ميدهم و موفق ميشوم اما نميدانم در فوتبال چه کار انجام دهم. هر کجا را محکم نگه ميدارم که اشتباهي رخ ندهد جاي ديگر صدا ميدهد. اگر بگوييم گلايه داريم که بد است و اگر بگوييم همه خوبند، اشتباه است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس خاطرنشان کرد: هر کاري در اين فوتبال ميکنيم از جاي ديگري ضربه ميخوريم. هيچ کاري بازخورد مثبت ندارد. ما اين همه بازيکن خريديم و فکر ميکرديم همه چيز خوب انجام ميشود اما اتفاقاتي ميافتد که خوابش را هم نميديديم. همه کار ميکنيم اما از صد جاي ديگر ضربه ميخوريم .اين به اين دليل است که فوتبال حاشيه امنيت و سلامت ندارد.
وي در خصوص حضور پيرواني و استيلي و اينکه گفته ميشود قرار است استيلي سرمربي پرسپوليس شود، گفت: پيرواني و استيلي رئيسان من هستند و من استيلي را دوست دارم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در ادامه بار ديگر تأکيد کرد: اين همه براي تيم هزينه کرديم و امکانات خوبي فراهم شد حتي اکنون بهترين ورزشگاه براي پرسپوليس است و چرا بايد يک اختلاف کوچک اين طور تيم را به هم بريزد؟ هر کسي که عامل اين اختلاف و به هم ريختگي است را در اين دنيا و آن دنيا نميبخشم. آيا اين تيم بايد ببازد؟
رويانيان در اين هنگام در پاسخ به اين سؤال که آيا به اين نتيجه رسيدهايد که چه کسي مقصر است، گفت: من به نتيجه رسيدم که مقصر چه کسي است.
وي همچنين در خصوص علي کريمي يادآور شد: کريمي بازيکن بزرگ و فرزند پرسپوليس است و حتي اگر او در پرسپوليس نباشد نميگذارم خراب شود و با شخصيت او بازي کنند.
رويانيان در خصوص اينکه وي مخالف جمعآوري نامه براي برگزاري مجمع فدراسيون فوتبال است، اظهار داشت: بله، من مخالف هستم تيم ملي و فدراسيون در اين شرايط نياز به حمايت دارند.
-
هفته دهم ليگ برتر فوتبال؛
خروج پرسپوليس از بحران با موشک
تيم فوتبال پرسپوليس با پيروزي برابر آلومينيوم هرمزگان 10 امتيازي شد و از منطقه خطر فرار کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ديدار دو تيم پرسپوليس و آلومينيوم هرمزگان از ساعت 18:30 در ورزشگاه خالي از تماشاگر آزادي برگزار شد و با نتيجه يک بر صفر به سود پرسپوليس به پايان رسيد. مهدي مهدويکيا در دقيقه 30 براي پرسپوليس گلزني کرد تا پرسپولي با گل «موشک» به برتري برسد.
پرسپوليس به دليل تخلفات هوادارانش، از سوي کميته انضباطي به برگزاري مسابقه بدون تماشاگر محکوم شده بود.
سرخپوشان با اين برد تا حدي از بحران و انتهاي جدول فاصله گرفتند و به رده سيزدهم رسيدند. آلومينيوم هرمزگان هم 8 امتيازي باقيماند.
احمد صالحي داور مسابقه به رضا ناصحي از آلومينيوم کارت زرد نشان داد.
ترکيب پرسپوليس:
نيلسون، سيدجلال حسيني، محسن بنگر، عليرضا نورمحمدي، مهرزاد معدنچي( از دقيقه 37 محمد قاضي)، مهدي مهدويکيا( از دقيقه 78 سامان آقازماني)، ميثم نقيزاده، حسين ماهيني، محمد نوري، جواد کاظميان، هادي نوروزي( از دقيقه 67 کريم انصاريفرد)
سرمربي: مانوئل ژوزه
ترکيب آلومينيوم هرمزگان:
مجتبي روشنگر، محمد استبلي، محمدمهدي مهديزاده ( از دقيقه 46 ميثم محسني)، وحيد عسگري، بهنام داداشوند، محسن حميدي، محمدرضا ناصحي، رسول پيرزاده( از دقيقه 80 اميرخليفهاصل)، امجد شکوه مقام، هادي دهقاني و سعيد راه رو( از دقيقه 75 داود دانشدوست)
سرمربي: اکبر ميثاقيان
-
حاشيه ديدار پرسپوليس - آلومينيوم3
مديرعامل باشگاه پرسپوليس بعد از پيروزي خدا را شکر کرد و سرمربي تيم ملي را در آغوش گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تيم پرسپوليس در ورزشگاه آزادي با يک گل آلومينيوم هرمزگان را شکست داد. محمد رويانيان مديرعامل پرسپوليس پس از بازي خدا را شکر کرد و سپس کيروش را آغوش گرفت.
* 5 خبرنگار آلماني در ورزشگاه آزادي حاضر شدند و نکاتي از بازي را يادداشت ميکردند.
* اکبر ميثاقيان در يک صحنه معتقد بود داور بايد پنالتي به سود تيمش ميگرفت و به همين دليل به داور معترض بود.
* شيريني سرپرست پرسپوليس به حرکات ميثاقيان در کنار زمين اعتراض کرد و اين مسئله را به داور چهارم متذکر شد.
* پسر يحيي گلمحمدي در بين دو نيمه وارد ورزشگاه شد.
* برخي عکاسان از روي سکو قصد عکس برداري داشتند که ماموران اين اجازه را به آنها ندادند.
-
جعفر کاشاني:
پرسپوليس به يک رفرم فرهنگي نياز دارد
پيشکسوت باشگاه پرسپوليس معتقد است که اين تيم براي خروج از بحران فعلي به يک رفرم فرهنگي نياز دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جعفر کاشاني در خصوص کناره گيرياش از سمت مشاور مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: هر کاري که نتواند تاثير مناسب داشته باشد تشريفاتي است. مسئله من و پرسپوليس هم در اصل قضيهاي نداشت که بخواهد تمام شود. پرسپوليس خانه پيشکسوتان است و هر کس که بتواند به اين تيم کمک کند، اين کار را ميکند.
وي ادامه داد: سالها است که مي گويم پرسپوليس بايد به باشگاه تبديل شود و سازمان پيدا کند. آن وقت ارزش هر پستي معلوم و جايگاه افراد مشخص مي شود. اميدوارم هر چه سريعتر اين اتفاق در پرسپوليس بيفتد.
کاشاني در ادامه گفت:من هرگز از واژههايي مثل "کشک" درباره پست مشاوره استفاده نکردهام چون هرگز اين جملات را به کار نميبرم. به عقيده من پست ما به افراد شخصيت نميدهند بلکه افراد بايد در سازمان مشخص و تشکيلات حرفهاي به کار بپردازند. پستي که تاثير نداشته باشد حکم تشريفاتي دارد.
بازيکن سالهاي دور پرسپوليس همچنين اظهار کرد: باشگاه بزرگ تفکر بزرگ مي خواهد. استقلال و پرسپوليس دو تيم بزرگ ايران هستند که همه حرکات و رفتار و گفتارشان روي فرهنگ جامعه تاثير ميگذارد. اميدوارم اين دو تيم به باشگاه تبديل شوند که اهدافشان مشخص شود و از ظرفيتهايشان به خوبي بهره برداري شود.
وي درباره وضعيت اين روزهاي پرسپوليس هم گفت:وقتي خشت اول يک بنا کج نهاده شود آن بنا تا آخر کج ميرود. بزرگترين آفت يک مجموعه يا مدير اين است که رفتارش با گفتارش فرق ميکند. در اين صورت حتما چالشهايي به وجود ميآيد. پرسپوليس محتاج اين است که چند متفکر در راستاي اهداف مثبت دور هم بنشينند و مسئله را حل کنند.
کاشاني در خصوص کنار گذاشتن شدن علي کريمي هم گفت: کريمي بازيکن بزرگي است که سوابق فراواني دارد. بايد نخبگان خود را حفظ و جايگاهشان را به خوبي مشخص کنيم. در غير اين صورت با چالش رو به رو ميشويم. اکنون مربياي را به تيم آوردهاند که نه با فرهنگ ما آشناست نه زبان ما را ميداند و نه حتي ميتواند به خوبي با بازيکنان ارتباط برقرار کند.
وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال که آيا اضافه شدن يحيي گل محمدي به کادر فني مي تواند مشکلات تيم را حل کند، خنده تلخي کرد و گفت: آرزو ميکنم که تيم پرسپوليس موفق شود. ما دلمان ميخواهد تيم محبوبمان موفق باشد اما حرف آمدن گل محمدي راه حل مشکل نيست. پرسپوليس به يک رفرم فرهنگي نياز دارد.
کاشاني در پايان با اشاره به عملکرد موفق مديران باشگاه سپاهان و سازماندهي خوب اين باشگاه در چند سال اخير اظهار کرد: تا وقتي پرسپوليس باشگاه نشده است اين مشکلات در آن وجود خواهد داشت. سپاهان در چند سال اخير موفق بوده چون مديرانش مدبر و تعاملپذير بودند.