خوب منم قهرمانی رو به همه ی بروبچ رئالی تبریک میگم.........
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب منم قهرمانی رو به همه ی بروبچ رئالی تبریک میگم.........
کاکا بازیکن خوبیه درسته خیلی کاره خاصی نکرده ولی در بعضی بازی ها بهمون کمک زیادی کرده انصافا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باید بهش روحیه داد و بهش اعتماد کرد تا بتونه خودش باشه
کاکا اگه یه فصلو جدی و بدون مصدومیت شروع کنه میتونه بزرگی خودشو نشون بده و اینکه چقد به کار تیم میاد ضمن اینکه دیماریا هم بعد بازگشتش از مصدومیت اصلا اون بازیکن سابق نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به این بازیکنا باید فرصت داد و تعطیلات تابستونی بهترین زمان ممکن برای اوج برگشتن این بازیکناس
هر چند من بازم اعتقاد دارم کاکا از تیم جدا میشه
سلام دوستان بعد از یک هفته من برگشتم.هرچند که دیره ولی قهرمانی رو تبریک میگم...حق به حقدار رسید...میبینم که یه عده بد جور میسوزن....
خوش اومدی هادی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط hadizizo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیدوارم سوغاتی من فراموش نشده باشه
اره داداش همیشه همینطوره دیگه اما بیخیال قهرمانی رو عشقست
داداش من با جند تاشون دوست بودم ولی با همشون کات کردم.فکر میکردم....ولی اشتباه میکردم.مرتضی سوغاتی چی میخوای؟heee::
الانم بعضیاشون خوبن ولی ................
تازه میپرسی چی میخوام
بابا سری پیش هم رفتی هیچی نیاوردی ها[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا برای اینکه پستیمون خیلی اسپم نشه اینکه گویا قراره با تیاگو سیلوا مذاکرات جدی شروع بشه و این بازیکن هم علاقشو به رئال نشون داده
خب حالا سوغاتمو بده
داداش شرمنده همچین سرم شلوغ بود یادم رفت...
تیاگو سیلوا بیاد که عالی میشه...هرچند سخته جذب کردنش...باید 2 تا دفاع خوب جذب کنیم
برنامه جذب دفاع که الویت اصلی کار خوزس و قطعا تمرکز روی این پسته
اما یه هافبک دفاعی خوب هم روش برنامه داریم
اما امیدوارم بازیکنای خیلی خوب تیم مثه هیگواین حفظ بشن
احتمال زیاد کاکا میره. ولی فکر نکنم هیگی بره...