به نظر من كه خريد دفاع چپ از همه چي مهم تره...همون آلابا خوبه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط footballking12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من كه خريد دفاع چپ از همه چي مهم تره...همون آلابا خوبه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط footballking12 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این گوری که ما سرش گریه میکنیم مرده توش نیست entezar::
از این خرید اول میشه فهمید که باید بیخیال خرید درست و حسابی بشیم !
چند ساله پیشم که ما به دفاع نیاز داشتیم رفتن ماکسول رو گرفتن که اصلا بدردمون نخورد . حالا هم میرن یکی دیگه رو میارن مثل چکیرینسکی ! نمیدونم یادتونه یا نه ولی ما با این بازیکن خیلی کشیدیم ! لا مصب والدزی بود واسه خودش ki::
تجربه میگه که اگه جام میخواین باید نقاط ضعف رو بر طرف کنین
و جاهای که قوی هستیم تقویت کنیم
فصل بعدم هستن تیمای که به ضد حمله بخوان به ما ضربه بزنن و ما نباید با یه ضد حمله دروازبانمون ما تسلیم بشه
فصل بعد بازم امکان داره که پیکه رو فرم نباشه نباید ماسچرانو رو در مقابل تیمی که قد بلندن قرار بدیم و باید کمک سرجیو باشه
که یه بازیکن از اول فصل تا اخر فصل مثه ماشین کار کنه استراحتم لازمه
فصل بعد هم امکان داره بازیکنامون مصدوم بشن
به نظر شما اگه خدای نکرده مسی مصدوم میشد کدو م بازیکن میتونست تیمو به جلو ببره خیلی ویا رو دوس دارم ولی فکر نکنم ازش این کار بر بیاد
پس باید یه برنامه ریزی خوب کرد و بازیکن خرید
فکر نمیکنم خرید بزرگی داشته باشیم تو تابستون و تو فکر بازیکنایی مثل تیاگو سیلوا و ون پرسی و بیل نباشید ما رئال نیستیم که تو هر فصل چند تا خرید بزرگ داشته باشیم . به نظرم یه دفاع وسط خوب مثل رامی و یه دفاع چپ مثل آلبا که احتمالش زیاد شده و یه دروازبان مثل آندرادا از لانوس نه دروازبانی مثل نویر . تو میانه میدان که مشکل نداریم و تو خط حمله به یه مهاجم خوب که قابلیت بازی تو نوک و گوش رو داشته باشه
اول یه تبریک با تاخیر میگم برای برد برابر رایو
بعدشم فکر نمی کنم امسال تیتو بخواد خرید بزرگی انجام بده ، اون با تیم ب خیلی آشتاس و به نظر من بیشتر سرمایه رو میذاره برای پرورش بازیکنای جوون
راستی من هنوز موندم روسل این بدهی ها رو چه جوری جور می کنه!؟ کسی میدونه پولا رو برای چی خرج میکنه؟:mage mishe:
مگه میشه چیگرینسکی رو فراموش کرد 25 میلیون واسش دادن و خیلی کم بازیش دادن و تو بازی هایی که بازی کرد به قول تو والدزی بود واسه خودش . دو فصل پیش تو بازی با سویا انقدر بد بازی کرده بود که تماشاگرا تو نیوکمپ اونو هو میکردن . البته خوب شد که فصل بعدش 15 میلیون به همون شاختار پسش دادن . فکر میکنم تو قراردادش بود که اگه خوب بازی نکرد بتونن پسش بدن با این مبلغ .نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
باز خدا پدر مکسول رو بیامورزه که اونقدر بد نبود و یه بازیکن متوسط بود
اره دوستان راست میگن.اصلا حواسم به دفاع چپ نبود.خرید الابا و یه دفاع وسط واجبه.
اگه چیزی تهش موند یه مهاجم نوک هم بگیریم:nishkhand:
ولی انصافا کشف استعداد های جدید از درون اکادمی بهتر از خرید بازیکنه.
در مورد دروازه بان هم مطمئنم بارسا والدز رو کنار نمیذاره.باید تحملش کنیم.
معلومه دیگه ! پولا رو میده به عمو میشل ! :hehee: خودت که این موضوع رو تو امضات ذکر کردی . heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی جالبه که نولیتو بازیکنی که فصل قبل راسل اونو مفت به بنفیکا داد الان پیشنهاد 18 میلیون یورویی از لیورپول دریافت کرده . بجای اینکه این بازیکن خوب رو قرضی به بنفیکا بدن اونو از دست دادن تا این پیشنهاد خوب رو از دست بدیم om::
نمیشه اینجور فکر کرد
اگه میموند همچین پیشرفتی نمیکرد که قیمتش بره بالا ! ولی راست میگی باید اون کسی که قرارداد رو تنظیم کرده بود بندی هم قرار میداد که فروش این بازیکن با مالکیت بارسا انجام بشه ! ولی چه فایده که روسل بویی از مدیریت نبرده .
ولی خودمونیم ها , بچه های لاماسیا چقد زود رشد میکنن !