تبریک . ولی چه فایده کفش طلا به مسی رسید:gerye:
نمایش نسخه قابل چاپ
تبریک . ولی چه فایده کفش طلا به مسی رسید:gerye:
G][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم برد رو تبريك ميگم - كفش طلا هم پر كشيد:narahat:
قهرماني را به تمام دوستان تبريك مي گويم اميدوارم اين قهرماني ادامه داشته باشد
سلام برو بچ رئالی
بعد از چند روزی به میادین باز گشتم.چندتا امتحانه سخت داشتم که گفتم بشینم سگ خونی کنم.
قهرمانی رو هم به تمام بروبچ رئالی تبریک می گم.حق به حق دار رسید.
خب دیگه فقط یه بازی تا پایان لالیگا و حدود 3 ماه دوری از میادین جدی داریم
اینکه مدت زیادی رئال بازی حساس نداشته باشه واقعا ناراحت کنندس اما با اردوهای خوب و تاکتیک و خرید بازیکنای لازم فصل رویایی سال بعد خواهیم داشت
خوب خوشبختانه کاکا گفته می مانم امیدوارم بمونه و دوباره باید اعتماد به نفسشو بدست بیاره امیدوارم که فصله بعد کاکای رویایی میلان باشه ولی این بار برای رئال.
خبر خوب دیگه اینه که امثال مورینیو بیشتر روی دفاع کار می کنه و می خواد بیشتر مدافع خوب بگیره تا بقیه پست ها.
به نظرم در بقیه پست ها مشکلی نداریم جزء دروازه بان.به نظرم بهتره یه دروازبان خوب هم بگیریم تا ایکر در کل فصل بیشتر استراحت کنه.
واقعا از اين خبر كه كاكا ميخواد بمونه خيلي خوشحال شدم چون هنوز جا داره واسه همون كاكاي قبلي شدن خيلي دوست دارم كه كنار كريس و اوزيل هميشه تو تركيب فيكس رئال باشه
علی رغم همه خبرای ضدو نقیض خیلی بعیده کاکا موندنی باشه
واقعا خبر خیلی خوبیه اما خیلی بعیده مگه اینکه کاکا اراده ای ولادین داشته باشه و بخواد یه رقابت جانانه با اوزیل و دیماریا و............ داشته باشه
امیدوارم اون چه به نفع تیمه اتفاق بیفته و بودن کاکا خبر خیلی خوبیه
کجاش خوبه سالی ده میلیون میگیره بازیش در حد پولی که میگیره نیس خواهشا قبول کنین این سه فصل که اومده فک نکنم کار مثبتی کرده باشه این قدر افت کرده که بعنوان جانشین هم نمیشه بهش اعتماد کرد