هيچ بازيكنى را از استقلال به تبريز نمى برم
هيچ بازيكنى را از استقلال به تبريز نمى برم
مظلومى: هر بازيكنى به تراكتورسازى مى آيد، بداند مى خواهيم قهرمان شويم
پرويز مظلومى سرمربى جديد تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز با بيان اينكه براى موفقيت در اين تيم نيازمند آرامش است، گفت: هر بازيكنى كه به تيم تراكتورسازى بيايد، بايد بداند كه انتظار از اين تيم زياد است و مى خواهد در ليگ برتر قهرمان شود.وى با اشاره به اينكه با باشگاه تراكتورسازى تبريز قرارداد داخلى امضا كرده است، اظهار داشت: صحبتهاى نهايى با باشگاه تراكتورسازى را انجام داده ام و پس از عقد قرارداد داخلى، اكنون منتظر هستم تا به تبريز بيايم و قراردادم را در هيات فوتبال استان به ثبت برسانم.
سرمربى جديد تيم فوتبال تراكتورسازى تبريز به علاقه خود براى كار كردن در تبريز اشاره كرد و افزود: من حدود ۳۰ سال پيش عضو تيم تراكتورسازى بودم و طى ۲ سال حضورم در اين تيم، خاطرات بسيار خوبى تجربه كردم و اكنون خيلى دوست دارم تا اين خاطرات فوتبالى ام دوباره در تبريز و تيم تراكتورسازى زنده و تكرار شود.وى ادامه داد: هنوز عكسم روى ديوار باشگاه تراكتورسازى تبريز نقش بسته كه اين نشان مى دهد كه هنوز تراكتورسازى و هوادارانش بازيكنان پيشكسوت اين تيم را از ياد نبرده اند. من مديون تيم تراكتورسازى هستم چراكه فوتبال من در اين تيم زنده شد و توانستم با حضور در تركيب تراكتورسازى به تيم ملى نيز راه يابم و فكر مى كنم اكنون نوبت آن رسيده تا من دينم را به اين تيم محبوب و پرطرفدار ادا كنم.مظلومى با بيان اينكه همه از تيم تراكتورسازى انتظار قهرمانى دارند، تصريح كرد: من طى مذاكراتى كه با جعفرى مديرعامل باشگاه تراكتورسازى داشته ام، از ايشان خواستم كه شرايط را براى موفقيت تيم در فصل آينده مهيا كند و بازيكنان خوبى براى اين تيم جذب كند.وى افزود: من نمى خواهم كه بيشتر از بودجه باشگاه خرج شود و به جعفرى نيز گفتم كه بر اساس وسع مالى و بودجه باشگاه به سراغ بازيكنان مورد نياز برود.اين مربى اظهار داشت: من براى موفقيت در تيم تراكتورسازى نيازمند آرامش هستم و از هواداران نيز مى خواهم كه همانطور كه با شور و شعور تيم تراكتورسازى را حمايت مى كنند، صبر و حوصله به خرج بدهند و همچون هميشه تيم را تشويق و حمايت كنند.وى ادامه داد: من به مسئولان باشگاه تراكتورسازى قول داده ام تا تمام تلاش خودم را بكار بگيرم تا براى اين تيم جام بياورم و بايد بگويم كه من براى موفقيت در تراكتورسازى برنامه ريزى و هدفگذارى كرده ام.مظلومى گفت: هر بازيكنى هم كه مى خواهد به تراكتورسازى بيايد، بايد بداند كه همه از اين تيم انتظار كسب جام قهرمانى دارند و من هم به بازيكنان خواهم گفت كه بايد براى كسب عنوان قهرمانى تلاش كنند.وى در خاتمه بابيان كردن اين جمله كه من هركجا مربيگرى كنم، نسبت به آن تيم تعصب خاصى دارم يادآور شد: من هيچ بازيكنى با خودم به تبريز نمى آورم و بيشتر سعى خواهم كرد كه از بازيكنان بومى استفاده كنم چراكه معتقدم فوتبال تبريز به لحاظ بازيكن غنى است هرچند كه چند سالى است به بازيكن سازى در تيم تراكتورسازى توجه زيادى نمى شود اما من امسال مى خواهم كه دوباره چند بازيكن از تبريز را به فوتبال كشور معرفى كنم.