پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
سلام دوستان عزيز ، من داود هستم ٢٩ ساله حدوداً چند روزي هست كه اين بازي رو شروع كردم و مفتخرم كه اينجا رو پيدا كردم تا در كنار شما بتونم تيم قدرتمندي رو درست كنم . اسم تيمم Persan Juve هست كه در فرانسوي Persan به معني ايران يا سرزمين پارس است .
سوالي داشتم براي شروع و اينكه ايا در حين انجام مسابقه ميشه بازي رو تماشا كرد يا نه ؟
اره میشه بازی رو دید
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
سلام من عضو جدیدم میخواستم
سلام به همه ی دوستان ببخشید یه سوال این پول بلیت هست اون فقط روی دستکتاپ هست یا روی موبایلم میشه تنظیمش کرد think::think:: اگه میشه راهنمایی کنید
ببخشید این یادم رفت یه ضد سیستم هم برای 2_1_2_1_4 و 1_5_1_3 میخوام اگه بهم بگین ممنون میشمtazim::
امروز از طرف بازی برام یه نظر سنجی اومد که حدودا 20 سوال میشد درباره بازی ...بعد از اون بهم 10 تا توکن داد اگر پیشنهاد هایی که دادم بررسی کنند و خوب باشه تا 50 تا توکن هم میدهند
به یکی از سوال ها نباید جواب میدادم...
4-5-1v, 3-5-2v ------4-1-2-1-2 #
|
|
1_5_1_3-----می تونی 2_1_2_1_4 بازی کنی
خیلی ممنون اون موضوع بلیطا هم حل شد فقط بگید قیمت بلیط رو چقدر بزارم؟؟؟ این اسپانسرا قضیشون چیه اگه میشه بگین؟؟؟و من الان نیاز به خرید بازیکن دارم چی کار کنم یکی راهنماییم کنه چهار تا از بازیکنام بازنشسته شدن و من جایگزینی براشون ندارم البته دو تاشون تعویضن و فقط دو تا شون داخلن یکیشوه مهاجمه که هیچ جایگزینی براش ندارم یکی دیگه هافبک که جایگزین دارم اگه بگین چطور بخرم بازیکن ممنون میشم بلدم بخرم ولی نمیدونم چی کار کنم که توکنام حروم نشن اگه نتونم بخرم باید با یه مهاجم بازی کنم:evaa:
نقل قول:
خیلی ممنون اون موضوع بلیطا هم حل شد فقط بگید قیمت بلیط رو چقدر بزارم؟؟؟ این اسپانسرا قضیشون چیه اگه میشه بگین؟؟؟و من الان نیاز به خرید بازیکن دارم چی کار کنم یکی راهنماییم کنه چهار تا از بازیکنام بازنشسته شدن و من جایگزینی براشون ندارم البته دو تاشون تعویضن و فقط دو تا شون داخلن یکیشوه مهاجمه که هیچ جایگزینی براش ندارم یکی دیگه هافبک که جایگزین دارم اگه بگین چطور بخرم بازیکن ممنون میشم بلدم بخرم ولی نمیدونم چی کار کنم که توکنام حروم نشن اگه نتونم بخرم باید با یه مهاجم بازی کنم:evaa:
یه سری ترفنداهست واسه خرید بازیکن که توکنات زیاد حروم نشن
1زمان خلوت بودن سرور خودتو بدونی که با چندبارتست مشخص میشه
2سه چهارروز اول فصل رو تقریبا بیخیال شو
3سعی کن طرفتو گول بزنی مثلا وقتی اخرین پیشنهاد واسه اونه وزمان تقریبا زیادی از پیشنهادتو میگذره،تو اولین ناک اوت راند ثانیه های اخر پیشنهاد بده!بعد دوسه تا اول وقت پیشنهاد بده بعد دوباره بذار لحظه اخر!که الکی مثلا توکنات تموم شده!
نقل قول:
بلیط رو یه مقداری بذار ببین پرمیشه ورزشگات بعد اگه پرشد دوباره افزایش بده ببین تاکجا جا داره
اون اسپانسرام که پول میدن فصل و دوهفته ای هفته ای و روزانه
اون اسپانسر تلویزیون هم بهت توکن میده که واسه من اکثرا دومیه دوسه فصلم گذاشتم رو سومی بدک نبود
خیلی ممنون نکات خوبی بود کلا واسه خرید یه بازیکن چقدر توکن بره خوبه؟؟؟از کجا بفهمم که ورزشگاه پر میشه یا نه؟؟؟:
think::think::think::خیلی ممنون نکات خوبی بود کلا واسه خرید یه بازیکن چقدر توکن بره خوبه؟؟؟از کجا بفهمم که ورزشگاه پر میشه یا نه؟؟؟: