پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
سلام دوستان
من الان 19 تا توکن دارم به نظرتون باهاش چیکار کنم پول بگیرم؟!
لباس؟!
یا پرچم یا لوگوی تیم
من خودم میخوام 23 تا بشه لوگو ی تیم ملی کشورمونو بگیرم
لطفا هم فکری کنید :دی
:fek konam::fek konam:
همونطور که دوستمون آقا شهاب جواب تون رو دادن و جا داره ازش تشکر کنم...
توکن رو خرج این چیزای الکی و بیخود نکنید.حتی اگه حیثیتی باشه و پرچم تیم ملی کشورمون باشه! کسانی که ذخیره توکن شون بی نهایت هست میرن لباس و لوگو و .. میخرن! نه ماها که به زور توکن گیرمون میاد
میشه با همین توکن بازیکن خرید و تیم رو قوی کرد که باعث میشه نتایج بهتری بگیرید.حالا مثلا اگه جای بازیکن برید لوگو بخرید تاثیری تو نتیجه گیری تیم تون داره؟!مطمئنا خیر.توصیه من اینه که برای چیزای بهتر توکن خرج کنید
نظر ما اینه.ولی در آخر توکن خودتونه میتونید هر جوری که دوست دارید خرجش کنید!!فقط ذر حد مشورت و راهنمایی بود:chakerim:
نقل قول:
سلام آقا یه سوال دیگه واسه من گزارشگر صحبت نمی کنه شما برنامه ی گوشی رو می گید یا پی سی!؟
راهنمایی کنید
سلام
من برنامه گوشی رو عرض کردم.گزارشگر که با شروع بازی گزارش میکنه به صورت زبان انگلیسی.البته صحبت که نمیکنه! فقط به صورت نوشتاری هست.
به به! احسنت!
منم جالبه این همه بازی گردم نه تنها تا حالا با هیچ ایرانی همگروه نبودم بلکه تعداد ایرانی هایی که تو بازیم دیدم شاید حدود 5 6 تا باشن!!!
نقل قول:
سلام به همه:nishkhand:
من تازه عضو شدم و داشتم تو انجمن میگشتم که یهو اینجارو دیدم:look:گفتم بیام اینجا تا جمعمون جمع شهlay_;;
من تازه این بازیو رو اندرویدم نصب کردم و اسمم تو بازی Pro و اسم تیمم Pro FC هستش ، لول 1 ، میانگین سن تیمم 26.4 ، میانگین قدرت تیمم 14.2 و ارزش باشگاهم 4.06M هستش:/dancفصل تموم شده و من اول جدولم و قهرمان لیگ:danc:و برخلاف بقیه من مشکل بودجه بیشتر از توکن دارم و بد بختی با اون پولی که دارم یه بازیکن خوب هم نمیشه خریدcrying::-:chakoshi:
فقط یه سوال:mage mishe:من الان صندلی های باشگاه رو ارتقا دادم ولی تو اون نقشه ای که باشگاه رو از بالا نشون میده نیست:eee:
و سوالی دیگر:nishkhand:الان میگین من بعد از صندلی ها چیو ارتقا بدم:eee:
و بازهم سوال:soal:میگین من الان قیمت بلیط هارو چند بذارم بهتره:sham:
سلام.خوشحالم به جمعمون اضافه شدی
یه تبریک بابت قهرمانی!
در مورد سوال اولت فکر نمیکنم صندلی هارو نشون بده!
بعد از صندلی باید ببینی چه چیزایی رو میتونی ازتقا بدی و چه چیزایی قفل هستن.اونایی رو که میشه بهمون بگو تا کمکت کنیم
قیمت بلیط هارم خودش یه سقفی داره.ببین سقفش چقده! مثلا اگه 15 باشه شما واسه لیگ مثلا میگم 7 تا 10 بزاری.لیگ قهرمانان 12 به طور مثال.جام حذفی هم مثلا 6.دوستان هم 2 یا 3.اینارو همش مثال زدم چون اطلاعی از لیگ 1 یا 2 ندارم.ولی روند کلیش تقریبا همینجوریه.ترتیبشون از لحاظ اهمیت اینجوریه: لیگ قهرمانان،لیگ،جام حذفی،دوستانه.قیمتشون به ترتیب باید از بالا به پایین انتخاب کنین
نقل قول:
من عاشق این بازی شدم این طوری که شما گفتین کجا میتونم دالود اش کنم
لینک دانلودش رو پست اول گذاشتیم!
جالبه خود بازی هنوز نگفته که بازیو آپدیت کنین،اونوقت بازار لینک آپدیتشو گذاشته!!!:babaa:
اره چون آپدیتش زیاد اساسی و جدی نیست.بازی فقط وقتی درخواست آپدیت میده که واقعا یه کاری رو بازی انجام داده باشه.
اوفیییییش.خستم شد انقد پست جواب دادماااا :nishkhand:
من بازی یکی مونده به آخری لیگ رو مقابل تیم صدر جدول داشتم که فکر میکردم بازی آخریه!!!
خلاصه یه سیستم فوق دفاعی چیدم و 2-0 باختم!
بعد متوجه شدم که یه بازی دیگه مونده!
رقیبامم مساوی کرده بودن و من به رده دهم جدول سقوط کردم! یعنی به یه معجزه نیاز بود که 3 تا از رقیبام نتیجه نگیرن و من بازیمو ببرم! تا بشم هفتم و صعود کنم! و معجزه هم شد! همشون یا باختن یا مساوی کردن.منم که یادم رفته بود سیستم فوق دفاعی مو تغییر بدم! با همون سیستم مقابل تیم پنجم جدول بازی کردم و 1-0 بردم و با لطف یزدان و بچه ها با چاشنی شانس به لیگ 13 صعود کردم!
حالا یاروم بیااااا.....دلداروم بیاااااا :))))))))))) :nishkhand: :eee:
مـــــــــــــمــــــنـــ ـــــــــــون بابت جوابها:nishkhand:
بعد در مورد اون هایی که میتونم ارتقا بدم:fek konam:............والا برای من که غیر از صندلی ها که تازه ارتقاشون دادم همرو میشه ارتقا داد:ajibeee::jeddiiiii:
نقل قول:
دشمنت شرمنده این چ حرفیه اخه من باید ممنون هم باشم ک وقت میذارید و جواب میدید
ک اینطور!!! اخه من بازی هامو خواب بودم :دی البته چنتا اولیشو ک نفهمیدم چی ب چی شد ولی بازی امروز صبح رو خواب بودم و نتونستم انلاین باشم :nishkhand: برا همین متاسفانه دقیقه 89 تیمم گل مساوی رو خورده بود و بازی ب تساوی رسید و همچنان دوم موندم تو جدول ب خاطر تفاضل گل کمتر نسبت ب تیم اول ... البته ی بازیکنام وسط بازی مصدوم شده بود از نوع قرمز ک نبودم انلاین بتونم تعویضش کنم ، اگه بودم میبردم بازی رو و نمیذاشتم گل مساوی رو بخورم حیف شد : (
الان دیگه مثلا هیچی نمیگه ک فردا بازی دارید یا امروز و ... و هیچی اون بالا نیست ، یعنی بازی های لیگم تموم شد؟ در این صورت ک هیچی نگفته اون بالای صفحه پس چ جوری میشه فهمید کی لیگ بعدی شروع میشه و یا اینکه بازی بعدیم چ جوریه و ...
راستی دیشب ی بازیکن 18 ساله 4 ستاره چکش زدم ی توکن کم شد و با حدود380k خریدم !!! فک کنم خرید بدی نباشه ، یکی دوتا برنامه هاشونم دانلود کردم چنتا توکن گرفتم ، منی ک الان 3 روزه بازی رو نصب کردم 10 تا توکن دارم فعلا:yes: نظر شما چیه؟ اخه دفاع هام دوتاشون 33 سالشونه و زده بود ک اخر فصل بازنشسته میشن منم گفتم ی دفاع بخرم ، الان 330 تا پول بیشتر دیگه ندارم ب نظرتون بازم بازیکن بخرم؟ ب مشکل برنمیخورم؟ پول کم نمیارم؟
آره وقتی اون بالا هیچی نزنه یعنی دیگه کلا بازی هاتون تموم شده.لیگ فکر کنم 3 4 روز دیگه شروع میشه.البته جام حذفی زودتر قرعه کشی میشه و بازیاش شروع میشه.
میدونی خوبی شما چیه؟ شما 3 روزه ثبت نام کردی 10 تا توکن داری! من که اون موقع ها اصلا نمیدونستم توکن چیه! :|الان خوبه دیگه شما ها از تجربه ما و دوستان دیگه استفاده میکنین،تیمتون قوی تر میشه مدیریت تون بهتر میشه حتی نتایج بهتری میگیرید!
شما گفتی چندم شدی؟؟؟
اگه اول تا هفتم شده باشی بهتون جایزه تعلق میگیره که اگه اشتباه نکنم با شروع فصل جدید بهتون میده.مثلا منی که الان هفتم شدم جایزم 60 میلیون هستش! پس اگه اول تا هفتم شدین فکر نکنم مشکل پول پیدا کنین!
دفاع هاتونم پیرن.سعی کن بازیکن جوون و قوی بخری