ببخشید اسپوردیک یعنی چهنقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید اسپوردیک یعنی چهنقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رو همون بازیکن کلیک کنید و گزینه approach shaun Wright Philips to buy رو بزنید تا وارد فرم خرید بازیکن بشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Sporacdic یعنی گه گاهی تو لیست 11 نفر اصلی قرار میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
crucial یعنی 100 درصد قطعیه که تو تیم اصلی باشه
important یعنی مهمه واسه تیم
future یعنی بازیکن آینده باشگاه هست
rotation squad هم یعنی بازیکن ذخیره
موفق باشید
حالا دیگه من اومدم چلسی یه 3 4 فصلی باید بیرون بمونی تا من برم از چلسی بعد شاید گذاشتن بیای جای من!:nishkhand:نقل قول:
اره داداش تو کریر میشه ولی ارورش close the progrom هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش يايا سانوگو بگير خيلي به بازي چلسي ميخوره كنار لوكاكو
من تو آرسنال دارمش ولی خوب نمیتونم ازش بازی بگیرمنقل قول:
داداش علي 0(ضد ابي) نبايد سانوگو توپ گيري كنه و خودش توپو بگيره بعد ببره به زمين حريف سانوگو قد بلندي داره بزاي سانت و همچنين توپ بايد بهش برسوني با هافبك هات يه مهاجم پشت به دروازه است:ohum:
باید صبر کنی موقع نقل و انتقالات برسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بالاخره پس از 2 فصل با بولتون از لیگ دسته 2 به لیگ جزیره اومدم:/danc:yes::hooora2::danc::shogh:
شما هم همگی برید یه تیم از لیگ دسته 2ه انگلیس بگیرید خیلی کیف می ده:toop: