وقتی بستنی مهمتر از فوتبال میشود!
تصویربرداری خاص تلویزیون برای مقابله با فدراسیون
وقتی بستنی مهمتر از فوتبال میشود!
خبرگزاری فارس: صداوسیما با تصویربرداری خاص از دیدار استقلال و آلومینیوم هرمزگان به جنگ با فدراسیون فوتبال دامن زد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان صداوسیما که در چند سال اخیر هیچگاه حق پخش واقعی مسابقات فوتبال را پرداخت نکردهاند امسال نیز چنین رویهای را در پیش گرفتند. همین موضوع باعث شد فدراسیون فوتبال اعلام کند دوربینهای تلویزیونی حق ورود به ورزشگاه را ندارند و به همین دلیل پخش مسابقات از شبکه سه سیما در هالهای از ابهام قرار گرفت.
با این حال سازمان لیگ روز پنجشنبه در اطلاعیهای اعلام کرد که با پخش مشروط مسابقات موافق میکند. غلامرضا بهروان سرپرست سازمان لیگ هم اعلام کرد اگر همین شرایط ادامه پیدا کند هفته دوم لیگ پخش نخواهد شد.
به هر حال هفته اول پخش شد اما نکتهای که در دیدار استقلال و آلومینیوم هرمزگان جلب توجه میکند، نوع تصویربرداری بازی است. دوربینهای صداوسیما از بالا این دیدار را تصویربرداری میکنند و بدین ترتیب تبلیغات دور زمین از این فضا دیده نمیشود.
این کار از آن جهت صورت گرفته که فدراسیون فوتبال تبلیغات دور زمین را در اختیار دارد و صداوسیما با عدم پخش این تبلیغات به نوعی بر اختلاف با فدراسیون فوتبال دامن زده و مقابل فدراسیون ایستاده است.
صداوسیما در حالی دست به چنین اقداماتی میزند که برای ساخت سریالهای تلویزیونی که برخی از آنها به اندازه یک چهارم مسابقات فوتبال هم بیننده ندارد، به صورت میلیاردی هزینه میکند اما حاضر نیست حق واقعی فوتبال را بدهد.
گفته میشود صداوسیما حاضر است 14 میلیارد و 500 میلیون تومان برای یک فصل به فدراسیون بدهد و این در شرایطی است که شرکتی که با فدراسیون برای حق پخش به توافق رسیده حاضر 150 میلیارد تومان به فدراسیون پرداخت کند.
اقداماتی از این دست که دوربینهای فیلمبرداری در نقاط خاصی از زمین مستقر باشد که تبلیغات مشخص و بازی هم به صورت خوبی تصویربرداری نشود، از جمله اقداماتی است که صداوسیما برای مقابله با فدراسیون فوتبال در پیش گرفته، آن هم در شرایطی که مسابقات فوتبال ببیندگان زیادی دارد.
همه این اتفاقات در حالی رخ میدهد که بازی استقلال و آلومینیوم هرمزگان با تاخیر از شبکه سه پخش شد و افرادی که منتظر تماشای این مسابقه بودند در چند دقیقه ابتدایی مجبور بودند تبلیغات بستنی و شامپو را ببینند. این موضوع که فوتبال به دلیل پخش تبلیغات تلویزیونی با تاخیر پخش شود بارها اتفاق افتاده و شاید یکی از دلایل این موضوع - که نوعی بیاحترامی به مخاطبان نیز محسوب میشود- این است که صداوسیما چون پول چندانی برای حق پخش تلویزیونی نمیدهد دلش نمیسوزد که چند دقیقه ابتدایی بازیها را پخش نکند.
اخراج مدیر روابط عمومی آلومینیوم و تشویق عمرانزاده بعد از درگیری
اخراج مدیر روابط عمومی آلومینیوم و تشویق عمرانزاده بعد از درگیری
خبرگزاری فارس: مدیر روابط عمومی باشگاه آلومینیوم هرمزگان از روی نیمکت تیم اخراج شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، یکی از نیمکت نشینان تیم آلومینیوم مدام به داور اعتراض میکرد که کمک داور به او تذکر داد و وقتی دید او آی کارت به گردن ندارد گفت نباید روی نیمکت بنشیند. این فرد کارتش را به گردن انداخت اما همچنان به اعتراضهایش ادامه داد تا در نهایت مسئولان برگزاری مسابقه این شخص که مدیر روابط عمومی باشگاه آلومینیوم بود را از روی نیمکت اخراج کردند.
* حنیف عمران زاده در نیمه دوم با یکی از بازیکنان حریف درگیر شد و بعد از این درگیری یک کارت زرد گرفت اما تماشاگران استقلال مدافع تیمشان را به شدت تشویق کردند.
*منصور ابراهیمزاده سرمربی نفت تهران در کنار علی فتحاللهزاده در جایگاه ویژه نشسته است.
*در ورزشگاه آزادی یک مسابقه پیامکی برای تماشاگران برگزار شد.
این دیدار تا دقیقه 82 با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال در جریان است.
استارت استقلال با شوت 3 امتیازی جانواریو
استارت استقلال با شوت 3 امتیازی جانواریو
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال در اولین دیدار خود آلومینیوم هرمزگان را شکست داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین دیدار هفته اول لیگ برتر از ساعت 22:15 جمعه شب در ورزشگاه آزادی و در حضور حدود 40 هزار تماشاگر بین استقلال و آلومینیوم هرمزگان برگزار شد و با نتیجه یک بر صفر به سود استفلال به پایان رسید. جانواریو در دقیقه 55 با شوتی از پشت محوطه جریمه برای آبیپوشان گلزنی کرد.
استقلال همانند سپاهان و پرسپولیس با یک گل در هفته اول به برتری رسید.
امیر قلعهنویی و اکبر میثاقیان سرمربیان دو تیم به دلیل محرومیت روی نیمکت نبودند و از روی سکوها بازی را تماشا کردند.
احمد صالحی داور مسابقه به وحید عسگری، امجد شکوه مقام و داود دانشدوست از آلومینیوم هرمزگان و حنیف عمرانزاده از استقلال کارت زرد نشان داد.
ترکیب استقلال:
مهدی رحمتی، پژمان منتظرِی، حنیف عمرانزاده، امیرحسین صادقی، هاشم بیکزاده، خسرو حیدری، میثم بائو( از دقیقه 60 رودیگو توزی)، ساموئل( از دقیقه 46 جانواریو)، سیاوش اکبرپور، آرش برهانی( از دقیقه 84 امین منوچهری) و میلاد میداودی
سرمربی: امیر قلعهنویی
ترکیب آلومینیوم:
لوپز فرناندو دوسانتوز، ابراهیم ابرقویی، وحید عسگری گاریزی، بهنام داداش وند، محسن حیدری، محمود تیغنورد، مهدی محمدزاده، محمدرضا ناصحی، امجد شکوهمقام، جعفر بذری( از دقیقه 74 میثم آقایی)، داود دانش دوست( از دقیقه 68 رسول پیرزاده)
سرمربی: اکبر میثاقیان
به گزارش فارس نتایج کامل هفته اول لیگ برتر به شرح زیر است:
نفت آبادان صفر - پرسپولیس یک
فجر سپاسی 3 - ذوب آهن صفر
صبای قم 4 - پیکان صفر
گهر دورود صفر - ملوان یک
نفت تهران یک - راه آهن یک
استقلال یک - آلومینیوم هرمزگان صفر
داماش یک - فولاد خوزستان یک
تراکتورسازی صفر - سایپا صفر
سپاهان یک - مس کرمان صفر
رسولینژاد: نکونام و مجیدی سقف را رعایت میکنند
رسولینژاد: نکونام و مجیدی سقف را رعایت میکنند
دوشنبه با نکونام تمام میکنیم
خبرگزاری فارس: رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: نکونام و فرهاد مجیدی با رعایت سقف قرارداد استقلالی خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، احمد رسولینژاد پس از پیروزی یک بر صفر استقلال برابر آلومینیوم هرمزگان عنوان کرد: برای آغاز لیگ پیروزی بدی نبود. تیم خوبی بستهایم و حرفهای زیادی برای گفتن داریم.
وی درباره عدم اسپانسر استقلال تصریح کرد: فقط در این دیدار اسپانسر نداشتیم و ازبازی بعد اسپانسر خواهیم داشت. دوشنبه این موضوع نهایی خواهد شد. ما یک اسپانسر نداریم بلکه چند گروه هستند که این اقدام را انجام میدهند.
رئیس هیئت مدیره استقلال درباره جذب فرهاد مجیدی و جواد نکونام خاطرنشان کرد: مدیرعامل صحبتهایی با مجیدی انجام داده است. ما مجیدی را به صورت قرضی به قطر فرستادیم و مکاتباتی با سازمان لیگ انجام میدهیم تا او به استقلال بازگردد. دوشنبه هم با نکونام تمام خواهیم کرد. این دو بازیکن در صورت حضور در استقلال سقف قرارداد را رعایت خواهند آمد.
برتری استقلال مقابل آلومینیوم هرمزگان
به گزارس سایت رسمی باشگاه استقلال ،دیدار دو تیم استقلال تهران و آلومینیوم هرمزگان با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.
تک گل استقلال را فابیوجانواریو در دقیقه 55 به ثمر رساند.
فتحاللهزاده: امروز با مجیدی و نکونام قرارداد میبندیم
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: امروز (شنبه) با نکونام و مجیدی قرارداد خواهیم بست.
علی فتحاللهزاده پس از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل آلومینیوم هرمزگان گفت: در بازی اول بد نبودیم و ۳ امتیاز شیرین گرفتیم. بدن بازیکنان هنوز رها نشده و فکر میکنم بازیکنان بازی را مدیریت کردند. امیدوارم در بازیهای آینده از این بهتر باشیم چون پتانسیل لازم را برای موفقیت داریم.
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد وضعیت قرارداد جواد نکونام و فرهاد مجیدی گفت: صبح روز شنبه با جواد نکونام و فرهاد مجیدی قرارداد میبندیم. اگر بخواهیم هر دوی آنها را جذب کنیم یک نفر باید از فهرست استقلال خارج شود و در صورتی که کمیسیون پزشکی تشخیص دهد یک بازیکن ما تا نیمفصل نمیتواند بازی کند آن فرد را از فهرست خارج میکنیم.
فتحاللهزاده در مورد برگشت خوردن چک اسپانسر استقلال گفت: چک یک میلیارد تومانی اسپانسر برگشت خورده و فرصت من به آقایان هم تمام شد. از فردا خودم به این مسئله ورود میکنم و چهار پنج اسپانسر مدنظر دارم.
وی در مورد اینکه فرهاد مجیدی و امیر قلعهنویی به مشکل برنمیخورند، تصریح کرد: قلعهنویی از ما خواسته تیم را آسیایی ببندیم و این دو نفر هم مشکلی نخواهند داشت. قلعهنویی به ما گفته که مجیدی را جذب کنیم.
در حالي که فدراسيون فوتبال پيش از آغاز مسابقات به همه باشگاه اعلام کرد تمرينات خود را بايد بعد از افطار برگزار کنند ظاهرا به دليل نبود زمين هاي تمرين با امکانات نور مناسب و مشکلات مالي براي اجاره زمين هاي مناسب برخي باشگاه ها تصميم گرفته اند تمرينات خود را بر اساس همان برنامه قبلي پيش ببرند.به گزارش فارس ، در همين راستا امروز استقلال تمرين خود را ساعت 19 در کمپ اختصاصي خود برگزار مي کند. اينکه آبي پوشان از فردا چه تصميمي براي برنامه هاي تمريني خود دارند هنوز مشخص نيست.
استقلال شب گذشته در اولين مسابقه خود با نتيجه يک بر صفر آلومينيوم هرمزگان را شکست داد.
امیر قلعهنویی: اگر درباره من عدالت رعایت شد، شک کنید
سرمربی تیم استقلال گفت: اگر روزی در این فوتبال درباره امیر قلعهنویی عدالت رعایت شد باید شک کنید.
امیر قلعهنویی پس از پیروزی یک بر صفر استقلال برابر آلومینیوم هرمزگان و بعد از حضور در نشست خبری در جمع رسانههای تصویری گفت: در هفته اول از نظر آماری از بچهها راضی هستم اما از نظر کیفیت خوب نبودیم و به اکبر میثاقیان بابت اینکه تیم بسیار خوبی را روانه مسابقات کرده، تبریک میگویم. امروز هرمزگانیها تیمتر و بهتر از ما بودند.
وی افزود: فقط خوشحالم که به ۳ امتیاز رسیدیم و امیدوارم در بازیهای آینده روانتر بازی کنیم. بازیکنانی مانند جانواریو و جباری دیرتر به ما اضافه شدند و کمی طول میکشد تا با سایر بازیکنان هماهنگ شوند. برخی بازیکنان ما اکنون شرایط بازی ۹۰ دقیقهای را ندارند. انشاءالله تا ۲ هفته دیگر با رسیدن به شرایط بدنی و تاکتیکی بهتر خواهند شد.
قلعهنویی عنوان کرد: طبیعی است در بازی اول با توجه به تغییراتی که در تیم انجام شده، کمی دچار مشکل شدیم. همه تیمها در هفته اول کیفیت لازم را ندارند، شما بازی اول اسپانیا که قهرمان اروپا شد، را نگاه کنید. این تیم در بازی اول مقابل ایتالیا یک بر صفر عقب افتاد و کمکم بازی و میدان را در دست گرفت. ما هم با توجه به تغییرات نیاز به زمان داریم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا شما فصل گذشته جام نگرفتید، گفت: مولا علی (ع) میفرمایند همیشه حرف حق را بزن، هرچند که تلخ باشد. من پایبند همه حرفهایی که زدم، هستم. حتی به خاطر آن حرفها روی سکوها نشستم. من به حرفهایم اعتقاد دارم. این محرومیتم ۲ جلسه است اگر ۱۰۰ جلسه هم باشد حرف حق را خواهم زد. باید قبول کنیم فصل قبل مشکلاتی بود که ما قهرمان نشدیم. در حال حاضر در فصل جدید استقلال توانایی و بضاعت خوبی دارد، اما باید آن هماهنگی لازم بوجود آید. متاسفانه در فوتبال ما هر کسی که حرف حق را بزند باید برود و آن بالا بنشیند.
قلعهنویی در پاسخ به این سوال که چرا در مورد ممبینی و ترکی ۲ داور فوتبال ما صحبت کردید، گفت: آقای بلوخین در بازی با انگلیس گفت ما به اشتباهات داوری باختیم. ما هم همین حرف را زدیم حالا در آنجا یوفا اندازه کمیته انضباطی ما از هیچ چیز خبر ندارد و به خاطر همین بلوخین را به حال خودش رها کرد اما اینجا علیه ما شکایت کردند. در دو بازی حساس در فصل گذشته که ۶ امتیاز داشت، این دو داور ما را اذیت کردند. سپاهان مقابل مس سرچشمه امتیاز از دست داد و بهترین راه بود که ما به بالا برسیم. این بازی میتوانست ما را به قهرمانی نزدیک کند چون بازی رودررو با حریفان داشتیم و حتی میتوانست ما را قهرمان کند. من منظورم آن دو بازی بود و گفتم اشتباهات داوری ۱۲ امتیاز را از ما گرفت و باعث شد تراکتورسازی قهرمان نشود.
قلعهنویی اضافه کرد: شاید هر کسی جای من بود که از تراکتورسازی به استقلال آمده بود این حرفها را نمیزد چون لزومی ندارد این حرفها را بزنیم اما حرف حق را باید زد حتی اگر ۱۰۰ جلسه محروم شویم.
قلعهنویی در پاسخ به این سوال که آیا محرومیتت را قبول دارید یا خیر، گفت: قبول ندارم، اگر روزی در این فوتبال راجع به امیر قلعهنویی عدالت رعایت شد باید شک کنید در غیر این صورت این مسائل برای من طبیعی است.
سرمربی استقلال در مورد جذب فرهاد مجیدی و جواد نکونام گفت: درباره مجیدی با فتحاللهزاده حرف زدم و اگر نهایی شد اعلام میکنیم اما جواد نکونام را میخواهیم. به نظرم روز شنبه در جلسهای ۳ نفره همه چیز را نهایی کنیم. در مورد مجیدی بیشتر حرف نمیزنم و به همین حرفهایی که میزنم بسنده کنید.
قلعهنویی در پاسخ به این سوال که خیلیها فکر میکردند اگر شما به استقلال بیایید بازیکنانی مانند جباری، رحمتی و چند نفر دیگر باید از این تیم بروند، خاطرنشان کرد: خدا از من نگذرد که بخواهم بخاطر نفسم تصمیم شخصی و تسویه حساب شخصی کنم. من نیامدم که سرمایهسوزی کنم. این عزیزانی که گفتید سرمایههای باشگاه استقلال هستند. یک سری مسائل بوده که برای گذشته است. ما باید درباره حال و آینده صحبت کنیم. همه باید در چارچوب باشگاه باشند. خدا را شکر که الان در آن چارچوب هستیم و حاشیه هم نداریم. تک تک بازیکنانمان از این مسئله راضی هستند. من باید دو تشکر داشته باشم. یکی از مردم خوب ایران و استقلالیها و دومی از بازیکنانم.
وی افزود: باید حرفی را حتما بزنم که در باره بازیکنان است. امروز هفته پنجم کار ما در استقلال تمام میشود اما این بازیکنان یک ریال پول نگرفتند. واقعا از بازیکنانم تشکر و به مردم توصیه میکنم بجای اینکه به دنبال این باشند که این آقا و آن آقا چه وقتی به استقلال میآیند، بیایند و بازیکنانی که مخلصانه زحمت کشیدند را تشویق کنند. اینها بازیکنانی هستند که به خاطر مردم و عشق استقلال تمرین میکنند و به میدان میروند. اگر من میگویم چارچوبی داریم به خاطر اینکه این مسئله یک موضوع اصولی است. این موضوع ربطی به سال گذشته و امسال ندارد و همه باید به خاطر منافع استقلال و مردم در این چارچوب باشند.
جانواریو: خوشحالم که بازگشت باشکوهی داشتم
بازیکن استقلال گفت: خوشحالم که با گلزنیام بازگشت باشکوهی داشتم.
فابیو جانواریو پس از پیروزی یک بر صفر استقلال برابر آلومینیوم هرمزگان در هفته اول لیگ برتر فوتبال در خصوص به ثمر رساندن تک گل این بازی گفت: پس از مدتها به استقلال بازگشتم و خوشحالم که توانستم، هم گل بزنم و هم باعث پیروزی تیمم و کسب ۳ امتیاز شوم. با این شرایط بازگشت باشکوهی داشتم و خدا را شکر میکنم که هواداران خوشحال به خانه خود رفتند.
وی ادامه داد: در نیمه اول خوب ظاهر نشدیم. خودمان هم خوب میدانیم عملکرد خوبی در این بازی نداشتیم. در ابتدای فصل هستیم و نیاز به زمان داریم.
عمرانزاده: مهم ۳ امتیاز بود
مدافع استقلال میگوید آنچه در اولین دیدار برابر آلومینیوم هرمزگان اهمیت داشته کسب ۳ امتیاز بود.
حنیف عمرانزاده پس از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل آلومینیوم هرمزگان گفت: توانستیم ۳ امتیاز بازی را بگیریم و مهم برای ما این مسئله بود. میخواستیم در همان نیمه اول کار را تمام کنیم اما قبول کنید در فصل بدنسازی هستیم و گاهی اوقات شرایط سخت میشود. خوشبختانه جانواریو آن توپ را تبدیل به گل کرد و در اولین مسابقه پیروز شدیم.
این بازیکن در خصوص صحنه درگیری با بازیکنان حریف گفت: در آن صحنه چهار پنج نفری به سوی من حمله کردند که من هم واکنش نشان دادم. داور نزدیک صحنه بود و نمیدانم چرا آنها به این شکل برخورد کردند.
مدافع استقلال در پاسخ به این سوال که با توجه به تورم، مجانی بازی کردن چه حسی برای شما دارد، اظهار داشت: برای این هواداران مجانی بازی کردن لذتبخش است. هم من و هم سایر بازیکنان پیشنهادهای چشمگیری داشتیم اما به خاطر هواداران با کم و زیادها کنار آمدیم.
وی در خصوص اینکه نظرش در مورد امیر قلعهنویی چیست، عنوان کرد: این مربی را همه ایران میشناسند و دیگر نیازی به نظر من نیست.
رحمتی: بازوبند کاپیتانی را دو دستی تقدیم مجیدی میکنم
کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت: اگر فرهاد مجیدی به استقلال بیاید بازوبند را دو دستی تقدیمش میکنم.
مهدی رحمتی پس از پیروزی یک بر صفر برابر آلومینیوم هرمزگان در جمع خبرنگاران گفت: بدن بازیکنان ما هنوز در دوره بدنسازی است و خدا شکر که شرمنده هواداران نشدیم. حریف هم بسته بازی میکرد.
وی در مورد بازیکنان این فصل استقلال تصریح کرد: با تدبیر کادر فنی باید برای موفقیت تلاش کنیم و دیگر زمان این نیست که بگوییم چه بازیکنی گرفتیم یا چه بازیکنی به این تیم آمده است.
رحمتی در مورد برگشت خوردن چک یک میلیاردی اسپانسر استقلال گفت: نمیدانم، ما هم مثل شما منتظریم و خبری از این اتفاقها نداریم.
وی در مورد اینکه این مسایل برای استقلال حاشیهسازی نمیکند، گفت: نه خداراشکر که اولین بازی تیم را بردیم و همین مهم است.
رحمتی در مورد اینکه از خط دفاع راضی هست یا نه گفت: بله راضی بودم و مدافعان با من هماهنگ هستند. یکی دو اشتباه در طول بازی پیش میآید که طبیعی است.
کاپیتان استقلال در مورد اینکه در صورت جذب مجیدی و نکونام چه کسی بازوبند را میبندد، گفت: هر بازیکنی بزرگتر باشد کاپیتان میشود.
وی در مورد اینکه در صورت حضور فرهاد مجیدی چه اتفاقی رخ میدهد، گفت: من خودم دو دستی بازوبند را تقدیم فرهاد مجیدی میکنم و حرفی هم ندارم.