پاسخ : ♣♠اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 13-2012♣♠
رانیری: هرگز میلیتو را فراموش نخواهم کرد
inter.ir- کلودیو رانیری مربی اسبق اینتر و حال حاضر موناکو در پیامی حمایت خود را از دیگو میلیتو اعلام کرد:
" من هرگز میلیتو را فراموش نخواهم کرد او بازیکن فوق العاده ایست و در قلب من جا دارد. من آرزو میکنم دیگو هرچه سریعتر بهبود یابد. من منتظر میمانم تا دوباره بازیهای میلیتو را ببینم".
توتی:میلیتو از این وضعیت بیرون خواهد آمد
inter.ir-فرانچسکو توتی از مصدومیت میلیتو ناراحت است
اسطوره تیم رم در مورد مصدومیت میلیتو اینگونه صحبت کرده است:"امروز روز پر غم و اندوهی برای برای میلیتو است. هنگامی که آن صحنه رخ داد می شد درد را از چهره ی میلیتو تشخیص داد. در آن صحنه قلب من به درد آمد. ایل پرینشیپه یک قهرمان و یک بازیکن بزرگ است و سرسختی لازم برای یبرون آمدن از این وضعیت را دارد. من برای او آرزوی موفقیت می کنم و او قوی تر از هر زمان دیگر به میادین باز می گردد"
رسانه های فرانسوی: لوران بلان، اولویت موراتی
inter.ir... بر اساس نوشته ی وب سایت فرانسوی Mercato365 رئیس باشگاه اینتر به فکر این است تا لوران بلان را به نیمکت اینتر بیاورد. این مربی فرانسوی مدت ها قبل (قبل از گاسپرینی) کاندیدای حضور در نیمکت اینتر بود و شاید وقت آن رسیده که موراتی او را به سن سیرو بیاورد. لوران بلان چندی پیش جای خود را در تیم رم به زدنیک زمن داد.
سالگرد ریاست ماسیمو موراتی
INTER.IR-امروز هجدهم فوریه هجدهمین سالگرد ریاست ماسیمو موراتی بر اینتر است
ماسیمو موراتی فرزند انجلو موراتی کبیر در اواسط دهه نود مالک باشگاه اینتر شد و از ان زمان برای موفقیت اینتر هر انچه را که در توان داشت انجام داد
او تا سال 2010 که اینتر به 3 گانه تاریخی دست یافت مبلغی بیش از 700 میلیون یورو را صرف اینتر کرد تا عشق او به اینتر نمایان شود
دوران ریاست موراتی در اینتر یکی از بهترین دوران تاریخ اینتر بحساب می اید که در این سالها اینتر 5 بار قهرمان سری آ ، 4 بار قهرمان کوپا ایتالیا ، 1 بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا ،4 بار قهرمان سوپر کوپا ایتالیا ، 1 بار قهرمان جام یوفا و 1 بار هم قهرمان جام باشگاه های جهان شد و در مجموع اینتر موراتی طی 18 سال موفق به کسب 16 جام معتبر و بزرگ شده که امار حدودا یک جام در هر سال را برای او به دنبال داشته است .
برای انکه بزرگی کار موراتی را درک کنیم میتوان این واژه را به کار برد که در این 18 سال موراتی اینتر را به تیم اول ایتالیا تبدیل کرد
زیرا در 18 سال اخیر میلان 12 عنوان قهرمانی و یوونتوس 13 عنوان قهرمانی ( که یکی از انها قهرمانی در سری ب بوده! ) را بدست اورده اند اما اینتر موراتی توانسته مجموعا 16 جام معبتر را بدست اورد
موراتی که از سال 2010 با قوانین سختگیرانه فیرپلی مالی دست و پنجه نرم میکند باید تا سال اینده دخل و خرج باشگاه را متناسب کند و بخش بزرگی از بدهی های باشگاه را بپردازد تا اینتر از لحاظ مالی اجازه حضور در مسابقات اروپایی را داشته باشد و این قوانین و محدودیت ها باعث شده او به ناچار بسیاری از بازیکنان اینتر که دستمزد هنگفتی میگرفتند را از تیم کنار بگذارد و بر اساس درامد باشگاه ، وضعیت مالی مناسبی را ایجاد کند
ماتزولا :فروش لیوایا و خرید روکی;نباید اینگونه میشد
inter.ir...ساندرو ماتزولا بازیکن تاریخی اینتر درباره ی خرید روکی و در آن زمان فروش لیوایا برای دستیابی به اسکولتو را مورد انتقاد قرار داد
ماتزولا در اینباره گفت :" نباید لیوایا با روکی عوض میشد، این بازیکن کروات جوان بود و میتوانست در اینتر رشد کند"
زانتی:از حضور بالوتلی در میلان شوکه شدم
inter.ir
خاویر زانتی پیش از دربی شهر میلان در خصوص انتقال بالوتلی احضار نظر کرد.
زانتی کاپیتان کهنه کار اینتر میلان در خصوص این انتقال گفت:
از انتقال بالوتلی به میلان شوکه شدم.
فکر نمی کردم بالوتلی به میلان بپیوندد و سیتی را ترک کند.
بالوتلی بازیکن بزرگی است و این چند هفته نیز عملکرد خوبی هم داشته اما ما نیز خود را آماده می کنیم تا بتونیم او را در دربی مهار کنیم.
ماریو بالوتلی در ماه ژانویه پس از دو سال حضور در منچستر سیتی این را ترک و به میلان پیوست.
کاپلو:استراماچونی نیاز به تجربه دارد
inter.ir
پس از شکست سنگین اینتر مقابل فیورنتینا فابیو کاپلو در این باره اظهار نظر کرد.
کاپلو سرمربی تیم ملی روسیه در گفت و گو با اسکای اسپورت گفت:
استراماچونی مربی جوانی است و نیاز به کسب تجربه دارد.
این گونه شکست ها باعث پیشرفت و کسب تجربه ی او می شود.
البته این را هم باید بگوییم که در تیم هایی مانند اینتر،یووه و میلان این اشتباهات باید کمتر صورت بگیرد زیرا این تیم ها برای قهرمانی و کسب سهمیه لیگ قهرمانان تلاش می کنند و هواداران از آن ها این عناوین را خواستارند.
موراتی : همه ی اشتباهات به استرا تعلق نمیگیرد
inter.ir... ماسیمو موراتی امروز هنگام خروج از دفتر خود در مورد شرایط اینتر با خبرنگاران گفتگو کرد.
"نمیشود حرف زیادی زد،تنها چیزی که میشود گفت در مورد یک تیم است و آن هم فیورنتیناست"
با این حال موراتی اشتباهات استراماچونی را اینگونه توجیه کرد :" من قصد ندارم او را محکوم کنم.امسال او باید تجربه کسب کند و میتواند اشتباه کند.من فک میکنم همه ی اشتباهات به استرا تعلق نمیگیرد.من نمی توانم بگویم که او تنها مقصر ناکامی ِ ماست زیرا 11 بازیکن هم در این زمینه وجود دارد. خوشبختانه دیگر مسابقاتی مثل بازی دیشب نخواهیم دید.
اما وقتی از موراتی پرسیدند که آیا دربی برای او سرنوشت ساز است،او پاسخ داد : "چه کسی این حرف را زده؟؟"
فقط یک دیدگاه در مورد داربی خواهیم داشت :" من انتظار دارم داربی مانند یک مبارزه باشد.سالگرد رییس بودن من؟؟ نمیدانم که در این 18 سال چگونه بوده ام اما امیدوارم با برد روز یکشنبه این را جشن بگیرم."
نهایتاً از شعارهای بین طرفداران که در مورد میلیتو و بالوتلی بود سوال شد :" این حرفها فقط برای تماشاگران است.من فقط درباره ی بازی حرف میزنم و امیدوارم یک مبارزه ی واقعی را ببینیم"
فيگو،جانشين استرا؟
فيگو در آستانه جايگزيني استراماچيوني قرار گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]http://www.sempreinter.com/wp-content/uploads/2012/11/Luis-Figo-Poze-Fotbalisti-Celebri.jpg" width="602" height="451" />
inter.ir-بر اساس اعلام سايت فوتبال ايتاليا،لوئيز فيگو به عنوان جانشين احتمالي و موقت استرا در نظر گرفته شده است.
بعد از نتايج ضعيف اينتر در هفته هاي اخير ،و سقوط چند پله ايي آن ها در جدول سري آ،و همچنين باخت سنگين 4-1 مقابل فيورنتينا در هفته بيست و پنجم،گمانه زني ها پيرامون بركناري سرمربي فعلي اينتر آغاز شده است.
با اين حال موراتي در مصاحبه روز گذشته خود باز ديگر از استرا حمايت و بركناري او را رد كرده بود.
اما رسانه هاي ايتاليا دربي هفته آينده ميلان را شانس آخر سرمبي سابق جوانان اينتر ميدانند و از لوئيز فيگو به عنوان جانشين موقت او در صورت باخت به ميلان نام برده اند.
برگومی: کواچیچ در سختی؟؟عادی است
inte.ir... جوزپه برگومی در استودیو اسکای،از شکست اینتر و متئو کواچیچ سخن گفت:" متئو میتواند در شرایط سخت بازی کند، چیزی که دیروز دچار آن شده بود، اما این یک چیز عادی است زیرا باشگاه دچار تغییرات زیادی شده و همچنین از روند خوب خود فاصله گرفته است"