شرمنده پیدا نکردم :gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گشتم نبود نگرد نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
شرمنده پیدا نکردم :gerye:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گشتم نبود نگرد نیست
به مناسبت تولد عقاب آسيا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز 4 خرداده !
نه امروز تولد عابد زاده نيست!
در شناسنامه عقاب روز 3 خرداد به عنوان روز تولد نوشته شده(هرچند خود عابد زاده تاريخ واقعي رو چند روز زوتر ميدونه)
به هر حال ما از اينجا تولد 47 سالگي احمدرضا عابدزاده رو به خودش و همه ايروني ها تبريك ميگيم!
الان عابد زاده امريكا پيش پسرشه.
نمي دونم چرا هيج جاي دنياي اينترنت يه تبريك خشك و خالي به مناسبت تولد و يا يادي از عابد زاده نيست!
شايد همه در حسرت باخت تيمهاشون نشستند و يا هزارتا دليل ديگه !
اين عكس تولد عابد زاده در سال گذشتست:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين عكس مربوط به چند سال پيش ميشه!
یه اتفاق باحال امروز واسم افتاد گفتم بگم به بقیه تا هیچ وقت نا امید نشن و به خدا امیدوار باشن .
ما این ترم به دلیل وقفه دوست داشتنی که عید نوروز تو تعطیلی کلاسامون گذاشت کلاسای درس برنامه نویسی مبتنی بر وب کلا 4 جلسه بر گذار شد که من حدودا دوتاشو کامل رفتم , خلاصه نه درک درستی از درس داشتم و نه حتی جزوه کاملی داشتم . فقط یه زرنگی که کرده بودم جلسه آخر الکی به استاده گفتم من همه جلسات رو اومدم ولی تو سکشن های مخطلف یارو هم واسم همه کلاسارو حاضری زد :nishkhand: .
خلاصه بگم ما هم امروز به امید خراب کردن و حذف درس و فرار از جلسه و...... پا شدیم رفتیم دانشگاه , از همون اول تا چشم خورد به یکی از درس خونای کلاس رفتم جلبک شدم بهش و هم زمان رفتیم تو کلاس واسه امتحان نشستم جفتش و صبر کردم تا هرچی بلد بود بنویسه و بعد ازش کپی کردم و چند لحظه بعد استاد اومد که نمره بده , به اون کسی که از روی من مینوشت 4 داد به من از 10 نمره 10 داد به اونی که من از روش نوشته بودم 7 داد shikam::-shikam::- . تازه استاده وقتی دید من همه کلاسارو اومدم میخواست یه نمره دیگه هم واسم در نظر بگیره lol:-
بچه ها کل مسیر دانشگاه تا خونه رو با شعار حرومت حرومت ........... مارو بدرقه کردن و سعی داشتن شادی منو خراب کنن که نتونسن :nishkhand:
حالا نتیجه ای که گرفتم , هیچوقت از خدا نا امید نشم و حتی تو همچین مواقعی بگم خدایا به امید خودت .
مرسی که سر درد گرفتید و این متن رو خوندیت :rose:
چه متن اموزنده ای بود واقعا لذت بردم فکر کنم این پاداش کارای نیکی که انجام میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم فقط در یه جمله میتونم احساس فعلیمو ابراز کنم : حرومت!حرومتki::
اولا: همچین افتخار هم میکنه انگار اون دونفر از رو دستش نوشتن خب مردک تو خودت 3 نمره گرفتی 7 نمره هم از رو دست اون نگاه کردی شده 10 این دیگه افتخار نداره کهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوما: مخطلف نه مختلف مردک بیسواد:khandeeeee bahal:
سوما: مثلا پیش خر خون نشسته بودی؟ki::
چهارما: حرومت حرومت حرومت حرومتheee::
اولا : کی بهت گفت نظر بدی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوما : من 3 نمره هم ننوشتم همشو از رو رفیقم نوشتم mas:-
سوما : اگه زرنگی تو هم برو از هیچ نمره بگیر eterza::-eterza::-
نوش جونت ای حال میده ادم از رو دست کسی بنویسه بعد نمرش از اون طرف بیشتر بشه نوش جونت منم از این کارا زیاد کردم.نقل قول:
تو یه مردی , مــــــــــــــــــــرد :yes: مثل خودم ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بزا نگات کنمki::نقل قول:
نه جون ما بزا نگات کنمki::
وایسا بینم تو خجالت نمیکشیheee::
من اگه جای اون دوست زرنگت بودم تا الان زنده نگهت نمیزاشتمki::
دلم به حال اون دوستت میسوزه
بنده خدا چقد خودشو جر داده تا درس بخونه و نمره بگیرهlagh::
نتیجه گیری :
هنوز هم مردانی از پارس هستند که راهت را ادامه میدهند:nishkhand:
حلالت باشه . حلالت حلالت
:eyvalla::eyvalla::eyvalla::eyvalla:
البته همیچین هم دست و پا بسته نیستیم دست کم گرفتی ماروki:: تو یکی از امتحان های نوبت دوم بود با تقلب کردن از نمره 5 اومدم 18heee::نقل قول: