چی شده مگه چیکار کرده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط juninho_p [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شده مگه چیکار کرده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط juninho_p [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سال نو نو باشهki::
بدبخت شدیم رفت شعار امسال:تولید ملى و حمایت از کار و سرمایه ایرانى
100% برعکسه مثل سالهای قبل
امسال با کمبود کار بیشتر
واردات بیشتر از چین
حمایت از تولیدات غیر ایرانی
حرف سیاسی نیست کاملا واقعیه(بیشتر جلو نرم که ......)
سال نو همگی مبارکki::
مگه ما تولید ملی هم داریم؟ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ibrahim [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره فکر کنم تولید ملی داشته باشیم
یکیش همین دانلودهای زیادفیلمه که فکر کنم تولید خود ایران باشهki::
بازم به معرفت سال 90 ! خدا بخير كنه ! معلوم نيست امسال چي سرمون بياد !
من نمیخوام حرف سیاسی بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ManUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی به نظر من امسال 100% یه جنگ رو پیش رو داریم
میگی نه نگاه کن ki::
كاش جنگ شه بريم يه كم بميريم:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي دوران جنگو اينا ديگه تموم شده ! به نظرم جنگ غير ممكنه !
امروز
دیدار کارلوس کیروش با همسرش
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من بعد دیدن اون برنامه ی مزخرفی که واسه 4شنبه سوری پخش کردن :ogh: از تو لیست شبکه ها پاکش کردم :hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط juninho_P [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه جنگ بشه که خیلی خوبه ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط ManUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لااقل سوپاپ اطمینان کنترل جمعیت ایران هم یه چک میشه و جمعیت یه سر و سامونی میگیرهki::