جوانان به مصاف پاراگ میروند
جوانان به مصاف پاراگ میروند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، جوانان استقلال از هفته بیست و دوم مسابقات لیگبرتر تهران فردا و از ساعت 13 در ورزشگاه مرغوبکار میزبان تیم پاراگ هستند. در این دیدار استقلال مهدی محمدی را به دلیل محرومیت و سه کارته شدن و میثم جودکی را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد. استقلال علاوه بر این بازیکن تعداد زیادی مصدوم دارد. جوانان استقلال در دور رفت پاراگ را با نتیجه پرگل سه بر یک شکست داده بودند و برای کسب یک برد دیگر در برابر این تیم، از آمادگی بالایی برخوردارند.
تغيير در ساعت بازي هاي استقلال و پرسپوليس
تغيير در ساعت بازي هاي استقلال و پرسپوليس
به گزارش روابط عمومي سازمان ليگ ساعت برگزاري بازي هاي استقلال و پرسپوليس در هفته هاي آينده تغيير کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ساعت دیدار تیم های تهرانی در هقته های آتی که در ورزشگاه آزادی برگزار می شوند تغییر خواهد کرد.
بدینوسیله دیدار تیم های پرسپولیس - شاهین بوشهر از هفته نوزدهم ، استقلال - مس کرمان از هفته بیستم و پرسپولس - مس سرچشمه از هفته بیست و یکم به جای ساعت 16:20 در ساعت 16:40 در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
الونگ راچه كسى تاييد كرد؟!
پرويز خان ستاره را تعريف كن!
الونگ راچه كسى تاييد كرد؟!
اگرچه هنر توجيه كردن نتايج،كم كم دارد نزد مربيان ليگ ما تبديل به يك «اپيدمى» مى شود و تقريبا هيچ يك از سرمربيان باشگاهى ما حاضر نيستند صاف و صادقانه بپذيرند كه « توانايى ما و تيممان همين بود» اما وقتى سرمربى تيم پر ستاره اى همچون استقلال از نيمكت خالى و نداشتن بازيكن موثر مى نالد، آن وقت چاره اى نيست جز اينكه چند نكته را به ايشان يادآور شويم! پرويز خان در مصاحبه پس از بازى با سپاهان، در حالى كه مى توانست اعتراف كند« سپاهان قشنگ بازى كرد» و در عين حال «بدشانسى» را - با گل نشدن پنالتى- مسبب پيروز نشدن تيمش معرفى كند، ناگهان شروع كرد به رديف كردن اسامى محرومين و مصدومين استقلال و گفت:« ما چند بازيكن خود را نداشتيم و مجبور شديم تابع تصميمات سازمان ليگ باشيم و ...« اگرچه ما هرقدر شمرديم نفهميديم پرويزخان كدام» چند غايب فيكس» را مى گويد؟ اما بحث بر سر اين است كه آيا واقعا اين بازيكنانى كه مقابل سپاهان به ميدان رفتند، از غايبين سرشناس اين تيم كمتر بودند؟ شايد خود مظلومى نداند اما تك تك بازيكنان جانشينى كه جمعه شب لباس آبى برتن كرده بودند، به راحتى مى توانند ستاره تيمهاى ديگر ليگ باشند؛ به طالب لو و شكورى و اميرحسين صادقى و محمدى و ... كه از سوى استقلال «ديپورت» شدند دقت كنيد كه امروز جزو بهترين هاى تيمشان مى باشند! آيا به راستى پرويزخان بازيكنانى همچون «شريفات، برهانى، زندى، على حمودى، عزيززاده و ...» را ستاره نمى داند كه فقط جاى خالى آندو، خسرو حيدرى و ميداودى را احساس مى كند؟ ضمنا اگر ايشان مى دانست دستش- به گفته خودش- اينقدر خاليست، پس چرا قاطعانه با رفتن « مجيدى» مخالفت نكرد؟ از همه جالبتر اينكه؛ جناب مظلومى مگر« خودت» « الونگ»را نپسنديدى و او را به استقلال نياوردى؟ حالا اگر او ضعيف بازى مى كند، فرد ديگرى مقصر است؟
دليل تاکيد استقلال براي عدم حضور کرار در فينال چيست؟
دليل تاکيد استقلال براي عدم حضور کرار در فينال چيست؟
استقلالي ها بهانه حضور کرار در بوشهر را تاکتيکي از سوي کريمي مي دانند.
استقلالي ها اگرچه از نظر مهره چندين برابر شاهين بوشهر بازيکن دارند اما همچنان بر اين موضوع استوارند که شاهيني ها تعهد دادند تا از کرار برابر استقلال استفاده نکنند. تعهدي اخلاقي که مديران تيم بوشهري آن را خنده دار مي دانند . حتي منابع نزديک به استقلال ادعا مي کنند که براي اين تعهد اخلاقي ، چک ضمانتي با مبلغي بالاتر از 100 ميليون تومان به علي فتح الله زاده داده شده که آنها اگر کرار در فينال جام حذفي به ميدان بايد ، به اجرايش مي گذارند. اما چه اتفاقي باعث مي شود تا استقلالي ها اينچنين از حضور يار اخراجي شان در فينال جام خذفي هراس داشته باشند؟
فيروز کريمي مربي شاهين است و اين ترس اصلي آبي هاست. اينکه کرار تنها به اين بهانه راهي بوشهر شده تا در فينال برابر مجتبي جباري قرار بگيرد و کاري کند مجتبي عصباني و از زمين اخراج شود. جباري که عزيزترين شاگرد آقا فيروز است اما کريمي براي رسيدن به قهرماني پس از نزديک به 2 دهه ، نمي تواند از چنين فرصتي بگذرد .
بازيکن تازه وارد استقلال:از حسن روشن شکايت ميکنم
بازيکن تازه وارد استقلال:از حسن روشن شکايت ميکنم
اين درست نيست که روشن به خاطر کنار گذاشته شدن از استقلال با مطرح کردن اين قبيل حرفها با روح و روان و آبروي يک جوان بازي کند اگر من ملاک بودم در فوتبال نميماندم و به همين کار مشغول ميشدم.
يارگيري استقلال در نيم فصل دوم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال با واکنشهايي همراه بود که يکي از شديدترين و جنجاليترين اظهار نظرها در مورد اين يارگيري از سوي پيشکسوت اين باشگاه يعني حسن روشن مطرح شد. اظهارنظرهاي بازيکن سالهاي دور استقلال واکنش حسين علوي هافبک جديد استقلال را که به عنوان سهميه زير ??سال به اين باشگاه پيوسته را در پي داشت و علوي در گفتوگو با ايلنا عنوان کرد که بدون شک از حسن روشن به خاطر مطرح کردن صحبتهاي خلاف واقع به مراجع قانوني شکايت خواهد کرد.
حسين علوي در اين خصوص گفت: روشن بايد در مورد حرفهايي که در خصوص انتقال من به استقلال زده در مراجه قانوني پاسخگو باشد و بدون شک از او شکايت خواهم کرد. اين درست نيست که وي به خاطر کنار گذاشته شدن از استقلال با مطرح کردن اين قبيل حرفها با روح و روان و آبروي يک جوان بازي کند. اگر من ملاک بودم در فوتبال نميماندم و به همين کار مشغول ميشدم.
وي افزود: هر چند کار سختي در ميان هافبکهاي خوب استقلال براي رسيدن به ليست ??نفره اين تيم دارم اما تمام تلاش خود را در تمرينات انجام خواهم داد تا مورد توجه پرويزخان براي بازي کردن قرار بگيرم و جواب انتقادها را با بازي خوب خود بدهم.
علوي با بيان اينکه چرا بازيکنان ديگري که تيمهاي ديگر جذب کردهاند هيچ نام و نشاني هم ندارند مورد انتقاد قرار نميگيرد، گفت: نميدانم چرا اين هجمه خبري منفي تنها بر روي من است در حاليکه پرسپوليس هم يک بازيکن جوان جذب کرده که هيچ نام و نشاني ندارد اما در مورد من که رزومه ام مشخص است و سابقه بازي در تيمهاي چون ابومسلم، پيام و تربيت يزد را در کارنامه دارم اينطور جو سازي شده است.
وي خاطر نشان کرد: بازي نکردن من در تربيت به خاطر مسائل فني نبود بلکه اجبار من به خاطر بيماري پدرم که در تهران بستري است، باعث شد نتوانم به طور کامل در اختيار تيمم باشم. با توجه به اينکه من شاگرد مظلومي بودهام و از من شناخت کافي دارد براي حضور در استقلال تست دادم و قبول شدم و از همين طريق با استقلال قرارداد بستم.
علوي با بيان اينکه با توجه به شرايط به وجود آمده فشار زيادي بر روي مظلومي براي استفاده از من وجود دارد، افزود: با اين شرايط ديروز نتوانستم با استقلال تمرين کنم و بدون شک اين فشارها بر روي نظر کادرفني تاثيرگذار خواهد بود و به همين دليل انتظار ندارم بازي به من برسد اما تمرينات خود را به خوبي ادامه خواهم داد تا در صورت صلاحديد کادرفني در تيم بازي کنم.
گفتني است، حسن روشن در خصوص جذب حسين علوي از تيم تربيت يزد توسط باشگاه استقلال، مطرح کرده بود: "من نميدانم چگونه بازيکني را هرچند که زير ??سال است، جذب ميکنند که يک نيم فصل در رقابتهاي ليگ دسته اول بازي نکرده است. شايد حاميان و يا اقوام اين بازيکن پيشنهاد زمين و يا جذب اسپانسر و.... دادهاند. اين چنين کارهايي باعث ميشود که بازيکنان تيمهاي پايه استقلال انگيزه خود را از دست بدهند".
اعلام برنامه تمرينات استقلال تا پايان دي ماه
اعلام برنامه تمرينات استقلال تا پايان دي ماه
برنامه تمرينات تيم استقلال تا پايان ديماه اعلام شد.
کادر فنی استقلال برنامه تمرینی جهت آمادهسازی این تیم تا قبل از دیدار با فجر شهید سپاسی اعلام کرد.
برنامه تمرینی آبیپوشان تا ۳۰ دی به شرح زیر است.
دوشنبه (فردا) ۱۹ دی ماه ساعت ۱۵ ورزشگاه دستگردی
چهارشنبه ۲۱ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی
پنجشنبه ۲۲ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی
جمعه ۲۳ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی
شنبه ۲۴ دی ماه ساعت ۱۲ ورزشگاه دستگردی
دوشنبه ۲۶ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی آبیپوشان پس از تمرین راهی استخر و سونا میشوند.
سهشنبه ۲۷ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی
چهارشنبه ۲۸ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی سات ۱۶:۱۵ حرکت به سوی شیراز
جمعه ۳۰ دی ماه ساعت ۱۳ ورزشگاه دستگردی آبیپوشان بعد از این تمرین راهی استخر و سونا میشوند.
محمدی غایب دیدار استقلال و داماش
محمدی غایب دیدار استقلال و داماش
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال داماش گیلان به دلیل ابتلا به آنفولانزا در دیدار با استقلال بازی نمیکند.
به گزراش خبرگزاری فارس، محمد محمدی دروازهبان داماش گیلان به دلیل ابتلا به آنفولانزا در بازی روز سهشنبه با استقلال غایب است.
محمدی ۱۰ روز از میادین دور خواهد بود. او سابقه حضور در استقلال را هم دارد.
وی در نیم فصل قصد داشت از داماش گیلان جدا شود و به پرسپولیس برود که مصطفی دنیزلی با حضور او مخالفت کرد.
استقلال - پرسپولیس ساعت ۱۸ روز ۱۳ بهمن
استقلال - پرسپولیس ساعت ۱۸ روز ۱۳ بهمن
خبرگزاری فارس: دربی ۷۴ پایتخت ساعت 18 روز ۱۳ بهمن ماه در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، طبق اعلام سازمان لیگ دو تیم استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و چهارم ساعت 18 پنجشنبه ۱۳ بهمن ماه در ورزشگاه آزادی به مصاف هم میروند.
پیش از این قرار بود دربی 74 در روز 14 بهمن برگزار شود ولی به دلیل اینکه دیدار استقلال و ذوب آهن در چارچوب مرحله پلی آف لیگ قهرمانان آسیا به جای 22 بهمن 21 بهمن برگزار میشود، تاریخ دربی نیز تغییر کرد.