همه دارن ميرن سربازي ....
داداش منم داره ميره يعني چه سربازي رفتني شد!!!
صبح ميره ساعت 2 هم مياد خونه ... :afarin::afarin:
نمایش نسخه قابل چاپ
همه دارن ميرن سربازي ....
داداش منم داره ميره يعني چه سربازي رفتني شد!!!
صبح ميره ساعت 2 هم مياد خونه ... :afarin::afarin:
:afarin:نقل قول:
مردی که با مدیر، معاون و معلم یک مدرسه ازدواج کرد!!
یک مرد سعودی در منطقه جازان در جنوب این کشور با مدیر و معاون و معلم یک مدرسه ازدواج کرده است!بر اساس این گزارش این مرد، مدتی پیش با مدیر یک مدرسه ازدواج نمود، اما بعد از مدتی از وی خواست که به دنبال زن دیگری برایش باشد، همسرش نیز کسی را بهتر از معاون خود در مدرسه برای این ازدواج ندید و بعد از مدتی مرد سعودی با معاون این مدرسه نیز ازدواج کرد.هنگامی که این مرد عرب اشتهای سومین ازدواج را در خود شعلهور دید از همسر دوم خود خواست که به دنبال همسر دیگری برایش باشد و او نیز یکی از معلمهای همین مدرسه را به وی معرفی کرد و این سعودی بلافاصله او را نیز به ازدواج خود درآورد.بر اساس این گزارش این مرد سعودی الان به صورت همزمان با هر سه زن خود در که مدیر و معاون و معلم یک مدرسه هستند، در یک واحد مسکونی زندگی میکند!
به این میگن مرد !
خاک تو سر مردای ایرانی که عرضه ندارند !:ey babaaa:
راستی یه چیز دیگه !
باینم یه چند تا هلوی ناناز ایرانی :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:khandeeeee bahal:
10 عكس برتر از دید نشریه تایم كه تعدادی از آنها واقعا زیبا و تأثیرگذار هستند:
۱- قربانی بینام: عكسی از پرنده بیچارهای كه در نفت گرفتار شده است. این عكس را خبرنگار آسوشیتد پرش -چارلی ریدل- در سوم ژوئن ۲۰۱۰ در جزیره گراند تری شرقی لوس آنجلس گرفت:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
۲- تراژدی در هاییتی: این عكس را عكاس اعزامی تایم -شول شوارتز- در ۱۵ ژانویه سال ۲۰۱۰ گرفته است:
۳- پیدا كردن معدنچیان شیلیایی: در این عكس كه در ۲۳ آگوست سال ۲۰۱۰ گرفته شده است، یكی از معدنچیان به نام فلورنسیو آوالوس به دوربین ویدئویی مینگرد كه نیم مایل برای رسیدن به حفرهای كه معدنچیان معدن مس و طلا در آن گرفتار شدهاند، به پایین هدایت شده است. دو ماه بعد، در طی یك عملیات نجات عظیم و بهیادماندنی، همه معدنچیان نجات یافتند:
۴- فوران آتشفشان در ایسلند: این عكس را یك عكاس آماتور گرفته است. عكاس این عكس، كسی نیست جز یك كشاورز ایسلندی كه در نخستین ساعات فعالیت آتشفشان Eyjafjallajökull در ۱۴ آوریل سال ۲۰۱۰ این عكس را گرفت. خاكسترهای پرتاب شده به آسمان، حمل و نقل هوایی را در بهار، چند روزی بر فراز اروپا و آتلانتیك، مختل كردند و میلونها مسافر را آواره كردند:
۵- سیل در پاكستان: پدر و پسری در مسیر رود ظغیان كرده در پنجاب حركت میكنند. این عكس در ۲۲ آگوست ۲۰۱۰، توسط عكاس تایم -دنیل برهولك- گرفته شد:
۶- رأیگیری در افغانستان: درازگوشی كه صندوق رأی را حمل میكند و به روستاهایی میرساند كه وسایل نقلیه نمیتوانند به آنها دسترسی داشته باشند. عكس در ۱۷ سپتامبر ۲۰۱۰ در پنجشیر گرفته شده است:
۷- شورش در قرقیزستان: عكسی در هفتم آوریل ۲۰۱۰ در جریان ناآرامیها گرفته شد:
۸- بازگشت نظامیان آمریكایی از عراق: عكس در پنج آوریل ۲۰۱۰ گرفته شده است:
۹- مردم جنوب سودان، آماده رأی دادن میشوند: یك نوجوان در كمپی درجنوب سودان. مردم این منطقه در اوایل سال ۲۰۱۱ در همهپرسیای شركت میكنند كه به آنها استقلال خواهد بخشید:
۱۰- محل آرامش نهایی یك سرباز: یك سال پس از لغو ممنوعیت از پوشش رسانهای بازگشت و به خاكسپرده شدن سربازان كشته شده آمریكایی، این عكس از قبر یك سرباز ۲۷ ساله آمریكایی كه در غرب افغانستان كشته، گرفته شد. در این عكس پسر سرباز درگذشته، در كنار سنگ قبر پدرش برای مادربزرگش، ژست گرفته است:
موفق باشین !
آخرین نیوز: پت برنز رهبر یک گروه موسیقی معروف به نام «مرده یا زنده» بود.
او و گروهش در سال ۱۹۸۵ بهترین گروه موسیقی در انگلستان بودند و توانستند شهرت جهانی را بدست بیاورند.
حالا او ۵۰سال سن دارد اما با گذشت زمان شبیه زنها شده است.
در واقع باید گفت که خود را شبیه آنها کرده است و هنوز علت این کار عجیبش معلوم نیست.
گفتنی است که پت یک مرتبه ازدواج کرده است.
جشن ویژه برای آزار و اذیت دختران :nishkhand:مردم در نقاط مختلف دنیا سنتها و جشنهای جالب و گاهی عجیب دارند که برخی از آنها با شوخی چند نفر با هم آغاز شده و کم کم به کل شهر و یک کشور تسری یافته است ، مانند آنچه در یکی از شهرهای کشور اوکراین برگزار شده و به “جشن آب” شهرت یافته است.
در این جشن که روز دوشنبه ی پس از عید پاک برگزار میشود، پسران جوان و نوجوان در نقاطی از شهر “لفیف” کمین میکنند و با عبور رهگذران و بالاخص دختران جوان و نوجوان ، با آب به آنها حمله میکنند!
این مراسم در چند شهر دیگر کشور اوکراین نیز در این روز برگزار میشود ، تاکنون شکایاتی در زمینه ی آزار و اذیت در هنگام برگزاری جشن و همچنین سرماخوردگی دخترانی که خیس شده اند به پلیس رسیده است، اما چون تعداد این موارد معدود
بوده است ، پلیس با برگزارکنندگان این جشن برخورد نمیکند
:khandeeeee bahal: خدا نکشت پسر مردم از خنده :khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الکس عاشق نشدی فوتبال از کلت بپره..
منه بد بخت فلک زده رو بگو که در آستانه ی قرار داد با امیدای صبا فهمیدم مشمولم و نمیتونم قرار داد ببندم:gerye:
آخه چرا؟؟
به خدا من خیلی زحمت کشیدم! حالا بریم ببینیم کدوم تیم توی سربازی میوفتیم!
به خدا الان انقدر افت کردم که انگار نه انگار که یه زمانی .........
تازه یه راز با این رفقای با مرام الان دارم سیگاریم میشم:gerye:آآآآه خدا نیستی ببینی با بندت چه کردن
آخ بمیرم سامان واست !!!!!!!!!
راس میگی !
سربازی بیفتی انزلی بتونی با امید ملوان قرارداد ببندی خیلی خوب میشه !:fek konam:
من خودم عاشق فوتبالم و همه چیز از کلم پریده !نقل قول:
الکس عاشق نشدی فوتبال از کلت بپره..
خر نشی پسر !نقل قول:
تازه یه راز با این رفقای با مرام الان دارم سیگاریم میشم:gerye:آآآآه خدا نیستی ببینی با بندت چه کردن
تو که فوتبالیستی دنبال این زهرماریا نری که داغونت میکنه به قرآن !
يه راه حل دارم در حد لاليگانقل قول:
نوشته اصلی توسط forlan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببين اگر دانشجو باشي معافيت تحصيلي ميگيري يعني لازم نيست بري سربازي
برا اين كه دانشجو بشي باييد بري يكي از دانشگاههاي آزاد كه بدون كنكور ثبت نام ميكنن (تا كارداني داره ) برا ترم دوم هم ثبت نام ميكنن البته باييد پيگير باشي و زود ثبت نام كني واسه ترم ديگه...........
عروس چقدر قشنگه !
ایشالله مبارکش باد
اینم واسه بروبچ منچستری :
کجای کاری پسر؟:shogh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر راهی که میشدو امتحان کردمو رفتم ولی انگار قسمت نبود!
این کاری که گفتیو کردم..اگه یادتون باشه چند ماه تو سایت نبودم میرفتم دنبال همین کارا .. رفتم بدون کنکور ثبت نام کنم (دانشگاه آزاد واحد صفاییه تو شهر ری)
گفتن نمیشه باید تو کنکور شرکت میکردی منم که دیدم هیچ راهی نیست کاملا نا امید شدم
خودتونو بزارید جای من!همه ی آرزوام به باد رفت:narahat:
تا دقایقی دیگر چندتا عکس از خودم قرار میدم با قیافمم آشناشید:ohum: