-
پرويز مظلومي: چتر حمايت مردم و مربيان بايد روي تيم ملي باز شود
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: الان زمان پشتيباني از تيم ملي است و مردم، رسانه ها و مربيان بايد چتر حمايتي خود را روي تيم ملي و کادر فني آن باز کنند.
''پرويز مظلومي '' روز دوشنبه با اشاره به وضعيت کنوني تيم ملي و استعفاي'' افشين قطبي '' خاطرنشان کرد: ما در گذشته انتقادهاي خود را را نسبت به تيم ملي و عملکرد آن در بازي هاي قبل ارايه کرديم اما هم اکنون زمان آن است تا با حمايت از اين تيم ، زمينه را براي موفقيت در بازي هاي آسيايي فراهم کنيم.
وي با ابراز اميدواري از نتيجه گيري تيم ملي در جام ملت هاي قطر ادامه داد: براي تيم ملي و قطبي آرزوي موفقيت دارم. قطعا قطبي در قطر روي نيمکت تيم حضور دارد و ما هم به عنوان مربيان ليگ با تمام توان از وي حمايت مي کنيم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در مورد آخرين شرايط تيمش گفت : شرايط تيم ما پس از پيروزي مقابل راه آهن ايده آل است و با تلاش و يکدلي مسئولان، اعضاي کادر فني و بازيکنان همه دنبال يک هدف که قهرماني در ليگ برتر و حضور پرقدرت در آسياست ، هستيم .
مظلومي با اشاره به ديدار روز پنج شنبه برابر صنعت نفت آبادان خاطرنشان کرد: خاطرات خوبي از اين تيم و شهر دارم و با توجه به سابقه بازي و کار در اين شهر با کسب اجازه از مسئولان صنعت نفت روي نيمکت مي نشينم. قطعا بازي سختي در آبادان داريم و اميدوارم با کسب سه امتياز به روند موفقيت هايمان ادامه دهيم.
وي با دشوار دانستن اين مسابقه يادآور شد: خوشحالم که هواداران خونگرم آباداني از سوي فدراسيون فوتبال بخشيده شدند و مشکلي براي حضور آنها براي تماشاي اين مسابقه نيست.
سرمربي استقلال افزود: در اين مسابقه'' آرش برهاني '' همانند هفته هاي گذشته غايب است و به احتمال زياد اين بازيکن دو هفته ديگر نيز از ميادين دور باشد. ''بيژن کوشکي ''و ''محسن يوسفي '' نيز با توجه به تداوم آسيب ديدگي ، نمي توانند تيم را همراهي کنند.
مظلومي در پاسخ به سوالي مبني بر احتمال لژيونر شدن '' ميلاد ميداودي ''تاکيد کرد: به هيچ عنوان بازيکني را در اين فصل از دست نمي دهيم. فتح الله زاده به دنبال تضعيف نيست و قصد داريم با حفظ و تقويت بازيکنان حضور پرقدرتي در هر سه جام داشته باشيم. اگر بازيکني در استقلال از سوي تيم هاي ديگر دعوتنامه داشته باشد ، بايد آخر فصل به آن فکر کند.
وي همچنين جذب قطعي'' قادر حسن '' بازيکن فرانسوي را منوط به تاييد تست پزشکي و حضور در تمرين هاي تيم دانست و گفت: قرار است قادر حسن چند روز ديگر به تمرينات اضافه شود. گرچه ناصر حجازي و علي فتح الله زاده که مورد اعتماد من هستند، بازي قادر حسن را ديده اند و از وي راضي هستند اما من فقط سي دي بازي هاي اين بازيکن را تماشا کرده ام و پس از تست پزشکي نظر نهايي را در خصوص قادر حسن را اعلام مي کنيم.
-
مصاحبه طالب لو
گلايه غيرمستقيم دروازهبان استقلال از واعظ
طالبلو: كم لطفيهاي پارسال مرا از تيم ملي خط زد
وحيد طالبلو كه اين روزها به سوژه اصلي خبرنگاران حوزه استقلال تبديل شده است روز گذشته با قدم گذاشتن در نمايشگاه مطبوعات از سوي خبرنگاران ورزشي رسانههاي مختلف سوالپيچ شد. طوري كه به نظر ميرسيد كمكم از اين همه سوال خسته شده است. اولين سوال در مورد جدايياش از استقلال بود:«هر حرف و حديثي مبني بر جدا شدنم از استقلال را تكذيب ميكنم چون قرار نيست در اين فصل به تيمي غير از استقلال فكر كنم. اگر قصد داشتم از استقلال جدا شوم بايد اول فصل اين كار را ميكردم پس حرفهاي مربوط به پيوستنم به استيلآذين پوچ و بياساس است.» سوال بعدي در مورد ممنوعالمصاحبه شدن بازيكنان استقلال پس از خروج از زمين مسابقه بود و خبرنگاران ميخواستند بدانند كه آيا طالبلو با اين رويه موافق است يا نه!:«به خاطر اتفاقاتي كه افتاد چنين تصميمي گرفته شد. البته بازيكنان قول دادهاند كه پس از پايان بازيها در شرايط آرامتري مصاحبه كنند. چرا كه هيجان مسابقه و اتفاقات آن امكان وقوع هر صحبتي را بياثر ميكند كه شايد اين مصاحبهها به ضرر بازيكنان تمام شود.» او همچنين سيستم چرخشي استفاده از دروازهبانان استقلال براي حضور در ميادين را رد كرد:«اگر سيستم حضور من و محمدي چرخشي باشد بايد يك معادله رياضي در آن پيدا كرد، اما فكر نميكنم چنين موردي در تيم وجود داشته باشد. از اول فصل قرار بر اين شده كه هر كس بهتر تمرين كند در تركيب قرار ميگيرد.» او غيبتش در اردوهاي تيم ملي را به اتفاقات فصل پيش ربط ميدهد:«پارسال كم لطفيهايي در حقم شد كه مرا از تيم ملي دور كرد اما حالا ميخواهم باز هم به تيم ملي برگردم.» طبيعي بود كه از طالبلو در مورد تصوير صورت ماري كه روي پيراهنش نقش بسته شده است هم سوال شود:«مورد عكس مار به من ربطي ندارد چرا كه آن را باشگاه به من داده و مجبورم آن را به تن كنم. جالب است بدانيد كه خود من پس از چند وقت متوجه اين موضوع شدم. نميدانم چرا دوستان تا اين حد به من حساس شدهاند و برايم حاشيه ميسازند.» او همچنين در مورد حالت نشستن دروازهبانان استقلال روي نيمكت هم حرف زد:«همه منتظر هستند تا ما بخنديم يا اخم كنيم. ما نميدانيم روي نيمكت چه كاري بايد انجام دهيم.» او همچنين از موافقان جدي طرح مخالفت با حضور دروازهبانان خارجي در ليگ ايران است:«اين كار مهم بود اما همه كار نيست و فقط اولين گام برداشته شده است. پس از اجراي اين طرح ديگر پول بيتالمال به جيب خارجيها نميرود و امثال شهاب گردان را ميبينيم كه شايد اگر امثال عيسي اندوي در ايران بودند شايد او هنوز هم به اين حد شناخته نشده بود.» طالبلو همچنين از بازديدش نمايشگاه مطبوعات از هديه سفر حج رييسجمهور به عنوان هديه ازدواجش هم تشكر كرد.
-
مصاحبه فتح اله زاده
مشکوک اعلام کردن گل استقلال يعني به هم رختن جو مملکت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از ديد آقاي فتح اله زاده مشکوک اعلام کردن گل استقلال يعني به هم رختن جو مملکت علي فتحاللهزاده ميخواهد در "اعتراض" به نحوه گزارش برخي گزارشگران تلويزيوني به مدير شبكه سوم سيما نامه بنويسد. شايعه شده نوك اعتراض مدير باشگاه استقلال عادل فردوسيپور را نشانه رفته. فردوسيپور در جريان بازي استقلال و راه آهن مطالبي را درباره نيمكتنشيني محمد محمدي و حضور وحيد طالبلو در تركيب استقلال بيان كرد كه اين حرفها با واكنش تعدادي از هواداران استقلال روبهرو شد. فتحاللهزاده ميگويد در نامهاش به مدير شبكه سوم نامي از گزارشگري نميبرد اما در عين حال او مدعي است كه برخيها با هجمه رسانهاي ميخواهند "جو مملكت را برهم بريزند".
پيگيري خبر نامه باشگاه استقلال به صدا و سيما بهانهاي بود براي گفتوگو با علي فتحاللهزاده اما مصاحبه كه جلوتر رفت، بحثهاي ديگر هم وسط كشيده شد كه مهمترين بخشاش مربوط ميشد به افشاگري او درباره تشكيل كميته ويژه انتخاب سرمربي تيم ملي پس از جام ملتهاي آسيا.
• شما در ابتداي فصل گفتيد كه به هواداران قول قهرماني نميدهد اما پرويز مظلومي امروز اعلام كرده استقلال حتما يك جام را ميگيرد.
گفته بودم انتظار كسب جام را ندارم. انتظار ما از مظلومي اين است كه سهميه آسيايي را بگيرد اما اين بدين معنا نيست كه ما از كسب قهرماني خوشحال نشويم. انتظارمان كسب سهميه آسيايي است اما اگر مظلومي بتواند تيم را به قهرماني در يك جام برساند چه بهتر.
• گفته ميشود كه شما قصد داريد به خاطر نحوه گزارش بازي استقلال و راه آهن با نوشتن نامهاي به مدير شبكه سوم از عادل فردوسيپور انتقاد كنيد؟
ما بحثمان يك نفر نيست اما متاسفانه برخي گزارشگران بحثهايي را در جريان گزارش مطرح ميكنند كه اصلا به آنها مربوط نيست. ما هم ميتوانيم در سايت باشگاهمان كه بيست ميليون نفر مخاطب دارد درباره صدا و سيما شبهه افكني كنيم. بنابراين قصد داريم نامهاي را به صدا و سيما بنويسيم و به اين نحوه كار اعتراض كنيم. ميخواهيم اين سوال را مطرح كنيم كه آيا يك گزارشگر صلاحيت دارد درباره يك مساله شبهه افكني كند و مسائلي را به دروع مطرح كرده و در ذهن بيننده جا بيندازد. البته مصداقهايي را هم ذكر خواهيم كرد.
• يعني بحث شما كلي است؟
قطعا اين طور است. در بازي با مس هم همين مشكل را داشتيم اما متاسفانه توجهي نشد. اين هجمهاي كه برخي به وجود آوردهاند چيز جديدي نيست و براي ما تازگي ندارد. من يك سوال دارم. چرا وقتي در بازي چند سال قبل استقلال و پرسپوليس عليرضا اماميفر درحالي كه دو متر در آفسايد بود به ما گل زد و آن گل هم سالم اعلام شد چنين هجمهاي به وجود نيامد؟ عدهاي ميخواهند جو مملكت را به هم بريزند.
• بحث ديگري كه اين روزها مطرح است اينكه ميگويند كار شما براي رسانهاي كردن دستور سعيدلو براي تشكيل كميته ويژه انتخاب سرمربي تيم ملي كار درستي نبوده است.
تشخيص من به عنوان كسي كه مسووليتي دارد و فكر ميكنم كارشناس هستم اين است كه كار من درست بوده و الان هم بر روي آن پافشاري ميكنم. حاضرم مورد تمسخر شما و ديگر رسانهها قرار بگيرم اما بر روي اين كار اصرار كنم. اين اعتقاد من است و دارم هزينهاش را هم ميدهم. ناراحتي هم ندارم از اين كه دارم اين هزينه را ميدهم. سرمربي تيم ملي، مدير، مربي باشگاهي و بقيه هم بايد حرفهاي فكر كنند. ما بايد براي آينده برنامهريزي كنيم. اگر قطبي تيم را قهرمان ميكرد و آن موقع ميگفت نميماند، خوب بود؟
• من به نفس تشكيل اين كميته ايرادي نميبينم اما ميشد اين را رسانهاي نميكرديد؟
من با شما هم عقيده نيستم. بايد خبر تشكيل اين كميته را رسانهاي ميكرديم، چون داريم با مردم زندگي ميكنيم. در ضمن اگر كس ديگري به جاي قطبي سرمربي تيم ملي بود شايد من اين كار را نميكردم اما چون ميدانستم قطبي حرفهاي است اين حرف را زدم.
• اما به هر حال قطبي ناراحت است.
نه او ناراحت نيست.
• خودش اين را عنوان كرده. مدير برنامههاي قطبي و مدير رسانهاي تيم ملي هم ميگويند كه قطبي از اعلام خبر تشكيل اين كميته ناراحت است.
مطمئن باشيد اگر قطبي ناراحت بود شروع ميكرد به پرخاشگري! او خيلي مودبانه نامهاي نوشته و اعلام كرده كه بعد از جام ملتها در تيم ملي نخواهد ماند. البته من خودم حامي اصلي قطبي هستم اما بايد به مربي بعد از قطبي، حتي به مربي بعدي بعد از قطبي هم فكر كنيم. نبايد از اين دورانديشي ناراحت باشيد.
• ناراحت نيستيم. اتفاقا خيلي هم خوشحاليم كه فدراسيون نميخواهد ماجراي چون داستان حضور كلمنته تكرار شود اما ميگوييم...(فتحاللهزاده سوال را قطع ميكند)
من در جريان كلمنته هيچ مسووليتي نداشتم اما همين افراد كه الان به دنبال منافع شخصي خودشان هستند نگذاشتند تا كلمنته سرمربي تيم ملي شود. من ميگويم كه ما بايد حرفهاي فكر كنيم.
• حرفهاي بودن سر جاي خود اما آيا شما حاضريد از حالا اعلام كنيد كه براي فصل بعد استقلال دنبال سرمربي ديگري هستيد و اگر استقلال قهرمان شد، مظلومي خودش گزينه اول است.
بله، مشكلي ندارم و اين را ميگويم.
• حرف شما درباره تيم استقلال شايد مخاطبي بيست ميليوني داشته باشد و تبعاتش هم كمتر باشد اما اظهارنظر شما درباره تيم ملي در فاصله دو ماه مانده تا شروع جام ملتهاي آسيا مخاطبي 75 ميليوني را درگير ميكند.
من باز هم ايرادي نميبينم. مگر وقتي مسوولان باشگاه اينترميلان اعلام كردند كه مورينيو ميرود مخاطب سي ميليوني درگير شد؟
• شما شرايط فوتبال آنجا را با ايران مقايسه ميكنيد؟
بايد حرفهاي فكر كنيم. چطور وقتي ما ميخواهيم كاري را انجام دهيم رسانهها ميگويند كجاي دنيا اين اتفاق ميافتد اما حالا كار متداولي را انجام ميدهيم شما ميگوييد فوتبال ما كجا و فوتبال آنها كجا!
• اما در همان ايتاليا كه شما ميگوييد، تيم اينترميلان در كل يك فصل از يك پيراهن استفاده ميكند و مثل اينجا نيست كه استقلال و پرسپوليس تمام فصل يك پيراهن را بپوشند و براي داربي لباس ديگري را طراحي كنند.
من ميگويم نبايد نيمه خالي ليوان را ببينيم. ما بايد ياد بگيريم كه تيم ملي ارزشمند است و بايد براي آن دور انديشي كنيم. از كجا معلوم كه اين حرف ما قطبي را تهييج نكرده باشد. شايد او الان بيشتر احساس مسووليت كند. ما خيلي شفاف گفتيم كه اگر قطبي تيم ملي را قهرمان آسيا كند، خودش گزينه اصلي سرمربيگري تيم ملي است. ضمن اين كه ميبينم برخيها ميگويند در اين شرايط بازيكنان حرف شنوي ندارند. اين چه حرفي است كه زده ميشود. اگر واقعا اين اتفاق بيفتد بايد با بازيكن خاطي برخورد كرد كه قطعا ما هم اين كار را ميكنيم و آن بازيكن محروم ميشود.
• اگر عصباني نيستيد ميخواهم سوالم را تكرار كنم. آيا شما از الان حاضريد بگوييد كه براي فصل بعد استقلال دنبال يك سرمربي ديگري هستيد و اگر مظلومي استقلال را قهرمان كرد خودش گزينه اصلي است.
واقعا من مشكلي نميبينم. اولا من در ابتداي فصل با مظلومي قرارداد دو ساله بستم اما سال بعد به مظلومي ميگويم كه اگر استقلال قهرمان شد گزينه اصلي براي ادامه كار خودت هستي.
• اين كه شما به مظلومي اين شرايط را بگوييد تا اين كه در جريان بازيها اين خبر را رسانهاي كنيد، فرق دارد.
مطمئن باشيد اين تصميم را رسانهاي ميكنم. معتقدم سازمان تربيت بدني هم اگر چنين شرايطي را براي خود من اعلام كند، ايرادي ندارد. ميدانيد الان چرا وقتي يك بازيكن تعويض ميشود، دليل غرولندش چيست؟ دليلش اين است كه ما تعويض را در فوتبال ايران بد جا انداختهايم و تنها فكر ميكنيم بازيكني كه ضعيف است تعويض ميشود، در حالي كه شايد يك مربي با تغيير سيستم نياز به اين داشته باشد مهره ديگري را جايگزين كند. اگر ميخواهيم فوتبالمان پيشرفت كند بايد اين تعارفات را كنار بگذاريم. من اگر قدرتي داشته باشم، خودم بيشتر از همه از قطبي حمايت ميكنم. ما بايد همه دست به دست هم بدهيم تا تيم ملي بتواند در جام ملتهاي آسيا قهرمان شود.
-
مصاحبه مظلومی
پرويز مظلومي: فردوسيپور سوال فني نميپرسد
خدا نكند آبادان از تماشاگر محروم شود
پرويز مظلومي پنجشنبه در زادگاهش آبادان مقابل نفت اين شهر قرار ميگيرد. تقابلي كه براي او و همكارانش بسيار پراهميت است. سرمربي استقلال در حالي 3 روز ديگر برابر نفت قرار خواهد گرفت كه هنوز پرسشهاي بيپاسخي درباره بازي با راهآهن وجود دارد. يك روز بعد از بازي خيلي سعي كرديم با پرويز خان حرف بزنيم اما سرمربي استقلال نتوانست در گفت و گو با ما شركت كند. ظهر ديروز هنگام عزيمت مظلومي به سوي شهر مقدس قم اما فرصتي دست داد تا او را سوال پيچ كنيم...
شنيديم راهي مسجد جمكران شديد؟
بله، همين الان كه با شما حرف ميزنم در اتوبان تهران – قم هستم.
بعد از دربي هم به مسجد مقدس جمكران رفتيد. علت خاصي دارد؟
علت خاصي ندارد. براي دل خودم اين كار را انجام ميدهم. زماني هم كه در كرمان بودم مسجدي بود به نام صاحب زمان كه من هر از گاهي آنجا ميرفتم. در مشهد هم كه آقا عليبنموسيالرضا (ع) بود و گاهي ميرفتم حرم و با خودم خلوت ميكردم.
اين مسائل در نتيجهگيري شما تأثير ميگذارد؟
همانطور كه گفتم من براي خودم اين كار را انجام ميدهم. خيليها هم هستند كه به اين مسائل معتقد هستند اما من هيچ وقت فكر نكردم كه با اين كارها ميتوان نتيجه گرفت.
پس چه دليلي دارد كه اين كار را ميكنيد؟
اينجور كارها در موفقيت انسانها تأثيرگذار است، البته اگر انسان خودش تلاش كند و زحمت بكشد. من هميشه به بازيكنانم گفتم بايد زحمت كشيد و در كنارش معنويات را هم داشت. اگر زحمت نكشيم اينجور كارها تأثيري در موفقيت انسانها نميگذارد. به نظرم رفتن به مكانهاي مقدس وقتي تأثير ميگذارد كه انسان خودش هم براي نتيجهگيري تلاش كند.
استقلال مقابل راهآهن موقعيتهاي آنچناني نداشت و اين براي تيمي كه مبعلي و جباري را كنار هم دارد اندكي غيرقابل هضم است.
موقعيتهاي ما آنچنان هم كم نبود. همان طور كه ديديد راهآهن فوتبال خوبي ارائه كرد. آنها تيم دست و پا بستهاي نبودند اما استقلال از كمترين موقعيتهايش بيشترين بهره را برد.
دوست نداريد مثل بازيهاي قبل صاحب موقعيتهاي زيادي شويد؟
ما دنبال اين نيستيم كه به حريفان 10 گل بزنيم. همه تيمها مقابل ما انگيزه دارند. تلاش ما اين است كه فوتبال تهاجمي بازي كنيم اما با منطق. وقتي از حداقل فرصتها بيشترين فرصت را صاحب ميشويم خيلي راضيكننده است.
وقتي برهاني در تركيب استقلال نيست كمتر صاحب موقعيت تك به تك ميشويد.
بله، بودن آرش در استقلال خيلي تأثيرگذار است. آرش جزو بازيكنان خوب فوتبال ما است.
جذب قادر حسن ارتباطي با اين سوال دارد؟
قادر حسن بازيكن سرعتي است اما بايد تست فني بدهد بعد قراردادش را امضا كنيم. قادر حسن با باشگاه قرارداد بسته اما هنوز قراردادش را ثبت نكرديم. او تست فني ميدهد بعد قراردادش نهايي ميشود. اگر همان بازيكني باشد كه تصور ميكنيم ميتواند سرعت ما را در خط حمله بيشتر كند.
بعد از بازي با راهآهن در يك مصاحبه تلويزيوني حاضر شديد كه يك سوال به ماجراي طالبلو و محمدي اختصاص داشت.
متأسفانه برخي مجريان تلويزيوني به جاي پرسش سوالهاي فني به حاشيهها ميپردازند. اين رفتارها درست نيست. استقلال بازياش را برده است و وقتي چنين سوالهايي ميشود ما به برخي مسائل شك ميكنيم. چه دليلي داشت عادل فردوسيپور آن سوال را از من بپرسد؟
يعني بالاجبار به اين سوال پاسخ داديد؟
خودم را مقابل مردم خيلي كنترل كردم كه توانستم به آن سوال پاسخ دهم چون اين سوال خيلي بيربط بود. به خاطر همين چيزها است كه از بچهها خواستيم پس از بازي با گزارشگران صحبت نكنند چون عموماً سوالهاي حاشيهاي پرسيده ميشود و بازيكنان در حالي كه هنوز عرقشان خشك نشده ممكن است پاسخي دهند كه بعداً پشيمان شوند. فكر ميكنم ممنوعالمصاحبه كردن بازيكنان پس از بازي كار عاقلانهاي است.
در بازي با راهآهن به نظر ميرسيد داوران اندكي به نفع حريف سوت ميزنند.
اين هم حاصل هجمهاي بود كه پس از بازي با پرسپوليس به وجود آمد اما ما احترام ميگذاريم چون هميشه گفتهايم داور هم جزو دايره بازي است. داور يك انسان است و بايد يك لحظه سوت بزند.
پنجشنبه بايد در آبادان مقابل نفت بازي كنيد.
خيلي خوشحالم كه ميخواهم به همشهريهايم سر بزنم.
چند روز پيش گفته شد شايد اين بازي بدون تماشاگر برگزار شود اما بعد اعلام كردند كه تماشاگران آباداني محروم نيستند.
خدا نكند بازي در آبادان بدون تماشاگر باشد. دوست دارم در شرايطي مقابل تيم شهرم قرار بگيرم كه تماشاگر روي سكو باشد.
اما بعضي از هواداران آبادان رفتاري انجام ميدهند كه زيبنده محيط ورزش نيست.
قبول دارم كه يك عده هميشه در همه جا دردسرساز ميشوند اما كليت هواداران نفت مردمي خونگرم، باادب، با اخلاق و مؤدب هستند. اميدوارم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال هم هواداران آباداني را ببخشد. من هم از همشهريهايم كه خيلي دوستشان دارم ميخواهم رفتار جوانمردانه داشته باشند تا محروم نشوند.
-
مصاحبه طالب لو
طالبلو در غرفه ايران ورزشي :دكتر احمدينژاد هميشه به ورزشكاران لطف داشته
ايران ورزشي - وحيد طالبلو، دروازهبان با اخلاق استقلال روز گذشته به غرفه ايران ورزشي آمد و دقايقي ميهمان غرفه ايران ورزشي در نمايشگاه مطبوعات بود. طالبلو كه همواره تعامل خوبي با رسانهها داشته در توصيف روزنامه ايران ورزشي صحبتهايي كرد. طالبلو ايران ورزشي را روزنامهاي حقيقتگرا دانست: «هميشه سعي داشتم طي سالهايي كه در ورزش ايران حضور داشتم تعامل خوبي با رسانهها و مطبوعات به خصوص روزنامه ايران ورزشي داشته باشم. بدون هيچ گونه تعارف و رودربايستي معتقدم روزنامه ايران ورزشي صداقت و واقعيتنگاري را سرلوحه كارش قرار داده و هر آنچه در فوتبال و ورزش كشور اتفاق ميافتد را به صورت واقعي و بدون كوچكترين دخل و تصرفي به رشته تحرير در ميآورد. اميدوارم هميشه همينطور باشد.»
طالبلو در ادامه حرفهايش در غرفه ايران ورزشي بار ديگر به هديه رييس جمهور كه چند روز پيش به او اهدا شد، اشاره كرد: «دكتر محمود احمدينژاد همواره به ورزشكاران ايران خصوصاً فوتباليستها لطف داشته است. من تا به حال چندين بار فرصت رفتن به خانه خدا را پيدا كردهام اما هيچ وقت سعادت آن را نداشتهام كه سفر حج تمتع را تجربه كنم، كه اين امر با لطف و عنايت دكتر احمدينژاد ميسر شد. از اينكه سعادت با من است كه به اين سفر بروم خيلي خوشحال هستم. نايب الزياره همه مردم خوب كشورم هم هستم.»
طالبلو روز گذشته پس از حضور در غرفه ايران ورزشي در ديگر غرفهها نيز حضور يافت و با آنها گفت و گو كرد.
-
مصاحبه فتح اله زاده
در گفتوگو با فارس صورت گرفت: افشاگري فتحاللهزاده درباره حقوق 100 ميليوني مديرعامل سابق استقلال
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال از دريافت حقوق و مزاياي 100 ميليون توماني مديرعامل سابق اين باشگاه و پرداخت نكردن ماليات توسط وي خبر داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علي فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال و همچنين اظهارات واعظ آشتياني و انتخاب اعضاي هيات مديره اين تيم صحبتهاي زير را مطرح كرد.
* ظاهرا از نتايج تيمتان در هفتههاي اخير راضي هستيد؟
اول از همه چيز بايد بگويم كه بايد حمايت ويژهاي از آقاي مظلومي داشته باشم چون ميبينم كه عدهاي از موفقيت ايشان رنج ميبرند و هر روز با سؤالهاي واهي ميخواهند جايگاه خود را تثبيت كنند. من روز گذشته مصاحبهاي با يكي از خبرگزاريها انجام دادم كه همه آن مصاحبه را استفاده كردند اما هيچ كس از اين تيتر استفاده نكرد كه "براي فصل بعد به دنبال مربي هستم. "
بايد در اين خصوص توضيحي بدهم. هنگامي كه در ابتداي فصل با آقاي مظلومي قصد قرارداد بستن داشتم ايشان گفت كه من يك ساله ميبندم اما خودم گفتم كه قراردادت را با استقلال دو ساله امضا كن. هواداران هم بدانند كه قرارداد من با آقاي مظلومي دو ساله است و فكر ميكنم عدهاي كه ميبينند كه استقلال در حال موفقيت است، اين مسائل را بيان ميكنند.
پرويز مظلومي خدمات زيادي به استقلال كرده و اميدوارم بتوانيم از خدمات ايشان همچنان بهره ببريم. خوشبختانه وضعيت استقلال به نسبت آن چيزي كه ما هدفگذاري كرديم جلوتر هستيم و برنامه داشتيم تا نيم فصل بتوانيم رده سوم را بگيريم كه خوشبختانه تا امروز موفق عمل كرديم و حتي جلوتر هم رفتهايم.
* پس اينكه گفته شده براي فصل بعد استقلال به دنبال مربي هستيد، كذب است؟
خبرنگاري از من سؤال كرد كه اگر در مورد قطبي اين حرفها را زدهايد حاضريد در مورد مظلومي هم بگوييد كه سال آينده به دنبال مربي هستيد؟ من هم جواب دادم واقعا مشكلي نميبينم چون در ابتداي فصل با ايشان قرارداد دو ساله بستم اما براي سال سوم ايرادي ندارد كه اگر با استقلال قهرمان نشد، ايشان را تعويض كنم. باز هم تاكيد ميكنم كه براي سال سوم چنين حرفي را زدم. چون وقتي با يك مربي قرارداد دو ساله امضا كردم چه طور ميتوانم براي فصل بعد دنبال يك مربي ديگر باشم. فكر ميكنم از صحبتهاي من برداشت بدي شده است.
* واعظ آشتياني مديرعامل سابق استقلال گفته "فتحاللهزاده آدم سازمان است و در حدي نيست كه جواب صحبتهاي او را بدهم. "
ايشان درست ميگويد، من در حدي نيستم كه ايشان جواب مرا بدهد چون من اصلا سابقه ورزشي ندارم. 6 بار استقلال را قهرمان ايران نكردم، با اين تيم قهرماني جام حذفي، نايب قهرماني جام باشگاههاي آسيا، قهرماني فوتسال، كشتي، پينگپنگ و اين عناوين را هم به دست نياوردهام. باز هم ميگويم درست ميگويد، ايشان در حد من نيست چون خيلي كوچكتر از من است.
البته يك جا مثل ايشان نيستم و آنجايي كه اگر بودم ميتوانستم 100 ميليون تومان از باشگاه استقلال حقوق و مزايا بگيرم و حتي مالياتش را هم ندهم. در اين قضيه درست ميگويند. در حد ايشان نيستم. تا به حال كه از دوره جديد به استقلال آمدهام حقوقي دريافت نكردم اما آقاي آشتياني به محض ورودش به باشگاه 5 ميليون تومان حقوق ماهانه نوشته و حتي مزايا و پاداش آن را هم گرفته است. جالبتر اينجاست كه وقتي حقوق اينچنيني ميگيري بايد ماليات آن را هم بدهي اما ايشان ماليات را پرداخت نكرده و به گردن باشگاه استقلال انداخته است. مطمئن باشيد در اين خصوص اقدامات لازم را انجام خواهيم داد.
* ظاهرا مسئله بدهيهاي استقلال از فصل گذشته تا به اين فصل تمام نميشود.
مگر ايشان نميگويد مناظره ميكنم؟ با كمال ميل اين مناظره را قبول ميكنم و زودتر پا پيش ميگذارم تا ثابت كنم كه واعظ آشتياني بدترين مديرعامل استقلال بعد از انقلاب بوده است چون هيچ كاري از دستش برنيامد.
هنر ايشان اين بود كه تمامي تواناييهاي استقلال را به صفر رساند و بالغ بر 7 ميليارد تومان از وقتي كه استقلال را ترك كرد روي دست ما بدهي گذاشت. صراحتا ميگويم كه ايشان در يك فصل 6 ميليارد تومان از سازمان پول گرفته و اين مسئله را ثابت خواهم كرد كه اين موضوع بيسابقه بوده است. منتهي نميدانم چرا ايشان نميخواهد دست از سر استقلال بردارد.
من نميخواستم جواب او را بدهم اما مجبور شدم. واقعا بايد از آقاي سعيدلو خواهش كنم كه لطفي كنند يك پست در ورزش به اين آقا بدهند چون ظاهرا ايشان نميتواند دوري از ورزش را تحمل كند. منتهي ايشان سابقهاش همين است و هر جا كه ميرود يك ماه و نيم بيشتر ميهمان نيست. شما به سابقه ايشان دقت كنيد، هر جا پست گرفته است بيش از دو سه ماه نميتواند بماند. آقاي آشتياني مشكل خودت را حل كن.
ايشان بايد بداند كه ما فهميدهايم با اين مصاحبههايي كه انجام ميدهد ميخواهد استقلال را وارد حاشيه كند ولي بايد بداند با اين حرفها نميتواند ما را از مسير قهرماني دور كند.
* يعني شما معتقديد مصاحبههاي مديرعامل سابق استقلال با اين هدف است؟
او ميخواهد ذهن ما را مشغول خود كند وگرنه ما چه كاري با ايشان داريم. وقتي ميگوييم شما 2 ميليارد و 700 ميليون تومان به بازيكن بدهكاريد، دروغ ميگوييم؟ مگر ايشان مصاحبه نكرد و نگفت 5 ميليارد بدهي فتحاللهزاده را پرداخت كردم. ايشان بيايد اين مسئله را ثابت كند. مطمئن باشيد اگر چنين مسئلهاي درست باشد خودم 5 ميليارد به اين آقا كمك ميكنم ولي اگر اين كار را نكرد خودش به اشتباهاتش پي ببرد. با اين مغلطه و سفسطهكاريها راه به جايي نخواهد برد. باور كنيد حاضرم به جاي من بيايد و كار كند. آقاي آشتياني اگر دوست داري امروز من استعفا ميدهم و تو به جاي من بنشين و كار كن تا خيالت راحت شود.
* آقاي فتحاللهزاده اين اسامي كه در روزنامهها در خصوص اعضاي هيات مديره استقلال مطرح شده، صحت دارد؟
خدا را شاهد ميگيرم من از هيچ گونه ليستي باخبر نيستم چون شبهه ايجاد ميشود. يك بار گفتم فلاني شايد عضو هيات مديره باشد همين حرفها باعث شد بگويند آن شخص ميخواهد مثلا 500 ميليون به باشگاه كمك كند. يعني حرف نزده، نتيجه گرفتند. متاسفانه ديوار حاشا بلند است و به خاطر اين موضوع از آقاي سعيدلو خواهش كردم كه در مورد اعضاي هيات مديره از من هيچ نظري نخواهد. ايشان هر كسي را كه صلاح بدانند جزو هيات مديره ما خواهند بود و من احترام ميگذارم.
* فكر ميكنيد تا كي اعضاي هيات مديره معرفي شوند؟
كارها پيش رفته است و احتمالا ظرف مدت زماني كوتاهي اين مسئله حل خواهد شد.
* اين روزها در مورد وحيد طالبلو و جلسهاي كه پس از دربي با شما برگزار كرد، حرفهاي زيادي مطرح ميشود و حتي در گزارش بازي استقلال اين مسئله نمايان شد.
اگر ما به آقاي فردوسيپور ميگوييم شبهه ايجاد نكن، منظورمان اين نيست كه ايشان محبوب نيست. اتفاقا رابطه بسيار خوبي با فردوسيپور دارم اما حرف من اين است اگر اين مجري توانمند در تلويزيون حرفي را مطرح ميكند كه ريشه ندارد اين مسئله درست نيست و به ما مديون ميشود. اين مسائل را به لحاظ وجداني و انساني ميگويم. وحيد طالبلو ذهنيتي نسبت به دروازه استقلال داشت كه شايد دلايلي باعث شده كه او را درون دروازه نميگذارند. در همان زمان آقاي مظلومي به من گفت كه شما با طالبلو صحبت كن و به اين دروازهبان بگو كه محمدي آماده است و چون از لحاظ فني به همه چيز توجه ميكنم نميتوانم او را بيرون بگذارم. وقتي شما چنين حرفي را به طالبلو بزنيد او بيشتر ميپذيرد.
جلسهاي با وحيد طالبلو و منصور پورحيدري گذاشتيم و در آن جلسه حتي وحيد طالبلو را توبيخ كردند و گفتند كه تو بازيكن قديمي ما هستي و از تو انتظار داريم. در نهايت به او گفتم حتي اگر در 5 بازي آينده هم بازي نكردي حق اعتراض نداري كه اتفاقا او با متانت اين مسئله را پذيرفت اما وقتي فرداي آن روز به محل تمرين رفت در همان تمرين محمدي از ناحيه انگشت آسيب ديد. وقتي محمدي مصدوم است چه طور بايد او را بازي داد. فكر ميكنم اگر اين گونه بود كه محمد محمدي هم ناراحت ميشد. حرف من اين است كه چنين موضوعي را چرا اين گونه انعكاس ميدهند.
* ظاهرا اسامي مديران اجرايي باشگاهها را ارسال كرديد؟
سه چهار روز پيش اسامي آقايان نظري و حيراني را به كنفدراسيون فوتبال آسيا معرفي كرديم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي : تا پايان جام ملت ها بايد از قطبي حمايت كنيم
تيم ملي مربي بزرگ مي خواهد
پرويز مظلومي با مطلوب توصيف كردن اوضاع مالي باشگاه استقلال به تشريح وضعيت اقتصادي اين تيم ميپردازد و ميگويد: «تا امروز خوشبختانه شرايط مالي بد نبوده و از اين به بعد هم با حمايتها و تلاشهاي علي فتحالله زاده، اميدوار رضايي و ساير دوستان قصد داريم به هدف اصلي استقلال دست پيدا كنيم اما دوباره تاكيد ميكنم با رفع مشكلات مالي ميتوانيم به خواسته خود برسيم. به نيم فصل مسابقات ليگ برتر نزديك ميشويم و بايد مسائل مالي بازيكنان حل شود. نياز مالي باشگاههاي استقلال و پرسپوليس در اين مقطع به شدت احساس ميشود چرا كه ما جزو تيمهاي صنعتي نيستيم و تنها كمك اين دو باشگاه از سوي سازمان تربيتبدني انجام ميشود و جا دارد بابت اين حمايتها از علي سعيدلو تشكر كنم. »
سرمربي استقلال پيرامون تيم ملي فوتبال كشورمان هم توضيحاتي ميدهد: «تيم ملي شرايط خوبي دارد و ميتواند نتيجه بگيرد. اميدوارم چتر حمايتي در مقطع فعلي از تيم ملي گستردهتر شود چرا كه الان انتقاد فايدهاي ندارد. مطمئنا در جام ملتها هيچ كس به جز قطبي روي نيمكت نمينشيند اما ممكن است پس از اين مسابقات اتفاقاتي رخ دهد. »
مظلومي كه در گذشته منتقد درجه اول قطبي بود حالا تغيير عقيده داده و معتقد است بايد از اين مربي حمايت كرد: «الان وقت انتقاد نيست و فقط بايد حمايت كرد. زماني كه بايد انتقاد ميكردم مسائلي را مطرح كردم، اگر دوستان شنيده باشند كه استفاده ميكنند. در حال حاضر به اين مورد كاري ندارم كه چه كسي روي نيمكت تيم ملي است و اميدوارم انتخاب بزرگي بعد از جام ملتهاي آسيا انجام شود. » مظلومي حرفهايش را اينگونه به پايان برد : «قبل از بازي با نفت از تماشاگران آباداني رخصت مي گيرم.»
-
مصاحبه عمران زاده
حنيف عمرانزاده:مظلومي با تمام بازيكنان رابطه خوبي دارد
بدهكار به كميته انضباطي رفتم ، طلبكار برگشتم
«شنيدم تازه طلبكار هم شدي!» اين جملهاي بود كه منصور پورحيدري به محض رسيدن حنيف عمرانزاده به محل تمرين به زبان آورد. عمرانزاده كه يكشنبه بعد از ظهر به عنوان يك فرد بدهكار وارد كميته انضباطي شده بود وقتي فهميد پاسيها ( البته مديريت قبلي) با او 134 ميليون قرارداد بستهاند و بعد فقط 60 ميليون پرداخت كردهاند از اين باشگاه طلبكار شد و شكايتي تنظيم كرد تا مابقي پولش را بگيرد البته به نظر نميرسد به اين زوديها كشمكشهاي بين عمرانزاده و پاس تمام شود و تازه قرار است براي حل معماي طرفين دو داور به همدان بروند.
گويا دوباره با پاسيها اختلاف پيدا كردي.
از داستان من و پاس ميشود فيلم ساخت و كارگرداني كه بخواهد ميتوانم داستان خودم و پاس را در اختيارش بگذارم. فيلم قشنگي ميشود.
خب الان داستانت با پاس را براي ما تعريف كن!
من با اين تيم محروم شدم. پولم را نگرفتم و حالا هم كه شنيدم 40 ميليون جريمه شدم.
براي چه؟
مديريت قبلي پاس 40 درصد از مبلغ قراردادم را كم كرد .تازه در كميته انضباطي فهميدم 134 ميليون قرارداد داشتم.
مگر خودت نميدانستي كه مبلغ قراردادت 134 ميليون است؟!
نه چون برايم مشكل پيش آمد بيخيال شده بودم. كميته انضباطي گفت مبلغ قراردادت 134 ميليون است ولي به من 60 ميليون دادهاند، من هم سريع شكايت كردم.
پس به همين خاطر است كه آقاي پورحيدري به تو ميگويد طلبكار هم شدي؟
بله، چون به عنوان بدهكار رفته بودم. وقتي اين موضوع را فهميدم، شكايت كردم.
مثل اينكه قرار است داور هم تعيين كنيد؟
بله، اما داور من را قبول نكردهاند.
چطور؟
باشگاه استقلال داور من را اعلام كرد، پاسيها قبول نكردند. قرار شده طرفين دو داور به همدان بفرستند.
فكر ميكني اين پرونده كه به قول خودت داستان هزار و يك شب شده تا كي ادامه داشته باشد؟
من دوست دارم هر چه سريعتر تمام شود چون آنقدر حرص خوردم كه ديگر توان ندارم.
از قضيه پروندهات با پاس بگذريم، شرايط استقلال چطور است؟
عالي است البته اگر حاشيهسازان بگذارند.
غير از مسائل حاشيهاي فكر نميكني خودتان هم بيتقصير نباشيد؟
چطور؟
مدافعان استقلال عملكرد چندان مطلوبي نداشتند. گل به خوديهايي كه ميزنند و...؟
بچهها كه نميخواهند گل به خودي بزنند بالاخره شرايط جوري ميشود كه به دليل فشارها اين مسائل پيش ميآيد.
راستي شنيدي بچههاي تيم در مورد تو حرفهايي ميزنند؟!
چه حرفهايي؟!
ميگويند عمرانزاده سوگلي مظلومي است و حرفهايش روي او اثر دارد؟!
اين رابطه فقط به من و پرويز خان مربوط نميشود. آقاي مظلومي با همه خوب است و به درد و دل همه گوش ميكند. من سوگلي ايشان نيستم. خواهش ميكنم برايم حاشيه درست نكنيد، به اندازه خودم دردسر دارم.
چند وقتي است گفته ميشود داوريها به نفع استقلال است؟
ميخواهند برد ما را با اين حرفها لوث كنند البته منصورخان بلد است چطور اين حاشيهها را جمع و جور كند.
چطور؟
پورحيدري تا به حال اجازه نداده اين حاشيهها روي تيم اثر بگذارد. ايشان بزرگ استقلال است. خيليها استقلال را فقط با نام پورحيدري ميشناسند.
و بازي نفت؟
بازي نفت هم مثل بازي در قلعه عقابهاست. بازي سختي است و امتياز گرفتن در آبادان مشكل است اما ما با دست پر برميگرديم.
-
مصاحبه ترابپور
به وحيد و محمد گفتم بهانه دست حاشيهسازان ندهيد
ترابپور: محمدي فيكس باشد طالبلو ناراحت نميشود
ايران ورزشي _ عملكرد خوب وحيد طالبلو در بازيهاي اخير استقلال باعث شده اين دروازهبان كهنهكار به مرد اول چارچوب دروازه تيمش تبديل شود. از طرفي برطرف شدن مصدوميت محمدي اين سوال را در آستانه بازي با صنعت نفت آبادان به وجود آورده كه چه كسي در چارچوب دروازه قرار خواهد گرفت؟ آيا محمدي كه در دربي هم دروازهبان اول تيمش بود دوباره به قفس توري بازميگردد يا كادر فني استقلال همچنان به طالبلو اعتماد ميكند؟ حسين ترابپور، مربي دروازهبانهاي استقلال خوب ميداند چگونه به اين سوالها پاسخ بدهد.
وضعيت دروازهبانهاي استقلال چگونه است؟
هر دو در بهترين شرايط قرار دارند. مصدوميت محمدي به كلي برطرف شده و طالبلو هم كه مشكلي براي ايستادن در چارچوب دروازه ندارد.
كدامشان را براي بازي پنجشنبه مقابل صنعت نفت انتخاب ميكنيد؟
ارنج بازي چهارشنبه شب مشخص ميشود. تا چهارشنبه شب صبر كنيد آن وقت متوجه ميشويد چه كسي دروازهبان استقلال خواهد بود.
يعني ممكن است محمدي دوباره دروازهبان اول استقلال باشد؟
بله، ممكن است. هر احتمالي وجود دارد.
يعني اگر محمدي در چارچوب دروازه بايستد، طالبلو ناراحت نميشود؟
مطمئن باشيد اگر محمدي در چارچوب دروازه قرار بگيرد طالبلو ناراحت نميشود چون محمد و وحيد از روز اول كه من به تمرين استقلال آمدم بناي رفاقت را با هم گذاشتند.
اما در مقطعي حرفهايي عليه يكديگر زدند.
وحيد و محمد نبايد آتو دست ديگران بدهند. يكسري هستند كه دنبال حاشيهسازياند. نمونهاش را خودتان در حين بازي با راهآهن ديديد.
منظورتان فردوسيپور است؟
از كسي اسم نميآورم اما در جريان آن بازي خيلي شيطنت شد. سوالهايي كه از مظلومي پرسيده شد نشان ميداد بعضيها دنبال چه هدفي هستند. با اين حال ما نميخواهيم وارد حاشيه شويم و من به دو دروازهبان استقلال گفتم با رفتارتان سعي كنيد آتو دست كسي ندهيد.
فكر ميكنيد از ميان دروازهبانهاي استقلال كسي به تيم ملي دعوت شود؟
ما به نظر كادر فني تيم ملي احترام ميگذاريم اما من معتقدم هر دو دروازهبان استقلال شايسته دعوت شدن به تيم ملي هستند. هم طالبلو و هم محمدي ميتوانند در يك زمان به تيم ملي دعوت شوند. البته شهاب گردان هم هست.
-
بعضيها ميخواستند حلواي استقلال را بخورند
صادقي: اميرخان راست ميگفت كه دستهايي پشتپرده است!
ايران ورزشي _ با وجود اينكه استقلال با اختلاف يك امتياز در مكان دوم جدول بازيها قرار دارد اما انتقاد بعضي از گزارشگران تلويزيوني و همچنين مسائلي كه براي اين تيم به وجود آمده است باعث شده از مديرعامل باشگاه گرفته تا بازيكنان اين تيم از مسائل اخير و گزارش بعضي از گزارشگران گله داشته باشند. استقلاليها اعتقاد دارند كه عدهاي قصد ضربه زدن به استقلال را دارند و به هر وسيله كه شده ميخواهند به هدفشان برسند.
به بازي نفت آبادان نزديك ميشويد.
درست است و فكر ميكنم بازي سختي را پيشرو داريم. آنها نتايج خوبي گرفتهاند و اين كار را براي ما مشكل ميكند.
بعد از بازي با راهآهن گفته بودي كه حريف 15 دقيقه دنبال سيستم ما ميگشت. فكر ميكني در اين بازي نفت مقابل استقلال چه كار كند؟
من بعد از بازي با راهآهن گفتم نيمه دوم به دليل تغيير سيستم ما، راهآهنيها 15-10 دقيقه دنبال سيستم ما ميگشتند چون نميدانستند ما سيستم را عوض كرديم اما در بازي با نفت شرايط فرق ميكند و ما بر اساس سيستم حريف بازي خواهيم كرد.
پيش از اين گفته ميشد تماشاگران آباداني محروم هستند اما حالا كميته انضباطي اعلام كرده كه محروميتي در كار نيست.
ما با اين موضوع مشكلي نداريم، هواداران تبريزي و آباداني فوتبال را خوب ميفهمند و ما هم مقابل آنها بهتر بازي ميكنيم.
طي اين چند وقت اخير استقلاليها از نحوه گزارش بعضي از گزارشگران گله داشتند، تو هم نظر آنها را داري؟
حالا همه فهميدند به قول يكي از دوستان دستهايي پشتپرده است.
منظورت از اين دوستان آقاي قلعهنويي است؟
بله، اميرخان ميگفت كه دستهاي پشتپرده نميگذارند استقلال كار كند و حالا شما اين راميبينيد. حالا خوشحالم كه خيلي چيزها علني شده. يكسري از آقايان رسالت خود را از ياد بردهاند و اين به ضرر فوتبال ما است اما ما با اين چيزها از پا درنميآييم چون شخصي مثل آقاي فتحاللهزاده بالاي سر تيم است و با اين مشكلات ميجنگد.
پس اعتقاد داري آقاي فتحاللهزاده از پس اين مسائلي كه به وجودآمده بر ميآيد؟
بله، قبلا هم گفتم ايشان وقتي آمد تيم از هم پاشيده بود. بحران مالي داشت اما ايشان بهترين بازيكنان را خريد و مشكلات را از بين برد. آنهايي كه ميخواستند حلواي استقلال را بخورند امروز شيريني آن را ميخورند.
فكر نميكني اين حاشيههايي كه اخيرا به وجود آمده روي روند كاري بازيكنان اثر ميگذارد؟
نه ما فوتباليستها اگر بخواهيم به اين مسائل توجه كنيم كه نميشود. مطمئن باشيد روي ما اثري نميگذارد.