-
مصاحبه امير حسين صادقى
به هواداران قول مى دهم جبران كنم
امير حسين صادقى: با همين اشتباهات صادقى شدم
امير حسين صادقى در قم بد آورد. از روى بد شانسى در دقيقه آخر بازى مرتكب اشتباه شد تا يك امتياز ارزشمند را از استقلال بگيرد. از اين رو كاپيتان آبى ها شرمنده هواداران اين تيم است و اميد به اين دارد كه در ديدار هاى بعدى اشتباهش را جبران كند. گفت وگوى ما با او را بخوانيد:
• در دقيقه پايانى بازى مرتكب خطاى پنالتى شديد. چرا؟
- ۶ هفته خوب بازى كردم هيچ كس نگفت عملكردت خوب بود اما حالا همه از من انتقاد مى كنند. واقعاً دليل اين انتقادات را نمى دانم؟!
• يعنى خودتان را مقصر باخت استقلال نمى دانى؟
- صد در صد من مقصر اصلى اين باخت بودم. كاپيتان تيم كه نبايد اين خطا را مرتكب مى شد. من واقعاً اشتباه بزرگى انجام دادم و خودم از اين بابت خجالت زده هستم.
• آن لحظه چه احساسى داشتيد؟
- فقط به خاطر هواداران و تيمم كه موقعيت خوبى براى بالا كشيدن خود داشت شرمنده بودم. اصلاً دوست نداشتم سرم را بالا بگيرم. لحظه سختى بود.
• قبول داريد كاپيتانى براى شما زياد خوش يمن نيست؟
- نه اصلاً بحث خوش يمنى و بد يمنى نيست و من اين حرف ها را فقط در حد خرافات مى دانم.
• فكر مى كنيد با وجود رقابت فشرده در ليگ، استقلال فرصتى براى جبران و كسب سهميه آسيايى داشته باشد؟
- حداقل خودم به تنهايى در بازى هاى بعدى اين باخت را جبران مى كنم و نمى گذارم هيچ مشكلى براى تيم به وجود بيايد. در اين چند سال هم تعصبم را به استقلال نشان داده ام و از اين به بعد هم ثابت مى كنم كه چقدر براى تيمم مى جنگم.
• قبول داريد كه صادقى در اين فصل تا حدودى دچار افت شده است؟
- نه اصلاً اين حرف را قبول ندارم. من در چند هفته متوالى خوب بازى كردم. چرا آن زمان كه استقلال بهترين عملكرد خط دفاعى را داشت كسى به تعريف و تمجيد از ما نمى پرداخت؟ مشكل من فقط اين است كه سالم بازى مى كنم و به كسى هم باج نمى دهم. مشكل من اين است كه دوست ندارم ناپاك بازى كنم و تابع سليقه برخى ها باشم. متأسفانه الان هم برخى ها از اين قضيه سوء استفاده مى كنند و مدام مى خواهند من را خراب كنند اما بايد بگويم امير حسين صادقى با همين اشتباهات شد «امير حسين صادقى» اگر اين اشتباهات را نمى كردم كه به تجربياتم اضافه نمى شد. من در ۱۸ بازى بدون اشتباه عمل كردم و الان هم آنقدر مرد هستم كه بگويم در آن صحنه مرتكب اشتباه شدم.
• خستگى چقدر در اشتباه شما در اين ديدار موثر بود؟
- مطمئناً خيلى تأثير داشت. ما تازه از قطر بازگشته بوديم و واقعاً براى اين ديدار خسته بوديم.
• به نظرتان استقلال مى تواند سهميه آسيا را كسب كند؟
- مطمئن باشيد ما راحت مى توانيم سهميه آسيا را بگيريم. مقابل صبا هم فقط از روى بد شانسى باختيم و مطمئناً در بازى مقابل الاهلى و ذوب آهن ديگر از اين اتفاقات صورت نمى گيرد.
• صحبت خاصى نداريد؟
- من فقط شرمنده هواداران استقلال هستم و به آنها قول مى دهم كه در بازى هاى بعدى اشتباه خودم را جبران كنم.
-
مصاحبه يوسفى
اگر خسته نبوديم ، صبا را مى برديم
يوسفى: به دليل افت فشار تعويض شدم ، نه مصدوميت
محسن يوسفى هم مقابل صبا يكى از بدشانس هاى استقلال بود. شايد اگرمرفاوى در قم دست به يك تعويض اجبارى نمى زد و به ناچار يوسفى را نيمكت نشين نمى كرد استقلال در قم ۳ امتياز را از دست نمى داد.
اما دليل تعويض وى چه بود؟ گفت وگوى ما با او را بخوانيد:
• چه زمانى دچار مصدوميت شدى!
- من مقابل صبا مصدوم شدم اما دليل تعويضم اين مساله نبود.
• چه دليلى داشت؟
- من دچار افت فشار شده بودم و به خاطر همين با آقا صمد صحبت كردم تا در نيمه دوم بازى نكنم.
• پس الان مشكلى از جهت مصدوميت ندارى؟
- نه هيچ مشكلى ندارم. مصدوميت من جزيى بود و حتى نياز به فيزيوتراپى هم ندارم و مى توانم بدون مشكل مقابل الاهلى به ميدان بروم.
• از اينكه نتوانستى تا آخر بازى در زمين باشى ، چه احساسى داشتى؟
- خودم خيلى دوست داشتم تا آخر بازى در زمين باشم.
حتى روى نيمكت هم فقط دعا دعا مى كردم كه استقلال ببرد اما متأسفانه اينطور نشد اما با اين حال ما هنوز هم فرصت داريم و بايد تمام تلاش مان را به كار بگيريم تا با برد در بازى هاى بعدى آسيايى شويم.
• در كل دليل باخت استقلال را چه مى دانى؟
- خستگى ما تازه از قطر برگشته و يك بازى سخت را مقابل الغرافه پشت سر گذاشته بوديم به خاطر همين از نيمه دوم واقعاً ناى دويدن نداشتيم مطمئناً اگر خسته نبوديم صبا را شكست مى داديم.
• استقلال اصولاً زمانى كه بايد ببرد نمى برد. با توجه به شكست رقباى شما اين بازى بهترين فرصت براى كسب سهميه آسيا بود اما...
ما موقعيت زياد داشتيم و حداقل مى توانستيم از اين بازى يك امتياز بگيريم اما متأسفانه بخت با استقلال يار نبود.
۳ امتياز ارزشمند را در قم از دست داديم.
-
مصاحبه مرفاوي
خستگي عامل شكست ما بود
مرفاوي: چرا بايد 2 بازي بيرون خانه برگزار كنيم؟
ايران ورزشي- استقلاليها هرچه تلاش كردند تا بازيشان با صباي قم به تعويق بيفتد و حداقل يك روز ديرتر به مصاف حريف خود بروند سازمان ليگ زير بار نرفت. قبل از اينكه استقلاليها به مصاف صبا بروند بارها از سازمان ليگ خواستند با درخواستشان موافقت كند اما اينچنين نشد.
باخت به صبا بهانهاي بود تا مرفاوي بار ديگر به اين موضوع اشاره كند؛ اشارهاي كه قبل از بازي از زبان مديرعامل باشگاه هم شنيده شده بود و واعظآشتياني به آن اشاره ميكرد.
آقاي مرفاوي خسته نباشيد! نتوانستيد شكستناپذيري خود را در سال جديد ادامه بدهيد، دليلش چه بود؟
متاسفانه خستگي، عامل اصلي شكست ما در اين بازي بود. هر چه از سازمان ليگ خواستيم اين بازي را حداقل يك روز به تعويق بيندازد نشد كه نشد!
چرا اين درخواست را داشتيد، ديگر تيمها هم مثل شما بودند؟
ما دليل موجهي داشتيم. هيچ تيمي مثل استقلال دو بازي خارج از خانه برگزار نكرد.
با اينكه معتقدم شرايط براي ديگر تيمهايي كه در ليگ قهرمانان حضور داشتند مناسب نبود اما شرايط براي استقلال حادتر بود چون ما يك بازي در قطر برگزار كرديم و يك بازي در قم كه در مجموع دو بازي خارج از خانه ميشود. همه اعتراض من اين بود كه چرا بايد 2 بازي بيرون از خانه برگزار كنيم.
اما كيفيت بازيتان در نيمه دوم افت كرد، قبول داريد؟
قبول دارم چون خسته شديم و نتوانستيم مثل نيمه اول توپ را در ميدان به حركت درآوريم.
با اين نتيجه باز هم به كسب سهميه اميدواريد؟
بله، اميدواريم. درست است كه فرصت خوبي را از دست داديم و نتوانستيم فاصلهمان را كم كنيم اما باز هم اميدواريم چون هنوز 4 هفته براي كسب سهميه باقي است و اتفاقهاي بسياري رخ خواهد داد.
پس از بازي شنيده شد از نحوه قضاوت داور ناراحت بوديد؟
من واكنشي نشان ندادم، فقط گفتم اميدوارم داور در صحنهاي كه اعلام پنالتي كرده است درست قضاوت كرده باشد. من فيلم بازي را نديدم براي همين نميتوانم چيزي بگويم.
قبل از بازي با توجه به نتايج سپاهان و پرسپوليس به نظر ميرسيد استقلال براي پيروزي گام به ميدان بگذارد اما چنين نشد. شما فرصت مطلوبي را از دست داديد.
بله،من هم قبول دارم كه فرصت خوبي را از دست داديم اما هنوز هم اميد هست. انشاءالله مقابل ذوبآهن جبران ميكنيم.
چه برنامهاي براي ادامه مسابقات داريد؟
همان طور كه ميبينيد ليگ دوباره تعطيل شده و حدود 2 هفته فرصت داريم خودمان را آماده كنيم البته قبل از آن در ليگ قهرمانان به مصاف الاهلي ميرويم.
ما 2 روز تمرينها را تعطيل ميكنيم و پس از آن دوباره تمرينهايمان براي بازي با الاهلي و ذوبآهن آغاز ميشود.
-
مصاحبه سيدصالحى
سيدصالحى: بايد باشكست الاهلى خيالمان را از بابت صعود راحت كنيم
سيد مهدى سيدصالحى مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است تيمش در ديدار مقابل صبا مستحق باخت نبود و فقط دچار بدشانسى شد.
گفت و گو با وى را بخوانيد:
•در مورد ديدار مقابل صبا صحبت كن، چرا نتيجه را واگذار كرديد؟
- فكر مى كنم ما در اين ديدار هم دچار بدشانسى شديم و هم خسته بوديم و از موقعيت هاى گلزنى خود استفاده نكرديم.
•علت از دست رفتن موقعيتهاى گل استقلال چيست؟
- ما در اين ديدار خوب بازى كرديم و مستحق باخت نبوديم. در ديدارهاى آينده قدر موقعيت هاى گلزنى خود را بهتر مى دانيم.
•فكر نمى كنى با اين باخت فرصت نايب قهرمانى را از دست داديد؟
- واقعا حيف شد، مى توانستيم با پيروزى مقابل صبا فاصله خود را با صدر جدول كم كنيم. از هواداران معذرت خواهى مى كنيم و تلاش مى كنيم در ديدارهاى آينده بهتر ظاهر شويم.
•صبا چطور بود؟
- صبا معمولا در خانه خود و با حمايت هواداران خوب ظاهر مى شود. آنها در اين ديدار خوب بازى كردند و ۳ امتياز را كسب كردند.
•هفته آينده به مصاف الاهلى عربستان خواهيد رفت، بازى را چطور ارزيابى مى كنى؟
- بازى سختى است اما براى صعود از اين گروه بايد به پيروزى برسيم تا خيالمان از صعود راحت شود.
•در اين ديدار گلزنى مى كنى؟
- تلاش مى كنم در ديدار مقابل الاهلى عربستان ابتدا در خدمت تيم باشم و سپس اگر فرصتى شد گلزنى كنم.
-
مصاحبه مرفاوى
نماينده و آبروى فوتبال ايران در آسيا هستيم اما
مرفاوى: سازمان ليگ به خواسته هاى ما توجه نمى كند
صمد مرفاوى دلخور است، نه از بابت شكست مقابل صبا. آن بازى را فراموش كرده و به آينده مى انديشد، او از ناملايمتى هايى كه نسبت به تيمش مى شود، ناراحت است. هنوز كه هنوز است هم از خستگى بازيكنان در ديدار با صبا و سرسختى سازمان ليگ در مورد به تعويق نينداختن اين ديدار مى نالد اما اميدوار است، اميدوار به آينده، اميدوار به برد مقابل الاهلى عربستان. صمد اميدوار است با شكست دوباره الاهلى جشن صعود از گروه را در كنارهواداران استقلال بگيرد و به نوعى در آزادى كار را تمام كند. گفت و گوى اختصاصى ابرار ورزشى با مرفاوى را در ادامه بخوانيد:
• از بازى با صباى قم و شكست استقلال بگوييد.
- موقعيت خوبى داشتيم تا خود را به صدر جدول نزديك تر كنيم اما اتفاقات و لجبازى هاى فوتبال هميشه وجود دارد و نمى شود كارى انجام داد. تيم من در ايام بازى فوق العاده خسته بود. پرواز طولانى مدتى از دوحه به تهران داشتيم و ريكاورى مطلوبى نداشتيم. وقتى آخرين تمرين بازيكنان قبل از بازى با صبا را ديدم، خستگى را از ساق هاى آنها متوجه شدم. برعكس ما صبا تيمى سرحال و آماده بود. ما فرصت براى انجام دادن كارهاى تاكتيكى نداشتيم و بازى را باختيم.
• در اين ديدار اميرحسين صادقى اشتباه بدى انجام داد!
- منظورم شخص خاصى نيست اما معتقدم با وجود خستگى نفرات، اشتباهات فردى ما را در اين ديدار بازنده كرد.
• بازيكنانى كه اشتباه داشتند را تنبيه نمى كنيد؟
- نه، تنبيهى در كار نيست اما بايد بفهمند كه انتظارات از آنها بالاست. در حال حاضر تمرينات را ۲ روز تعطيل كرديم تا بازيكنان استراحت كنند و از امروز تمرين را از سر مى گيريم و براى آينده آماده مى شويم.
• به نظر مى رسيد نسبت به عملكرد داور مسابقه اعتراض داشتيد. درست است؟
- داورى بد نبود اما فكر مى كنم او در برخى صحنه ها اشتباه كرد. به هر حال در برنامه ۹۰ كارشناس داورى در اين خصوص صحبت كرد و فكر مى كنم نبايد بيش از اين حرف بزنم.
• بازى با الاهلى را چطور مى بينيد؟
- بازى با الاهلى عربستان براى ما حكم يك فينال را دارد. ما در عربستان اين تيم را شكست داديم اما معتقدم الاهلى از الغرافه و الجزيره قدرتمند تر است و مربى حرفه اى ترى دارد. با اين حال ما الاهلى را آناليز كرده ايم و مى خواهيم ۳ امتياز را مال خود كنيم.
• گفته مى شود الاهلى در اين ديدار ۴ بازيكن اصلى خود را در اختيار ندارد؟
- من به اين مسائل كارى ندارم و هيچ توجهى به چنين اظهار نظر هايى نمى كنم، چرا كه تيم هاى عربى در راه انداختن چنين جنگ هاى روانى دستشان رو شده است و نبايد فريب بخوريم. ما با تمام قوا مقابل الاهلى بازى مى كنيم و براى برد در اين مسابقه دست به هر كارى مى زنيم. اميدوارم موفق باشيم.
• به نظر مى رسد از سازمان ليگ و مسئولان آن به شدت دلخور هستيد؟
- متأسفانه ديگر در اين خصوص حرف زدن سودى ندارد. استقلال نماينده كشور مان در آسيا و نام ايران را با خود يدك مى كشد اما مسئولين هيچ توجهى به اين قضيه ندارند و معتقدم به استقلال ظلم مى كنند. به جرأت مى توانم بگويم آبروى ايران در آسيا دست استقلال است اما هيچ توجهى به خواسته هاى ما نمى شود. واقعاً نمى دانيم بايد چه كارى انجام دهيم.
• در پايان اگر صحبت خاصى مانده، بفرماييد.
- از هواداران خوبمان مى خواهم همچون ۲ بازى گذشته باز هم ورزشگاه آزادى را در روز بازى با الاهلى آبى پوش كنند و از استقلال حمايت كنند. اميدوارم ما نيز با صعود زود هنگام از گروه خود پاسخ محبت هايشان را بدهيم.
-
مصاحبه منتظرى
با برد الاهلى جشن صعود مى گيريم
منتظرى: نبايد تمام تقصير ها را گردن صادقى بيندازيم
تيم استقلال در چهار چوب رقابت هاى هفته سى ام ليگ برتر مقابل صباى قم با نتيجه ۲ بر يك شكست خورد. پژمان منتظرى، مدافع آبى پوشان معتقد است تمامى بازيكنان در اين شكست مقصر هستند. گفت وگو با وى را در ادامه بخوانيد:
• از بازى با صبا بگو. چطور بود؟
- بازى خوبى برايمان نبود. ما در نيمه اول خيلى خوب ظاهر شديم و به يك گل هم رسيديم اما در نيمه دوم به خاطر خستگى ناشى از فشردگى مسابقات و سفر به قطر نتوانستيم از تمام توان خود استفاده كنيم و به همين خاطر افت كرديم. در اين شرايط تمركز خود را هم از دست داديم و بازى برده را باختيم.
• عده اى باخت به صبا را گردن امير حسين صادقى مى اندازند، حتى شخص صادقى هم اعلام كرد كه مقصر اصلى اين شكست است!
- اعتقاد من بر اين است كه نبايد تمام تقصير ها را برگردن امير حسين بيندازيم. وقتى تيمى مى بازد همه در آن دخيل هستند، همانطور كه در برد هاى يك تيم كليه نفرات سهيم هستند. به هر حال آن بازى تمام شد و نمى خواهيم به آن فكر كنيم.
از الان به آينده مى انديشيم و موفقيت در ديدار هاى بعدى.
• به نظرت استقلال مى تواند سهميه آسيايى را كسب كند؟
- مطمئن هستم اين اتفاق مى افتد. ۴ بازى مهم را پيش رو داريم و بايد در اين ۴ بازى نهايت تلاشمان را به كار بگيريم تا به هدفمان دست يابيم.
• بازى با الاهلى را چگونه ارزيابى مى كنى؟
- ما الاهلى را در عربستان شكست داديم اما اين موضوع نبايد باعث مغرور شدن بازيكنان ما شود. در اين ديدار بايد حواسمان را جمع كنيم تا با قدرت ۳ امتياز را مال خود كنيم.
-
مصاحبه جبارى
اگر اتفاق خاصى نيفتد سپاهان قهرمان خواهد شد
جبارى: ناراحتى من از باشگاه استقلال صحت ندارد
مجتبى جبارى بازيكن شماره ۸ استقلال بعد از پشت سر گذاشتن يك مصدوميت طولانى مدت،به شرايط بازى رسيده است ولى هنوز در انتظار حضور در ميادين رسمى فوتبال است.البته جبارى عجله اى براى بازگشت ندارد. هافبك استقلال در مورد آخرين وضعيت خودش و همچنين مسائل مختلف به سؤالات مطرح شده پاسخ داد. با ما همراه باشيد:
•با اينكه به شرايط مسابقه رسيده ايد چرا هنوز بازى نمى كنيد؟
- اگر خدا بخواهد و كادر فنى صلاح بداند از بازى بعدى براى استقلال به ميدان خواهم رفت.خوشبختانه شرايطم نسبت به روزهاى گذشته بهتر است و اميدوارم به زودى براى استقلال بازى كنم.
• براى بازى كردن ترس يا استرس نداريد؟
- ترس يا استرس را بايد در تمرينات از بين برد.بازيكنان استقلال هم در تمرينات مراعات مى كنند اما به هر حال بايد در شرايط مسابقه قرار بگيرم و به ميدان بروم تا همه چيز عادى شود.اميدوارم كه با قدرت برگردم و مشكل خاصى به وجود نيايد.
• وضعيت استقلال را چطور مى بينيد؟
- اگر صبا را مى برديم وضعيت مان بهتر مى شد اما متاسفانه باختيم.البته اين باعث نمى شود نا اميد شويم و هنوز فرصت داريم تا اين باخت راجبران كنيم.
• فكر مى كنيد سهميه آسيا را بگيريد؟
- در حال حاضر فاصله امتيازات كم است و ما به هيچ عنوان نا اميد نيستيم.بايد در بازى هاى آينده حداكثر امتيازات را بگيريم و البته نتايج ديگر تيم ها هم كه براى سهميه آسيا مى جنگند تاثيرگذار است.
• براى گرفتن سهميه آسيا استيل آذين رقيب اصلى شما است يا پرسپوليس؟
- به نظر من پرسپوليس چون آنها در شرايط بهترى قرار دارند و به هر حال جزو يكى از ۲ تيم پر طرفدار ايران هستند.البته به نظر من وضعيت استقلال از لحاظ فنى نسبت به اين دو تيم بهتر است.ما ابتدا بايد به موقعيت و نتايج خودمان فكر كنيم.
• چه تيمى قهرمان ليگ مى شود؟
- به نظر من شانس سپاهان از بقيه تيم ها بيشتر است و اگر اتفاق خاصى نيفتد آنها قهرمان خواهند شد.
• مى گويند در مورد مسائل مالى و گرفتن حق و حقوقت با باشگاه استقلال اختلاف پيدا كرده اى؟
- من حق و و حقوقم را گرفته ام و مشكل خاصى وجود ندارد.
• اما برخى سايت ها و روزنامه ها خبر داده اند پرداخت حق و حقوقت به تاخير افتاده بود و شما هم از باشگاه ناراحت شديد.
- خير.ناراحتى من از باشگاه استقلال صحت ندارد و همانطور كه گفتم پولم را دريافت كردم.
• فصل آينده در استقلال مى مانيد؟
- من دوست دارم در استقلال بمانم و معتقدم بازى كردن براى اين تيم و تماشاگرانش افتخار است.دلم براى فوتبال بازى كردن تنگ شده ومى خواهم غيبت چند ماهه ام را جبران كنم.اگر شرايط مهيا باشد دوست دارم فصل بعد هم در استقلال بمانم.
-
مصاحبه كوشكى
مدافعين عملكرد خوبى دارند
كوشكى: به زودى به تركيب اصلى استقلال بر مى گردم
بيژن كوشكى، مدافع آبى پوشان به تازگى از بند مصدوميت رهايى يافته است. او كه در ديدار با صباى قم هم روى نيمكت حضور داشت معتقد است به زودى به تركيب اصلى برمى گردد. گفت وگوى ما با او را بخوانيد:
• مصدوميت به طور كامل بهبود يافت؟
- بله، خوشبختانه در حال حاضر شرايط خوبى دارم. خدا را شكر دوران نقاهت را به خوبى سپرى كردم و اكنون از اين لحاظ مشكلى ندارم.
• از نظر جسمانى در چه شرايطى قرار دارى؟
- با توجه به اين كه چند ماه از ميادين دور بودم، طبيعى است آمادگى گذشته را نداشته باشم اما با كمك مربيان روز به روز آماده تر مى شوم و كم كم به دوران گذشته ام مى رسم.
• چه زمانى به تركيب اصلى برمى گردى؟
- من اكنون قطعاً آمادگى ام از ساير مدافعين كمتر است اما به زودى شرايط گذشته را پيدا مى كنم. فكر مى كنم بازيكنان در خط دفاعى روز هاى خوبى را سپرى مى كنند اما من هم مثل هر بازيكن ديگر دوست دارم بازى كنم و به همين خاطر نهايت تلاشم را مى كنم تا شرايط بازى كردن را پيدا كنم. به قدرى تمرين مى كنم كه مربيان مجبور شوند از من استفاده كنند.
• نظرت در مورد بازى استقلال مقابل صبا چيست؟
- معتقدم تيم ما در اين ديدار خسته بود. بچه ها بازى خوبى انجام دادند اما با توجه به فشردگى مسابقات آنها نتوانستند به اندازه كافى استراحت كنند و از همين موضوع هم ضربه خورديم. البته ما مى توانستيم در اين ديدار شكست نخوريم. به هر حال قسمت اين بوده كه استقلال شكست بخورد.
•بازى مقابل الاهلى را چطور مى بينى؟
- بازى دشوارى است اما ما براى اينكه صعودمان از گروه را قطعى كنيم بايد اين ديدار را با پيروزى پشت سر بگذاريم. ايمان دارم در اين ديدار استقلال براى برد بازى مى كند و اگر مشكلى پيش نيايد مثل دور رفت ۳ امتياز از آن استقلال مى شود.
• هدف استقلال در آسيا چيست؟
- ما مرحله به مرحله جلو مى رويم. در حال حاضر مى خواهيم از گروهمان صعود كنيم و بعد از آن به ديدار هاى ديگر مى انديشيم.
-
مصاحبه سيدصالحي
فرصت دومي را از دست داديم
سيدصالحي: فقط ميتوانيم عذرخواهي كنيم
ايران ورزشي- سيدمهدي سيدصالحي مقابل الغرافه قطر گل با ارزشي به ثمر رساند اما مهاجم بلندقامت استقلال در بازي با صباي قم نتوانست روند گلزنياش را ادامه بدهد. سيدصالحي كه اين روزها كمتر مصاحبه ميكند باخت به صباي قم را ناشي از بدشانسيهاي تيمش ميداند.
چه دلايلي باعث شد مقابل صبا شكست بخوريد؟
فكر ميكنم در اين بازي هم دچار بدشانسي شديم و هم خسته بوديم البته از موقعيتهاي گلزني خود استفاده نكرديم.
علت از دست رفتن موقعيتهاي گل استقلال چيست؟
ما در اين ديدار خوب بازي كرديم و مستحق باخت نبوديم. در ديدارهاي آينده قدر موقعيتهاي گلزني خود را بهتر ميدانيم. فكر ميكنم قدر موقعيتها را ندانستيم. اگر قدر موقعيتها را ميدانستيم، نميباختيم.
با اين باخت فرصت نايب قهرماني را از دست داديد.
واقعا حيف شد، ميتوانستيم با پيروزي مقابل صبا فاصله خود را با صدر جدول كم كنيم و حتي نايب قهرماني را به دست آوريم. از هواداران معذرتخواهي ميكنيم و تلاش ميكنيم در ديدارهاي آينده بهتر ظاهر شويم صبا چطور بود؟
صبا معمولا در خانه خود و با حمايت هواداران خوب ظاهر ميشود. آنها در اين ديدار خوب بازي كردند و 3 امتياز را كسب كردند. من به آنها تبريك ميگويم.
هفته آينده به مصاف الاهلي عربستان ميرويد، اين بازي را چطور ارزيابي ميكني؟
بازي سختي است اما براي صعود از اين گروه بايد به پيروزي برسيم تا خيالمان از صعود راحت شود.
چقدر اميدواري در اين بازي هم گل بزني؟
تلاش ميكنم در ديدار مقابل الاهلي عربستان ابتدا در خدمت تيم باشم و سپس اگر فرصتي شد گلزني كنم
-
مصاحبه پورحيدري
منصور پورحيدري: حاشيهسازيها باعث از دست رفتن قهرماني استقلال شد
استقلال فنيترين تيم غرب آسيا است
ايران ورزشي- منصور پورحيدري، پيشكسوت باشگاه استقلال كه خود روزگاري با اين تيم جام قهرماني آسيا را هم بالاي سر برده است دورنماي اين تيم در رقابتهاي برونمرزي را بسيار روشن تصوير ميكند. پورحيدري معتقد است كه آبيها با همين پتانسيل قادر هستند تا مراحل بالاي ليگ قهرمانان آسيا پيش بروند. او كه اين روزها در باشگاه شنساي ساوه مشغول فعاليت است گفت و گوي خود را با توضيحاتي درباره محيط جديد كارياش شروع ميكند.
شنيديم به باشگاه شنساي ساوه ملحق شديد.
بله، چند وقتي هست در اين باشگاه فعاليت ميكنم. شنسا يك تيم مردمي است و در استان مركزي طرفداران بسياري دارد. البته من با فضاي فوتبال در اراك چندان بيگانه نبودم و به همين دليل دوباره به اين تيم آمدم.
گفته ميشود مشكلات مالي بسياري در تيم شنسا وجود دارد.
متاسفانه آقايمرتضوي مديريت باشگاه شنسا حمايت نميشود. ايشان از جيب خودش براي ورزش هزينه ميكند كه كار بسيار ارزشمندي است. ورزش ما بايد به چنين افرادي بيشتر بها بدهد. آنها باعث رونق بخش خصوصي ميشوند.
فكر ميكنيد شنسا بتواند در ليگ مدعي باشد؟
امسال ديگر فرصت آنچناني نيست اما در سالهاي آينده اگر برنامهريزي و حمايت همه جانبه وجود داشته باشد شنسا ميتواند به ليگ برتر راه يابد.
وضعيت استقلال را همچنان دنبال ميكنيد؟
بله، بازيهاي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر را ديدم. به اعتقاد من استقلال به لحاظ فني رشد بسياري داشته و حتي نسبت به برخي از تيمهاي بالاي خود فوتبال بهتري را به نمايش ميگذارد.
شرايط استقلال در ليگ قهرمانان آسيا را چطور ارزيابي ميكنيد؟
به اعتقاد من استقلال بهترين تيم غرب آسيا است. وقتي بازي ديگر تيمهاي حاضر در غرب آسيا را تماشا ميكنيد به اين نتيجه ميرسيد كه استقلال از نظر فني خيلي بهتر از ساير تيمها است.
اما تيمهايي مثل الهلال، بنيادكار و ذوبآهن هم وجود دارند.
درست است. من بعد از استقلال شانس ذوبآهن را بيشتر ميدانم. اگر نظر من را ميپرسيد بايد بگويم استقلال از نظر فني برترين تيم غرب آسيا است و اين شانس را دارد كه تا مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا صعود كند.
اما استقلال نتوانست پس از بازيهاي خوبش در ليگ قهرمانان صبا را شكست دهد.
در آن بازي استقلال به دليل خستگي شكست خورد. اگر يك روز ديگر به استقلال فرصت ميدادند و با خستگي كمتري مقابل حريف قرار ميگرفت نتيجه بهتري رقم ميخورد.
فكر ميكنيد چه دلايلي باعث شد استقلال نتواند روند خود در نيم فصل نخست را ادامه دهد؟
استقلال وقتي اوج گرفت برايش حاشيهسازي كردند. به خصوص صمد مرفاوي كه مربي بيحاشيهاي است. عدهاي منتظر بودند هرگاه استقلال اوج ميگيرد برايش حاشيهسازي كنند، فكر ميكنم عمده دليلي كه باعث شد استــــقلال نتوانـد صدرنشيني خود را حفظ كند همين موضوع بود.