کلوپ و به هزار دردسر ساختم کسی اونجا نمیره!:fek konam:عجیبه ها!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب منم به همه تبریک میگم جشن قهرمانی اصلی ما تو نوکمپ بود دیدی چهره ها رو ؟ از چهره های پویول و دنی آلوز و ویکتور والدز و مسی و گواردیولا غم میبارید. خوبه لااقل مثل بعضی هواداراشون نیستن.جنبه ی باخت رو دارن. گفتم که قهرمانی رئال در لالیگا و حذف بارسا از لیگ قهرمانان مساوی است با رفتن پپ و همینم شد. البته کاش نمیرفت و بیشتر تو ال کلاسیکو میباخت.lay_;;
قهرمانی در لالیگا عجب چسبید ! فقط این علیفر گزارشگر بازی با بیلبائو که خودشم طرفدار رئال مادریده در گزارشش رید تو حالمون . هی میگه چون رئال از دست بایرن حذف شد قهرمانی لالیگا بهشون نچسبید. آخرش جشن قهرمانی رو دید خودش ضایع شد.:khandeeeee bahal:
در مورد ال پیپتا باید بگم که او جایی نمیره. هیگواین میمونه.در مشورتی که مورینیو با من داشت!!think:: گفتم ال پیپتا(هیگواین) رو حفظ کنه و سعی کنه کاکا هم بمونه ولی اگه خودش خواست رفت پدرو لئون رو از ختافه برگردونین. بازیکنانی که فصل بعد پیراهن رئال مادرید را نخواهند پوشید عبارتند از: کاروالیو و رائول آلبیول و لاسانا دیارا و حمید آلتین تاپ.
البته در مورد شاهین تردید وجود داره و اگه بره به صورت قرضیه چون شاهین جانشین آلونسو بعد از جانشینی اش خواهد بود.