کریمی با رویانیان دیدار کرد/ جلسه لیدرهای پرسپولیس در درفشیفر.
علی کریمی در آستانه رویارویی پرسپولیس با استقلال با رویانیان دیدار کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی کریمی کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در آستانه دربی هفتاد و پنجم شب گذشته در جلسهای با محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شرکت کرد و در خصوص مسائل مختلف به بحث و گفتوگو پرداخت.
همچنین بعدازظهر امروز جلسه لیدرهای باشگاه پرسپولیس برگزار شد. در این جلسه رئیس کانون هواداران پرسپولیس کاورهای سفیدرنگی در اختیار لیدرهای پرسپولیس قرار داد تا در روز دربی آن را به تن کنند. نکته جالب این است که شماره این کاورها عدد 13 است.
15عدد سیمکارت تلفن همراه نیز از سوی باشگاه پرسپولیس برای لیدرها در نظر گرفته شده تا در استادیوم آزادی با یکدیگر در ارتباط باشند.
فهرست پرسپولیس برای بازی استقلال اعلام شد / مهدوی کیا و بنگر هم هستند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار مقابل استقلال به بازيکنان سرشناس خود اتکار کرد و تعدادی از جوانان اين تيم را از فهرست 18 نفره خط زد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پس از تمرين امروز مانوئل ژوزه اسامي 18 بازيکن خود را براي ديدار مقابل استقلال انتخاب کرد.
وي نام نوري، عليعسگر، مهدوي کيا و بنگر را به ليست 18 نفر پرسپوليس براي ديدار مقابل استقلال اضافه کرد و نام سامان آقا زماني، نقي زاده، اسماعيل زاده، خانزاده، کنعاني، قدمي و عابدزاده را از ليست خود حذف کرد.
ساير بازيکناني که در ديدار برابر داماش در ليست پرسپوليس بودند در ترکيب 18 نفره قرمز پوشان حضور دارند.
پرسپوليسيها پس از تمرين امروز براي تشکيل اردو راهي هتل شدند.
تيمهاي فوتبال پرسپوليس و استقلال فردا جمعه در ورزشگاه آزادي به مصاف يکديگر خواهند رفت.
فهرست 18 نفره پرسپولیس به این شرح است: نیلسون، رضا نورمحمدی، سیدجلال حسینی، امیرحسین فشنگچی، روح الله سیف الهی، حسین ماهینی، مهرداد پولادی، غلامرضا رضایی، هادی نوروزی ، ایمون زاید ، علی کریمی، شهاب گردان ، محمد قاضی ، کریم انصاریفرد ، نوري، عليعسگر، مهدوي کيا و بنگر.
رویانیان به اردوی پرسپولیسیها رفت/ آنالیز استقلال و حضور هواداران.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس امشب پس از تمرین به هتل قرمزپوشان رفت.
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از اینکه در تمرین امروز حضور پیدا کرد در دومین برنامه خود پس از اسکان قرمزپوشان در هتل ارم به دیدار بازیکنان رفت و آنها به خوش بش پرداخت.
*فیلم بازیهای استقلال در 5 هفته لیگ برتر آنالیز شد البته ژوزه فیلمهایی از دربیهای گذشته را نیز تهیه و شخصا آنها را بررسی کرد.
*تعدادی از هواداران پرسپولیس در مقابل هتل ارم حضور یافته و به گرفتن عکس یادگاری و تشویق بازیکنان پرداختند.
تیمهای فوتبال پرسپولیس و استقلال در چارچوب هفته ششم لیگ برتر ساعت 18 فردا در ورزشگاه آزادی دربی هفتاد و پنجم را به قضاوت محسن ترکی برگزار خواهند کرد.
مهدویکیا و پیوس در «روزی روزگاری فوتبال» نیکی کریمی.
نیکی کریمی در شماره اول مجله تصویری «روزی روزگاری فوتبال» به سراغ تیم فوتبال سپاهان، مهدی مهدویکیا، منصور ابراهیمزاده، احسان حدادی و فرشاد پیوس رفت.
ر این مجله تصویری که به زودی به صورت دیویدی در شبکه نمایش خانگی کشور عرضه میشود، در بخش یک لیگ یک تیم، باشگاه فرهنگیورزشی فولاد مبارکه سپاهان به عنوان پرافتخارترین تیم لیگ برتر فوتبال کشور بررسی میشود.
در بخشی هم با عنوان خاطرات یک کاپیتان با مهدی مهدویکیا گفتوگو میشود و منصور ابراهیمزاده سرمربی تیم نفت تهران نیز با عنوان گفتوگو با یک مربی در این مجموعه حاضر است.
مهمان ویژه نخستین شماره مجله تصویری فوتبال احسان حدادی دارنده مدال نقره المپیک در رشته پرتاب دیسک است و در بخش گلهای یک فوتبالیست هم شاهد هنرنمایی فرشاد پیوس بازیکن سابق تیم ملی و پرسپولیس خواهیم بود.
«روزی روزگاری فوتبال» به عنوان اولین تجربه کارگردانی نیکی کریمی در شبکه نمایش خانگی با نظارت و همکاری کمیته فرهنگی و توسعه بازی جوانمردانه فدراسیون فوتبال آماده میشود.
شرکت ویدئورسانه ریزموج پخش این مجله تصویری را عهدهدار است.
رویانیان: شاهنامه آخرش خوش است/ ما قهرمان می شویم، استقلال نایب قهرمان.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: آمده ام این تیم را درست کنم و شاهنامه آخرش خوش است.
محمد رویانیان دیشب(شنبه) با حضور در شبکه جام جم اظهار داشت: ما لقب «پرسپولیس جهانی» را انتخاب کرده ایم و رسیدن به این رویا در پایان 3 سال کار بسیار دشواری است چون فشار زیادی را باید تحمل کنیم اما همت ما بلند است و مطمئنم می توانیم به مقام های والایی دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: از تیم فوتبال پرسپولیس راضی نیستم، چون افت فاحشی داشته ایم اما باید با قدرت ادامه دهیم و سیر صعودی را در پیش بگیریم. تیم ما باید ترمیم شود تا بتواند اوج بگیرد و به سمت قهرمانی حرکت کند.
مدیرعامل پرسپولیس درباره پرتاب اشیا به زمین مسابقه در دربی 75 تصریح کرد: مطمئن باشید آنهایی که گوجه فرنگی، سنگ و ... پرتاب کردند نه هوادار پرسپولیس بودند و نه هوادار استقلال.
رویانیان همچنین گفت: نتیجه نگرفتن تیم ما عوامل ریشه ای دارد. این مشکلات برای چند سال است که جمع شده و حالا تیم به این روز افتاده است اما ما عوامل را شناسایی کرده ایم و کاری می کنیم که این مسائل ریشه کن شود. باید مشکلات را حل کنیم؛ من مدرک دارم، سند دارم و می دانم عوامل ناکامی چیست. افرادی هستند که می خواهند به ما ضربه بزنند و نیازی به بردن نامشان نیست؛ به موقع همه آنها را معرفی می کنم.
وی افزود: یکسری مسائل هم طبیعی است؛ مثل مشکلاتی که برای دنیزلی پیش آمد و باعث شد ما را تنها بگذارد. ما برای انتخاب مربی نام هرکس را آوردیم حاشیه درست کردند، دنبال متسو رفتیم گفتند موهایش بلند است و منشوری است. گفتند زیبا است! حالا مانوئل را با این همه افتخار آورده ایم باز هم مشکل درست می کنند. آقایان دائما مصاحبه می کنند و می گویند مربی باید برود و بدرد نمی خورد.
رویانیان در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: ما دنبال جذب نکونام بودیم اما گران بود نتوانستیم او را بخریم!
وی تاکید کرد: در عجبم چرا تلویزیون کوچکترین حرکات بازیکنان ما را نشان می دهد و تحلیل می کند اما کارهای فرهنگی ما جایی در رسانه ملی ندارد. باید به استقلال و پرسپولیس بها داده شود؛ بنده به آقای ضرغامی ارادت دارم اما از این عزیزان انتظار داریم.
مدیرعامل پرسپولیس در خاتمه اضافه کرد: تا زنده هستم و روی صندلی مدیرعاملی پرسپولیس نشسته ام این تیم را درست می کنم. شاهنامه آخرش خوش است. من با آقای آقای فتح الله زاده صحبت کردم و قرار است یا ما قهرمان شویم و استقلال نایب قهرمان و یا برعکس.