دوستان کسی در جریان نیست علیرضا کجاست؟ چرا گلها رو نمیذاره؟:mage mishe:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی در جریان نیست علیرضا کجاست؟ چرا گلها رو نمیذاره؟:mage mishe:
دوستان تبریک برد قاطعانمون رو.دو گل زدن مسی رو تبریک میگم.بازی خوب الکسیس پدرو تیاگو و همه رو تبریک میگم ولی واقعا از دیدن پپ ناراحت شدم.شاید اگه میباختیم اینقدر ناراحت نبودم.خیلی حالم بده.جلوی چشمم فلسفمون داره میره :gerye:
نبینم داداشم به غیر از یک بارسایی وابسطه شده باشه.بیا داداش برو دانلود کن به کسی هم وابسته نباش.اصلا دیگه از دربی دان نکنید برید از یک جای دیگه دان کنید.وٌلا (به قول داوود)نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش دستت درد نکنه ولی من گلها رو با کیفیت HD می خوام.roz::
حالا میرم از یه جای دیگه دانلود می کنم موردی نیست:flowerysmile:
بیا داداش اینم HD.البته لینک انجمنش رو گذاشتم تا داشته باشی برای دانلود کرد.دوستان فکر نکنید دارم ضد دربی کار میکنم ولی میخوام بچه ها به دربی و بهتر بگم علیرضا وابسته نباشن.مرسی از فهم بالاتون
به دلیل مسائلی لینک رو پاک کردم :fek konam:
داداش خیلی ازت ممنونمroz::نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی خودم هم عضو این سایت هستم که البته میگه گلها مخصوص اعضای ویژه هست.
که عضو یه سایت دیگه هم هستم حالا نمی خوام اسمشو بیارم و بعد بچه ها بگن داره تبلیغ میکنه که در اون سایت دانلود میکنم.
با تشکر از داداش گلم شهریار:flowerysmile:
نمیدونم چه حکمتی داره اسم بارسا هم باعث سوزش عجیب رئالی ها میشه.خب شما که اینقدر میسوزید و توان مقابله با بارسا رو ندارید نیایید تو تایپیک بارسا.اینطوری راحت تر میتونید به زندگیتون ادامه بدید :khandeeeee bahal:
بخدا حرکات جدید رئالیا رو که میبینم کلی خندم میگیره ! یدفعی با شخصیت شدن shikam::- البته همشون نه !!
برد پرگلمونو تبریک میگم به همگی!!!!!!!!:yes::hooora::yes:
بعد از اون هفته ی نحس این برد و گلزنی مسی و پدرو خیلی چسبید!!!lay_;;:eyvalla::yes:
مسی بینظیییییییر بود...2تا گل ،3 تا پاس گل!!!این بشر معجزس!!!:yes:
این بازی جواب خوبی بود به کسایی که میگفتن مسی به ژاوی و اینیستا وابستس و بدون اونا چیزی نیست...:ohum:
تو این بازی که نه ژاوی بود نه اینیستا نه سسک،مسی یکی از بهترین بازیاشو به نمایش گذاشت...:sigar:
هم هافبک بود هم مهاجم...تو صحنه ی گل کیتا اون پاس گلی که داد...اینگار این توپو به پاش زنجیر کرده بودن...تا لحظه ای که پاس داد یه لشکرم نتونستن توپو ازش بگیرن!!!:yes:
مسی فقط کافیه یه ذره سرحال باشه! اونوقت دیگه هیچکی حریفش نیست!!!:ghelyon:
مهم نیست لالیگا و چمپیونزو از دست دادیم...مهم اینه که فهمیدم بازیکنا بعد از اینهمه سختی انگیزه و روحیشونو از دست ندادن!!!:eyvalla:
لالیگا و چمپیونز باید یه سال منتظر بارسا بمونن!!!:hooora:
حالا اگه امسال , گیریس و مسی تعداد گل هاشون یکی بشه فاکتوره بعدی تعداد پاسه گل میشه دیگه ! آخه امسال بعضی از قوانین عوض شد .... !
:soal:
این عکس که سایت گل گذاشته خیلی خنده داره :khandeeeee bahal: قافه طرفــــو ببین :hehehe:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]