صحبت های اعضای تیم بعد از پیروز در مقابل وایکانو
آفلای : بسیار خوشحالم که به تیم بازگشته ام . در تمرینات سخت تلاش کردم و واقعا لذت بخش است که بعد از مصدومیتی طولانی دوباره در بازی بکار گرفته شوید . بسیار خوشحالم که به تیم بازگشته ام .
اولین مصاحبه ام با زبان اسپانیولی ؟ امیدوارم فصل بعد بتوانم به کاتالانی مصاحبه کنم (خنده)
اینیستا در توییتر : به ابی (آفلای) که بعد از مصدومیت طولانی مدتش دوباره در زمین حاضر شد تبریک میگویم .
تیاگو در توییتر : به همی تیمی عزیزم آفلای که دوباره به زمین بازی بازگشته است تبریک میگویم ، او شایسته ی بهترین هاست .
اگر شادی بعد از گلم هواداران رایو را رنجانده عذرخواهی میکنم ، احساسات باعث شدند که خطایی انجام دهم و قول میدهم دوباره تکرار نشود
بوسکتس : از این برد خوشحالم . لیگا دست نیافتنی است اما ما به تلاشمان ادامه میدهیم . بدون خودخواهی چون این بسیار مهم است
آلوز : اگر شادی بعد از گلم هواداران رایو را رنجانده عذر خواهی میکنم ، هیچ گاه نخواستم کسی را به سخره بگیرم
چون در کودکی به من گفته بودند فوتبال برای گذراندن وقت با خوشی است ، به هر خال ، کار تیم عالی بود .
گواردیولا : اگر پینتو مصدوم نشود در فینال کوپا بازی خواهد کرد . او به ما کممک کرد تا برای سومین بار در این 4 سال به فینال کوپا برسیم .
ستایش ها بعد از شنیدن خبر خروج من ؟ بسیار سپاسگزارم . هرچند من کانلا از دور نشده ام ، نمیدانم کجا اما همین اطراف خواهم بود
کارانکا گفته اس که لیگ با من و بدون من ادامه خواهد داشت ؟ خوب ، حق با اوست . بخاطر این دیدگاه به او تبریک میگویم
گذراندن وقت در انگلستان ؟ من استراحت خواهم کرد ، باید ذهن خود را آرام کنم . در این فصل مربی گری نخواهم کرد ، باید ببینم در آینده چه پیش می آید
شادی همراه با رقص تیاگو و آلوز ؟ بخاطر این کار عذرخواهی میکنیم . این روش بازیکنان بارسا نیست ، دیگر تکرار نخواهد شد .
بازی کردن پینتو بجای والدس ؟ او بسیار خوب بازی کرد ، ما به او این فرصت ها را میدهیم تا برای فینال کوپا آماده باشد .
این تیم جوان است ، تیتو بازیکنان را کاملا میشناسد . بارسا به حس رقابت پذیری خود ادامه خواهد داد .
از بازی پدرو بسیار خوشحالم . من بازیکنانی که مثل او هستند را دوست دارم . ما با هم از دسته ی 4 شروع کردیم .
پدرو : بعد از یک هفته ی غم انگیز نتیجه ی خوبی بود . ما تلاش میکنیم که فصل را به خوبی به پایان برسانیم و کوپا را نیز بدست آوریم .