گزارش تصویری: تمرین صبح چهارشنبه پرسپولیس.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس برای هفتاد و پنجمین دربی پایتخت صبح چهارشنبه با حضور فرشاد پیوس در مجموعه ورزشی درفشی فر پیگیری شد:
زارع: پرسپولیس باید در دربی بازیهای گذشته را فراموش کند.
مشاور مدیرعامل پرسپولیس گفت: بازیکنان باید بازیهای گذشته را فراموش کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جمشید زارع که امروز در تمرین پرسپولیس حضور پیدا کرده است، در جمع خبرنگاران تصریح کرد: بنا به وظیفه ای که داشتم امروز به تمرین آمدم. بازی حساسی را پیش رو داریم اما قطعا می توانیم به نتیجه برسیم.
وی افزود: تیم استقلال هم قابل احترام است، اما دربی شرایط خاص خودش را دارد. از نظر بازیکن بهترین ها را در اختیار داریم و این تیم پتانسیل شکست استقلال را دارد. باید بازی های گذشته را فراموش کرد و خوشبختانه بازیکنان به گذشته فکر نمی کنند. برای موفقیت نیاز به عزم همگانی داریم و خوشحالم که تیم از نظر روحی مشکلی ندارد.
دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال جمعه هفته جاری ساعت 18 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
محرمی: باشگاه پرسپولیس در داربی یاد فریبرز مرادی را زنده نگه دارد.
مدافع چپ سابق پرسپولیس گفت: امیدوارم باشگاه پرسپولیس روز جمعه و در داربی یاد فریبرز مرادی بازیکن فقید این باشگاه را زنده نگه دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مجتبی محرمی افزود: داربی که می شود خبرنگاران می آیند سراغ امثال من و درباره داربی و خاطراتی که از ما به جای مانده سوال می کنند.
از جنجال ها می پرسند و آن لحظات خاص اما از همه رسانه ها درخواست می کنم این یکی دو روز به مرور خاطرات و عملکرد آنهایی بپردازند که زمانی در داربی ها بهترین عملکرد را داشتند اما حالا در میان ما نیستند. من این روزها در ذهنم خاطره ای که با زنده یاد فریبرز مرادی داشتم را مرور می کنم.
محرمی در ادامه افزود: فریبرز غریبانه از میان ما رفت و متاسفانه پس از رفتن او در سالروز درگذشتش هم آنطوری که باید رسانه ها و ما پیشکسوتان و حتی باشگاه و فدراسیون فوتبال یاد فریبرز مرادی را گرامی نداشتیم. این کم لطفی همه ما بوده، فریبرز بازیکنی بود که چه از نظر فنی و هم از نظر اخلاقی ممتاز بود. من امیدوارم مسئولان باشگاه پرسپولیس در صورتی که برای آنها مقدور است شرایطی را فراهم کنند که بازیکنان پرسپولیس با عکس فریبرز وارد میدان شوند.
مجتبی محرمی تصریح کرد: یادم هست اولین دیداری که پیراهن پرسپولیس را بر تن کردم داربی بود. اواخر دهه شصت بود و فینال جام حذفی. قلعه نوعی و شکورزاده تازه به استقلال آمده بودند. من و کریم باوی هم همین طور، آنها از ابتدا به میدان رفتند اما من و باوی نیمکت نشین بودیم. در آن بازی که پرسپولیس در ضربات پنالتی برنده شد. فریبرز مرادی دقیقه 60 مصدوم شد و من به جای او به زمین رفتم. فریبرز دفاع راست بود و من مدافع چپ اما هر دوی ما در آن بازی در پست هافبک دفاعی بازی کردیم.
محرمی در ادامه خاطر نشان کرد: الان که این حرف ها را می زنم یاد پاس گل های فریبرز مرادی در داربی به فرشاد پیوس و رضا عابدیان می افتم. پاس گل هایی که باعث شد پرسپولیس یکی از این داربی ها را ببرد و در یک داربی دیگر هم به نتیجه مساوی دست پیدا کند. امیدوارم این حرف ها بهانه ای باشد برای زنده نگه داشتن نام فریبرز مرادی که واقعا از نظر اخلاقی نمونه بود اما متاسفانه کم لطفی ها باعث شده تا یادی از او نشود.
محرمی درباره بازی روز جمعه گفت: 99 درصد هم نه. ما صد در صد داربی را می بریم. شک نکنید پرسپولیس برنده بازی خواهد شد. به این موضوع که پرسپولیس در فصل جاری نتیجه نگرفته هم توجه نکنید. مگر پرسپولیس فصل گذشته نتایج خوبی می گرفت؟! پارسال هم اوضاع مناسب نبود اما دیدید که پرسپولیس ده نفره و در شرایطی که دو بر صفر عقب بود، داربی را برد.
مدافع اسبق تیم ملی در پایان گفت: پرسپولیس بهترین ها را دارد. ما مدافعان تیم ملی، گلر تیم ملی و بهترین مهاجمان ایران را در اختیار داریم. این بچه ها باید خودشان را باور کنند. آنها می توانند در این بازی دل هواداران را شاد کنند. من که خیلی امیدوارم این بازی را با یک نتیجه خوب به پایان برسانیم.
شیرینی: بازیکنان پرسپولیس با تمام وجود آماده دربی هستند.
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي بدست آوردن سه امتياز دربي ، بازيكنان تمام وجودشان را در زمين خواهند گذاشت.
سعيد شيريني سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس افزود: بازي دربي هميشه با ساير بازي هاي ليگ فرق داشته است و اين بار نيز اين تفاوت ها را در دربي خواهيد ديد نفارت تيم فوتبال پرسپوليس با تمام وجود در بازي دربي مي دوند چون اين آخرين فرصت براي پايان ناكامي هاي ليگ برتر فوتبال است.
وي ادامه داد: دربي جاي هيچ مصدوميت و آسيب ديدگي نيست هر بازيكني دوست دارد كه در پيروزي دربي نقش مهمي را ايفا كند.
شيريني تاكيد كرد: در تيم فوتبال پرسپوليس هيچ بازيكني كم كاري نكرده است و چنين چيزي در قالب تيم بزرگي هم چون پرسپوليس قابل تصور نيست.
عاشوری: با مصاحبههای کذب حرمتها را نشکنید/ پرسپولیس نیازی به صحبتهای من ندارد.
مربی سابق تیم پرسپولیس گفت: از رسانهها میخواهم با انتشار مصاحبههای نادرست از قول من، حرمتها را از بین نبرند.
محسن عاشوری اظهار داشت: پس از اینکه از پرسپولیس جدا شدم، سعی کردم برای آرامش این تیم فقط سکوت کنم اما متأسفانه امروز مصاحبه نادرستی از قول من منتشر شد که اصلا صحت نداشت.
وی افزود: من با جایی مصاحبه نکردهام، اما از قول من اظهار و نظرهایی را منتشر کردهاند. من تمام حرفهایم را بعد از رفتنم از پرسپولیس زدم و الان پرسپولیس نیاز به صحبتهایم ندارد.
عاشوری تاکید کرد: پرسپولیس اکنون در آستانه دربی 75 نیاز به تمرکز، آرامش ، تمرین و یکدلی دارد و من از تمام رسانهها خواهش میکنم که مراعات این موضوع را داشته باشند.
وی درباره دربی 75 نیز گفت: در 7دربی حضور داشتم، اما اکنون نمیخواهم درباره بازی صحبتی کنم. فقط برای پرسپولیس آرزوی موفقیت میکنم تا انشالله با یک بازی خوب و منطقی بتواند به نتیجه دلخواه برسد.
علی کریمی جمعه برای دهمین بار در دربی بازی می کند.
روز جمعه علی کریمی برای دهمین بار در دربی پایتخت به زمین مسابقه می رود.
نخستین حضور علی کریمی در دربی به 22 آبان ماه سال 1377 بازمی گردد که پرسپولیس با حضور کریمی 1 بر صفر استقلال را شکست داد.
کریمی دومین بار در روز 8 اسفند سال 1378 با پیراهن پرسپولیس مقابل استقلال قرار گرفت و سرخپوشان در آن مسابقه با نتیجه 2 بر صفر مقابل رقیب سنتی به پیروزی رسیدند.
دربی جنجالی 9 دی ماه سال 79 هم سومین تجربه جادوگر بود. در آن مسابقه خاطره انگیز کریمی یک گل قیچی به استقلال زد و در نهایت دو تیم به تساوی 2-2 رضایت دادند. جادوگر در آخرین مسابقه اش پیش از تجربه لژیونر شدن، یک بر صفر مقابل استقلال شکست خورد.
او سال 87 دوباره به پرسپولیس بازگشت، هر 2 دربی سال 87 با نتیجه تساوی 1-1 خاتمه یافت. کریمی در سال 90 هم 3 بار مقابل استقلال قرار گرفت و 2 شکست و یک پیروزی را تجربه کرد تا در مجموع 9 مسابقه قبلی حضورش در دربی 3 برد، 3 تساوی و 3 شکست را در کارنامه داشته باشد.
محصص: گردان، کریمی و رحمتی می توانند سرنوشت دربی را تعیین کنند.
مرتضي محصص دروازهبانان پرسپوليس و استقلال را تاثيرگذارترين مهرههاي دربي پايتخت دانست.
مدرس فيفا گفت: بدون ترديد اگر شهاب گردان از ابتدا بازي كند، ميتواند ستاره تيمش باشد و رحمتي هم كه از بهترينها است و اين دو ميتوانند در ضربات ايستگاهي و كنترل خط دفاعي تيمهايشان در داربي بسيار موثر باشند.
وي همچنين برهاني را در استقلال به عنوان بازيكني كه هميشه ميتواند نتيجه بازي را تغيير دهد و كريمي را در پرسپوليس به شرطي كه روز خوبش باشد از ديگر بازيكناني دانست كه ميتوانند در نتيجه بازي تاثير داشته باشند و افزود: چون هر دو تيم با توجه به بازيهاي قبلي خود نياز به برد دارند، اين بازي هجومي و پر گل خواهد بود، هر چند پيشبيني فوتبال اشتباه است.
محصص ادامه داد: عدم استفاده از كاظميان و ساموئل در دو تيم براي من تعجب برانگيز است چون اين دو، پتانسيل انجام بازيهاي خيلي خوب را دارند و مخصوصا ساموئل با تجربه بازي در ليگ برتر انگليس هم پاسهاي بلند خوبي ميدهد و هم در بازي تك ضرب و پاسهاي كوتاه تبحر دارد و حتي در جناح چپ هم ميتواند يك وزنه مناسب براي تيمش باشد.
وي با اشاره به از دست دادن مهرههاي خط هافبك پرسپوليس، تصريح كرد: قرمزها با كمبود هافبك مواجهاند و ميانه زمينشان خالي است، هر چند كه من مطمئنم سامان آقا زماني در آينده يكي از بهترين هافبكهاي دفاعي ايران خواهد شد ولي اكنون نياز به آرامش دارد تا خود را پيدا كند كه كريمي و مهدوي كيا با تجربه ميتوانند اين آرامش را به خط هافبك پرسپوليس باز گردانند.
وي همچنين با عجله بازي كردن را از نقاط ضعف استقلال دانست و افزود: آبيها با توجه به چهرههايي كه در خط هافبك دارند بايد به حفظ توپ بپردازند و با استفاده از بازيكنان كناري خود به بازي عرض بدهند و سعي كنند صاحب توپ باشند و به جاي رو آوردن به سانتر، روي زمين بازي كنند.
محصص اين بازي را فرصتي مناسب براي دو تيم دانست تا بتوانند به شرايط خود سر و سامان دهند و ادامه داد: امير قلعه نويي با توجه به مهرههايي كه در خط هافبك دارد دستش باز است تا تغييرات ايجاد كند و با مديريتي قوي كه از او سراغ داريم ميتواند مشكلات را پشت سر بگذارد.
وي افزود: ژوزه را زياد نميشناسم ولي معتقدم بايد به او فرصت داده شود تا تاثير خود را روي پرسپوليس بگذارد و بدترين كار اين است كه به او فرصت ندهيم.
محصص در پايان ابراز اميدواري كرد كه دربي هفتاد و پنجم يك بازي زيبا و پر گل باشد.