من یه جی بگم هر موقع صلح کردین من که نه جنگ دارم نه صلح ولی خودشون به زیرکی تمام ازش استفاده کردن
من که تو هیج تایپیکی به جز اینجا پست نمیدم خوشم هم نمیاد غریبه اینجا پست بده
نمایش نسخه قابل چاپ
من یه جی بگم هر موقع صلح کردین من که نه جنگ دارم نه صلح ولی خودشون به زیرکی تمام ازش استفاده کردن
من که تو هیج تایپیکی به جز اینجا پست نمیدم خوشم هم نمیاد غریبه اینجا پست بده
این بحث های تکراریو تموم کنید بابا...فعلا اوضاع همینجوری خوبه...هر کی تو تاپیک خودش پست بده...
در مورد بازی امشب؛ پپ به ژاوی،اینییستا و فابرگاس استراحت داده و به جای والدزم پینتو تو دروازس...
خیلی خوبه که پینتو رو گذاشته...خیلی وقته بازی نکرده و اگه قراره تو فینال کوپا بازی کنه حتما باید قبلش تو چند تا بازی باشه که امادگی داشته باشه...
امیدوارم مسی امشب گل بزنه...هم برای رقابتش با رونالدو هم برای روحیه ی خودش...:yes:
والدز با پینتو فرقی با هم نمیکنن ! دوتاشون با هم میشن پت و مت ! البته یکم بدتر !!
واقعا چی میشد ما هم یه نوئر داشتیم...:khahesh:
این بشر بینظیره...از استایلش گرفته تا واکنشهای حساب شده و به موقعش و ریلکسی ذاتیش، همه عالین...:yes:
هیچوقت صحنه ی گرفتن پنالتی رونالدورو یادم نمیره...بیچاره رونالدو با 100کیلو اعتماد به نفس و غرور و قیافه رفت با 200 کیلو شٌک و بهت و ناباوری برگشت...heee::
خدایا به ما یک نوئر عطا بفرما...:khahesh:
بازی رو کدوم شبکه رایگان گذاشته؟؟؟؟؟؟
خوبه فعلا 3 تا زدیم !
مسی یکی دیگه بزنه میرسه به کیریس
دیدین چقدر ترکیب شبیه همون ترکیبی هست که گفتم همونطور که گفتم باید آبروی خودمون رو حفظ کنیم و ریسک نکنیم.
اینقدر در مورد جنگ و دعوا هم حرف نزنید فقط یک چیز می گم تو تاپیک تیم های همدیگه پست ندین و تمام:ohum:
بابا 7 تا زدیمممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممم
ایول:yes:
بغض بارسا ترکید رو رایو .
بهترین چیز هتتریک پدرو بود ! دمش گرم :hooora:
کیریس رو هم گرفتیم :yes:
.
فکر کنم اگه گواردیولا 2 هفته زودتر خداحافظی میکرد بارسا هم قهرمان لالیگا میشد هم قهرمان CL lol:-
مسی 2تا گل زد و گریس رو گرفت 3 تا پاس گل هم داد.
هتریک پدرو هم خیلی امیدوار کننده بود