داداش نمیشه که خود میلانی ها بگن داور بعد خودشون حکومت نظامی اعلام کنن بعد خودشون بیان بگن صلح کنیم.ما هم این وسط بوقیم کلا.
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش نمیشه که خود میلانی ها بگن داور بعد خودشون حکومت نظامی اعلام کنن بعد خودشون بیان بگن صلح کنیم.ما هم این وسط بوقیم کلا.
داداش حکومت نظامی قرار بود فقط تا پایان جنگ بین بارسا و میلانیا ادامه داشته باشه ! الانم که خیلی از اون موقع گذشته !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهتره که روابط درست بشه و کینه ها برداشته بشه !
کسی که به بارسا توهین کرده خودش لطف کنه معذرت خواهی کنه وگر نه صلحی در کار نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما یک بار با رئالی ها صلح کردیم برای هفت پشتمون بسه.هیچ ادم عاقلی دوبار از یک سوراخ گزیده نمیشه
اصلا چه کاریه توی تایپیک همدیگه پست بدیم؟
هرکی توی قسمت مربوط به خودش باشه بهتر نیست؟
اِ !!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میلان رو نزن به رئال !!!!!!
همیشه بین این دو تیم روابطه خوبی بر قرار بوده ! و اصلا نمیشه با روابط مابین بارسا و رئال مقایسش کرد !
علت این دلخوری ها بین بروبچه های ما و میلان هم کسانی نیستن جز ریالی های این سایت !
من رئالی ها رو با میلانی ها برابر ندونستم ولی حقیقتا وقتی با اونا متحد شدن و علیه بارسا حرف میزدن باید فکر این هم میکردن که با دشمن خونی بارسا متحد شدن.پس اگه با اونا متحد هستن برای ما حکم همون رئالی ها رو دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون موقع من هر کاری کردم نتونستم رئالیا رو از تاپیکمون دور کنم ! دقیقا هدفشون همینی بود که الان میبینیت :ehe:
دوستان من فکر میکنم علت بازی دادن ستاره ها توی این بازی اینه که میخوان تیتو رو با تیم اصلیش آشنا کنن تا عادت کنه، این برد میتونه خیلی به تیتو روحیه بده... شناخت تکنیک بازیکنا خیلی سخته که فکر کنم تیتو هم خیلی خوب میشناستشون. به نظر من این بازی نقشش واقعا 100 برابر بیشتره از نقش واقعیش تو لیگ.
بچه ها کسی از ترکیب امشب بارسا خبر نداره؟!؟!؟؟!