-
پيوس: پرسپوليس دربي را مي برد
مهاجم سابق پرسپوليس گفت: نتايج تيم تا اينجا خوب نبوده است و همه ما نگران هستيم ولي من مي گويم پرسپوليس دربي را مي برد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فرشاد پيوس افزود: اين اتفاقاتي که الان در فوتبال مي افتد براي ما خواب و رويا بود. الان باشگاه خدماتي به بازيکنان مي دهد که ما خوابش را هم نمي ديديم ولي نتايجي رقم خورده که اصلا فکرش را نمي کرديم. با اين وجود من اعتقاد دارم پرسپوليس دربي را مي برد، چون پتانسيلش را دارد.
وي در توضيح نظر خود تصريح کرد: من نمي توانم به غير از پيروزي در دربي فکر کنم اما جداي از احساسم، اعتقاد دارم دربي با ساير بازي ها فرق مي کند. نمي دانم چرا و چطور؟ اما به دلم افتاده است که پرسپوليس برنده دربي است. گذشته از اين، فکر مي کنم بچه هاي تيم هم نمي توانند به غير از اين فکر کنند.
پيوس ادامه داد: پرسپوليس هم بازيکنان جوان دارد که جوياي نام هستند و با انگيزه اي که دارند مي توانند با سر نترس بازي کنند و هم بازيکنان با تجربه اي دارد که ميدان هاي مختلفي ديده اند و هر يک مي تواند تيمي را جمع کند. الان همه اين نفرات در يک تيم جمع شده اند، همه جور امکانات هم در اختيار آنها قرار دارد و من فکر مي کنم اين بازي بهترين فرصت است تا با پيروزي در آن، در مسيري قرار بگيرند که ديگر اين روزها را به ياد نياورند.
آقاي گل سابق ليگ ايران در پايان گفت: زماني که ما فوتبال بازي مي کرديم، بچه ها با هزار و يک مشکل در ورزشگاه حاضر مي شدند، با اين وجود وقتي پيراهن پرسپوليس را به تن مي کرديم همه چيز را از ياد مي برديم و با روحيه کامل بازي مي کرديم. بازيکنان پرسپوليس بايد خودشان را باور کنند و اصلا نبايد به اين که مشکلي دارند فکر کنند چون هيچ مشکلي در کار نيست.
-
آشتياني: فشار رواني در پرسپوليس زياد است
پيشکسوت باشگاه پرسپوليس در ارتباط با نتايج اخير پرسپوليس گفت: فشار روحي و رواني روي بازيکنان زياد است و بازي قبلي روي آن ها تاثير گذاشته است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ابراهيم آشتياني در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: در بازي مقابل داماش بازيکنان توقعات کادر فني را برآورده نکردند و از نظر فني اصلا خوب کار نشد البته فشار رواني روي بازيکنان زياد بود و آنها با وحشت وارد زمين شدند بازي گذشته روي آنها خيلي تاثير گذاشته بود حتي بازيکنان ملي پوش ما هم خوب کار نکردند .
وي افزود: البته بازي کردن در پرسپوليس مشکل است مخصوصا بازيکناني که از تيم هاي ديگر به اين تيم اضافه شدند نمي توانند مثل باشگاه هاي قبلي شان خوب کار کنند و خيلي راحت اشتباه مي کنند و فرصت ها را از دست مي دهند بازيکناني که به پرسپوليس مي پيوندند بايد شجاعت و اعتماد به نفس داشته باشند چون پرسپوليس تيم بزرگي است و هواداران از آن ها انتظار بازي خوب را دارند.
آشتياني گفت: بازيکنان پرسپوليس در دربي بايد شجاعت واقعي خودشان را نشان بدهند چون از تيم رقيب چيزي کم ندارند و به طور حتم مشکل آن ها بعد از برد در دربي حل مي شود.
وي بيان کرد: پرسپوليس 80 درصد شانس برد دارد و با اين برد مي تواند هواداران را راضي کند.
وي در ارتباط با سرمربي تيم گفت: باخت ها و وضعيت نا به سامان پرسپوليس تقصير مربي اين تيم نيست.
-
واکنش کاپيتان پرسپوليس به شايعات
کريمي: دليلي ندارد به باشگاه دعوت شوم
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از دعوتم به باشگاه بيخبرم و دليلي ندارد به باشگاه دعوت شوم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] علي کريمي در خصوص اخباري مبني بر دعوتش به باشگاه پرسپوليس به خاطر اتفاقات اخير اظهار داشت: تا امروز به من هيچ حرفي نزدهاند و در جريان اين خبر نيستم.
وي افزود: اصلا چرا بايد به باشگاه پرسپوليس دعوت شوم؟ برخي رسانه ها اخباري کذب منتشر مي کنند که بهتر است کسي پيگير آنها نباشد.
وي افزود: کار خودم را در پرسپوليس انجام ميدهم و درباره دربي نيز فعلا قصد صحبت کردن ندارم.
به گزارش فارس، گفته مي شود پس از شکست پرسپوليس برابر داماش، مسئولان باشگاه سه بازيکن کم کار اين تيم در بازي هاي اين فصل را شناسايي کرده اند که هر سه بازيکن، فصل گذشته نيز عضو اين تيم بوده اند.
-
رکورد خارق العاده مهدوي کيا در دربي
مهدوي کيا تا کنون 4 بار در دربي پايتخت حاضر بوده و در هر 4 مسابقه با پرسپوليس ، پيروزي را جشن را گرفته است .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] پس از احمدرضا عابدزاده که هرگز در زمين مسابقه شکست در دربي پايتخت را تجربه نکرد، مهدي مهدوي کيا هم با يک رکورد خارق العاده به استقبال دربي 75 مي رود.
مهدوي کيا تا کنون 4 بار در دربي پايتخت حاضر بوده و در هر 4 مسابقه با پرسپوليس ، پيروزي را جشن را گرفته است .
نخستين حضور او در دربي تهران، 27 مهر سال 1375 بود که سرخپوشان با تک گل ادموند بزيک استقلال را شکست دادند. 20 تيرماه 1376 نيز پرسپوليس با حضور مهدي مهدوي کياي جوان با 3 گل استقلال را در هم کوبيد. مهدوي کيا به همراه ادموند بزيک و طاهرزاده يکي از گلزنان پرسپوليس در آن مسابقه بود.
مهدوي کيا آخرين بار پيش از رفتن به بوندس ليگا؛ 22 آبان سال 1377 در دربي پايتخت به ميدان رفت و پرسپوليس موفق شد با تک گل مهدي هاشمي نسب رقيب ديرينه خود را شکست بدهد.
مهدوي کيا در سال 90 پس از 13 سال به پرسپوليس بازگشت و در دربي 74 در شرايطي که پرسپوليس با 2 گل از حريف عقب افتاده بود و با اخراج مهرداد اولادي 10 نفره بازي را دنبال مي کرد، با حضور مهدوي کيا و ايمون زايد ورق برگشت و در کمتر از 10 دقيقه با هت تريک مهاجم ايرلندي - ليبيايي، چهارمين پيروزي مهدوي کيا با پرسپوليس در دربي پايتخت ثبت شد.
-
رونمايي از سوابق قبلي ژوزه
جلسه رويانيان با بازيکنان و کادر فني برگزار شد
جلسه رويانيان با بازيکنان پرسپوليس و کادر فني برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] محمد رويانيان، مدير عامل باشگاه پرسپوليس پس از تمرين امروز به بازيکنان دستور داد پس از نيم ساعت استراحت خود را براي جلسه محرمانهاي آماده کنند.
در اين جلسه که رويانيان يک پوشه کامل در دست داشت کليه بازيکنان و کادر فني به جزء کادر پزشکي ماساژورهاي تيم حضور داشتنند.
در اين جلسه رويانيان ابتدا از بازيکنان خواست که حضور قدرتمندي در دربي 75 داشته باشند و سپس با نشان دادن 4 برگ به بازيکنان که در آن سوابق موفقيتهاي قبلي ژوزه مانوئل بود از اين مربي حمايت کرد.
مدير عامل باشگاه با نشان دادن سوابق مانوئل اعلام کرد مگر ميشود با اين همه سوابق درخشان اين مربي نتواند موفق شود فقط ايشان نياز به زمان دارد.
برخي از بازيکنان نيز اظهار نظرهاي خودشان را درباره شرايط پرسپوليس در چند بازي گذشته اعلام کردند.
در پايان بازيکنان دست روي دست همديگر گذاشتند و با يکديگر براي موفقيت در دربي 75 هم قسم شدند.
-
فرشاد پيوس: مانوئل ژوزه بدون ترس تيم را ارنج کند
مهاجم اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: 'مانوئل ژوزه' سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس اگر به دنبال پيروزي در شهرآورد است، بايد تيم را بدون کمترين هراس و ترسي به ميدان بفرستد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ''فرشاد پيوس'' با اشاره به قدرت خط دفاعي تيم فوتبال استقلال و بازي سازي خوب اين تيم اضافه کرد: تيم پرسپوليس در اين بازي بايد با دو مهاجم بازي کند تا با فشار به روي خط دفاع استقلال، قدرت بازي سازي را از آن ها بگيرد.
وي با اشاره به قدرت خط حمله پرسپوليس اظهار داشت: مهاجمان تيم فوتبال پرسپوليس در خط حمله بسيار زهردار هستند اما اين تيم هافبک هاي جنگنده و بازي ساز شش دانگ نداشته و ممکن است اين موضوع براي آنها در جريان بازي مشکل ساز شود.
کاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران با بيان اينکه اين بازي مرد بزرگ مي خواهد، تصريح کرد: ''علي کريمي'' در صورت آماده بودن مي تواند مرد بزرگ و برگ برنده پرسپوليسي ها در اين ديدار حساس باشد و در استقلال، امروز کسي را سراغ ندارم که اين مسووليت را بتواند برعهده بگيرد.
پيوس در باره ''مانوئل ژوزه'' و شرايط اين مربي در تيم پرسپوليس نيز گفت: ''مانوئل ژوزه'' موقعيت بسيار خوبي را پيش رو دارد و اگر تيمش بتواند استقلال را در شهرآورد هفتاد و پنجم شکست دهد، به طور حتم تا 7 هفته ديگر حضور خود در نيمکت اين تيم را بيمه خواهد کرد.
اين در حالي است که از اين مربي در هفته هاي آغازين فصل جاري رقابت هاي ليگ برتر چيزي نديديم.
به اعتقاد کاپيتان اسبق تيم ملي فوتبال ايران، ''امانوئل ژوزه'' در درون دروازه نيز بايد از ''شهاب گردان'' استفاده کند چرا که اين بازيکن چندين بار مقابل استقلال بازي کرده و عملکرد خوبي در آن بازي ها داشته است.
وي در خصوص تازه ترين شرايط استقلال نيز گفت: استقلالي ها در درون دروازه خود سنگربان نخست تيم ملي را در اختيار دارند و در خطوط دفاع و هافبک، قوي تر از پرسپوليسي ها هستند که اگر درست هدايت شوند مي توانند براي پرسپوليس خطرآفرين باشند.
با اين همه به گفته وي اين بازي همانند ساير بازي ها فقط 3 امتياز دارد و تيمي که نترس و با برنامه باشد، به طور حتم برنده اين بازي خواهد بود.
هفتاد و پنجمين شهرآورد پايتخت ساعت 18 روز جمعه سوم شهريور ماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.
-
پولادي: تا بعد از دربي صحبت نمي کنم
بازيکن چپ پاي پرسپوليس گفت: هر چند نقل قول هايي از من منتشر شده است ولي من تا بازي دربي مصاحبه نمي کنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهرداد پولادي در گفتگو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس افزود: بايد اين شرايط را تغيير بدهيم و نياز به تمرکز کامل است. من تا بازي دربي صحبت نمي کنم. هيچ مصاحبه اي نکرده ام، البته نقل قول هايي از من منتشر شده است ولي فعلا هيچ حرفي ندارم تا بعد از دربي که به اميد خدا پاسخگوي سوالات خواهم بود.
-
ژوزه خطاب به بازيکنان:
براي برد دربي همه بايد يکي شويم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در جلسه با بازيکنان گفت: دربي بزرگي را در پيش داريم اما اگر بخواهيم به موفقيت برسيم همه بايد يکي شويم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مانوئل ژوزه در نشست امروز با بازيکنان پرسپوليس گفت: با توجه به تمرينات خوب و بازيکنان آمادهاي که داريم برخي اوقات بعضي از باختها ناباورانه است. روي اتفاقاتي گل ميخوريم که بسيار ساده است.
وي افزود: اگر ميخواهيم در دربي که يک بازي بزرگ است برنده باشيم بايد همه يکي شويم. تا روز دربي مهلت داريد خودتان را به من ثابت کنيد تا 18 نفر از بهترينهاي شما را به اردو ببرم. اميدوارم با تمام توان تمرين کنيد تا انتخاب برايم سخت باشد.
-
تمرين فرداي پرسپوليس با حضور خبرنگاران
با تصميم مسئولان باشگاه پرسپوليس تمرين چهارشنبه اين تيم با حضور خبرنگاران برگزار ميشود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رضا رياضتي مدير رسانهاي باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: با تصميم مسئولان باشگاه تمرين فردا (چهارشنبه) پرسپوليس با حضور خبرنگاران و عکاسان و روز پنجشنبه بدون حضور خبرنگاران برگزار خواهد شد.
پرسپوليس از ساعت 18 روز جمعه در ورزشگاه آزادي به مصاف استقلال ميرود.
-
زارع:پرسپوليس بايدبازيهاي گذشته رافراموش کند
مشاور مديرعامل پرسپوليس گفت: بازيکنان بايد بازيهاي گذشته را فراموش کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جمشيد زارع که امروز در تمرين پرسپوليس حضور پيدا کرده است، در جمع خبرنگاران تصريح کرد: بنا به وظيفه اي که داشتم امروز به تمرين آمدم. بازي حساسي را پيش رو داريم اما قطعا مي توانيم به نتيجه برسيم.
وي افزود: تيم استقلال هم قابل احترام است، اما دربي شرايط خاص خودش را دارد. از نظر بازيکن بهترين ها را در اختيار داريم و اين تيم پتانسيل شکست استقلال را دارد. بايد بازي هاي گذشته را فراموش کرد و خوشبختانه بازيکنان به گذشته فکر نمي کنند. براي موفقيت نياز به عزم همگاني داريم و خوشحالم که تيم از نظر روحي مشکلي ندارد.
ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال جمعه هفته جاري ساعت 18 در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.