اخه از اونجاییکه مسی برای کفش طلا هنوز با رونالدو رقابت داره،فکر نکنم پپ رو نیمکت بشونتش..:mage mishe:
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه از اونجاییکه مسی برای کفش طلا هنوز با رونالدو رقابت داره،فکر نکنم پپ رو نیمکت بشونتش..:mage mishe:
شما درست میگی داش شهریار ولی یکی نوشته بود الابا در صورتی که اسم این پسره آلبا هستش حلا کار نداریم مشگل حل شدki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راجبه سیستمتم یه نکته ای بگم امروز رونالدو گل زده و اگه مسی امشب بازی نکنه به احتمال زیاد پی چی چی هم به اون رونالدو میرسه
دوستان من فکر میکنم قضیه رفت پپ از طرف خود کرایوف برنامه ریزی شده بود.کرایف توی یکی از مصاحبه های قدیمیش که مربوط به پارسال میشه گفت پپ از بارسا میره به زودی ولی بعد بارها گفت تمدید میکنه.میدونید به نظرم کرایف میدونسته پپ نمیتونه دیگه بعد از 4 سال با همون تاکتیک تیما رو شکست بده برای همین یک تاکتیک جدید رو باید پایه گذاری میکرد.من فکر میکنم کرایف از سال پیش به پپ گفته این سال باید سال اخرت باشه برای همین جانشینت رو اماده کن و از بارسا برو.کرایف هیچوقت حاظر نیست فلسفه ای رو که با خون خودش پایه گزاری کرده به این راحتی از بین بره.اگه به بازی های اول فصل تا الان نگاه کنید رابطه پپ و ویلانوا خیلی فرق کرد.یک جورایی مثل استاد و دانشجو شده بودن.پپ تو بازی ها مدام از تیتو سوال میپرسید و اونم با توجه به بازیکنا جواب میداد.به نظرم این قضیه الان یک سالی میشه برنامه ریزی شده بوده و شاید تیتو سبک جدیدی رو تو بارسا پایه گزاری کنه.شاید سبکی که بعد ها از اون به عنوان بهترین تیم تاریخ یاد کنیم.به نظرم پپ اونطور که میخواسته تیتو رو تربیت کرده.یعنی اون به اصل لامایسا و تیکی تاکا پایبند میمونه اما سبک های فرعی رو عوض میکنه و شاید دیگه از عمق حریف استفاده نکنه یا خیلی چیزای دیگه.شاید بازی امشب رو هم تیتو مربی گری کنه ولی تقریبا میشه گفت مطمئنم تیتو با سبکی متفاوت تو بارسا موفق میشه.بهتره از امروز مراقب رفتار تیتو برای شناسایی جانشین بعدیش باشیم.
فکر نکنم الابا به تنهایی برا ما بس باشه. باید سیلوا رو حتما بخریم، اگه نشد هم حداقل یه مهاجم نوک لازمه برامون... راستی داش شهریار فصل نقل و انتقالات تموم نشد که! هنوز وقت زیادی داریم، میتونیم یه بازیکن رو فرم و همینطور تکنیکی بگیریم.
من زیاد فرد کنجکاوی نیستم ولی واقعا منتظر ترکیب سال بعدمونم... یعنی خیلی زجر آوره انتظار!!!
دوستان این ترکیب هایی که برا بازی امشب گذاشتین به نظر من چندان جالب نیست. خب به دلیل اینکه ما اگه ریسک کنیم و بازیکن های جوون رو بازی بدیم اونوقت ممکنه با همین رایووایکانو شکست بخوریم و اونوقته که دیگه آبروی تیم از این هم بیشتر بره.
به نظر من در نبود ژاوی و پیکه بهترین ترکیب برا بازی امشب این ترکیبه:
والدسو در مورد نقل و انقالات هم روسل باید دست تیتو رو باز بذاره تا بازیکن های خوبی چذب کنه و آلبا برا دفاع اصلا کافی نیست و یک مدافع خوب دیگه هم لازمه البته یه مهاجم فوق العاده امثال ون پرسی هم می خواهیم و اگه داوید سلوا شوت زن هم بگیره دیگه به این میگن تیم:ohum:
آدریانو.......پویول(براتا)...... اسکر انو......آلوس(مونتویا)
بوسکتس
اینیستا(فابرگاس).......تیاگو
تلو.......مسی......کوئنکا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن:نمیدونم ولی فکر می کنم زیادی بازی رو دسته بالا گرفته که مثلاً پویولو تو ترکیب گذاشته!
پویول تو این هفته با توجه به سنش زیاد خسته شده و اگه استراحت کنه فکر می کنم بهتر باشه.
وجود اینیستا و سسک هم با وجود خستگی فکر می کنم بد نباشه چون باید در نبود ژاوی یکی پیدا بشه که بتونه مسی رو تغذیه کنه تا اونم پیچیجی رو از چنگال رونالدو در بیاره. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Sport
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در بارسا روح گواردیولا ادامه خواهد داشت .... در مادرید، روح مورینیو ادامه خواهد داشت
تیتو:" خواهیم دید که چقدر سریع اسم من را یاد خواهی گرفت."
(29/4/2012)
این چگونگی تیتو است
سرمربی بعدی بارسلونا در عمق: عبارات بهترینند، استراتژی های او بهترینند، و ایمان او به cantera بهترین است
پویول:" تیتو شخص ایده عالی است."
اینیستا: آندرس او را "دانشنامه" خواند
Thiago Silva and Javi Martínez در لیست در صدر هستند و Bale میخواهد تاتنهام را ترک کند
بارسلونا-رایو _ بارسلونا میخواهد لیگ را برای مادرید طولانی تر کند
Karanka:" لیگ با یا بدون پپ وجود خواهد داشت."
ایکر در فکر ترک مادرید است با توجه به خبری که شنیده مورینیو میماند.
رختکن با تیتو با مهربانی رفتار کردند
تیم راضی است
پویول:" سرمربی شدن تیتو بهترین خبری بود که میتوانستند به ما بدهند."
بارسا-رایو _پیروزی که به گواردیولا تقدیم میشود
Karanka :" لیگ با یا بودن پپ وجود خواهد داشت."
وجدانن من از این رایو میترسم ! استادیومش رو دیدیت !!!!!!!؟؟؟؟
یعنی 100 رحمت به زامبی ها ! جَوش خیلی ناجوره !!!!!!!!
داداش بالاتر از سیاهی که رنگی نیست.ما تو نیوکمپ خوردیم دیگه ورزشگاه رایو هم بخوریم تکمیل بشه موفقیت هامون.om::نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من فقط امدم بگم که گواردیولا مرد بزرگی بود و هیچ وقت تاکتیکش از یاد فوتبال دوست ها نمیره
من یه خواسته دارم اگه میشه پست دادن میلانی ها و بارسایی ها از حالت ممنوعیت در بیاد یه اتفاق کوچیک بود تموم شد
من الان نقش سفیر صلح رو بازی میکنم :yes:درگیری میلان بارسا با رئال بارسا فرق میکنه