مسی باید به خودش بیاد و تو بازی های آینده حال رونالدو رو باگلزنی هاش بگیره دیگه خسته شدم از بس سرکوفت از رونالدو به دست بچه ها خوردم:ey babaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
مسی باید به خودش بیاد و تو بازی های آینده حال رونالدو رو باگلزنی هاش بگیره دیگه خسته شدم از بس سرکوفت از رونالدو به دست بچه ها خوردم:ey babaaa:
هرکی چیزی گفت فقط بهش بگو : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره بازیش تعغیر کرده . اون تو سر توپی هم که زد خیلی خوب بود . هرچی باشه یه لاماسیاییه ! :ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط spiderkiller [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لئو نیازی نداره که با گلزنی حاله کسی رو بگیره...شاید رونالدو یه اسطوره باشه اما لئو افسانست!کسیه که داره رکورد اسطوره هارو خورد میکنه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه 6،هفت گله دیگه در بازیهایه آینده بزنه که اصلا هم بعید نیست،رکورد گرد مولر رو میشکنه و افسانه ای بودنشو به همه ثابت میکنه.....تا اینجایه فصل هم که هم از رونالدو بیشتر گل زده و هم اینکه پاس گلایه زیادی داده...تازه به احتمال زیاد آقایه گله اروپا هم میشه علیرغم اینکه به فینال نرسید که اگه بشه فکر کنم اولین بار در تاریخ لیگه قهرمانانه که یه بازیکن 4بار پشت سر هم آقایه گل لیگ قهرمانان میشه.....
با چند تا بازی کارایی که مسی این فصل انجام داده رو نمیشه زیر سوال برداون کسایی هم که بعد دونستن این حرفا بازم رونالدو رو بهتر بدونن،بهتره بحث نکنی ولی اگه خیلی دلت میخواد حالشونو بگیری میتونی بگی که مسی هنوز دو سال با رونالدو فاصله داره(یعنی کوچیکتره)و یعنی رونالدو دو سال پیش رو باید با الان مسی مقایسه کرد،که واقعا فقط یه دیونه میتونه تو این مقایسه به برتری لئو اقرار نکنه!!!mas:-:ohum::khelal dandoon:
حقیقتا لئو احتیاجی به ثابت کردن خودش نداره.واقعا بازیکن فوق العاده ای هست.این فصل هم از لحاظ انگیزه هم بعد تاکتیکی یکم بچه ها کم اوردن که تو فصل بعد جبران میشه.فکرش رو بکنید مسی فصل بعد 85 تا گل بزنه فکر کنم یک روز بلاخره خودش به تنهایی اندازه کل اروپا گل بزنه :hehee: با توجه به اماری که از خودش تو 4 سال گذشته به جا گذاشته اگه به همین ترتیب رشد کنه و ادامه بده تا حدود 4-5 فصل دیگه میتونه یک تنه جلوی کل تیمای اروپایی به ایسته تو گل زدن
با تشکر از داداش گلم داوود خان:flowerysmile:نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله اینم کلمه ی خوبیه
اما بعضی از دوستان رئالی با کلمه ی خفه شو هم پس نمیرن:jeddiiiii:
داداش درسته که مسی این همه افتخارات رو کسب کرده اما میترسم آقای گلی این فصل لالیگا رو از دست بده. راستی دوستان به آقای گل لالیگا کفش طلا میدن یا آقای گل در مجموع بازی ها در تمام جام ها؟؟binamنقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسا قراره جوردی آلبا دفاع چپ والنسیارو بگیره که سابق 7سال حضور تو لاماسیارو داره دیشب نمیدونم چرا بچه ها میگفتن قراره الابا دفاع چپ بایرن رو بگیره!!!!؟!؟!؟!؟!
بچه ها هر چقدر هم امیدمون رو واسه لیگ از دست داده باشیم باید به فکر برد تیممون باشیمو انگار فراموش کردین که امشب با وایکانو بازی داریم !
امشب ژاوی رو بخاطر مصدومیت نداریم و فکر میکنم پیکه هم نباشه .ولی بهتره پپ به بازیکنای جوون تیم بازی بده و به نظر من این ترکیب خوبه :
والدز
آدریانو..........ماسکرانو.......... .بارترا............مونتویا
بوسکتس
روبرتو...........تیاگو
تلو ..........مسی ...........کوئنکا
این عکس زیبا رو هم ببینید :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسی و کریس جزو بهترینای این چن سال اخیر بودن... همیشه هم بازیاشون چشم نواز بوده هم خیلی گلزنای باحالین... یه ضعف مشترک هم دارن که هر دو تو بازیای ملی اون درخشش بازیای باشگاهیو ندارن... با این حال شاید مسی واسه تو اوج بوده فرصت بیشتری دارشته باشه... بالاخره یه 2 سالی از کریس کوچیکتره... ولی در کل هر دو قابل ستایشن...!!!
داداش دیشب همه پست ها رو من خودنم کسی اسمی از بایرن نیاورد.منظور من هم که اون خبر رو گفتم مدافع والنسیا بود.:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LMB [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من باید ترکیب امشب رو این بزاریم.
والدز
مونیسا......ماسکرانو......براتا .......مونتویا
بوسکتس
تیاگو.....سسک
تیو......الکسیس......ایکوئنکا
این ترکیب به نظر من از خیلی جهات بهتره چون هم جوونا میتونن بازی کنن هم الکسیس و بوسکتس و ماسکرانو و هم اینکه میتونه به سسک توی به دست اوردن فرم خودش کمک کنه