-
جشن تولد علي كريمي امشب برگزار ميشود
علي كريمي ستاره پرسپوليس امشب با تأخير كيك تولد خود را خواهد بريد، كريمي كه دو هفته پيش به سن 34سالگي رسيده است امشب چهره اول جشني خواهد بود كه مسئولان باشگاه پرسپوليس براي تجديد روحيه قبل از بازي سپاهان ترتيب دادهاند.ki::
مديريت باشگاه پرسپوليس هم براي كريمي هديه ويژهاي را تدارك ديده است.ki::
www.goal.com
-
حرفهاي مهم استيلي در كنفرانس مطبوعاتي: باشگاه تكليف من را روشن كند/ 5بازيكن در نيم فصل ميگيريم/لیدرهامیخواهند بازیکن موردعلاقه شان بازی کند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عدهاي از ليدرهاي باشگاه دلسوز تيم هستند و عدهاي هم به منافع شخصيشان فكر ميكنند. بازيكنان تيم هم از اين موضوع خوشحال نيستند و از باشگاه خواستند تا براي رفع اين مشكل تصميم بگيرند
ـ اين عصبانيترين حميد استيلي اين فصل بود، مربياي كه امروز تعارف را كنار گذاشت و به تندي از هواداران تيم قرمزپوش تهراني انتقاد كرد.
او به طور غيررسمي پرسپوليسيها را عجيبترين هواداران دنيا ناميد و گفت: تماشاگران امسال پرسپوليس در تمام دنيا بينظير هستند و مثل آنها در هيچ جاي دنيا وجود ندارد چون آنها از ابتداي فصل عليه تيمشان بودهاند.
حميد استيلي در ادامه با انتقاد از هواداران پرسپوليس گفت: ما امروز با سپاهان بازي داشتيم و آنها تيم كمي نيستند. البته هواداران سپاهان از اينكه يك امتياز از ما گرفته بودند خيلي خوشحال بودند اما هواداران ما به جاي اينكه از تيم خودشان حمايت كنند ما را تحت فشار قرار ميدهند. واقعا نميدانم چرا اين كارها انجام ميشود. البته همه شعارها از پشت نيمكت خودمان آغاز شد. من واقعا نميفهمم، همه بايد احترام بگذارند، بازيكنان من در رختكن بسيار ناراحتند و ميگويند كه ليدرها كار ما را سخت كردهاند. متاسفانه هواداران سپاهان از اصفهان به اينجا آمدهاند و دارند به ما فحش ميدهند. پس فرهنگسازي كجاي فوتبال است؟
استيلي سپس درباره ادامه كارش با پرسپوليس گفت:« اين شرايط از ابتداي ليگ براي من به وجود آمد و حتي من دو بار با رويانيان صحبت كردم كه از پرسپوليس بروم اما باشگاه بايد درباره من تصميمگيري كند. من در طول مدتي كه در پرسپوليس هستم به هيچ كس بياحترامي نكردم، نه به هوادار، نه به ليدر و نه به خبرنگاران اما ميخواهم بپرسم چرا كاري ميكنيد كه يك بچه 15 ساله هم هرچه دلش ميخواهد به حميد استيلي بگويد؟.»
خبرنگاري از استيلي پرسيد امروز پرسپوليس موقعيتهاي زيادي داشت اما نتوانستيد آنها را به گل تبديل كنيد كه سرمربي پرسپوليس در پاسخ گفت: من ديگر بايد چه كار كنم؟ وظيفه من تمرين دادن است. استيلي كه نميتواند داخل زمين برود. البته بازيكنان هم تلاش خودشان را ميكنند اما وقتي شرايط كاملا عليه شما باشد، كار برايتان خيلي سخت ميشود. ديگر وضعيت طوري شده كه همه به من بد و بيراه ميگويند و حتي يك هوادار 15 ساله هم به استيلي فحش ميدهد و احترامي نگه نميدارد. در بازي مس رفسنجان كه ما توانستيم در دقيقه 117 گل بزنيم با وجود اينكه هواداران كمي ما را تشويق ميكردند، اما آنها تا پايان ما را حمايت كردند و مثل امروز نبود كه ما را تحت فشار بگذارند. ما هواداري ميخواهيم كه تا لحظه آخر از ما حمايت كند. متاسفانه تنها عدهاي هستند كه اين كارها را انجام ميدهند و حتي ما به باشگاه گفته بوديم كه در سكوها دوربين بگذارد تا بفهمد كه اين شعارها از كجا شروع ميشود.
حميد استيلي در كنفرانس مطبوعاتي همچنين براي اولينبار درباره ليدرهاي باشگاه صحبت كرد و گفت:« من اصلا با ليدرها هيچ رابطهاي ندارم. اين وظيفه باشگاه است كه با آنها كنار بيايد. البته يك عده از ليدرها واقعا خوب هستند اما بازيكنان من ميگويند كه اين ليدرها جو ورزشگاه را خراب ميكنند. قبلا در ورزشگاهها فردي به اسم "ممد بوقي" بود كه همه به او اعتماد داشتند اما متاسفانه حالا بعضي ليدرها فقط دوست دارند كه بازيكن مورد علاقهشان در زمين حضور داشته باشد. مردم كه نميدانند غلامرضا رضايي يا جواد كاظميان از اردوي تيم ملي برگشته است و به خاطر همين است كه من آنها را تعويض ميكنم. آنها در شرايطي كه 4 و نيم ساعت با ما اختلاف ساعت داشتند از اندونزي برگشتند و طبيعي است كه خسته باشنداستيلي همچنين به هواداران تيم وعده داد پرسپوليس در نيم فصل 5بازيكن جديد خواهد گرفت و تيم خود را تقويت خواهد كرد. او گفت:«هواداران بايد فرصت بيشتري به كادرفني بدهند.»
سرمربي پرسپوليس از تيم داوري هم انتقاد كرد و گفت:« فغاني با نشان دادن كارتهاي متوالي تيم ما را با مشكل مواجه كرده است. حالا ما چند بازيكن خود را براي بازي بعد در اختيار نداريم. همچنين اخراج هادي نوروزي باعث شد تمام برنامههاي من به هم بريزد.»
-
غایبان پرسپولیس برابر سایپا در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرخپوشان پایتخت در هفته چهاردهم از سری مسابقات لیگ برتر فوتبال، روز سه شنبه میهمان تیم سایپا خواهند بود و این در حالی است که هفت بازیکن اصلی خود را در اختیار ندارند.:ey babaaa:
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، غلامرضا رضایی به دلیل 3 اخطاره بودن، هادی نوروزی به علت اخراج در بازی برابر سپاهان، میثاق معمارزاده، محمد نصرتی و شیث ضایی به جهت مسائل انضباطی، وحید هاشمیان و حمیدرضا علی عسگری نیز به دلیل مصدومیت، غایبان بزرگ پرسپولیس برابر سایپا می باشند.
-
پیشنهاد یک میلیون پوندی پرسپولیس به اریکسون/ مرد یخی در راه تهران
اریکسون که همیشه زندگی مجللی داشته
در صورت پذیرش کار در ایران از شرایط زندگی سختتری برخوردار خواهد شد
روزنامه سان انگلیس امروز در خبری اعلام کرد اسون گوران اریکسون سرمربی سابق تیم ملی انگلیس و منچستر سیتی با پیشنهادی بزرگ از ایران مواجه شده است. این مربی سوئدی ۶۳ ساله که هم اکنون در لستر اقامت دارد تاکنون تیمهای باشگاهی و ملی زیادی را هدایت کرده و با مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز به مذاکره پرداخته، مذاکرهای که در صورت کسب توافق رقمی بالغ بر یک میلیون پوند (بیش از 2 میلیارد تومان) را برایش در بر خواهد داشت.
منابع خبری باشگاه پرسپولیس اعلام کردهاند اریکسون به دبی سفر کرده و در آنجا با محمد رویانیان، مدیرعامل پرسپولیس ملاقات کرده است. رویانیان گفته است: درجستوجوی یک مربی بزرگ هستیم و مذاکراتی با اریکسون انجام دادهایم.
سان در ادامه این گزارش نوشته است: اریکسون که همیشه زندگی مجللی داشته، در صورت پذیرش کار در ایران از شرایط زندگی سختتری برخوردار خواهد شد.
مطابق این گزارش اریکسون در 5 سالی که هدایت تیم ملی انگلیس را در اختیار داشت، از حقوق ۵ میلیون پوند در سال برخوردار بوده است. او تاکنون در شش کشور فعالیت کرده که شامل دو تیم باشگاهی اسکاندیناوی، بنفیکای پرتغال، رم، فیورنتینا، لاتزیو و سمپدرویا ایتالیا بوده اما در منچسترسیتی و ناتسکانتی ناکام بوده و ماه گذشته از مربیگری لسترسیتی اخراج شده است.
این نشریه همچنین اقدام به مقایسه میان برخی امکانات دو شهر تهران و لستر به شرح زیر پرداخته است:
جمعیت تهران: ۸.۴ میلیون نفر، جمعیت لستر: ۲۸۵ هزار نفر
غذا در تهران: انواع کبابها، پیتزا- غذا در لستر: انواع کباب
ورزشها در تهران: فوتبال و اسکی- در لستر: فوتبال و راگبی
بناهای دیدنی: در تهران: بنای برج آزادی، در لستر: مرکز ملی
goal.com
-
مرد یخی در یک قدمی نیمکت پرسپولیس/ اریکسون وارد کیش شد
رویانیان صبح امروز در تمرین پرسپولیس خبر از مذاکره جدی با یک مربی سرشناس داده بود و گفته بود همین روزها با این مربی مذاکره می کنیم که احتمالاً منظورش همین اریکسون بوده است
یک روز بعد از انتشار خبر پیشنهاد باشگاه پرسپولیس به اسون گوران اریکسون، این مربی نامدار سوئدی امروز وارد ایران شد تا مذاکرات رسمی خود را با پرسپولیسی ها آغاز کند.
به گزارش ایرنا، اریكسون سرمربی نامدار فوتبال جهان كه سرمربیگری تیم ملی فوتبال انگلیس را در كارنامه خود دارد برای مذاكره با مسوولان باشگاه پرسپولیس وارد كیش شد. اریكسون از دبی وارد كیش شده است و پس از برگزاری جلسات اولیه از آنجا برای عقد قرارداد و مذاكرات نهایی به تهران سفر خواهد كرد. در پی نتایج ضعیف حمید استیلی با پرسپولیس مسوولان این باشگاه پر هوادار مذاكرات خود را با مربیان مطرح دنیا آغاز كرده اند كه در حال حاضر اریكسون جدی ترین گزینه برای حضور بر روی نیمكت سرخپوشان محسوب می شود.
اریکسون بهترین دوران مربی گری اش را در ایتالیا و تیم لاتزیو گذراند، زمانی که سرجیو کرانیوتی در مدت چهار سال بیش از چهارصد میلیون دلار برای تیم هزینه کرد تا این تیم شهر رم بتواند تنها عنوان قهرمانی اش در سری آ را در سال 2000 بدست آورد.
او در تیم ملی انگلستان به عنوان اولین مربی غیرانگلیسی در همان ماه های نخست محبوب شدو با برد تاریخی 5-1 مقابل آلمان در مونیخ نامش را در تاریخ فوتبال این کشور ثبت کرد. در ادامه با راهیابی به مرحله یک چهارم نهایی سه تورنمنت کارنامه خوبی بجای گذاشت هر چند که در هر سه مورد توسط تیمهای فیلیپه اسکولاری ( برزیل و پرتغال) از گردونه بازیها حذف شد.
ادامه حضور او درباشگاه های انگلیسی نتیجه مطلوبی نداشت و ناچار شد به مکزیک برود و در دیدارهای مقدماتی جام جهانی هدایت تیم را بر عهده بگیرد اما بروز اختلافاتی با ستاره های تیم موجب کسب نتایج ضعیف و اخراج او شد تا بیش از سی هزار هوادار در مکزیکو سیتی اخراجش را جشن بگیرند!
او روی نیمکت ساحل عاج هم در بازیهای جام جهانی 2010 موفقیتی کسب نکردو در همان مرحله گروهی در کنار تیمهای برزیل و پرتغال قرار گرفت و حذف شد.
با بازگشت دوباره به انگلستان مربی تیم لستر سیتی در دسته اول باشگاه های انگلستان شد اما مکانی بهتر از هفتم پیدا نکردو از این تیم هم کنار گذاشته شد تا در فصل جدید بدون تیم باشد.
-
ملاقات رویانیان و اریکسون در کیش!
این مربی بزرگ در حال حاضر در کیش به سر می برد و احتمالا به تهران خواهد آمد
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس امروز در جزیره کیش با اسوان گوران اریکسون سرمربی پیشین تیم ملی انگلیس دیدار و مذاکره کرد. در این جلسه زارع قائم مقام باشگاه پرسپولیس نیز حضور داشت.
به گزارش سایت گل و به نقل از فارس، طرفین در خصوص مسائل مختلف با یکدیگر صحبت کردند و قرار است این مذاکرات ادامه داشته باشد. احتمال سفر اریکسون به تهران در صورت لزوم نیز وجود دارد.
باشگاه پرسپولیس در حالی با این مربی سوئدی مذاکره کردهاند که این باشگاه اعلام کرده بود برای فصل آینده به دنبال جذب مربی خارجی هستند.
آیا اریکسون این فصل به ایران می آید؟پاسخ هنوز مشخص نیست.
-
استیلی: در مورد مذاکره با اریکسون حرفی ندارم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران، از مذاكرات مسوولان این باشگاه با اریكسون اظهار بی اطلاعی كرد
حمید استیلی اضافه كرد: از این مساله بی اطلاع هستم و در حال حاضر به این موضوع فكر نمی كنم. از مسوولان باشگاه پرسپولیس بی خبر هستم و نمی توانم خبر مذاكره آنها با اریكسون مربی سوئدی را تایید یا تكذیب كنم.
استیلی خاطرنشان كرد: در حال حاضر به این مسایل كاری ندارم و نمی خواهم در این خصوص صحبت كنم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: در حال حاضر عازم شهر مقدس مشهد هستم تا نذر خود را پس از پیروزی مقابل تیم سایپا ادا كنم.
-
سفر ناگهانی به هلند برای فرار از محرومیت / شیث با توئنته تمرین می کند :ajibeee::ajibeee::ajibeee:
شیث رضایی بازیکن محروم پرسپولیس به هلند سفر کرده است و با تیم مطرخ توئنته تمرین می کند و امیدوار است تا با تائید کادرفنی این تیم ادامه فوتبالش را در هلند بگذرند .
شیث چند روزیست که در تمرینات این تیم هلندی حضور دارد ولی هنوز مشخص نیست توئنته با مدافع پرسپولیس قراردادی به امضا برساند .
او چند سال قبل هم در تمرینات اشتوگارت آلمان حضور پیدا کرداما رضایت این باشگاه را برای امضای قرارداد جلب نکرد .
هنوز فدراسیون فوتبال ایران حکم انضباطی شیث و نصرتی را اعلام نکرده است
goal.com
-
وحید هاشمیان برای شرکت در کلاس مربیگری به آلمان رفت
وحید هاشمیان کاپیتان دوم پرسپولیس در یک کلاس مربیگری در آلمان شرکت می کند
هاشمیان که به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ همچنان امکان همراهی تیم را ندارد، با هماهنگی کادر فنی و باشگاه، راهی آلمان شده است.
هاشمیان که در حال حاضر از میادین دور است از این فرصت استفاده کرده تا در یک دوره مربیگری هم شرکت کند. وی همچنین در هماهنگی با کمیته پزشکی باشگاه، برنامه های فیزیوتراپی خود را در آلمان دنبال می کند و قرار است زیر نظر متخصصان آلمانی تزریقات دارو برای تسریع بهبودی خود را تجویز کند.
-
شیث در واکنش به رأی کمیته انضباطی گفت:
پیش بینی این حکم را می کردم که دو سال محروم شوم اما به نظرم باید اجازه می دادند تا از خودم دفاع کنم
وی ادامه داد: وکلای من در ارتباط با حکم صادر شده، اقدامات قانونی خودشان را شروع خواهند کرد و من از طریق آنها به احقاق حق خود خواهم پرداخت. لایحه دادخواست تجدید نظر یا استیناف توسط وکلای من بزودی تنظیم و به فدراسیون فوتبال ارائه خواهد شد.
وی تاکید کرد : از طریق وکیلم آقای رفیعی به این رای اعتراض خواهیم کرد. امیدوارم که مسئولان محترم فدراسیون فوتبال به در خواست تجدید نظر و استیناف با دید مثبت بنگرند و تخفیف مورد درخواست را در حکم صادر شده به من بدهند . دوست ندارم کار به فیفا و دادگاه Cas کشیده شود. چرا که زندگی ورزشی من با 20 ما محرومیت که در واقع نزدیک به سه فصل مسابقات خواهد بود، در کشور عزیزم ایران پایان خواهد یافت و من لاجرم و به اجبار باید با فوتبال خداحافظی کنم و این نه برای من خوشایند است و نه سیل هوادارن پرسپولیس و بنده حقیر. با این وضعیت مجبور هستم به فوتبالم در خارج از کشور ادامه بدهم.
رضایی افزود : باز هم از همه شما دوستداران پرسپولیس و خودم که در این مدت به عناوین مختلف حمایتم کردید کمال تشکر و قدردانی خود را اعلام می نمایم.چه در فوتبال کشورم و پرسپولیس باشم و چه نباشم همه هستی ورزشی خود را به شما علاقه مندان به فوتبال و پرسپولیس مدیون بوده و خواهم بود.
همچنین مدیربرنامه های رضایی در این خصوص گفت : فوتبال شیث هرگز پایان نخواهد یافت .
نوید مجد گفت: این قول را به جامعه فوتبال ،هواداران وشیث رضایی خواهم داد تا نگذارم و اجازه ندهم فوتبال شیث در این مقطع سنی پایان بپذیرد. شیث باز هم به مستطیل سبز بر می گردد و برای کشورش، پرسپولیس و مردم هوادار فوتبال افتخار کسب خواهد کرد.
وی تاکید کرد: حکم صادر شده در کمال بی رحمی صورت پذیرفته و امیدواریم بتوانیم از طریق دادخواست استیناف و تجدید نظر در رای صادره تخفیف مورد تقاضا را از مسئولان ارشد فوتبال کشور دریافت نمائیم. سیزده سال فوتبال بازی کردن حرفه ای در چهار رده ملی و باشگاهی و سه بار حضور در کمیته انظباطی بسیار ناچیزتر از آن است که شیث رضایی را یک فوتبالیست پرحاشیه و پرونده دار معرفی نمائیم. این موضوع مهمی است که شما مردم عزیز علاقه مند به شیث نیز تائید کرده اید.
گفتنی است سایت باشگاه توئنته هلند خبر از حضور رضایی برای تست در تمرینات این تیم داده و تاکید کرده طی هفته آینده این بازیکن در تمرینات این تیم حضور خواهد یافت.
-
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس از ناحیه مچ پا جراحی شد!!!!
هادی نوروزی مهاجم پرسپولیس پس از بازی مقابل سپاهان از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شد
پس از بررسیهای انجام شده مشخص شد این بازیکن باید تحت عمل جراحی قرار گیرد.
از همین رو امروز با حضور پزشکان باشگاه پرسپولیس و متخصص ویژه، هادی نوروزی در بیمارستان شایان مهر تهران تحت عمل جراحی قرار گرفت.
مدت دوری نوروزی از میادین به صورت دقیق اعلام نشده ولی امکان دارد وی تا پایان فصل نتواند بازی کند.
-
قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: پرسپولیس روند رو به رشدی را آغاز کرده است
این تصمیم سازمان لیگ برای پرسپولیس ظلم است
جمشید زارع در ادامه افزود: بازی های دو تیم پرسپولیس و استقلال از حساس ترین رقابت های فوتبال ایران است، پس چگونه برای آن در یک فاصله زمانی یک هفته ای برنامه ریزی می شود؟
آیا این خود به معنای بی اعتبار کردن رقابت های باشگاهی کشور به خصوص جام حذفی نیست؟ این تغییر ناگهانی و این همه تعجیل برای برگزاری این مسابقه در حالیکه پرسپولیس محرومان و مصدومان بسیاری دارد به چه دلیل صورت می گیرد؟
زارع افزود: ما منکر تلاش های سازمان لیگ نیستیم ولی هنوز در پاسخ به مطالبات بر حق باشگاه و هواداران، جواب های مناسبی را دریافت نکرده ایم. به نظر می رسد با یک جریان مداوم روبرو هستیم که نتیجه آن تضعیف پرسپولیس است.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه دفاع از حقوق تیم و باشگاه از مطالبات هواداران غیر قابل چشم پوشی است، افزود: سازمان لیگ در حالی مرحله یک چهارم پایانی رقابت های جام حذفی را برای 18 آذر ماه برنامه ریزی کرده است که طبق برنامه راهبردی که در ابتدای فصل از سوی سازمان لیگ اعلام شد، تاریخ مقرر برای انجام آن دهم بهمن ماه و بعد از رقابت های هفته بیست و یکم لیگ برتر بود. حالا اگر جلو افتادن رقابت ها را در نظر بگیریم باز هم در این مرحله بازی های حذفی باید در پایان رقابت های نیم فصل اول لیگ برتر برگزار می شد و این زمانی بود که مصدومانی چون هاشمیان، علی عسگری، کریمی و نوروزی کاملا در شرایط مسابقه قرار می گرفتند و باشگاه این امکان را داشت که با جذب بازیکنان جدید، جای خالی بازیکنان محروم خود را پر کند.
زارع خاطر نشان کرد؛ این دستپاچگی برای آنکه پرسپولیس با این شرایط روبروی استقلال قرار بگیرد از چه چیز ناشی می شود؟ پرسپولیس باید هفته آینده به میدان برود. در حالی که شیث و نصرتی محروم انضباطی هستند، کاظمیان دو اخطاره و محروم و هاشمیان، علی عسگری، کریمی و نوروزی مصدوم شده اند، سازمان لیگ هم با تغییر برنامه امکان ترمیم تیم را از ما گرفته است.
وی ادامه داد: پرسپولیس و هوادارانش به چه دلیل مستحق چنین رفتارهایی شده اند؟ آیا آنچه روی می دهد جفا در حق پرسپولیس نیست.
زارع گفت: ما خواهان تجدید نظر سازمان لیگ هستیم ولی اگر تصمیم قطعی مبنی بر بازی در همان روز اخذ شود تیم فوتبال پرسپولیس با عزم و اتحاد بازیکنان شایسته خود و حمایت هواداران در این دیدار شایستگی هایش را به اثبات خواهد رساند و از هم اکنون کادر فنی برای این بازی برنامه های خود را تنظیم خواهد کرد.
-
داربی جمعه 18 آذر ساعت 16:15
داربی 73 تهران ساعت 16:15 آغاز خواهد شد
این در حالی است که در سالهای گذشته ساعت داربی در شش ماهه دوم سال ساعت 14 تا 14:30 تعیین می شد
ساعت داربی بزرگ و حساس تهران هم مشخص شده و سازمان لیگ برتر ساعت 16:15 را برای این بازی درنظر گرفته است.ساعت آغاز این بازی به صورتی خواهد بود که نیمه دوم داربی حساس جام حذفی زیر نور خواهد بود.
به گزارش سایت گل داربی 73 تهران ساعت 16:15 آغاز خواهد شد و این در حالی است که در سالهای گذشته ساعت داربی در شش ماهه دوم سال ساعت 14 تا 14:30 تعیین می شد.
سازمان لیگ با برگزاری بازی در ساعت 16:15 موافقت کرده تا دقایق بسیاری از نیمه دوم زیر نور باشد.زیرنور بودن داربی بر جذابیت این بازی خواهد افزود.
برنامه دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی هم به شرح زیر اعلام شده است:
جمعه 18 آذر پرسپولیس – استقلال (ورزشگاه آزادی تهران)
ساعت 16:15 پنجشنبه 24 آذر داماش گیلان – شاهین بوشهر
(ساعت و محل برگزاری این بازی پس از قرعه کشی برای تعیین میزبان و میهمان اعلام خواهد شد).
فولاد خوزستان – شهرداری یاسوج (ساعت و محل برگزاری این بازی پس از قرعه کشی برای تعیین میزبان و میهمان اعلام خواهد شد).
دوشنبه 28 آذر صبای قم – مس کرمان (ورزشگاه یادگار امام قم) ساعت 14:30 جمعه 9 دی برنده دیدار پرسپولیس – استقلال با برنده دیدار فولاد خوزستان – شهرداری یاسوج برنده دیدار مس کرمان – صبای قم با برنده دیدار داماش گیلان – شاهین بوشهر
-
استیلی: با شرایط نابرابر با استقلال بازی میکنی/ با این اتفاق بدشانسیهایمان کامل شدم
سرمربی پرسپولیس گفت: اگر چه با شرایط نابرابر باید به مصاف استقلال میرویم
ولی با همین شرایط نیز دنبال برد هستیم
حمید استیلی در خصوص برگزاری دربی 73 در تاریخ 18 آذر تصریح کرد: با توجه به مشکلاتی که پیش رو داشتیم صبح امروز همراه سردار رویانیان مدیرعامل باشگاه به سازمان لیگ رفتیم و با عزیز محمدی دیدار کردیم.
مشکلات خودمان را برای رئیس سازمان لیگ تشریح کردیم تا بدانند حرفهایی را که میزنیم بیهوده نیست.
وی افزود: بعد از بازی روز جمعه با تراکتورسازی، طبق برنامه روز قرار بود شنبه آینده یعنی 19 آذر باید به مصاف راهآهن برویم و به همین دلیل خواسته بودیم تغییراتی در تاریخ بازی ما با استقلال انجام شود ولی سردار محمدی برنامه سالانه لیگ را برای ما تشریح و اعلام کرد که قبلا این بازی را در جدول پیش بینی کرده بودیم و باید این دیدار در تاریخ اعلام شده از سوی سازمان لیگ برگزار شود.
استیلی تاکید کرد: به دلیل تراکم بازی در ورزشگاه آزادی به این نتیجه رسیدیم که این بازی ۱۸ آذر برگزار شود و دیگر نمیشد در این باره حرفی زد. البته ما خواهش کردیم با توجه به اینکه چهار بازیکن آسیب دیده و سه بازیکن محروم داریم کمکی به ما بشود اما این اتفاق نیفتاد و همه چیز به هم خورد. درخواست ما این بود که بعد از نیم فصل این بازی انجام شود اما به ما گفتند باید بازی کنیم.
سرمربی پرسپولیس ادامه داد: من و سردار هر حرفی زدیم و تلاش کردیم امکان این وجود نداشت که تاریخ این بازی عوض شود. من قبل از بازی با ذوب آهن گفتم که قرعه بدی نصیب ما شده و حالا این وضعیت هم پیش آمده است. با این اتفاق بدشانسیهای ما کامل شد.
استیلی خاطرنشان کرد: در این بازی میزبان هستیم اما باید برابر استقلال بازی کنیم که آنها هم در تهران حضور دارند پس چیزی به نام میهمان و میزبان معنی ندارد. ای کاش ما در این بازی میهمان بودیم.
وی اظهار داشت: به بازیکنان گفتهام اگر میخواهیم قهرمان شویم باید برای رویارویی با کلیه تیمها آماده باشیم. ما هر بازی را برای خودمان را در حکم یک فینال میبینیم اما در بازی با استقلال شرایط ما با حریف برابر نیست. امروز که به سازمان لیگ رفتیم متوجه شدیم جواد کاظمیان هم دو اخطاره است و علاوه بر هفت بازیکن، کاظمیان را هم نداریم.
-
کیانی شنبه با پرسپولیس تمرین می کند؟
هر چند گفته ميشود كه كار انتقال كياني به پايتخت تمام شده اما به دليل حمايت تماشاگران تبريزي اين بازيكن تا قبل از رويارويي دو تيم در اختيار باشگاه جديدش قرار نميگيرد.
هر چند صحبتهاي استيلي در هفته گذشته باعث شد تا همگان فكر كنند كياني خيلي زود با سرخپوشان تمرين خواهد كرد اما اينطور نشد و اين بازيكن همچنان بلاتكليف ماند تا هفته پانزدهم ليگ برتر از راه رسيد و اين دو تيم بايد به مصاف همديگر بروند.
خبرها حاكي از آن است كه كياني بعد از رويارويي پرسپوليس و تراكتورسازي اين بازيكن به سرخپوشان خواهد پيوست. هر چند گفته ميشود كه كار انتقال كياني به پايتخت تمام شده اما به دليل حمايت تماشاگران تبريزي اين بازيكن تا قبل از رويارويي دو تيم در اختيار باشگاه جديدش قرار نميگيرد اما بعد از اين بازي ميتواند با سرخپوشان تمرين كند.
شنيده ميشود اين بازي هيچ تاثيري در روند پيوستن كياني به پرسپوليس ندارد اما مسوولان دو تيم صلاح ديدند بعد از پايان بازي هفته پانزدهم اين كار صورت گيرد.
-
حداکثر پاداش سرخ ها: 5 سکه طلا
در زمان مديريت حبيب كاشاني بعد از هر برد خانگي و خارج از خانه، پاداشهاي مشخصي به بازيكنان پرسپوليس داده ميشد، 500 هزار تومان براي پيروزي خارج از خانه و 400 هزار تومان براي برد خانگي.
اين پاداش البته در مورد نفرات نيمكتنشين حدود 200 هزار تومان كمتر بود و به نفرات سكونشين وخارج از ليست 18 نفره چيزي نميرسيد.
در زمان مديريت رويانيان اما هم مبلغ پاداشها جهش خيرهكنندهاي داشت هم اينكه ميزان پاداش بر اساس حساسيت بازيها متغير بود. با اين وجود به نظر ميرسد در مصاحبه اخير معمارزاده كمي اغراق هم وجود داشته باشد و دريافت 6 سكه طلا براي مساوي با سپاهان در خانه تا حدودي غيرقابل باور است.
از زمان حضور محمد رويانيان در راس باشگاه پرسپوليس كه با اهداي كارت هديه 500 هزار توماني به سرخپوشان همراه بود، به غير از پرداخت 40-30 درصد ديگر از مبالغ قراردادهاي بازيكنان، پاداشهاي جالبي هم به ازاي بردها داده شده كه در نوع خود جالب است؛ جالب اينكه به اندازه اصليها به ذخيرهها پاداش رسيده و چيزي حدود ثلث يا چيزي كمتر از ثلث ميزان پاداش نفرات ثابت به بازيكناني رسيده كه در ليست 18 نفره جايي نداشتهاند. ظاهرا اين مساله با درخواست بازيكنان به منزله حفظ روحيه تيمي با موافقت رويانيان هر هفته بعد از هر برد اجرا ميشود.
توضيح: با توجه به اينكه بازيكنان و باشگاه پرسپوليس به سختي در مورد ميزان پاداشها اطلاعات ميدهند اين آمار صددرصد درست نيست اما قطعا 90 درصد آن صحت دارد.
مسابقه نفرات اصلي ذخيرهها سكونشينان
برد خارج از خانه مقابل فجر يك ميليون تومان يك ميليون تومان 500 هزار تومان
برد خانگي مقابل صباي قم يك ميليون تومان يك ميليون تومان 500 هزار تومان
برد خارج از خانه مقابل داماش 5 سكه طلا 5 سكه طلا 2 سكه طلا
قهرماني جام ولايت 5 سكه طلا 3 سكه طلا 2 سكه طلا
برد خانگي مقابل سايپا يك ميليون تومان يك ميليون تومان 500 هزار تومان
برد خارج از خانه مقابل ذوبآهن ؟؟ ؟؟ ؟؟
-
بیانیه باشگاه پرسپولیس برای آمدن هواداران به ورزشگاه / در انتظار حماسه ای دیگر هستیم
باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در بیانیه ای از هواداران میلیونی این تیم برای حضور پرشور در دیدارهای آتی سرخپوشان بویژه مصاف با تراکتورسازی و استقلال دعوت به عمل آورد.
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس :
پرسپولیس همواره به هواداران پرشمار خود بالیده و با آنها شناخته شده است. شما هواداران وفاداری که در گذر سخت ترین سالهایی که بر این تیم گذشت هیچگاه دست از حمایت همه جانبه خود برنداشته اید و همواره برای پرسپولیس بزرگ و قهرمان افتخار کسب کرده اید.
با حماسه هایی که شما رقم زدید پرسپولیس برای همیشه به عنوان پرطرفدارترین تیم ایران و آسیا شناخته و این در تاریخ ثبت و ماندگار شده است. در تمام این سالها شکوه و عظمتی که شما نثار تیم محبوب خود کرده اید مورد حسد و طمع دل های بیمار بوده است. امروز نشانه هایی از آن را می بینیم و بعضی هر چند اندک از آنچه روی سکوها می گذرد، بر طبل شادی می کوبند، غافل از اینکه پرسپولیس در جایگاه اصلی خود که همانا قلب های هوادارانش است مقتدر و پویا، روزهای پرصلابت آینده را انتظار می کشد و هیچگاه تنها نخواهد ماند. حضور تک تک شما هواداران انرژی مضاعفی است که به ساق های سرخپوشان تزریق خواهد شد و اراده آنها را برای تحقق آرزوها مستحکم می کند. امروز که بازیکنان تیم پرسپولیس به لطف پروردگار از دشواری های ابتدای فصل گذشته اند برای صعود در لیگ برتر و خیز برداشتن به سمت تکرار عنوان قهرمانی چشم به حضور پرشور و یاری شما همراهان همیشگی دارند.
امروز بعضی چشم امید بسته اند که با توجه به هجمه مصدومیت ها و محرومیت ها توان پرسپولیس برای ادامه مسیر رو به رشدی که آغاز شده است، تحلیل برود. درست در همین زمان بازی برابر استقلال تدارک دیده شد اما پرسپولیس از هیچ مشکلی بیم ندارد اگر دم گرم شما، روحیه سرخپوشان را بالا ببرد. آنچه بعضی هیچگاه درکش نکرده اند، عشق و تعصبی است که در دل های شما موج می زند و امروز در آستانه بازی های سرنوشت سازی که پیش رو داریم، یکدیگر را دعوت به خلق حماسه ای دیگر می کنیم. امروز زمان آن فرا رسیده است که یکبار دیگر عظمت خانواده پرسپولیس را به رخ همه حریفان و رقیبان بکشیم.
-
تلاش کادر پزشکی برای رساندن کریمی به بازی جمعه برابر تراکتورسازی/رضایی فیزیوتراپی کرد
کادر پزشکی پرسپولیس برای آماده کردن علی کریمی جهت حضور در بازی با تراکتورسازی تلاش میکند.
علی کریمی امروز (چهارشنبه) تمرینات اختصاصی خود را زیر نظر پزشک و بدنساز تیم در کنار زمین دنبال کرد.
دکتر وجیه الله چشمه سری سه شنبه شب اعلام کرده بود کریمی برای بازی با استقلال آماده خواهد شد و در حال حاضر تلاش می شود او برای بازی با تراکتوسازی در شرایط مطلوب قرار بگیرد.
علی پروین هم که امروز در بدو حضور در محل تمرین در گفت و گو با کادر پزشکی وضعیت مصدومان تیم از جمله هاشمیان و علی عسگر که حضور نداشتند و علی کریمی را جویا شد.
غلامرضا رضایی بعد از فیزیوتراپی در برنامه تمرینی شرکت کرد. غلامرضا رضایی که با آسیب دیدگی جزئی روبرو است، امروز بعد از فیزیوتراپی و معاینات پزشکی، مجوز حضور در تمرین را دریافت کرد و هم پای دیگر سرخ پوشان در تمرین حضور داشت.
-
شیث رضایی در تمرین تیم توئنته هلند(عکس)
شیث رضایی مدافع محروم پرسپولیس از روز سه شنبه تمرینات خود با تیم توئنته هلند را آغاز کرد.شیث امیدوار است تا دوران محرومیت دو ساله خود را در یان تیم هلندی سپری کند، هر چند که فدراسیون فوتبال به وی هشدار داده است که آی.تی.سی او را صادر نخواهد کرد.
goal.com
-
رویانیان به کریمی تبریک گفت
در پی انتخاب علی کریمی به عنوان محبوبترین بازیکن آسیا در سال 2011 از سوی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار در فاز دوم، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس به کاپیتان سرخپوشان تبریک گفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس :
پس از آن که کاپیتان با اخلاق تیم فوتبال پرسپولیس در فاز دوم محبوبترین بازیکن آسیا شد.
محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در این خصوص گفت: مسلما این موفقیت در افتخارات باشگاه درج خواهد شد و برای ما یک پیروزی و موفقیت ارزشمند است. از آنجا که اخیرا آقای حمید استیلی به عنوان مربی با اخلاق و آقای وحید هاشمیان به عنوان بازیکن برتر اخلاق انتخاب شدند برای ما افتخار است که کاپیتان سرخپوشان پایتخت نیز عنوان محبوبترین بازیکن آسیا را کسب کند.
مدیر عامل پرسپولیس افزود: به آن برادر عزیز و فرزند خوب ملت ایران بواسطه کسب چنین عنوانی تبریک عرض نموده و امیدوارم در مرحله بعدی نیز جایگاه وی ثابت بماند و در نتیجه گیری نهایی محبوب ترین بازیکن جهان شود که در حال حاضر نیز بیشترین رای را در جهان دارد.
-
در فاز دو رای گیری؛ کریمی محبوب ترین بازیکن آسیا شد
بر اساس رای گیری در سایت فدارسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال،
علی کریمی در فاز دوم رای گیری محبوب ترین بازیکن آسیا است.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس:
بر اساس رده بندی که در سایت فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال و پس از رای گیری از کابران اینترنتی اعلام شد، علی کریمی کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با 134.898 رای در فاز دوم محبوب ترین بازیکن آسیا در سال 2011 است.
در این رده بندی فرهاد مجیدی کاپیتان استقلال با 123.382 رای در رده دوم و یاسر القحطانی بازیکن تیم ملی عربستان و العین در رده سوم قرار دارند.
-
آقایان! این کمیـــــــته فنی نیست...
هرچند اضافه شدن محمود خوردبين به اين كميته اندكي وزن فني نفرات حاضر در جلسه را بالا برد اما اتفاقي كه در مورد كميته به اصطلاح فني پرسپوليس در حال رخ دادن است دقيقاً شبيه اتفاقي است كه فصل گذشته رخ ميدهد
حضور جمشيد زارع و محمد رويانيان در اين جلسه دقيقاً شبيه جلساتي است كه با حضور حبيب كاشاني و محمد رسايي برگزار ميشد. در جلسات كميته فني سال گذشته حضور خوردبين هم چارهساز نبود و به خاطر حضور او در تيم عملاً وي نميتوانست عملكرد سرمربي وقت تيم (علي دايي) را زير سوال ببرد يا به او راهكار دهد.
امسال هم ظاهراً اين اتفاق در حال رخ دادن است و در كميته به اصطلاح فني پيشكسوتي حضور ندارد تا درخصوص مباحث مربوط به تيم صحبت كند و عملكرد سرمربي تيم را به چالش بكشد.
در واقع اين كميته و جلساتش دقيقاً مباحث سختافزاري و برنامهريزي از جمله زمان تمرينها، رزرو هتلها، اردوها، سفرها و... را انجام خواهد داد و در تمام جلساتش پيرامون اين مسائل و نه مباحث فني صحبت خواهد شد.
بدين ترتيب چنانچه جلسات بعدي نيز با افراد فوق برگزار شود بايد نام جديدي براي اين كميته انتخاب كرد تا كسي فكر نكند واقعاً كار خاصي در جلسات اين كميته برگزار ميشود البته ديروز شنيده شد به زودي دو پيشكسوت ديگر به اين جمع اضافه خواهند شد اما از اين دست اخبار از ابتداي فصل و بعد از جدايي ذوالفقارنسب تا حالا شنيده شده اما به واقعيت نينجاميده است. بايد ديد آينده اين كميته به اصطلاح فني به كجا ميانجامد!
پیشکسوتان دیگری هم اضافه می شوند؟
نخستين جلسه كميته فني پرسپوليس بعد از حضور رويانيان در باشگاه، عصر سهشنبه در حالي برگزار شد كه به جز مديرعامل باشگاه، علي پروين، زادمهر، سردار زارع، محمود خوردبين و حميد استيلي در اين جلسه حضور داشتند.
آنها دور هم جمع شده بودند تا در مورد وضعيت ميثاق معمارزاده و معرفي او به كميته انضباطي با نظر سرمربي تيم بحث و تبادلنظر كنند و سپس برنامههاي نيمفصل تيم را مورد ارزيابي قرار دهند و در ادامه هم بازي پرسپوليس برابر تراكتورسازي را بررسي و آناليز كنند. دركنار تمام اين بحثها و تبادلنظرها اما اتفاق مهم ديگري كه در اين جلسه رخ داد، رسيدگي به بحث استعفاي محمد پنجعلي از عضويت در كميته فني بود كه در راستاي اين بررسي با راي باشگاه و علي پروين مقرر شد از اين پس در كميته فني محمود خوردبين جايگزين پنجعلي شود.
در اين جلسه كه 90 دقيقه به طول انجاميد بحثهايي هم درباره دربي 73 مطرح شد و هر كدام از حاضران نظرات خود را درباره آخرين شرايط سرخپوشان اعلام كردند. قرار است افرادي از ديگر پيشكسوتان پرسپوليس با تشخيص پروين در روزهاي آينده به اين كميته اضافه شوند و در جلسات كميته فني شركت كنند.
-
نگاه پرسپوليس و تراكتورسازى به حنجره طرفداران / همه چيز تحت تاثير حضور هواداران ۲ تيم
پرسپوليس و تراكتورسازى بدون ترديد يكى از بازى هاى بسيار جذاب و پرحادثه ليگ خواهد بود.
ديدارى كه در ورزشگاه آزادى برگزار مى شود و آبستن حوادث زيادى است.
رويارويى بازيكنان و كادرفنى ۲ تيم در مستطيل سبز، جذابيت هاى خاص خودش را دارد اما آنچه اين ديدار را به اوج هيجان مى رساند، جدال هواداران آنها روى سكوهاى پير ورزشگاه آزادى است، آنجا كه تيفوسى هاى ۲ تيم، حنجره پاره كرده و با تمام وجود از تيم محبوبشان حمايت مى كنند تا به پيروزى برسند. البته هواداران پرسپوليس و تراكتورسازى در هفته هاى گذشته با حميد استيلى و اميرقلعه نويى مشكلات زيادى داشته اند اما وقتى موقعيت حساس ۲ تيم در جدول را مى بينيم، اميدوار مى شويم كه ورزشگاه آزادى روز جمعه پر از تماشاگر شود و شاهد يك بازى خوب و تماشاگر پسند باشيم. پرسپوليس در هفته هاى اخير روند مطلوبى داشته و توانسته از نيمه پايين جدول خودش را بالا كشيده و در رتبه ششم قرار بگيرد. اوج كار شاگردان حميد استيلى در ورزشگاه فولادشهر اصفهان در جام حذفى بود، آنجا كه ۲ بار از حريف عقب افتادند اما جبران كردند و در نهايت گل برترى تيم شان را به ثمر رساندند و به جمع ۸ تيم پايانى مسابقات رسيدند. پيروزى هفته گذشته آنها در ليگ مقابل سايپا هم باعث شده تا بازيكنان پرسپوليس با روحيه و انگيزه بالايى به مصاف حريف بروند. هرچند مقابل سايپا در ورزشگاه آزادى طرفداران پرسپوليس از بازى تيم شان استقبال نكردند و سكوهاى خالى استاديوم ۹۰ دقيقه خميازه كشيدند اما شرايط حال حاضر تيم و اميدوارى ايجاد شده با نتايج اخير، ممكن است هواداران پرسپوليس را به ورزشگاه آزادى بكشاند. تراكتورسازى هم در هفته هاى اخير خوب نتيجه نگرفته و شاهد درگيرى هواداران اين تيم با اميرقلعه نويى بوديم . اين اتفاقات درحالى افتاده كه تراكتورسازى از صدر جدول فاصله گرفته و اگر مقابل پرسپوليس شكست بخورد، از كورس قهرمانى خارج مى شود به همين دليل در تهران به دنبال ۳ امتياز خواهد بود اما براى رسيدن به اين هدف ، به كمك هوادارانش نياز دارد. طرفداران تراكتور كه تحت هر شرايطى از تيم شان حمايت مى كنند، قطعاً مقابل پرسپوليس تيم محبوب شهرشان را تنها نخواهند گذاشت و با تمام وجود كنار تراكتورسازى خواهند بود. جدال هواداران پرسپوليس و تراكتورسازى روى سكوهاى ورزشگاه آزادى به اندازه نبرد ۲ تيم در ميدان جذاب خواهد بود و بدون ترديد جريان بازى را هم تحت تاثير خودش قرار خواهد بود و بايد منتظر باشيم نتيجه بازى را هم به نوعى رقم بزند. به هر حال هواداران فوتبال با توجه به شرايط ۲ تيم، روز جمعه منتظر ديدارى جذاب و پرهيجان خواهند بود، ديدارى كه قطعاً استيلى و قلعه نويى از آن برد مى خواهند.
-
كاظميان: تراكتورسازى ، پل پيروزى در دربى است
جواد كاظميان معتقد است سرخپوشان تهران توانايى برترى مقابل تراكتورسازى را دارند
مرد ملى پوش پرسپوليس با اشاره به وضعيت حاكم بر تيم مى گويد: پرسپوليس طى هفته هاى اخير بازى به بازى بهتر شده است. قبول دارم با توجه به شرايطى كه از ابتداى فصل داشته ايم سرعت پيشرفت تيم چندان به چشم نمى آيد اما نتايج هفته هاى گذشته نشان مى دهد كه اوضاعمان كم كم در حال بهتر شدن است. الان اوضاع به گونه اى است كه ما حتى در خارج از خانه هم مقابل حريفان بزرگ به پيروزى مى رسيم و كسب برترى مقابل ذوب آهن بهترين شاهد براى كسب اين ادعاست اين اتفاق مى تواند در تهران مقابل تراكتورسازى هم تكرار شود. آنها تيم خوبى هستند اما پرسپوليس مى تواند باشكست تراكتورسازى مهياى جدال با استقلال شده وبراى برترى در دربى استارت بزند. كاظميان رويارويى با اميرقلعه نويى در بازى جمعه را نيز جزيى از اتفاقات فوتبال حرفه اى قلمداد كرد.
-
قلعهنويي در نشست خبري شرکت نکرد
مربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت:
به صلاح کياني است که در نيم فصل به تيم ديگري برود و حضور اين بازيکن در پرسپوليس هنوز قطعي نيست
غلامرضا باغآبادی مربی تیم فوتبال تراکتورسازی در نشست خبری پیش از دیدار با پرسپولیس در ابتدای صحبتهایش گفت: در ابتدا باید بگویم آقای قلعهنویی به دلیل همزمانی تمرین با ساعت کنفرانس از حضور در نشست خبری عذرخواهی کردند.
وی در خصوص اینکه چرا تماشاگران تراکتورسازی نسبت به سالهای گذشته کمتر شدهاند، گفت: وقتی قلعهنویی به تراکتورسازی آمد ۸۰ درصد بازیکنان تغییر کردند و در نیم فصل اول نتوانستیم به وحدت تاکتیکی برسیم قرار است در تعطیلات نیم فصل دو سه بازیکن به جمع ما اضافه شوند و قبول داریم که در چند بازی گذشته خوب نبودهایم اما سعی میکنیم در ادامه راه با ارائه بازیهای خوب ورزشگاهها را پر کنیم.
مربی تیم تراکتورسازی در خصوص آخرین وضعیت کیانی نیز گفت: این بازیکن در اختیار کمیته انضباطی باشگاه است و به صلاح او است که در یک تیم دیگر بازی کند. در نیم فصل با چند بازیکن دیگر وارد مذاکره میشویم و البته حضور کیانی در پرسپولیس هنوز قطعی نشده است.
وی در خصوص بازی فردا مقابل پرسپولیس گفت: دو تیم یکدیگر را آنالیز کردهاند و پرسپولیسیها در آخرین بازی خود در جام حذفی عملکرد قابل قبولی داشتند. این تیم در خط هافبک خوب کار میکند اما ما هم ثابت کردیم که تراکتورسازی همیشه زیبا بازی کرده و فردا نیز به فکر ارائه یک بازی قابل قبول هستیم.
باغآبادی در پاسخ به این سؤال که فکر میکنید آیا فردا تماشاگران تراکتور به ورزشگاه بیایند یا خیر، گفت: اعتقاد دارم که باید مقداری حق را به تماشاگران داد ولی در بازی با راهآهن هوای تبریز بیش از اندازه سرد بود و عملکردمان در چند بازی گذشته چندان خوب نبوده ضمن آنکه انتظارات از تیم ما بالا است ولی من فکر میکنم تهران آذریزبانهای زیادی دارد و فردا ۹۹ درصد از تماشاگران ما به استادیوم آزادی بیایند.
-
عاشوری: پرسپولیس با صدرنشینی به آرامش میرسد/ 50 درصد تیم را دراختیار نداریم
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما زمانی به آرامش میرسیم که بتوانیم صدرنشین لیگ برتر شویم
به نقل از سایت مرجع خبری پرسپولیس :
محسن عاشوری مربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از مسابقه با تراکتورسازی در خصوص اعتراض رسانههای گروهی مبنی بر عدم حضور استیلی، اظهار داشت:
مدتی است که تلفنی مصاحبه نمیکنم و این وظیفه سرمربی است که اطلاعرسانی کند. البته استیلی همیشه تعامل خوبی با رسانهها دارد اما ایشان امروز بر سر مزار برادرشان حضور پیدا کردند و به همین دلیل از شما عذرخواهی میکنیم.
وی در ادامه صحبتهایش در خصوص اینکه آیا با نتایج اخیر آرامش به اردوی پرسپولیس برگشته یا خیر، گفت: از نظر من آرامش هنوز برای پرسپولیس بدست نیامده و این اتفاق زمانی میافتد که ما به صدر جدول برسیم و با حریفانمان رقابت کنیم حالا دیگر وقت آن است که هواداران به ما اطمینان کنند و این باور را داشته باشند که تیم ما تیم بسیار خوبی است. چون ما اهل جنجال و شعار نیستیم و وظیفه داریم در هر مقطعی به تیممان کمک کنیم.
وی افزود: افتخار میکنم که دستیار استیلی هستم و از بازیکنانم این مسئله را میخواهم و وقتی با آنها حرف میزنم به آنها میگویم که توجه نداشته باشید که چه کسی کمکاری میکند و یا کم میگذارد. ما باید از بازیکنان اروپایی و آمریکای جنوبی الگو بگیریم و تمرینات آنها را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
عاشوری در خصوص بازی با تراکتورسازی گفت: فردا بازی سختی داریم و این مسابقه مثل دیگر بازیها برای ما مهم است. ما تراکتورسازی را آنالیز کردهایم و همه ایران میداند که این تیم مربی خوبی دارد اما به این امید هستیم که فردا نتیجه خوبی را کسب کنیم.
مربی تیم پرسپولیس در خصوص بازیکنان مصدوم و محروم این تیم، گفت: تقریبا ۵۰ درصد تیم را در اختیار نداریم و این مسئله کار بازیکنان ما را مشکلتر میکند. اما نشان دادیم آن انگها و برچسبهایی که به آنها چسبانده شده، فقط شایعه بود و ما بازیکنان توانمندی داریم.
عاشوری در خصوص آخرین وضعیت مهدی کیانی و مذاکره با این بازیکن گفت: متاسفانه اطلاعی از این مسئله ندارم و در مورد این مسئله استیلی توضیحات لازم را خواهدداد.
مربی تیم پرسپولیس با تاکید بر اینکه حمیدرضا علیعسگری هنوز تمرینات خود را آغاز نکرده، گفت: فکر میکنم او باید یکی دو آمپول دیگر بزند تا شرایط تمرین پیدا کند و همچنین هاشمیان از روز شنبه تمریناتش را با هم از سر خواهد گرفت. ضمن آنکه از وضعیت هادی نوروزی و ابراهیم شکوری خودتان بهتر مطلع هستید.
خبرنگاری در خصوص شایعه حضور مهاجم اسکاتلندی از مربی پرسپولیس پرسید که وی گفت: من بازیهای ایشان را ندیدهام و این سؤال را هم باید از استیلی جواب بگیرید.
در این هنگام ریاضتی مدیر رسانهای باشگاه پرسپولیس گفت: این بازیکن در باشگاههای ترکیه فوتبال خود را انجام میدهد و نماینده باشگاه نیز به کشور ترکیه رفته و نام این مهاجم "کریستین بوید" است و در لیگ انگلیس هم سابقه بازی دارد. در صورتی که چشم کادر فنی را بگیرد برای عقد قرارداد کارهای لازم انجام خواهد شد.
مربی پرسپولیس در خصوص اینکه با توجه به شرایط اخیر فکر میکنید چرا ارتباط خوبی بین پرسپولیس و تماشاگرانش برقرار نشده، گفت: ریشه این مسئله را همه میدانند چون دایی و کاشانی در گذشته با همدیگر اختلاف داشتند ولی فکر میکنم در این چند هفته شرایط کمی بهتر شده است.
وی در پاسخ به این سؤال که فکر نمیکنید فردا هم هزار نفر به استادیوم بیایند، گفت: نگران این موضوع هستم. اما یادم نمیآید در ۱۰ سالی که برای پرسپولیس بازی کردم، حتی در اواسط هفته کمتر از ۵۰ هزار نفر به ورزشگاه آمده باشند فرق پرسپولیس با دیگر تیمها هواداران آن است و اگر تماشاگران نباشند با دیگر تیمها تفاوتی ندارند.
-
برای بررسی وضعیت دو بازیکن خارجی خوردبین راهی ترکیه شد
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس برای بررسی وضعیت دو بازیکن خارجی دیشب راهی ترکیه شد
به نقل از سایت پارس فوتبال :
محمود خوردبین بنا به تصمیم کمیته فنی باشگاه پرسپولیس دیشب راهی ترکیه شد
وی برای بررسی وضعیت دو بازیکن خارجی در پست های مهاجم و مدافع به ترکیه رفت و بعد از ظهر فردا به تهران باز می گردد.
اگر خوردبین یکی از این دو بازیکن را تایید کند مقدمات حضور او را فراهم می کند.
سازمان لیگ به باشگاه پرسپولیس این مجوز را داده که تا قبل از نیم فصل یک بازیکن آزاد جذب کند.
-
استيلي هم در نشست خبري شرکت نکرد
مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:
ما زماني به آرامش ميرسيم که بتوانيم صدرنشين ليگ برتر شويم
به نقل از سایت ورزش 3 :
محسن عاشوری مربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از مسابقه با تراکتورسازی در خصوص اعتراض رسانههای گروهی مبنی بر عدم حضور استیلی، اظهار داشت: مدتی است که تلفنی مصاحبه نمیکنم و این وظیفه سرمربی است که اطلاعرسانی کند. البته استیلی همیشه تعامل خوبی با رسانهها دارد اما ایشان امروز بر سر مزار برادرشان حضور پیدا کردند و به همین دلیل از شما عذرخواهی میکنیم.
وی در ادامه صحبتهایش در خصوص اینکه آیا با نتایج اخیر آرامش به اردوی پرسپولیس برگشته یا خیر، گفت: از نظر من آرامش هنوز برای پرسپولیس بدست نیامده و این اتفاق زمانی میافتد که ما به صدر جدول برسیم و با حریفانمان رقابت کنیم حالا دیگر وقت آن است که هواداران به ما اطمینان کنند و این باور را داشته باشند که تیم ما تیم بسیار خوبی است. چون ما اهل جنجال و شعار نیستیم و وظیفه داریم در هر مقطعی به تیممان کمک کنیم.
وی افزود: افتخار میکنم که دستیار استیلی هستم و از بازیکنانم این مسئله را میخواهم و وقتی با آنها حرف میزنم به آنها میگویم که توجه نداشته باشید که چه کسی کمکاری میکند و یا کم میگذارد. ما باید از بازیکنان اروپایی و آمریکای جنوبی الگو بگیریم و تمرینات آنها را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
عاشوری در خصوص بازی با تراکتورسازی گفت: فردا بازی سختی داریم و این مسابقه مثل دیگر بازیها برای ما مهم است. ما تراکتورسازی را آنالیز کردهایم و همه ایران میداند که این تیم مربی خوبی دارد اما به این امید هستیم که فردا نتیجه خوبی را کسب کنیم.
مربی تیم پرسپولیس در خصوص بازیکنان مصدوم و محروم این تیم، گفت: تقریبا ۵۰ درصد تیم را در اختیار نداریم و این مسئله کار بازیکنان ما را مشکلتر میکند. اما نشان دادیم آن انگها و برچسبهایی که به آنها چسبانده شده، فقط شایعه بود و ما بازیکنان توانمندی داریم.
عاشوری در خصوص آخرین وضعیت مهدی کیانی و مذاکره با این بازیکن گفت: متاسفانه اطلاعی از این مسئله ندارم و در مورد این مسئله استیلی توضیحات لازم را خواهدداد.
مربی تیم پرسپولیس با تاکید بر اینکه حمید علیعسگر هنوز تمرینات خود را آغاز نکرده، گفت: فکر میکنم او باید یکی دو آمپول دیگر بزند تا شرایط تمرین پیدا کند و همچنین هاشمیان از روز شنبه تمریناتش را با هم از سر خواهد گرفت. ضمن آنکه از وضعیت هادی نوروزی و ابراهیم شکوری خودتان بهتر مطلع هستید.
خبرنگاری در خصوص شایعه حضور مهاجم اسکاتلندی از مربی پرسپولیس پرسید که وی گفت: من بازیهای ایشان را ندیدهام و این سؤال را هم باید از استیلی جواب بگیرید.
در این هنگام ریاضتی مدیر رسانهای باشگاه پرسپولیس گفت: این بازیکن در باشگاههای ترکیه فوتبال خود را انجام میدهد و نماینده باشگاه نیز به کشور ترکیه رفته و نام این مهاجم "کریستین بوید" است و در لیگ انگلیس هم سابقه بازی دارد. در صورتی که چشم کادر فنی را بگیرد برای عقد قرارداد کارهای لازم انجام خواهد شد.
مربی پرسپولیس در خصوص اینکه با توجه به شرایط اخیر فکر میکنید چرا ارتباط خوبی بین پرسپولیس و تماشاگرانش برقرار نشده، گفت: ریشه این مسئله را همه میدانند چون دایی و کاشانی در گذشته با همدیگر اختلاف داشتند ولی فکر میکنم در این چند هفته شرایط کمی بهتر شده است.
وی در پاسخ به این سؤال که فکر نمیکنید فردا هم هزار نفر به استادیوم بیایند، گفت: نگران این موضوع هستم. اما یادم نمیآید در ۱۰ سالی که برای پرسپولیس بازی کردم، حتی در اواسط هفته کمتر از ۵۰ هزار نفر به ورزشگاه آمده باشند فرق پرسپولیس با دیگر تیمها هواداران آن است و اگر تماشاگران نباشند با دیگر تیمها تفاوتی ندارند.
-
زارع:هوادارن نگذارند در آزادي ميهمان باشيم
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تراکتورسازي تماشاگران پرشوري دارد و اگر هواداران ما فردا کمک نکنند عملاً مقابل تراکتور در ورزشگاه آزادي ميهمان خواهيم بود
به نقل از سایت ورزش 3 :
مازیار زارع در نشست خبری پیش از دیدار با تراکتورسازی در ابتدای صحبتهایش در خصوص بازی فردا اظهار داشت: بازی سختی در پیش داریم و تراکتور تیم خوب و قابل احترامی است. آنها هواداران پرشوری دارند و اگر تماشاگران پرسپولیس در بازی فردا به ما کمک نکنند عملا میهمان هستیم چون طرفداران تراکتور سازی فردا به استادیوم میآیند و قسمتی از ورزشگاه را پر میکنند.
وی افزود: چمن استادیوم آزادی خوب است ولی این هواداران ما هستند که تیمهای دیگر را تحت فشار میگذارند و اگر مثل چند هفته گذشته به استادیوم نیایند دچار مشکل خواهیم شد. به فکر ارائه یک بازی زیبا هستیم و امیدوریم با کمک تماشاگران 3 امتیاز مسابقه را کسب کنیم.
-
کاروالیو: احتمال حضور اریکسون در آنژی بیشتر از پرسپولیس است
براساس اظهارات مدیر برنامههای اسوون گوران اریکسون/
احتمال حضور این مربی سوئدی در راس کادر فنی تیم آنژی روسیه خیلی بیشتر از پرسپولیس است
به نقل از سایت گل :
کارلوس کاروالیو اظهار داشت: در ۱۵ روز گذشته دو پیشنهاد جدی به اسوون گوران اریکسون شده است. یکی از تیم پرسپولیس ایران و دیگری از آنژی ماخاچکالا روسیه.
او ابتدا شرایط همکاری با تیم ایرانی را از نزدیک شنید و بعد وضعیت کاری با آنژی را مورد بررسی قرارداد. باید اذعان کرد شرایط آنژی بهترین است. توجه اریکسون به حضور در تیم روسی نیز جلب شده و سلیمان کریموف، مالک آن عنوان کرده آماده هرگونه همکاری با موکلم است.
وی ادامه داد: کریموف دورنمای کاری خوبی در آنژی برای اریکسون ترسیم کرده است. او گفته می خواهد با قهرمانی در لیگ روسیه شرایطی برای حضوری درخشان در رقابت های باشگاهی اروپا فراهم کند.
براساس اظهارات این مقام، مربی ۶۳ ساله اسبق انگلیس، منچسترسیتی ، مکزیک، ساحل عاج... چند روز فرصت خواسته تا در مورد پیشنهاداتش تامل کند.
بنابه اظهارات این مسئول، مالک ثروتمند تیم روسی حتی قول پاداش مالی کلانی را برای مربی پا به سن گذاشته اهل اسکاندیناوی در نظر گرفته است.
وی افزود: هفته آینده سرنوشت آینده اریکسون مشخص میشود. او احتمالا راهی روسیه خواهد شد تا با انجام آخرین بخش از گفتوگوها برای کسب توافق نهایی تلاش کند.
-
پرسپوليس صفر - تراكتورسازي 1؛فتح آزادی با سربازهای آبی
تراكتورسازي تبريز با اين برد خارج از خانه طلسم عدم پيروزي اش را در برابر پرسپوليس پس از سال ها شكست تا با صعود يك پله اي در مكان چهارم جدول رده بندي بايستد.
ورزشگاه آزادي تهران
تماشاگر : 10 هزار نفر
گل ها : سياوش اكبرپور ( 49 )
داور : محمود رفيعي
اخطار :سياوش اكبرپور ( 1 ) ، غلامرضا رضايي ( 69 ) ، محمد نوري ( 4+90 ) ، اشپيتيم آرفي ( 5+90 )
پرسپوليس تهران : عليرضا حقيقي ، عليرضا نورمحمدي ، ممدوتال ،عليرضا محمد ، امير حسين فشنگچي ، مازيار زارع ، حسين بادامكي ( مهرداد اولادي 65 ) ، محمد نوري ، علي كريمي ، جواد كاظميان ( محمّد منصوري 74 ) و غلامرضا رضايي
سرمربي : حميد استيلي
تراكتورسازي تبريز : محسن فروزان ، امير حسين صادقي ، احسان حاج صفي ، محسن حسيني ( مصطفي اكرامي 85 ) ، مرتضي اسدي ، فرزاد آشوبي ، فلاويو لوپز ، رودريگو آنتونيو ، علي عليزاده ( احمد آل نعمه 62 ) ، سياوش اكبرپور و محمد حسن ابراهيمي ( اشپيتيم آرفي 88 )
سرمربي : امير قلعه نويي
شرح بازي :
نبرد دو تيم قرمزپوش تهراني و تبريزي در چند سال گذشته هميشه با حاشيه هايي خاص همراه بوده است . هر چند بازي امروز آزادي به مانند دو سال گذشته از تماشاگران ده ها هزار نفري برخوردار نبود ولي علاوه بر همسايگي دو تيم در جدول رده بندي، هم محله بودن مربيان دو تيم سبب شده بود كه اين بازي براي حميد استيلي و امير قلعه نويي اهميتي دو چندان بيابد !
دقايق ابتدايي بازي را بايد به نام سپيد پوشان تبريزي نوشت . امير قلعه نويي حساب ويژه اي روي ميدان داري فرزاد آشوبي، تكنيك خيره كننده ي فلاويو لوپز و فرارهاي از سمت چپ احسان حاج صفي باز نموده بود . هر چند اين تاكتيك منجر باز شدن روي دروازه ي حقيقي نشد ولي مالكيت توپ و ميدان را در 20 دقيقه ي ابتدايي به نام تراكتورسازي نموده بود . خروج عجولانه ي حقيقي در دقيقه ي هجدهم كه در پي حركت سرعتي حاج صفي انجام شده بود، فرصتي مناسب براي گلزني سياوش اكبرپور ايجاد نمود ولي ضربه ي بازيكن سابق استقلال با فاصله اي فاحش فراز دروازه ي خالي قرمزپوشان را شكافت .
بازي از دقيقه ي بيستم تا حدود زيادي به تعادل گراييد تا بازي در بيست و پنج دقيقه ي پاياني نيمه ي نخست غالبا در ميانه ي ميدان دنبال شود . بازيكنان پرسپوليس با انجام خطاهاي پي در پي سعي در ايجاد اخلال در بازي رو به جلوي تيم قلعه نويي داشتند . استفاده از خلاقيت هميشه چشم نواز علي كريمي نيز در دستور كار استيلي قرار داشت . علي كريمي كه تازه از بند مصددوميت رها شده بود، در دقيقه ي پاياني نيمه ي اول، براي دفاع تراكتورسازي خطرناك جلوه نمود . حركت علي كريمي از سمت راست در دقيقه ي 45 با عزم چندين باره ي علي عليزاده براي خطا روي او همراه بود ولي تكنيك بالاي اين بازيكن سبب عبورش از سد اين بازيكن شد . هر چند اين حركت با گلزني محبوب ترين بازيكن دنيا همراه نگشت ولي تكنيك بالاي كريمي سبب تشويق وي توسط تماشاگران شد . نيمه ي نخست كم افت و خيز اين ديدار در نهايت با تساوي بدون گل به پايان رسيد .
تيم ميزبان مي توانست در همان دقيقه ي اول از نيمه ي دوم به گل برتري دست يابد ولي گذشتن غلامرضا رضايي از سد مدافعان تراكتورسازي با ضربه ي بي دقت از سوي همراه شد تا پرسپوليس فرصتي مناسب براي گلزني از دست دهد . رضايي يك دقيقه بعد مي توانست از فرصت گلزني ايجاد شده استفاده كند ولي تعلل وي سبب از دست رفتن موقعيت شد .پس از دست رفتن اين دو موقعيت، اين تراكتورسازي بود كه از فرصت گلزني بيشترين استفاده را برد تا روي هماهنگي حاج صفي و اكبرپور به گل برتري دست يابد . پس از پيش افتادن تراكتورسازي در ورزشگاه آزادي، ميزبان به صورت غريزي جلو كشيد ولي حملات پرسپوليس در غالب اوقات بي برنامه نشان داد تا يكي پس از ديگري از دست بروند . پيش آمدن تا پشت محوطه ي جريمه ي تراكتورسازي و سپس حركت كور در محوطه ي جريمه تا دقيقه ي 70 بارها و بارها از سوي تيم ميزبان تكرار شد . تكنيك علي كريمي، تنها نقطه ي قوت قرمزپوشان در دقايق بعد از گلزني حريف داشت . در آن سوي ميدان، تراكتورسازي سعي بر استفاده از موقعيت هاي احتمالي در ضد حمله داشت .
مالكيت بي چون و چراي توپ و ميدان در پانزده دقيقه ي پاياني بازي را بايد به نام پرسپوليس نگاشت . تكنيك بالاي علي كريمي باز هم مي توانست در دقيقه ي 79 به كمك سرمربي قرمزپوشان بيابد . حركت عالي وي در پشت محوطه ي هجده قدم با پاسي مناسب به غلامرضا رضايي همراه شد ولي ضربه ي اين بازيكن پس از گذر از محسن فروزان، توسط دفاع تراكتورسازي از روي خط دروازه ي اين تيم بازگردانده شد . قرمزها در بازگشت نيز مي توانستند روي شوت عليرضا محمد به گل برسند ولي ضربه ي وي از حدود بيست متري با اختلافي اندك از كنار دروازه ي تيم ميهمان گذر نمود . در ميان يورش هاي پرسپوليس، چيزي نمانده بود كه تراكتورسازي روي ضد حمله اي با مركزيت احسان حاج صفي به گل برسد . پاس اين بازيكن به رودريگو در سمت راست محوطه ي جريمه ي پرسپوليس با ضربه اي به زوايه ي موافق همراه شد كه درخشش عليرضا حقيقي مانع از ثبت اختلاف دو گل روي اسكوربرد آزادي شد . بازي در دقايق پاياني نيز با يورش هاي پرسپوليس همراه بود ولي اين حملات ره به جايي نبرد تا تراكتورسازي پس از سال ها موفق به شكست پرسپوليس در آزادي شود .
گل :
1-0تراكتورسازي: يك و دوي موثر احسان حاج صفي و سياوش اكبرپور در سمت چپ هجومي تراكتورسازي، سبب خلق موقعيتي مناسب براي اكبرپور شد تا ضربه ي وي به زاويه ي موافق با اشتباه حقيقي منجر ثبت گل نخست براي تيم ميهمان گردد .
برترين بازيكن : احسان حاج صفي با عملكرد درخشان خويش در اين بازي، برازندگي اش را براي عنوان برترين
بازيكن اثبات نمود . دفاع چپ تراكتورسازي با مشاركت موثر در دفاع و حمله اين عنوان را از آن خويش نمود . به جط او مرتضی اسدی هم نمایش درخشانی داشت .
اتفاق ويژه :اعتراض هاي امير قلعه نويي در همان دقايق ابتدايي به داوري محمود رفيعي سبب تذكر توامان با تهديد به اخراج جدي اين داور به سرمربي تراكتور سازي شد . وساطت سياوش اكبرپور براي عدم اخراج سرمربي تيمش را مي توان اتفاق ويژه ي پنج دقيقه ي آغازين دانست .زمين خوردن پياپي بازيكنان تراكتورسازي در نيمه ي دوم اين بازي سبب اطلاق عنوان " ضد فوتبال " به امير قلعه نويي شد .:chakerim:
-
حقیقی: از فرصتهایمان استفاده نکردیم/ توپ در دستانم بود
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با وجود حملات زیاد نتوانستیم از موقعیتهای گلزنی استفاده کنیم
علیرضا حقیقی پس از شکست خانگی یک بر صفر برابر تراکتورسازی در جمع خبرنگاران گفت: بازی خوبی انجام دادیم و با وجود آنکه حملات زیادی انجام دادیم اما توپهایمان گل نشد و فرصتهای گلزنی را از دست دادیم و باختیم.
وی در مورد گلی که از تراکتورسازی خورد، گفت: توپ در دستانم بود اما تکل نورمحمدی باعث شد تغییر مسیر دهد و وارد دروازه شود. به هر حال او هم میخواست توپ را دفع کند.
-
حق ما باخت نبود / استیلی: اگر بتوانيم برابر استقلال اینگونه بازي كنيم، پیروز می شویم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما شرط لازم را كه خوب بازي كردن است، انجام داديم اما شرط كافي براي پيروزي، گل زدن بود كه نتوانستيم این کار را انجام دهيم.
حمید استیلی در کنفرانس خبری پس از دیدار تیم های پرسپولیس و تراکتورسازی در جمع خبرنگاران گفت: حق ما باخت نبود. پرسپولیس در نيمه دوم بازي با تراكتورسازي، يكي از بهترين بازيهاي فصل خودش را انجام داد و اگر بتوانیم برابر استقلال اینگونه بازی کنیم، پیروز می شویم.
وی افزود: از همه هوادارانمان عذرخواهي ميكنم كه نتوانستيم در اين بازي پيروز شويم، اما همه ديدند كه ما چقدر خوب بازي كرديم. ما شرط لازم را كه خوب بازي كردن است، انجام داديم، اما شرط كافي براي پيروزي گل زدن بود كه نتوانستيم انجام دهيم.
استیلی در ادامه گفت: چند بازيكن اصلي تيم ما به دليل مصدوميت در بازي نبودند، اما با اين حال فرصتهاي زيادي براي گلزني به دست آورديم كه با بدشانسي توپهايمان گل نشد. ما بايد در تمام بازيها همان گونه كه در نيمه دوم اين بازي، كار كرديم، ظاهر شویم.
سرمربی سرخپوشان تصریح کرد: ما امروز در زدن ضربات آخر بسيار بدشانس بوديم ولي به ياري خدا شرايطمان با بازگشت بازيكنان مصدوم و اضافه شدن چند بازيكن جديد بهتر خواهد شد.
استيلي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه مذاكره مسئولان باشگاهش با مربيان ديگر آيا او را ناراحت ميكند يا خير، گفت: اين اتفاق مربوط به امروز و ديروز نيست و چندين ماه است كه صورت ميگيرد. باشگاه حق دارد با هر كسي كه ميخواهد مذاكره كند. من هم يك مربي حرفهاي هستم و تا وقتي كه باشگاه من را بخواهد، هستم و اگر من را نخواهند خواهم رفت.
سرمربی پرسپولیس در مورد هواداران این تیم افزود: ابتدا ميخواهم از همه هواداران تشكر كنم، اما آنها ديدند كه بازيكنان ما خوب بازي ميكنند و تا دقيقه 97 بازي، فرصتهاي زيادي براي گلزني داشتند. من اميدوارم تيم، هميشه اين گونه بازي كند و با بازگشت هاشميان و نوروزي كه مهاجمان خوبي هستند، مشكل گلزنيمان برطرف شود.
استيلي همچنين درباره بازی دربی حذفی گفت: ما در دوازده بازي قبل تنها دو باخت داشته ایم و روند رو به رشدی را طی می کنیم. شرايط دربي حذفي با دربيهاي ليگ فرق ميكند. ضمن اينكه امسال در جام حذفي قرعه سختي نيز داشتيم و خدا را شكر توانستيم ذوب آهن را در زمين خودش ببريم. ما از نظر مهره، شرايط برابري با استقلال نداريم و بايد به مصدومان تيم، جواد كاظميان را كه محروم است نيز اضافه كنيم، ولي اگر بتوانيم برابر استقلال مانند امروز بازي كنيم، ميتوانيم پيروز میدان شويم.
-
نوری: پرسپولیس طلسم شده است/ به بازی خوب امتیاز نمیدهند
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: انگار تیم ما را طلسم کردهاند
محمد نوری پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس برابر تراکتورسازی اظهار داشت: امروز هر چه زدیم به در بسته خورد. تراکتورسازی دفاع چند لایه داشت. ضمن اینکه در نیمه اول نیز میتوانستیم کار را تمام کنیم، اما فرصتهای گلزنی را از دست دادیم.
وی ادامه داد: انگار پرسپولیس طلسم شده است. ما خوب بازی میکنیم اما نتیجه نمیگیریم و به بازی خوب هم امتیاز نمیدهند.
-
کریمی: تا تکان میخوریم عزیز محمدی میگوید حق تعیین تکلیف ندارید
اگر ورزشگاه های ما مثل انگلیس بود 4،5 کشته می دادیم
به نقل از سایت پرسپولیس نیوز :
کاپیتان پرسپولیس گفت: تا تکان میخوریم عزیز محمدی میگوید باشگاهها حق تعیین تکلیف ندارند.
علی کریمی پس از شکست یک بر صفر برابر تراکتورسازی گفت: بازی خیلی خوبی بود و موقعیتهای گل زیادی خلق شد. در نیمه دوم بهتر کار کردیم و فرصتهای گلزنی زیادی به دست آوردیم که متاسفانه در زدن ضربات آخر کم دقت بودیم و در نهایت شکست خوردیم.
این برد را به تراکتورسازی و هوادارانش تبریک میگویم.
وی در مورد رفتار برخی از هواداران تراکتورسازی و پرتاب اشیا به سمت بازیکنان گفت: این مسائل دیگر عادی شده و بهتر است در مورد آن حرف نزنیم. مسئولانی که به ورزشگاه میآیند و این اتفاقها را میبینند باید آن را پیگیری کنند. ورزشگاه مکان مقدسی است و نباید شاهد چنین رفتاری باشیم. خدا را شکر میکنم ورزشگاههای ما مانند ورزشگاههای انگلیس نیست که تماشاگر دو متر با زمین فاصله داشته باشد وگرنه در هر مسابقه 4-5 کشته میدادیم. باید خدا را شکر کنیم که برف آمده بود و تماشاگران وسیلهای برای پرتاب داشتند و خدا به صندلیها هم رحم کرد.
کاپیتان پرسپولیس در مورد رعایت بازی جوانمردانه از سوی او و اعتراض بازیکنان تیمش به این مسئله تاکید کرد: بازیکنان ما زیر فشار بودند اما باید بازی جوانمردانه را رعایت کنیم. باید به فکر سلامت بازیکنان بود.
کریمی در مورد دیدار جمعه آینده با استقلال گفت: این مسابقه هم مانند سایر بازیها است اما حساسیت بیش از اندازه آن بیمورد است. در هفتهای که پیش رو داریم تلاش میکنیم خوب تمرین کنیم و نقاط ضعف خود را پوشش دهیم. امیدوارم بازی زیبایی از کار دربیاید. استقلال و پرسپولیس سمبل فوتبال ایران هستند و بازی این دو تیم در کشورهای دیگر هم پخش میشود. هر تیمی که بهتر بازی کند، پیروز میشود و امیدوارم حق به حقدار برسد و در این هوای سرد زمستانی شاهد یک بازی گرم باشیم.
بازیکن پرسپولیس در مورد اعتراض مسئولان باشگاه به زمان برگزاری بازی دربی پایتخت گفت: اعتراض آنها بجا بود. چرا سایر بازیهای یک چهارم نهایی جام حذفی روزهای 24 و 28 آذر برگزار میشود اما ما باید 18 آذر بازی کنیم؟ اگر فاصله بازیهای یک چهارم یک روز بود کسی حق اعتراض نداشت اما اینکه لیگ را به خاطر جام حذفی تعطیل کنند، جالب است.
-
جواد کاظمیان: هواداران در بازی با استقلال ما را حمایت کنند/مستحق باخت نبودیم
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از هواداران می خواهیم در بازی با استقلال ما را حمایت کنند. جواد کاظمیان پس از شکست مقابل تراکتورسازی گفت: در این بازی مستحق باخت نبودیم. هر چه توپ به سمت دروازه تراکتورسازی فرستادیم به در بسته خورد. بعد از گل دفاع چند لایه تراکتورسازی کار ما را سخت تر کرد.
وی افزود: در ضد حمله بازیکنان این تیم خطرناک بودند. در مجموع بد کار نکردیم. از هواداران تشکر می کنیم که برای این بازی به ورزشگاه آمده بودند اما شرمنده آنها شدیم. در بازی با استقلال به حمایتشان نیاز داریم تا در جام حذفی به هدفمان برسیم.
-
قلعه نویی: پرسپولیس در بهترین زمان به ما خورده بود
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: یک مربی شاید برای نتیجه گرفتن چشم خود را بر برخی مسائل ببندد اما قلعه نویی این کار را نمی کند. امیر قلعه نویی در نشست خبری پس از برتری یک بر صفر برابر پرسپولیس گفت: قبل از هر چیز ایام سوگواری محرم را تسلیت می گویم و در ادامه دو تبریک می گویم. تبریک اول بابت این پیروزی است که آن را از سوی خودم، مسئولان و بازیکنان تیم به مردم آذربایجان تقدیم می کنم و تبریک دوم را به دلیل فوتبال زیبایی که از سوی دو تیم دیدیم، می گویم. دو تیم خوب بازی کردند و به فوتبال ایران تبریک می گویم.
وی افزود: ۱۵ دقیقه آخر بازی پرسپولیس فشار آورد حقیقی امروز یکی از بهترین بازی های خود را انجام داد او سه تک به تک ما را گرفت.
سرمربی تراکتورسازی ادامه داد: نیمه اول تیم ما یکدست بود. نیمه دوم استرس مان کمتر شد اما پرسپولیس خسته بود. بازی با ذوب آهن به بدن آنها فشار آورده بود اما ۱۵ دقیقه آخر سراپا حمله بودند ولی خوشبختانه ما سه امتیاز خوب گرفتیم.
قلعه نویی در خصوص اینکه پس از ۴۰ سال در ورزشگاه آزادی تراکتورسازی توانست پرسپولیس را شکست دهد عنوان کرد: من بچه ها را ستایش و همچنین از گروه آنالیز و همکارانم تشکر می کنم. این برد لطف خدا بود. بلکه این پیروزی باعث شود دوستانی که شیطنت می کردند دست بردارند. می گفتند تراکتورسازی مقابل راه آهن بازی مستقیم می کند و برنامه ندارد.
وی تصریح کرد: اگر تیم می خواهد در کورس بماند به مسئولین باشگاه گفته ام که ۶-۵ بازیکن نیاز داریم.
قلعه نویی در خصوص شعار هواداران پرسپولیس مبنی بر ضدفوتبال بودن وی گفت: هواداران پرسپولیس از اینکه تیمشان باخته بود ناراحت بودند و طبیعی بود که شعار دهند اما همان دو بازیکنی که مورد اعتراض بودند به خاطر مصدومیت تعویض شان کردم و پس از گل هم به دو موقعیت تک به تک داشتیم.
وی در خصوص بازیکنانی که نیاز دارد گفت: من اسمی از بازیکنان نمی آورم چون ممکن است در تیمم اثر روحی بگذارد.
قلعه نویی در خصوص وضعیت مهدی کیانی اظهار داشت: این مسئله لوث شده و بهتر است باشگاه در این باره صحبت کند. کیانی بازیکن خوبی است اما به فضای جدیدی نیاز دارد. من امیر قلعه نویی هستم که اصولی دارم و اگر یک دقیقه هم در تیمی باشم اصولم را زیرپا نمی گذارم. همه تیم هایی که کار کرده ام بازیکنان منضبطی داشته اند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا تراکتورسازی مدعی قهرمانی است یا خیر گفت: اگر بتوانیم ۶-۵ بازیکن مورد نیازمان را جذب کنیم می توانیم در کورس باشیم چون 10 بازی در خانه داریم که با رقبایمان است. از هواداران می خواهم به ورزشگاه بیایند شاید قلعه نویی یک روز در تبریز میهمان باشد اما تراکتورسازی نماد تبریز است. اگر بازیکن نگیریم باید کج دار و مریز جلو رویم.
قلعه نویی در ادامه این نشست در خصوص اینکه امروز برخورد دو نازی آبادی در ورزشگاه شکل گرفت گفت: بازی، بازی نازی آبادی ها بود. افتخار می کنم که بچه نازی آباد هستم. استیلی هم بچه خوب این منطقه است. پرسپولیس در بهترین شرایط به ما خورده بود. باز هم به طرفداران پرسپولیس می گویم صبور باشند اگر این طور باشد آنها شانس قهرمانی دارند.
سرمربی تراکتورسازی در خصوص مبارزه او با بازیکن سالاری و اتفاقی که برای جباری در باشگاه استقلال رخ داد تصریح کرد: من حق ندارم در مورد رفتار بازیکن تیم دیگر حرف بزنم. ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم نه اینکه با هر قیمتی زندگی کنیم. من راجع به خودم حرف می زنم. هرجا باشم سرباز آن مجموعه هستم. نباید سر خبرنگار و هوادار منت بگذاریم چون پول حرفه ای می گیریم.
وی افزود: وقتی پول حرفه ای می گیریم باید همه حواسمان به اخلاق و رفتارمان باشد. اگر می گوییم تعصب باید تعصب داشته باشیم. باز هم می گویم نباید راجع به تیم های دیگر حرف بزنم. اگر در مجموعه خودم چنین اتفاقاتی رخ دهد یقین بدانید که برخورد می کنم.
قلعه نویی ادامه داد: این بحث ها همه برای زمان هایی است که فوتبالمان اصولی باشد اما فوتبال ما نتیجه گرا شده است. یک مربی شاید برای نتیجه گرفتن چشم خود را بر برخی مسائل ببندد اما قلعه نویی این کار را نمی کند.
سرمربی تراکتورسازی در خصوص اینکه آیا قرار است جاسم کرار را به خدمت بگیرند گفت: صحبتی در مورد کرار نشده اما با چند باشگاه مذاکراتی داشته ایم که اگر دو طرف به توافق برسند نتیجه هایی حاصل خواهد شد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا کرار را می خواهد یا خیر گفت: کرار بازیکن بزرگی است و در اینکه مردم آذربایجان او را دوست دارند شکی نیست اما چون بازیکن ما نیست نمی توانم در موردش حرفی بزنم.
-
علي كريمي: اين شكست تاثيري در داربي حذفي ندارد /خدا به صندليهاي ورزشگاه آزادي رحم كرد / اگر ورزشگاههايمان مانند انگليس بود، هر بازي 4-5 كشته داشتيم!
سایت گل - بعد از نکمایش نسبتا خوب امروز علی کریمی انتقاد نرمی از هوادرارن حریف داشت.
به گزارش گل به نقل از ایسنا هافبك تيم فوتبال پرسپوليس پس از شكست يك بر صفر اين تيم مقابل تراكتورسازي اظهار كرد: در نيمه اول بازي متعادلي را شاهد بوديم، اما در نيمه دوم پرسپوليس به مراتب بهتر از تراكتور كار كرد. ما موقعيتهاي زيادي داشتيم، اما متاسفانه نتوانستيم از آنها استفاده كنيم.
علي كريمي ادامه داد: در اين بازي بيدقت بوديم و از موقعيتهايمان به خوبي استفاده نكرديم. با اين حال به تيم تراكتورسازي تبريك ميگويم و همين طور به هوادارانش.
كريمي درباره توهينهاي هواداران اظهار كرد: فكر ميكنم اين چيزها ديگر در فوتبالمان عادي شده و اگر من درباره آن صحبتي نكنم، بهتر است. مسئولاني كه اين بازيها را از نزديك ميبينند بايد فكري به حال اين وضعيت بكنند. من خدا را شكر ميكنم كه ورزشگاههاي ايران شبيه انگليس نيست كه سكوها فقط دو سه متر با زمين بازي فاصله دارند وگرنه شايد هر بازي ايران چهار پنج كشته ميداد. خوشبختانه قبل از بازي برف باريده بود و هواداران تراكتور وسيلهاي داشتند كه به زمين پرتاب كنند و خدا به صندليهاي ورزشگاه آزادي رحم كرد.
هافبك پرسپوليس همچنين درباره رعايت نشدن بازي بازي جوانمردانه از سوي پرسپوليسيها گفت: بالاخره بازيكنان ما در اين بازي زير فشار بودند، اما من فكر ميكنم كه ما بايد در هر شرايطي بازي جوانمردانه را رعايت كنيم.
كاپيتان پرسپوليس در ادامه درباره ديدار حساس اين تيم مقابل استقلال در مرحله يك چهارم نهايي جام حذفي كه جمعه هفته آينده برگزار ميشود گفت: اين بازي هم مثل بقيه بازيهاست و حساسيتش بدين خاطر است كه در جام حذفي است و فقط يك تيم به مرحله بعد صعود ميكند. با اين حال ما بايد در اين هفته خوب تمرين كنيم و نقاط ضعف خود را برطرف كنيم. به هر حال پرسپوليس و استقلال سمبل فوتبال ايران هستند و من اميدوار هستم كه هر دو تيم يك بازي زيبا و تماشاگرپسند انجام دهند و همچنين حق به حقدار برسد.
كريمي در پاسخ به اين سوال كه آيا شكست مقابل تراكتورسازي روحيه پرسپوليس را براي ديدار با استقلال پايين نميآورد گفت: اصلا اين طور نيست. مطمئن باشيد كه اين بازي شرايط خاص خودش را دارد. در داربي رفت ليگ هم ما قبل از آن بازي يك بازي خوب و زيبا را مقابل ذوب آهن انجام داده بوديم، اما ديديد كه نمايش خوب ما مقابل ذوب آهن هيچ تاثيري در داربي نداشت.
وي همچنين درباره اعتراض باشگاه پرسپوليس به تاريخ برگزاري اين بازي گفت: فكر ميكنم اعتراض باشگاه به جا باشد و آنها حق دارند كه اعتراض كنند. چطور است كه ما در 18 آذر بازي ميكنيم، اما تيمهاي ديگر بازيشان در جام حذفي را 24 يا 25 انجام ميدهند؟ اگر همه بازيها را در يك روز برگزار ميكردند ما هيچ اعتراضي نميكرديم. اصلا بازيها را دو سه روز بعد از بازي با ذوب آهن ميگذاشتند. عزيز محمدي ميگويد باشگاهها نميتوانند براي ما تعيين تكليف كنند، اما فكر ميكنم باشگاهها حق دارند كه از خودشان دفاع كنند.
كريمي در ادامه درباره انتخاب خود به عنوان محبوبترين بازيكن فوتبال آسيا در فاز دوم رايگيري فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار فوتبال گفت: جا دارد از همين جا از كساني كه به من زنگ زدند تشكر كنم. به هر حال من وظيفه سنگيني دارم و با دقت كارم را دنبال ميكنم. اميدوارم كاري نكنم كه مردم از من ناراحت شوند.
هافبك پرسپوليس در پايان قضاوت محمود رفيعي را خوب توصيف كرد و گفت: رفيعي اين بازي را خوب قضاوت كرد و اعتراض بازيكنان ما هم به قضاوت او عادي بود.
سایت :flowerysmile:
-
شیث رضایی در تیم فوتبال توئنته هلند
سایت گل- شیث رضایی مدافع محروم پرسپولیس از روز سه شنبه تمرینات خود با تیم توئنته هلند را آغاز کرد.شیث امیدوار است تا دوران محرومیت دو ساله خود را در یان تیم هلندی سپری کند، هر چند که فدراسیون فوتبال به وی هشدار داده است که آی.تی.سی او را صادر نخواهد کرد.
سایت گل :flowerysmile:
-
تمرين امروز پرسپوليس - شنبه 12 آذر 1390
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازي روز گذشته از ساعت 11 امروز در ورزشگاه درفشی فر دنبال شد. در این تمرین بازیکنان اصلی به مدت نیم ساعت ریکاوری کردند و سپس وزنه زدند.
بازیکنان ذخیره نیز زیر نظر عاشوری و عزیزی به تمرینات تاکتیکی پرداختند.
* در تمرین امروز علی عسگر، وحید هاشمیان، میثاق معمارزاده، مازیار زارع به همراه کریم باقری غایب بودند.
* جواد کاظمیان به تمرین پرسپولیس آمد و پس از دقایقی با اجازه کادر فنی تمرین را ترک کرد.
* زمین ورزشگاه درفشیفر با عایق های پلاستیکی پوشانده شده بود که در بدود ورود پرسپولیسیها عایق ها برداشته شد.
* علیرضا حقیقی در ابتدای تمرین دقایقی با هاروت مربی دروازه بانهای پرسپولیس گفتوگو کرد.
* 20 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند.
* علی کریمی با بازیکنان ذخیره به تمرین پرداخت. وی گاهی اوقات از ناحیه کمر احساس درد میکرد.
* هادی نوروزی امروز با عصا در تمرین پرسپولیس حضور پیدا کرد و به استخر و سونا رفت.
* سومدیک، مربی پرسپولیس به دلیل سفر به آلمان امروز از جمله نفرات غایب در درفشی فر بود.
* بادامکی بیشتر از سایر بازیکنان اختصاصی تمرین کرد.
* صندلیهای ورزشگاه درفشی فر جمع شده و قرار است پس از نصب سقف متحرک و ایزوگام سکوها مجددا صندلیها نصب شود.
* بررسی باخت روز گذشته پرسپولیس مقابل تراکتور سازی سوژه اصلی بازیکنان بود.
* در تمرین امروز خبری از علی پروین نبود.
* در تمرین امروز بیشتر استیلی نظاره گر بود و کارها زیر نظر عاشوری و عزیزی دنبال میشد.
* در دقایق پایانی تمرین بازیکنان ذخیره به شوت زنی و سانت از جناحین و ضربه به گل پرداختند.