پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
اقا من میخوام بازی مو پاک کنم از اول برم ولی نمیشه یه راهنمایی میکنین لطفا؟
3 راه هست فقط.
1- مدت 75 روز اصلا وارد بازی نشید که تیمتون حذف بشه
2-از طریق کامپیوتر وارد فیسبوکتون بشید و در بخش بازی ها تاپ الون رو جستجو کنید و بعد از اجراش یه تیم جدید بسازید.و وقتی با گوشی وارد بازی میشید از گزینه ی فیسبوک وارد بازی بشید.
3-چند فصل بازی کنید بعد از فصل پنجم تیم های سطح پایینتر بهتون پیشنهاد مربیگری میدن که در صورت دلخواه میتونید تیمتونو عوض کنید
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
بچه ها از چه سایتی کریو بخرم؟هم واسه این بازی میخوام و هم چیزهای دیگه.از کجا بخرم؟
نقل قول:
بچه ها از چه سایتی کریو بخرم؟هم واسه این بازی میخوام و هم چیزهای دیگه.از کجا بخرم؟
این سایت عالیه وارزونتر از همه جا!
الان هم که 60% تخفیف داده! و من خودم الان چهار پنج ساله که دارم ازش میخرم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته به سایتشون ایمیل بزن تا کد تخفیف که نوروز به اینگلیسی بود رو بهت بدن! از ایمیلم پاکش کردم متاسفانه
اینم کد تخفیف 60%! که البته بدون این کد هم از همه جا ارزونتره! دیگه با این دهن ارزونیو سرویس کرده!
nowruz
با سلام به دوستان و اساتید فن
من حدود یک ماه هست بازی میکنم و لول یک هستم. چند تا خرید خوب داشتم اما سه تا مهاجم دارم که هیچ کدوم دوزار ارزش ندارن. یکیشون که کلا مصدومه. دو تای دیگه هم که اصلا گل نمیزنن. هر چی گل هست خط میانی و هافبک نفوذی میزنه.
اگه میتونید یه راهنمایی برای چینش یا خرید بگید ممنون میشم.
در ضمن یه سوال دیگه اینکه آیا این ضد سیستم ها که درسایت فروم بازی در موردش صحبت کرده آنچنان تاثیر گذار هست یا نه؟
نقل قول:
تروخدا یکی بگه چجوری میشه بازیکن فروخت
قروش بازیکن؟برو تو مشخصات بازیکن یه قسمت هست به اسمcontract بعد sell player رو انتخاب کن
خودت قیمت گذاری کن و سبزرو بزن
البته سعی کن قیمت گذاریت منطقی باشه تا احتمال فروشش بیشتر بشه
به قسمتی از فصل که میفروشی هم بستگی داره عموما وسطای فصل سخت بازیکن میخرن
نقل قول:
با سلام به دوستان و اساتید فن
من حدود یک ماه هست بازی میکنم و لول یک هستم. چند تا خرید خوب داشتم اما سه تا مهاجم دارم که هیچ کدوم دوزار ارزش ندارن. یکیشون که کلا مصدومه. دو تای دیگه هم که اصلا گل نمیزنن. هر چی گل هست خط میانی و هافبک نفوذی میزنه.
اگه میتونید یه راهنمایی برای چینش یا خرید بگید ممنون میشم.
در ضمن یه سوال دیگه اینکه آیا این ضد سیستم ها که درسایت فروم بازی در موردش صحبت کرده آنچنان تاثیر گذار هست یا نه؟
شاید تاثیر داشته باشه ولی زیاد خودتو مقید نکن
من یه دوست دارم توبازی سیستمش 442 لوزی با هافبک وسط هست 19تا برد پیاپی تولیگ داشته!!ولی من با همون سیستم و تازه بازیکنای قویتر پنجمم!
نمیدونم قضیش چیه ولی سابقه داشته پنجتا ازیه تیمی خوردم ولی بازی برگشت باهمون سیستم مثلا دوسه تا بهش زدم!
نقل قول:
شاید تاثیر داشته باشه ولی زیاد خودتو مقید نکن
من یه دوست دارم توبازی سیستمش 442 لوزی با هافبک وسط هست 19تا برد پیاپی تولیگ داشته!!ولی من با همون سیستم و تازه بازیکنای قویتر پنجمم!
نمیدونم قضیش چیه ولی سابقه داشته پنجتا ازیه تیمی خوردم ولی بازی برگشت باهمون سیستم مثلا دوسه تا بهش زدم!
دوستان این بازی که فقط به تاکتیک نیست ! هزار فاکتور دیگه میتونه تاثیر داشته باشه تو نتیجه ها
اگه میبینین با یه سیستم تو دو بازی دو نتیجه عجیب غریب بدست میارین بدونین تاثیر order ها و فلش ها و پاداش ها و ... هست که همشون میتونن نتیجه رو تغییر بدن
سلام دوستان عزيز ، من داود هستم ٢٩ ساله حدوداً چند روزي هست كه اين بازي رو شروع كردم و مفتخرم كه اينجا رو پيدا كردم تا در كنار شما بتونم تيم قدرتمندي رو درست كنم . اسم تيمم Persan Juve هست كه در فرانسوي Persan به معني ايران يا سرزمين پارس است .
سوالي داشتم براي شروع و اينكه ايا در حين انجام مسابقه ميشه بازي رو تماشا كرد يا نه ؟
نقل قول:
دوستان این بازی که فقط به تاکتیک نیست ! هزار فاکتور دیگه میتونه تاثیر داشته باشه تو نتیجه ها
اگه میبینین با یه سیستم تو دو بازی دو نتیجه عجیب غریب بدست میارین بدونین تاثیر order ها و فلش ها و پاداش ها و ... هست که همشون میتونن نتیجه رو تغییر بدن
شاید اون عوض کرده باشه ولی من که همه چیم همون بود:ohum:
مهم اینه که فعلا داریم لذت میبریم!