پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
نقل قول:
آخ آخ واقعا شرمنده داداش،مثل اینکه چند پست رو جا گذاشته بودم!
ممنون از یادآوری تون
در مورد سوال اولتون باید بگم که آره،اون عددی که تو پرانتز نوشته قدرت بازیکن رو نشون میده
برای تغییر ترکیب هم همونطور که خودتون گفتین باید بازیکنارو تک تک سر جای مورد نظرتون بزارین تا ترکیب درست شه و انتخاب سیستم به صورت مستقیم هم وجود نداره
تیم های اول تا هفتم جدول به لیگ بعد صعود میکنن و بقیه تیم ها تو همون لیگ باقی میمونن تا اینکه به لیگ بالاتر صعود کنند.تیم هایی که اول تا چهارم میشن به لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا میکنن اما تیم های پنجم ششم و هفتم به لیگ قهرمانان صعود نمیکنن.
در مورد اینکه گفتی فلان دقیقه آگوئرو بهم گل زد. باید بدونین که بازی گزارش زنده داره و 10 دقیقه ای هم طول میکشه.اگه به موقع به بازی برسین میتونین گزارش بازی رو ببینین و حتی دست به تغییر سیستم،تاکتیک و ... بزنین.حتی اگه
بازی رو هم آنلاین تماشا نکردین شما میتونین به گزارش بازی دسترسی داشته باشین. بخش Fixtures روی نتیجه هر بازی تیمتون که انتخاب کنین وارد قسمت اطلاعات مربوط به بازی میشین.قسمت Comments کل گزارش بازی رو ثبت کرده.
بازم شرمنده ندیده بودم این پست رو.موفق باشیlay_;;
دشمنت شرمنده این چ حرفیه اخه من باید ممنون هم باشم ک وقت میذارید و جواب میدید
ک اینطور!!! اخه من بازی هامو خواب بودم :دی البته چنتا اولیشو ک نفهمیدم چی ب چی شد ولی بازی امروز صبح رو خواب بودم و نتونستم انلاین باشم :nishkhand: برا همین متاسفانه دقیقه 89 تیمم گل مساوی رو خورده بود و بازی ب تساوی رسید و همچنان دوم موندم تو جدول ب خاطر تفاضل گل کمتر نسبت ب تیم اول ... البته ی بازیکنام وسط بازی مصدوم شده بود از نوع قرمز ک نبودم انلاین بتونم تعویضش کنم ، اگه بودم میبردم بازی رو و نمیذاشتم گل مساوی رو بخورم حیف شد : (
الان دیگه مثلا هیچی نمیگه ک فردا بازی دارید یا امروز و ... و هیچی اون بالا نیست ، یعنی بازی های لیگم تموم شد؟ در این صورت ک هیچی نگفته اون بالای صفحه پس چ جوری میشه فهمید کی لیگ بعدی شروع میشه و یا اینکه بازی بعدیم چ جوریه و ...
راستی دیشب ی بازیکن 18 ساله 4 ستاره چکش زدم ی توکن کم شد و با حدود380k خریدم !!! فک کنم خرید بدی نباشه ، یکی دوتا برنامه هاشونم دانلود کردم چنتا توکن گرفتم ، منی ک الان 3 روزه بازی رو نصب کردم 10 تا توکن دارم فعلا:yes: نظر شما چیه؟ اخه دفاع هام دوتاشون 33 سالشونه و زده بود ک اخر فصل بازنشسته میشن منم گفتم ی دفاع بخرم ، الان 330 تا پول بیشتر دیگه ندارم ب نظرتون بازم بازیکن بخرم؟ ب مشکل برنمیخورم؟ پول کم نمیارم؟
نقل قول:
سلام دوستان
من الان 19 تا توکن دارم به نظرتون باهاش چیکار کنم پول بگیرم؟!
لباس؟!
یا پرچم یا لوگوی تیم
من خودم میخوام 23 تا بشه لوگو ی تیم ملی کشورمونو بگیرم
لطفا هم فکری کنید :دی
:fek konam::fek konam:
سلام دوست عزیز
من خودم تازه کارم ولی با توجه ب اینکه نصف بیشتر این تاپیک رو برگ زدم و نظرات و پست های دوستان رو خوندم ب نظر من توکن ها رو خرج چیزای الکی مثه لباس و شماره بازیکن و ایکون و ... نکن و نگه دار ذخیره بشه برای خرید بازیکن من ک خودم تصمیم دارم اینکارو بکنم ( این نظر من طبق تجربه بقیه دوستان بود وگرنه من ک چیزی بلد نیستم و اول کارم :دی )
2 فایل پیوست
خوب خوب خوب سلامی دوباره رفقااا
ممنون به خاطره هم فکریت دوست من تیم من اولیــــــــــــــــــن کاپ خودشو امروز برنده میشه راند آخر بازی های کاپ هست و تیم من با اختلاف کمی اول هست
عکس رو براتون میذارم
تو کل جام اول دوم و 2-3 بار اولاش سوم شدم فک کنم پیشرفت خوبی باشه
ساعت 10 شب بازی آخر لیگ هست
و به علاوه ی عکس جام عکس آخرین بازی ها رو میذارم
به امید قهرمانی همه ایرانی ها...
موفق باشیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیگ لول 7 رو با اقتدار بدون هیچ شکستی قهرمان شدم.امیدوارم لااقل لیگ بعدی با یه تیم ایرانی هم گروه باشم.این همه ایرانی عضو این بازی هست و تا حالا با هیچ کدوم همگروه نبودم واقعا عجیبه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم همینطور فقط داداشم بود که بازی نمی کنه فقط اکانت داره به امید اینکه همو ببینیم
سلام به همه:nishkhand:
من تازه عضو شدم و داشتم تو انجمن میگشتم که یهو اینجارو دیدم:look:گفتم بیام اینجا تا جمعمون جمع شهlay_;;
من تازه این بازیو رو اندرویدم نصب کردم و اسمم تو بازی Pro و اسم تیمم Pro FC هستش ، لول 1 ، میانگین سن تیمم 26.4 ، میانگین قدرت تیمم 14.2 و ارزش باشگاهم 4.06M هستش:/dancفصل تموم شده و من اول جدولم و قهرمان لیگ:danc:و برخلاف بقیه من مشکل بودجه بیشتر از توکن دارم و بد بختی با اون پولی که دارم یه بازیکن خوب هم نمیشه خریدcrying::-:chakoshi:
فقط یه سوال:mage mishe:من الان صندلی های باشگاه رو ارتقا دادم ولی تو اون نقشه ای که باشگاه رو از بالا نشون میده نیست:eee:
و سوالی دیگر:nishkhand:الان میگین من بعد از صندلی ها چیو ارتقا بدم:eee:
و بازهم سوال:soal:میگین من الان قیمت بلیط هارو چند بذارم بهتره:sham:
ورژن 29 بازی هم عرضه شده
من عاشق این بازی شدم این طوری که شما گفتین کجا میتونم دالود اش کنم
نقل قول:
سلام دوستان بالاخص علی آقا .لطفا گوشه چشمی به ما بنداز و جواب سوال منو هم بده.قبلا این سوال رو پرسیدم ولی جوابمو ندادی:
سلام دوستان عزیز و باتجربه گروه.یک سوال دارم.
به نظر دوستان بین دوفصل برای تقویت تیم چکار کنم؟تمرینات رو چطوری انجام بدم؟بازی دوستانه چی؟
سلام.قبلا از اینکه یادآوری کنی دقیقا پست بالایی پستتون جواب تون رو داده بودم!
به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مراجعه کنید.
نقل قول:
خوب اگر مربی تیمی بشم چی میشه؟!
نمیدونم والا. من چون با کامپیوتر بازی نمیکنم زیاد سر در نمیارم از فیسبوک بازی!