دوستان کسی جواب مشکله منو بلده؟
وقتی میخوام play رو بزنم از بازی میپره بیرون!!!!!
چیکار کنم؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی جواب مشکله منو بلده؟
وقتی میخوام play رو بزنم از بازی میپره بیرون!!!!!
چیکار کنم؟؟؟؟
نه آقا شما مطمئنی فیفا بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیفا خودش این تورنومنت هارو نداره باید پچ بریزی که بیاد
عزیز مثل اینکه درست متوجه حرف دوستمون نشدی.حرفی که شما میزنی درسته خود فیفا این تورنومنت هارو نداره که جداگونه بری بازی کنی.ولی تو بخش کریر همه این تورنومنت ها وجود داره.همونطور که آقا رضا گفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezabarcayi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جاي مورينيو رو گرفتي؟
داداش تو کریر اینجوری میشه؟ ارور stop working نمیده احیانآ ؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:whistle3::nishkhand::nishkhand::nishkhand: شرمنده دیگه جای شمارو مجبور شدم بگیرم! ببین تیمو به چه روز انداختی؟! :| حالا من با این همه بازیکن چیکار کنم آخه!؟ :ey babaaa:om:::nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها وقتی می خوای با بازیکن قرارداد ببندی یه جا هست که می گی تو تیمم چطوری هستی
مثل:imporotant , future
اینا معنی شون چیه؟
نه داداش منظورم خود مورينيو من تو ارزو بودم چلسي بهم پيشنهاد بده يعني حتي با 500 ميليون پول و تيم رئال يا بارسا مطمئن باش چلسي هيچ پولي نداشت ميومدم چلسي ولي نميدونم هي ارسنال بهم پيشنهاد ميده
داداش كريمي فيوچر يعني براي اينده عضو تيم اصلي هستي ايمپورتنت يعني يكي از اعضاي مهم تيم خواهيد بود و همچني curial يعني واقعا تيم بهت نياز داره وخيلي مهم هستي و sqad يعني تعويضي هستي
توی career وسط فصل که موقع نقل و انتقال نیست یه بازیکن رو دیدم زدم Enquire for shaun Wright Philips
بعد برام ایمیل اومد که براش 1 میلیون در نظر گرفته شده
توی اخبار هم زد که تیم من دنبال رایت فیلیپسه
حالا از کجا باید بخرمش؟؟؟
الان میخوامش