پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)
از دیروز صبحه هوا اینجا تو شهرمون درگز خرابه و دیروز صبح تا بعد اظهر بارون بارید و بعد از اون هم برف بارید و تا الان هم برفش ادامه داره و همین الان هم از بیرون میام . واقعا قدم زدن زیر برف یک چیز دیگس ...:death:
برف اینقد زیاد بود که درختای شهرمون رو انداخته بود رو زمین :ajibeee: برقمونم از صبح قطع بود :haaa:
در زیر عکس هایی که آقای 202 از برف گرفته .
در ضمن عمه ی خودتون !ki::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موتورم :jeddiiiii:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-------
در ضمن تو روح خودتون :hekolah:
یعنی میخوای بگی تو شهر ما هم برف اومده ؟ :nishkhand: ها ؟ :evaa:
اخه چرا میخوای فخر بفروشی بگی شهر ما برف اومده شهر شما نیمده om::
ها راستی عبدل این موتورت مدل چنده ؟ برکتش نمیکنی :ohum::nishkhand:
ای حرومتون:aaaa::aaaa::aaaa:
خو این عکسا رو میذاری که چیcrying::-
چرا اینقد اونجا برف اومدهcrying::-:aaaa:
موتورتم که برف گرفته:luuugh::nishkhand::aaaa:
نقل قول:
یعنی میخوای بگی تو شهر ما هم برف اومده ؟ :nishkhand: ها ؟ :evaa:
اخه چرا میخوای فخر بفروشی بگی شهر ما برف اومده شهر شما نیمده om::
ها راستی عبدل این موتورت مدل چنده ؟ برکتش نمیکنی :ohum::nishkhand:
پ ن پ میخوام بگم تو شهر شما برف اومده:death:
خب این دومین برف خوبیه که اینجا باریده حیفم اومد خبردارتون نکنم
مدل 85
نقل قول:
ای حرومتون:aaaa::aaaa::aaaa:
خو این عکسا رو میذاری که چیcrying::-
چرا اینقد اونجا برف اومدهcrying::-:aaaa:
موتورتم که برف گرفته:luuugh::nishkhand::aaaa:
موتورمو دوس دارم اما زیاد سوار نمیشم :haaa:
-----
تازه همین امشب میخواستم برم روستا با ماشین برف هم میومد و الانم میاد . تو جاده ماشین سر میخورد خیلی فاز میداد:danc::luuugh: بعدش دیگه تا نصفه های راه رفتم ماشین زیاد سر خورد با بدبختی برگشتیم . چند تا ماشینم کنار جاده وایستاده بودن منتظر کمک بودن :nishkhand:. این 18 چرخ های کشور ترکمنستان هم همشون تو شهرمون وایستادن و حرکت نمیکنن چون جاده خرابه ki:: .
حالا فردا ساعت 8 من کلاس دارم تو دانشگاه اونم دانشگاهمون تو بیرون از شهره بازم میریم سر میخوریم :luuugh: . یکمم برف بزنم تو صورت دخترا اگه وقت شد :khandeeeee bahal: . و این که خلاصه بازم عکس میزارم :hekolah:.
من کاملا به روح اعتقاد دارم و تو روحتون :hehehe:
[QUOTE=rko;155222]دانلود برنامه جدید از زیرزمین تا بام طهران قسمت اول مصاحبه با یاس (یاسر بختیاری)
یاس عشقه منههههههههههههه
خیلی مرسی:daghon:
خیلی آهنگ شوهرمممممممم:nishkhand::ohum:
قشنگه کاش خواننده های الانم یکم ازش یاد بگیرن اصلا سراسر صداست
تنها خواننده ایی هست که ازش رپ گوش میدم...اصلا رپ گوش نمیدم...ولی یاس چیز دیگس...
اهنگاش...صداش...همه چیش...فوق العادست...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش پوریا لینکت که بالا نمیاد[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم خیلی صداشو دوس دارم مخصوصا وقتی دیس لاو می خونه ولی قیافش زیاد جالب نیس
کمدی ترین کلمه ی دنیا رپ فارسیه...........dallliii
یه مشت چرتو پرتو تند تند میگن اسمشو میذارن آهنگ..........:ogh:
از توی همشون یه یاس چرتو پرت نمیخونه.....اینم شانسی اینجوری از آب در اومده:death:
این لینک هم هست ولی شیلتره
اینم لینک سایت