چجوری تو فیفا 13 موقع پنالتی دربازبان شیرجه میزنه؟
با گیم پد بازی میکنم.
در ضمن بعد از آپدیت فیفا تیم ملی ایران اضافه نشد چیکار باید بکنم.
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
چجوری تو فیفا 13 موقع پنالتی دربازبان شیرجه میزنه؟
با گیم پد بازی میکنم.
در ضمن بعد از آپدیت فیفا تیم ملی ایران اضافه نشد چیکار باید بکنم.
با تشکر
شما میتونید از این روش هم فیفا 13 رو آپدیت کنید واسه نقل و انتقالات.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] حجم : 12 مگابایت
اول اکسترکت کنید بعدش فایل نصب رو اجرا کنید و موقع نصب مسیر نصب فیفا رو بهش بدید. بعدش نصب که تموم شد خودش رجینیتور رو بالا میاره گزینه ی اول رجینتور رو انتخاب کنید. (7 یا 8 تا گزینه داره ایتالیاییه معلوم نیست چی نوشته):death: بعدش Go رو بزنید و صبر کنید تا لود سبز رنگش تموم شه .
(اگه جایی غیر از درایو بازیهاتون پوشه ای به نام fifa 13 دارید پاک کنید که رجینتور اشتباه نکنه. البته میتونید fifa 13 تو دکیومنت رو حذف نکنید.) با تشکر
داداش دمت گرم عجب پچی بود خیلی هم اسون نصب شد.اگه میشه یه پچ خوب هم برای اپدیت کفشهای بازیکنها معرفی کن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواهش میکنم. من همه ی پچ هارو به جز پچ بالایی از سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تا به حال گرفتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad_1369 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو سایت بالایی برید و تو سربرگ ها که شامل فیفا و pes و nba 2k و چند تا دیگه که کلا میشه هفت تا میشه موس رو ببرید رو فیفا کلیک نکنید چند تا گزینه میاره و بعد فیفا 13 رو دوباره موس رو روش ببرید بعد دوتا گزینه دیگه میاره دومی رو انتخاب کنید. بعد یه صفحه میاره که توش 12 تا گزینه داره که boots همون کفشای دیگه.( از من بهتر بلدید خودتون گزینه هارو) روش کلیک کنید صفحه بعدی که باز شد سمت چپ رو میبینید که انواع پچ ها واسه کفش رو داره. ته صفحه هم برید نوشته older که همون پچ های قدیمی تر واسه ی کفش های فیفا 13 هستند. رو هر پچی که خواستید روی download now کلیک کنید. صفحه بعد که اومد طبق عکس زیر دقیقاً در محل کادر فرضی که من کشدم برید و هر جا موس عکس انگشت اشاره اومد کلیک کنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببخشید که توضیحاتم طولانی شد. اگه تو نصب واعمال پچ ها کسی مشکلی داشت بپرسه تا جایی که بلد باشیم من و سینا جواب میدیم.
سلام.مرسی.این پچ آسون نصب شد،تموم اون مراحل رو هم که گفتی زدم.ولی هیچ کدوم از نقل و انتقالات انجام نشدن.مثلا آنلکا تو یوونتوس نبود.چرا؟؟؟
سلام.مرسی.این پچ آسون نصب شد،تموم اون مراحل رو هم که گفتی زدم.ولی هیچ کدوم از نقل و انتقالات انجام نشدن.مثلا آنلکا تو یوونتوس نبود.چرا؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط icon [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واسه من هم اولش اینجوری شد احتمالاً مشکل از رجینتور هستش. این پچ رو که نصب میشه خود به خود رجینتور باید بالا بیاد. اگه توی بالا اومدن رجینتور مشکل هست بایستی یه رجینتور دیگه جور کنی. اما اگه رجینتور اومد و طبق عکس زیر اونجایی که به عنوان مسیر اصلی بازی فیفا 13 هست اشتباه شناخته بشه باید هر جای دیگه که پوشه ای(folder) به نام فیفا 13 هست اون پوشه رو تغییر نام بدی. البته فیفا 13 توی دکیومنت که سیو هات توش هستن رو هیچ تغییری نده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminalex [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توی اون کادر فرضی که با قرمز کشیدم مسیر نصب بازیت مشخص شده. حالا باز اگه این ها هم درست بودن و بازم مشکل داشتی طبق عکس زیر روی همه ی data ها به جز other کلیک کن تا سبز شن. بعد بین اون 10 تا گزینه ای که ایتالیایی نوشته اولی رو انتخاب کن و Go رو بزن صبر کن حداقل 2 بار لود سبز رنگ پر شه. بعد که کاملا پر شد و دیگه اون لود سبز رنگ رو ندیدی Exit رو بزن. (البته همون اولش پچ نقل و انتقالات رو نصب کنی ها.)
موفق باشید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها پچی هست که لیگ قهرمانان اروپا رو به فیفا 13 اضافه کنه؟ منظورم به قسمت تورنومنت هست نه کریرمد
سلام
ببخشید من الان سه فصل در fifa13بازی کردم بعد بازیکنام قرارداداشون تموم شده .
مگه برای بستن قرارداد آخر فصل خودش یه لیست نمیاره ولی هرچی قرارداد جدید میبندم فکر میکنم قبول نمیکنن لطفا کمکم کنید
قبول نمیکنن چون قیمت قرارداد پیشنهادی مناسب نیست یا اینکه پول هفتگی بیشتری میخوان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezoo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته این نظر منه