قلعهنویی: برخی هواداران ما از اهل کوفه بدتر هستند
قلعهنویی: برخی هواداران ما از اهل کوفه بدتر هستند
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال با انتقاد از برخی هواداران این تیم گفت: برخی از اینها از اهل کوفه هم بدتر هستند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی در نشست خبری پیش از دیدار فردا مقابل ذوب آهن گفت: با توجه به اینکه بازی گذشته را واگذار کردهایم از لحاظ روحی کمی دچار مشکل شدیم و به همین خاطر سعی کردیم روی این بحث با بازیکنانمان کار کنیم.
وی افزود: با بازیکنانمان صحبت کردیم و به آنها شرایط حاکم بر باشگاه و تیم را توضیح دادیم و فکر میکنم آنها در شرایط بهتری قرار گرفتهاند. قبلا هم اعلام کردهام با وجود اینکه در هفته اول برنده شدیم اما راضی نبودم. در بازی با سایپا کمی بهتر شدیم اما مطمئن هستم از این بازی شرایطمان تغییر خواهد کرد.
سرمربی استقلال در خصوص شعارهای تماشاگران از دقیقه 65 بازی با سایپا گفت: اعتقاد دارم مردم باید حرفشان را بزنند. هر کسی میتواند بازیکنان مورد علاقه خود را تشویق کند اما به تیمش ضربه نزند. پرسپولیس سال گذشته میتواند الگوی خوبی باشد اما ما اجازه نمیدهیم کار به آن مراحل برسد. ژتعجب میکنم تیمی که هفته اول را برد چرا برخی از مردم کم معرفتی و نمک نشناسی کردند.
قلعه نویی عنوان کرد: مربیای که از بزرگترین قرارداد تاریخ ایران گذشته و بازیکنان تیمش یک ریال نگرفتهاند نباید با چنین برخوردی مواجه شوند. به خاطر همین موضوع بازیکنان ما میخواستند موضع بگیرند. حرف آنها این است که بازیکن واقعی استقلال کسی است که به خاطر پیراهن این تیم بازی میکند. وقتی پژمان منتظری از یک میلیارد و 200 میلیون تومان میگذرد مردم باید این مسئله را هم ببینید. البته ما باید آنقدر خوب بازی کنیم که مخالفانمان هم به آن اعتقاد پیدا کنند.
وی تاکید کرد: آن حرکت تماشاگران خود جوش و البته از نوع خوبش بود اما مگر ما نمیگوییم فرهنگ و تمدن 9 هزار ساله داریم پس چرا باید این اتفاق بیفتد؟ خودم به تشویق کردن نیازی ندارم اما با بازیکنانی که 5 هفته سخت را بدون دریافت یک ریال سپری کردند نباید این گونه برخورد شود. تیمهای دیگر به اندازه خود پول دریافت کردند اما من از رفتار برخی تماشاگران تعجب کردم. تصور کنم به سمت و سویی میرویم که برخیها صبح به فلانی میگویند زنده باد و بعد از ظهر به شخص دیگر.
قلعه نویی با اشاره به درخواست زندی و جباری مبنی بر جدایی از استقلال خاطرنشان کرد: برای من جای تعجب دارد که همه به دنبال بازیکنان ما هستند. چرا سراغ 17 تیم دیگر نمیروند و به جباری، زندی، نکونام و ساموئل و منتظری پیشنهاد میدهند.
سرمربی استقلال در خصوص مسابقه فردای تیمش گفت: ذوب آهن تیم خوبی است و با برنامه بازی میکند ولی با توجه به باخت قبلی ما انگیزه داریم که بازی را ببریم.
قلعه نویی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه با توجه به شناخت از شما پیش بینی میشود بازیکنانی که دلش با تیم نباشد را کنار بگذارید و با این وجود تکلیف جباری و زندی که گفته میشود پدر و مادرش را واسطه جدایی قرارداده چیست تصریح کرد: من از لحاظ فنی پاسخگو هستم و باید جوابگوی برخی باشم که از دقیقه 65 شعار میدهند. اعتقاد دارم برخی مردم از اهل کوفه هم بدتر هستند و البته درصد خیلی کمی از آنها شامل این مسئله میشوند.
وی ادامه داد: روی 21 بازیکنی که گرفتهام حساب کردهام و به خود آنها نیز گفتم که اگر شما جای من بودید چه میکردید که همان بازیکنان گفتند اجازه جدایی نمی دادیم. در حال حاضر اگر از من سؤال میکنید، نگاه من فنی و پاسخم در خصوص جدایی زندی و جباری منفی است. شاید اگر نیم فصل بود اجازه این کار را میدادم و شما هم میدانید بازیکنی که دلش با تیم من نباشد، میگویم که از استقلال برود. هنگامی که این بازیکنان با ما قرارداد بستند از پیشنهادهای خوبی گذشتند و آنها هم به عشق این مردم و پیراهن استقلال قراردادشان را تمدید کردند ولی جای تعجب است که در این 10 روز اتفاقهای خاصی در حال رخ دادن است.
خبرنگاری پرسید ظاهرا زندی برای تست پزشکی به قطر رفته که قلعه نویی با خنده گفت: فکر نمیکنم این گونه باشد چون او روز گذشته پیش ما بود و چنین چیزی نیست.
به گزارش فارس یکی دیگر از خبرنگاران پرسید جباری 3 هفته است که تمرین اختصاصی میکند اما نکونام را بعد از چند روز تمرین بازی دادید اما در مورد نکونام نرمش به خرج ندادید که قلعه نویی گفت: سال گذشته تیموریان و کیانوش رحمتی در استقلال بودند که در حال حاضر هیچ کدام از این دو نیستند. ما که نمیتوانیم به جباری بگوییم هافبک دفاعی بازی کند. نکونام گفت نمیخواهد بازی کند و گفت اگر صلاح شما است تنها یک نیمه میتوانم ولی من گفتم به میدان برود و این تصمیم نهایی من بود. نکونام را گرفتهایم تا مشکلاتمان حل شود اما کسی او را به من تحمیل نکرده ضمن اینکه ما معصوم نیستیم و اشتباه میکنیم.
همان خبرنگار مجددا از قلعه نویی پرسید با توجه به اینکه استقلال از لحاظ رسانهای دچار مشکلاتی شده آیا تصمیم ندارید مدیر رسانهای خود را معرفی کنید که قلعه نویی در پاسخ گفت: هر باشگاه سایت دارد و اخبار درست را منتشر میکند اما مگر روزنامهها هر روز مطالب اشتباه نمینویسند؟ آنها 90 مطلب مینویسند و در هشتاد و نه تای آنها نوشته شده که شنیده میشود این اتفاق رخ داده است.
قلعه نویی گفت: مسئولیت رسانه و روابط عمومی زیر نظر مدیر عامل باشگاه است و من در مستطیل سبز انجام وظیفه میکنم. من نباید به این مسائل ورود پیدا کنم اما هماهنگی تیم بیرونی با سرمربی خیلی مهم است و سرمربی مثل عمود یک خیمه میماند که اگر نباشد خیمه فرو میریزد. من در باشگاه هیچ مشکلی ندارم و هر کس به عنوان مدیر رسانهای انتخاب شود در خدمت او خواهیم بود.
وی در پایان در پاسخ به این سؤال که نبود شما روی نیمکت در دو بازی گذشته چقدر تاثیر گذار بود گفت: تاثیر زیادی نداشت چون مجید صالح از مربیان بزرگ است و خودش سرمربی تیم لیگ برتری بوده بنابراین من باشم یا نباشم تاثیر زیادی در کنار خط ندارد. دیدید که در شروع نیمه دوم در بازی سایپا هم با وجود اینکه من نبودم خوب کار کردیم.
مصاحبه ژنرال امیر قلعهنویی
صبح مى گويند فلانى زند ه باد، بعدازظهر مى گويند يك نفر ديگر
قلعه نويى: برخى هواداران ما از اهل كوفه هم بدتر هستند
امير قلعه نويى سرمربى استقلال با انتقاد از برخى هواداران اين تيم گفت: برخى از اينها از اهل كوفه هم بدتر هستند.او در نشست خبرى پيش از ديدار امروز مقابل ذوب آهن گفت: با توجه به اينكه بازى گذشته را واگذار كرده ايم از لحاظ روحى كمى دچار مشكل شديم و به همين خاطر سعى كرديم روى اين بحث با بازيكنان مان كار كنيم.وى افزود: با بازيكنانمان صحبت كرديم و به آنها شرايط حاكم بر باشگاه و تيم را توضيح داديم و فكر مى كنم آنها در شرايط بهترى قرار گرفته اند. قبلا هم اعلام كرده ام با وجود اينكه در هفته اول برنده شديم اما راضى نبودم. در بازى با سايپا كمى بهتر شديم اما مطمئن هستم از اين بازى شرايط مان تغيير خواهد كرد.سرمربى استقلال در خصوص شعارهاى تماشاگران از دقيقه ۶۵ بازى با سايپا گفت: اعتقاد دارم مردم بايد حرف شان را بزنند. هر كسى مى تواند بازيكنان مورد علاقه خود را تشويق كند اما به تيمش ضربه نزند. پرسپوليس سال گذشته مى تواند الگوى خوبى باشد اما ما اجازه نمى دهيم كار به آن مراحل برسد. تعجب مى كنم تيمى كه هفته اول را برد چرا برخى از مردم كم معرفتى و نمك نشناسى كردند.قلعه نويى عنوان كرد: مربى اى كه از بزرگترين قرارداد تاريخ ايران گذشته و بازيكنان تيمش يك ريال نگرفته اند نبايد با چنين برخوردى مواجه شوند. به خاطر همين موضوع بازيكنان ما مى خواستند موضع بگيرند. حرف آنها اين است كه بازيكن واقعى استقلال كسى است كه به خاطر پيراهن اين تيم بازى مى كند. وقتى پژمان منتظرى از يك ميليارد و ۲۰۰ ميليون تومان مى گذرد مردم بايد اين مسئله را هم ببينيد. البته ما بايد آنقدر خوب بازى كنيم كه مخالفا ن مان هم به آن اعتقاد پيدا كنند.وى تاكيد كرد: آن حركت تماشاگران خود جوش و البته از نوع خوبش بود اما مگر ما نمى گوييم فرهنگ و تمدن ۹ هزار ساله داريم پس چرا بايد اين اتفاق بيفتد؟ خودم به تشويق كردن نيازى ندارم اما با بازيكنانى كه ۵ هفته سخت را بدون دريافت يك ريال سپرى كردند نبايد اين گونه برخورد شود. تيم هاى ديگر به اندازه خود پول دريافت كردند اما من از رفتار برخى تماشاگران تعجب كردم. تصور كنم به سمت و سويى مى رويم كه برخى ها صبح به فلانى مى گويند زنده باد و بعد از ظهر به شخص ديگر.قلعه نويى با اشاره به درخواست زندى و جبارى مبنى بر جدايى از استقلال خاطرنشان كرد: براى من جاى تعجب دارد كه همه به دنبال بازيكنان ما هستند. چرا سراغ ۱۷ تيم ديگر نمى روند و به جبارى، زندى، نكونام و ساموئل ومنتظرى پيشنهاد مى دهند.سرمربى استقلال در خصوص مسابقه فرداى تيمش گفت: ذوب آهن تيم خوبى است و با برنامه بازى مى كند ولى با توجه به باخت قبلى ما انگيزه داريم كه بازى را ببريم.قلعه نويى در پاسخ به سؤالى مبنى بر اينكه با توجه به شناخت از شما پيش بينى مى شود بازيكنانى كه دلش با تيم نباشد را كنار بگذاريد و با اين وجود تكليف جبارى و زندى كه گفته مى شود پدر و مادرش را واسطه جدايى قرارداده چيست تصريح كرد: من از لحاظ فنى پاسخگو هستم و بايد جوابگوى برخى باشم كه از دقيقه ۶۵ شعار مى دهند. اعتقاد دارم برخى مردم از اهل كوفه هم بدتر هستند و البته درصد خيلى كمى از آنها شامل اين مساله مى شوند.وى ادامه داد: روى ۲۱ بازيكنى كه گرفته ام حساب كرده ام و به خود آنها نيز گفتم كه اگر شما جاى من بوديد چه مى كرديد كه همان بازيكنان گفتند اجازه جدايى نمى داديم. در حال حاضر اگر از من سؤال مى كنيد، نگاه من فنى و پاسخم در خصوص جدايى زندى و جبارى منفى است. شايد اگر نيم فصل بود اجازه اين كار را مى دادم و شما هم مى دانيد بازيكنى كه دلش با تيم من نباشد، مى گويم كه از استقلال برود. هنگامى كه اين بازيكنان با ما قرارداد بستند از پيشنهادهاى خوبى گذشتند و آنها هم به عشق اين مردم و پيراهن استقلال قراردادشان را تمديد كردند ولى جاى تعجب است كه در اين ۱۰ روز اتفاق هاى خاصى در حال رخ دادن است.خبرنگارى پرسيد ظاهرا زندى براى تست پزشكى به قطر رفته كه قلعه نويى با خنده گفت: فكر نمى كنم اين گونه باشد چون او روز گذشته پيش ما بود و چنين چيزى نيست.يكى ديگر از خبرنگاران پرسيد جبارى ۳ هفته است كه تمرين اختصاصى مى كند اما نكونام را بعد از چند روز تمرين بازى داديد اما در مورد نكونام نرمش به خرج نداديد كه قلعه نويى گفت: سال گذشته تيموريان و كيانوش رحمتى در استقلال بودند كه در حال حاضر هيچ كدام از اين دو نيستند. ما كه نمى توانيم به جبارى بگوييم هافبك دفاعى بازى كند. نكونام گفت نمى خواهد بازى كند و گفت اگر صلاح شما است تنها يك نيمه مى توانم ولى من گفتم به ميدان برود و اين تصميم نهايى من بود. نكونام را گرفته ايم تا مشكلاتمان حل شود اما كسى او را به من تحميل نكرده ضمن اينكه ما معصوم نيستيم و اشتباه مى كنيم.همان خبرنگار مجددا از قلعه نويى پرسيد با توجه به اينكه استقلال از لحاظ رسانه اى دچار مشكلاتى شده آيا تصميم نداريد مدير رسانه اى خود را معرفى كنيد كه قلعه نويى در پاسخ گفت: هر باشگاه سايت دارد و اخبار درست را منتشر مى كند اما مگر روزنامه ها هر روز مطالب اشتباه نمى نويسند؟ آنها ۹۰ مطلب مى نويسند و در هشتاد و نه تاى آنها نوشته شده كه شنيده مى شود اين اتفاق رخ داده است.قلعه نويى گفت: مسئوليت رسانه و روابط عمومى زير نظر مدير عامل باشگاه است و من در مستطيل سبز انجام وظيفه مى كنم. من نبايد به اين مسائل ورود پيدا كنم اما هماهنگى تيم بيرونى با سرمربى خيلى مهم است و سرمربى مثل عمود يك خيمه مى ماند كه اگر نباشد خيمه فرو مى ريزد. من در باشگاه هيچ مشكلى ندارم و هر كس به عنوان مدير رسانه اى انتخاب شود در خدمت او خواهيم بود.وى در پايان در پاسخ به اين سؤال كه نبود شما روى نيمكت در دو بازى گذشته چقدر تاثير گذار بود گفت: تاثير زيادى نداشت چون مجيد صالح از مربيان بزرگ است و خودش سرمربى تيم ليگ برترى بوده بنابراين من باشم يا نباشم تاثير زيادى در كنار خط ندارد. ديديد كه در شروع نيمه دوم در بازى سايپا هم با وجود اينكه من نبودم خوب كار كرديم.
برهاني: از گلزني منوچهري خوشحالم
سعي ميکنم خودم هم گلزني کنم
مهاجم استقلال از گلزني امين منوچهري درديدار برابر ذوبآهن ابراز خوشحالي کرد.
آرش برهاني پس از پيروزي يک بر صفر برابر ذوبآهن در گفت: هر چه به دقايق پاياني نزديکتر ميشديم استرس ما بيشتر ميشد. خوشحالم که پاي منوچهري به گلزني باز شد. ذوبآهن مدافعان خوبي داشت اما ما بايد 3 امتياز را ميگرفتيم.
وي ادامه داد: هواداران روي سکو ما را تنها نگذاشتند. اين خيلي مهم است که تماشاگران هميشه حامي تيم باشند در اين صورت حتي در لحظات آخر هم ميتوان نتيجه را عوض کرد.
برهاني گفت: سعي ميکنم در آينده خودم هم گلزني کنم. ما هفته به هفته که جلوتر ميرويم بهتر ميشويم و همديگر را ميشناسيم و هماهنگتر خواهيم شد. در آن صورت راحتتر بازي ميکنيم و بازي تاکتيکي را به نمايش خواهيم گذاشت.