پخش مستقیم بازی منچستر یونایتد-لیدز یونایتد
(امشب)سه شنبه 29 شهریور ساعت 23:15
از کانال SKY TURK در ماهواره های turksat , eutelsat W3
این کانال اعلام کرده بازی رو بصورت آزاد پخش میکنه
turksat: 12560 h 4250
eutelsat: 11678 h 30000
:daghighan:
نمایش نسخه قابل چاپ
پخش مستقیم بازی منچستر یونایتد-لیدز یونایتد
(امشب)سه شنبه 29 شهریور ساعت 23:15
از کانال SKY TURK در ماهواره های turksat , eutelsat W3
این کانال اعلام کرده بازی رو بصورت آزاد پخش میکنه
turksat: 12560 h 4250
eutelsat: 11678 h 30000
:daghighan:
واقعا من شگفت زده ام از تاریخ این باشگاه.فرگوسنی که با عشق و علاقه بیست و پنج ساله مربی تیمه.به قول خودمون پدربزرگ فوتباله
همین برای من الگویی شد تا منچستر یونایتد رو همیشه به عنوان تیم اول و اخرم بدونم و بهش افتخار کنم.هرکاری هم که از دستم بربیاد برای حمایتش انجام میدم.:evaa:
دوستان اگه کسی سرود رسمیه باشگاه رو نشنیده حتما بره دانلود کنه .خیلی قشنگه با عنوان :منچستر درخشان Glory Glory MAN UNITED
سلام خدمت منچستریهای گل:hooora2::hooora2:
بابا عید شده بیاین گرد و غبار اینجا رو از بین ببریمlay_;;lay_;;
خب امروز هم یه بازی حساسی بین منچستر و ساندرلند برگزار شد که شکر خدا منچستر با گل زنی رابین فن پرسی توانست 3 امتیاز رو بدست بیاره:hooora2::hooora2:
اما بازی:
منچستر کم کم داره به اخر فصل میرسه و از طرز بازی کردن تیمی منچستر میشه متوجه شد که داره با ترس بازی میکنه و خیلی نمایش ضعیفی انجام میده و به گفته فرگوسن چطور قهرمانی مهم نیست فقط قهرمانی مهمه
پس پیداست به دنبال امتیاز از دست ندادن است .
امروز منچستر بازی جالبی نکرد و فقط توانست 3 امتیاز رو بگیره ، اینم عیبی نداره ، اخر فصل باید فقط امتیاز جمع کنی.
به امید بیستمین قهرمانی
:hooora2::hooora2::hooora2::hooora2::hooora2::hooo ra2::hooora2::hooora2::hooora2::hooora2::hooora2:: hooora2::hooora2:
salam!
emshab manutd barabar man citi safaraii mikonad!
dar sa at 23/30 derby shahr manchester bargozar mishavad
خدا کونه که منچستر پونایتد قهرمان بشه ان قدر از منچستر سیتی بدم می یاید
سلام به بروبچ من یونایتدی ..
خوب من یه مدتی بود که اینجا نیومدم که حالا دوباره برگشتم ../در بازی دیشب من یونایتد در مقابل من سوتی که خیلی شانس داره البته این برد من سوتی فرق خاصی در جدول نداشت و در واقع من سوتی 12 امتیاز با من یونایتد اختلاف داره و قهرمانی من یونایتد قطعی البته هنوز چیزی معلوم نیست ولی از نظر من من یونایتد دیگه قهرمان هست ..
سلام
دیشب منچسترم که مقابل سوتی باخت...
منچستر خیلی موقعیت های زیادی داشت که میتونست گل کنه و این بازی رو ببریم حتی...ولی خب نشد...
نمیدونم چی شده که بازی های اخر یونایتد داره با باخت سپری میشه...همیشه باید اخر فصل اینطوری شه اخه؟!
حالا بازم خداروشکر که اختلافمون به اندازه ای هست که صدر جدول رو از دست ندیم...و بتونیم قهرمان لیگ باشیم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید موفقیت همیشه منچستر[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام منچستری های گل:hooora2:
خب دیروز یه بازی خوب از منچستر دیدیم ولی مثل همیشه وسط خوب کار نمیکرد ، فصل داره تموم میشه و یه بار هم نشد ببینیم وسطمون خوب بازی کنه ولی شکر خدا تونستیم 3 امتیاز رو بگیریم..........
خب فن پرسی هم دوباره پاش به گل زنی وا شد و خیلی برای طرفداران خوشحال کننده بود (دمش گرم)، شکر خدا به رکورد تورس نرسید.
یه خبر خیلی داره منو اذیت میکنه امیدوارم که شایعه باشه:
به گوش میرسه که نانی میخوان بفروشن من از این خبر خیلی عصبانی میشم
خدایا میشه یه سال با دلی راحت جام رو بگیریم
نمیدونم چرا وقتی اخر فصل میرسه تیم منچستر یادش می افته امتیاز از دست بده
اختلافمون با من سوتی به 10 رسید
دقیقا ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر فصل خدا همینطوره....دقیقا همین اخر فصل...فصل قبلی هم منچستر با اختلاف امتیاز صدر جدول بود ولی بعدش ....!!!
باید این بازی های اخری رو هم جدی بگیریم...تا حداقل این فصل یه قهرمانی ارزشمند داشته باشیم...