پاسخ : ♣♠اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 13-2012♣♠
اینتر2 - 0 کلوژ: مصدومیت میلیتو پیروزی اینتر را تلخ کرد!
inter.ir- درشبی که میلیتو در دقیقه ی 7 بازی دچار مصدومیت شدید شد و پالاسیو به جای او به میدان آمد اینتر در مقابل کلوژ 2 بر 0 به پیروزی رسید.
اینتر این بازی را هم با سیستم 4.3.3 آغاز کرد و در همان دقایق ابتدا موقعیت هایی را روی دروازه کلوژ ایجاد کرد تا اینکه در دقیقه ی 21 روی توپ گیری عالی و پاس خوب گوارین،رودریگو پالاسیو دروازه ی کلوژ را باز کرد.
در دقیقه ی 88 هم روی پاس عالی کواچیچ،پالاسیو با یک ضربه ی چیپ گل دوم را برای اینتر به ثمر رساند تا خیالش برای بازی برگشت کمی راحت تر شود.
کابوس رباط صلیبی...زانوی میلیتو زیر تیغ جراحی!
Inter.ir- تنها یک هفته پس از بازگشت میلیتو از مصدومیت، مهاجم نراتزوری بار دیگر دچار مصدومیت شد و این بار تا پایان فصل دور از میادین خواهد بود.هفت دقیقه پس از سوت شروع بازی اینتر - کلوژ در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا، زانوی دیه گو میلیتو بدون هیچ برخوردی با بازیکنان حریف گرفتار چمن سن سیرو شد و به شدت پیچ خورد.با دیدن چهره شاهزاده و درد کشیدنش کاملا مشخص بود که مصدومیت زانوی چپ وی بسیار جدی است و خبر از دوری طولانی مدت می دهد.میلیتو فورا به بیمارستان سن رافائلو میلان منتقل شد و دقایقی پس از آن مشخص شد که رباط صلیبی قدامی و رباط نازک نی جانبی زانوی چپ دیه گو دچار پارگی شده است و باید هر چه زودتر تحت درمان عمل جراحی قرار بگیرد.به گفته پزشکان احتمال وقوع چنین مصدومیتی تنها یک درصد است، اما متاسفانه برای شاهزاده رخ داده و عملا پایان این فصل او را رفم زده است.پیش بینی می شود پس از عمل جراحی، میلیتو در حدود 6 الی 9 ماه دیگر می تواند به میادین بازگردد.
گوارین: "هنگام زمین خوردن چهره ی میلیتو را دیدم"
inter.ir... فردی گوارین بعد از بازی دیشب مصاحبه ای را با شبکه ی مدیاست انجام داد و در مورد مصدومیت میلیتو سخن گفت:" من نزدیک او بودم،وقتی داشت زمین میخورد چهره اش را دیدم وبلافاصله فهمیدم که اتفاق بدی رخ داده است.چگونه بازی میکنم؟؟هرطور که مربی بخواهد.من امروز در سمت راست بازی کردم.اگر تیم به من نیاز داشته باشد دوست دارم در دسترس باشم."
گوارین در مورد کواچیچ هم اینگونه صحبت کرد:"من واقعا برای کواچیچ خوشحالم.او بازیکنی جوان و باکیفیت است، آسان نیست که به این زودی در سن سیرو جایگاه ثابتی داشته باشی."
پینیلا :"زنده باد شاهزاده میلیتو"
inter.ir موریسیو پینیلا مهاجم کالیاری در صفحه ی توییترش از دیگو میلیتو قدردانی کرد و به او دلداری داد.
میلیتو از ناحیه ی زانوی پا دچار مصدومیت شدید شده است.پینیلا در صفحه ی خود نوشت :" زنده باد شاهزاده میلیتو"
میلیتو 9 ماه دور از میادین
inter.ir فصل برای دیگو به اتمام رسید.او زانوی خود را جراحی کرد و 9ماه دور از میادین خواهد بود.
مهاجم آرژانتینی اینتر در دقیقه 7 دچار مصدومیت شد و بلافاصله با چشمان گریانش به زانوی چپ خود خیره شد.
استراماچونی در این باره گفت:" این مصدومیت شدید شب همه ی مارا خراب کرد.این مصدومیت از ناحیه ی رباط صلیبی بوده است"
استرا در ادامه افزود :"این ممکن است برای هرکسی اتفاق بیفتد اما من متاسفم که دیگو دچار این مصدومیت شدید شد.ما در حال حاضر فقط به فکر عمل او هستیم.این خبر غم انگیزی بود،من شخصا به میلیتو نزدیک هستم وتا اتمام مصدومیتش کنار او خواهم بود"
ناگاتومو:برای میلیتو غمگین هستیم
inter.ir-یوتو ناگاتومو پس از پیروزی شب گذشته اینتر برابر کلوژ در مورد بازی و مصدومیت میلیتو صحبت کرد
او گفت:"این یک بازی خوب برای اینتر بود و نتیجه بدست آمده کار اینتر را برای بازی برگشت آسان تر کرده است. ما واقعا خوب بازی کردیم و وظیفه مان را به خوبی انجام دادیم.مصدومیت میلیتو ما را بسیار ناراحت کرد. ما او را برای مدت طولانی از دست دادیم و غیبت او را احساس خواهیم کرد و این بسیار غم انگیز است"
وب سایت آث میلان:"ما امیدواریم میلیتو هرچه سریعتر به میادین بازگردد"
inter.ir میلانی ها امیدوارند تا دیگو میلیتو هرچه سریعتر بتواند به میادین بازگردد.
وب سایت رسمی باشگاه میلان در صفحه ی خود نوشت:" همه ی میلانی ها از این آسیب دیدگی غمگین هستند"
"مابرای مدتی یک قهرمان را در بین خودمان نخواهیم داشت.امیدواریم که میلیتو به زودی بهبود یابد و به میادین بازگردد.
کونته : "برای میلیتو متاسفم;او قوی تر برمیگردد"
inter.ir... آنتونیو کونته بخشی از کنفرانس خبری خود را به میلیتو اختصاص داد:"امیدوارم میلیتو به زودی بهبود یابد،چرا که او مرد بزرگیست.مصدومیت او واقعا صحنه ی دلخراشی بود.من مطمئنم که او به زودی وقوی تر از قبل به میادین باز میگردد."
میلیتو : با تمام وجود از همه تشکر می کنم
inter.ir-دیگو میلیتو به سایت رسمی اینتر ( inter.it ) گفت :
دوست دارم از صمیم قلب از همه کسانی که از دیشب به من پیغام فرستادند و ابراز همدردی کردند تشکر کنم. از رییس موراتی ، همبازیانم و همه افراد در باشگاه اینتر تشکر می کنم. از همکارانم که در میلان ، جنوا ، فیورنتینا و تیم های دیگر بازی می کنند بخاطر پیغام ها متشکرم و از همه مهمتر دوست دارم از همه هواداران نراتزوری که من را در ساعات پیش بسیار احساساتی کردند قدر دانی کنم. این احساسات به من انرژی می دهند و من نهایت تلاشم را انجام خواهم داد که هرچه زودتر به میادین برگردم.
عکس : میلیتو در خانه
inter.ir میلیتو بعد از عمل دیشب خود امروز برای استراحت به خانه برگشت و از تمامی کسانی که برای او پیغام فرستاده اند تشکر کرد