بابا بيوگرافي...........نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا بيوگرافي...........نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان نظرتو در مورد این مرورگر چیه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
والا اینم مثل مرورگرهای دیگه ولی همون گوگل کروم یا فایرفاکس ازش بهترننقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و بچه ها یه سوال. این EURO 2012 که تازه به بازار اومده چه فرقی با FIFA 2011 یا فکر کنم FIFA 2012 داره؟:fek konam:
من هنوز این بازی رو ندیدم , ولی همیشه قبل از یورو یا جام جهانی ea یه بازی میده بیرون که بازی های یورو یا جام جهانی رو شبیه سازی کرده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط spbarcelona [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظر من نگیر تا پچ یورو روی فیفا 12 بیاد .
داداش من هفته ی گذشته گرفتم و الان هم نصب کردم ولی انگار هیج فرقی با FIFA 2012 نداره!!!om::نقل قول:
نوشته اصلی توسط fcb10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آها...
حالا چشمامو باز کردم دیدم روش نوشته fifa 2012 نسخه جدید!!!!!!!
الآن احتمالا هیچ کس به درخواست من جواب نمی ده ولی من میگم
کسی جوابای ریاضی سوم راهنمایی رو نداره؟ (ترم دوم)entezar::
مال سال چند ؟ :mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط LEO JOON [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سال تحصیلی 1390-91crying::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]