پزشک بارسلونا: مسي يکي از آماده ترين هاست
ريکارد پرونا، پزشک باشگاه بارسلونا در صحبتهايي اعلام کرد که ليونل مسي يکي از سالم ترين بازيکنان حاضر درنوکمپ است و به اين نکته اشاره کرد که اين ستاره آرژانتيني از متدهاي تمريني خاصي پيروي مي کند
ورزش سه - مسی که درتمام 6 دیداری که بارسلونا دراین فصل رقابتهای لالیگا برگزار کرده حضور داشته، توانسته 8 گل برای تیمش به ثمر برساند و بدون آنکه نشانه ای از خستگی در او دیده شود، به روند پیشرفتش ادامه می دهدهفته گذشته این ستاره آرژانتینی توانست با رکورد لادیسلائو کوبالا، اسطوره سالهای نه چندان دور بارسلونا برابری کند و تعداد گلهایش در تمامی تورنمنتها برای بارسا را به 194 گل برساند و دومین گلزن برتر تاریخ باشگاه کاتالان لقب گرفت.
اکنون پرونا در صحبتهایی از رازهای موفقیت مسی گفته.پرونا در صحبتهایی به اسپورت گفت:« دوست دارم تا به بلوغ و روند رشد و تطبیق پذیری لئو اشاره کنم. او می تواند تا در زمان استراحت و غذایی که می خورد را کنترل کند و همه آنها را با برنامه کاری اش تطبیق دهد.مسی یکی از آماده ترین بازیکنان بارسلوناست.»
پزشک تیم کاتالان ادامه داد:« مسی نیازهای شخصی زیادی دارد ولی می داند که چطور باید درکش از فوتبال را مدیریت کند و تلاشهایش را به حالت تعادل رسانده تا از مصدومیتها جلوگیری کند.»
مسی 24 ساله روز یکشنبه در دیدار آرژانتین مقابل شیلی از سری دیدارهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 در آمریکای جنوبی حاضر خواهد بود.
آخرین اخبار از مصدومان بارسلونا
بازگشت سانچس یک ماه دیگر، اینیستا شاید همین هفته
خبرگزاری فارس: کادر پزشکی تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا از اضافه شدن حداقل یک ماه دیگر به زمان استراحت سانچس خبر داد اما اینیستا را در آستانه رهایی از مصدومیت معرفی کرد
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی باشگاه بارسلونا، آلکسیس سانچس بازیکن شیلیایی تیم فوتبال بارسلونا همچنان مصدوم است و کادر پزشکی یک ماه استراحت بیشتر از تجویز قبلی را برای او در نظر گرفته است.
دکتر ریکارد پرونا روز گذشته در جمع خبرنگاران بیانیه منتشر شده از سوی کادر پزشکی را تایید کرد و گفت: اوضاع سسک فابرگاس امیدوار کننده بوده و او به زودی به ترکیب اصلی باز خواهد گشت.
اینیستا نیز در این هفته یک معاینه کامل و بسیار مهم خواهد داشت و من او را در آستانه بازگشت به تمرینات میبینم اما سانچس باید فعلا استراحت کند و حداقل یک ماه دیگر به مدت زمان در نظر گرفته شده اضافه خواهد شد.
گلزني در28بازي پياپي؛ركوردي تازه براي بارسلونا
بارسلونا در برابر اسپورتينگ خيخون براي بيست و هشتمين مسابقه پياپي در رقابت هاي ليگ اسپانيا موفق به باز کردن دروازه حريفان خود شد تا رکورد تازه اي به نام خود ثبت کند
ورزش سه - به نقل از سايت رسمي باشگاه بارسلونا، به اين ترتيب کاتالان ها پس از 58 سال رکورد رئال مادريد را شکستند.
مادريدي ها از هفته بيست و هفتم فصل 51-1950 تا هفته دوازدهم فصل53- 1952 در 27 مسابقه پياپي به حريفان خود گلزني کردند. رئال در اين 27 مسابقه 6 پيروزي، 7 تساوي و 10 شکست به دست آورده بود.
اما آخرين مرتبه اي که شاگردان پپ گوارديولا در يکي از مسابقات لاليگا موفق به گلزني نشده اند هفته سي و سوم فصل 10-2009 در زمين اسپانيول بود که بازي با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد.
از آن روز تا بازي برابر خيخون، بارسلونا در تمام 28 مسابقه خود گلزني کرده است. 58 گل زده و تنها 18 گل خورده که 17 پيروزي، 6 تساوي و فقط يک شکست در اين رقابت ها را براي آبي و اناري ها به دنبال داشته است.
آلکسيس: هر روز اوضاع بهتري دارم
هافبک تهاجمي بارسلونا به هواداران تيمش قول بازگشت سريع به تمرينات را داد و گفت: هر روز اوضاع بهتري دارم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از رویترز، آلکسیس سانچس که در فهرست پزشکی تیم فوتبال بارسلونا حضور دارد روز گذشته به دستور پزشکان این تیم به یک ماه استراحت اضافی سفارش شد و نتوانست در تمرین سبک تیم حضور داشته باشد.
آلکسیس تصریح کرد: تابع دستورات کادر پزشکی هستم و قطعا کاری غیر از آن چه که تجویز شده انجام نخواهم داد؛ اما خودم تصور میکنم هر روز خیلی بهتر از قبل هستم و شرایط روحی و جسمی من به صورت تصاعدی رو به بهبود است، کادر پزشکی در پایان هر هفته یک معاینه کامل دارد و اطمینان دارم که در پایان این هفته نظر پزشکان بارسلونا تغییر خواهد کرد.
وی ادامه داد: برای حضور در بازیهای بارسلونا لحظهشماری میکنم و تشنه گلزنی و درخشش در لالیگا هستم.
دکتر ریکارد پرونا روز گذشته در جمع خبرنگاران بیانیه منتشر شده از سوی کادر پزشکی را تایید کرد و گفت: اوضاع سسک فابرگاس امیدوار کننده بوده و او به زودی به ترکیب اصلی باز خواهد گشت، اینیستا نیز در این هفته یک معاینه کامل و بسیار مهم خواهد داشت و من او را در آستانه بازگشت به تمرینات میبینم اما سانچس باید فعلا استراحت کند و حداقل یک ماه دیگر به مدت زمان در نظر گرفته شده اضافه خواهد شد.